5604
  • Shep
    Hát csak ki kell várni a megfelelő lapokat, ennyi.
  • Borg
    A második szigeten végig lehet gliderezni az összes adótornyon majdnem.
    Akkor meg meglesz a rendes változata a legjobb sniper puskának, ami addig csak signatureként volt jelen. És úgy már tudsz rá hangtompítót is venni, szóval sokkal hatékonyabb lesz.
  • Module
    Ez a grafikai pakk ez mi a túró? Én nem vettem észre semmit,viszont elment tőle a minimap.Telepíthettem újra az egészet
  • bardocz
    A legnagyobb sniper puskával tökjól egylövéseztem a második szigeten lévő heavyket. Meg kéne szerezni a különlegesebb változatát.
  • coolpet
    A langszoros pancelos az genya :)
    Annak nem art a tuz, es 4-5 tar sem eleg neki :)
    Granat neki, es amikor lehajol meg kell sorozni a palackjat.
    A nem langszorost csak fel kell gyujtani, vagy hatulrol febeloni 1 golyoval, ott nincs pajzsa.

A langszoros archit hogy lehet megszerezni? Mar tobbszaz embert gyujtottam fel, de nem kaptam meg.
  • Reaper2104
    Max a páncélos emberbe, a többieknek 1 golyó is elég csak el kell találni a fejüket:D.
  • Tomi229
    Legnehezebb szinten is bele kell lőni egy tárat az emberekbe?
  • Ironman2
    Köszi,közben találtam
  • ratgab
    Experten olyan baromi mákosak, hogy az hihetetlen.
  • grebber
    Elvileg a szikladobálásnál akkor veszi 1 nek ha eldobod a követ odamegy megnézi és visszamegy a helyére.Na ezt kell eljátszani még 24x!
    A többi nem okozott gondot!
  • Shep
    Mit, azt hogy nyer 1500+ -t? Experten kell nyomni és kész.
  • coolpet
    Vegigvittem
    Velemenyem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szegeny szem, a legjopofabb karakter volt a katekban.
    Azok az alomvilagok Citranal es egyeb helyeken nem jottek be.
    A vege egy kicsit elbaszott lett. Citra sem mas mint egy hulye pics@, vegulis Vaas tesoja.
    Ha ez egy szerepjatek jellegu game, akkor tobb dontesi jogom is lehetett volna a skillek es a fegyverek valogatasan kivul. Minden parbeszed linearis.
    A grafika gyonyoru, a jatekmenet zsenialis. Az eses egy kicsit el lett tulozva, ha 3 meterrol esek akkor ne menjen le 2 eletcsikom. Szaguldo kocsibol kiugorva meg nem is serulok.
    Tigris egy pofonnal leszed 2-3 eletcsikot, capa es kroki meg semmi, fel, rosszabb esetben 1-et. Akkoris lebokom egy kessel es kesz.

A szikladobalos es flamethroveres archievementet nem sikerult megcsinalni, hiaba zavartam meg vagy 200 embert es irtottam ki ki 5-6 bazist langszoroval alarmmal tobbszori hullamban.

A pokergame-t nem tudom megcsinalni, allandoan szar lapot kapok :)

De egyebkent jo game.
  • Evoluti0N
    De szépen fogalmaztam :D. Szóval: Az első elfoglalható bázisnál* :D
  • Evoluti0N
    Az első bázist elfoglalható bázisnál - amit főküldiben kell elfoglalni - szoktak kocák bolyongani. Én is ott lőttem párat. Egyébként többnyire települések közelében vannak, elvégre háziállatok :)
  • Tib
    Keresd a térképen a koca ikont és fuss arra :) Előbb-utóbb csak találsz egy röfit...
  • Ironman2
    Malacot keresek,és sehol sem találok,pedig az elején még rohangásztak a kocák mindenhol.A pénztárcához kéne (pig)
  • Reaper2104
    Köszi! Kár :( remélem azért változik a helyzet pár hónap múlva.
  • Fpocok
    Multi miatt NE VEDD MEG!
  • Reaper2104
    Srácok azt szeretném megkérdezni hogy valahol ki lehet-e próbálni a multit? A játék tetszik, de csak akkor venném meg eredetiben, ha azért tolják az emberek multiban is.
  • Meryen0619
    Ezer köszönet!!!Összejött!!
  • Meryen0619
    Köszi!

ennél sürübben már nem lehet nyomkodni mert akkor egyfolytában nyomnám.... + az a hosszú duma előtte az kikészit....
  • Herold
    Valaki elmagyarázná, hogy a coop-ban mi az a battlecry, és miért nem lehet kiválasztani, melyik csapathoz álljak be?
  • Herold
    Nyomkodd sűrűbben.
  • grebber
    Azt nem figyeltem uplay-eset is megvettem de nem néztem,hogy az volt -e!
  • Meryen0619
    Hali!
    Olyan problémám adódott a játék folyamán,hogy amikor a lábamra kötözik a betonkockát és bele esek a vizbe hiába nyomkodom a space-t mint az örültek nem tudok kiszabadulni!S.O.S valaki segitene??
  • Shep
    Nem lehet ,hogy az a forgótáras amit külön lehet megvenni pontokért, asszem 20-ért a uplayben?
  • Rusy
    Neked mi volt az utolsó 1 db fegyver amit megtaláltál, mert nekem is úgy volt kb ahogy leírtad, a vége előtt de nekem 99% lett, mert az 1db fegyver továbbra is hinyzik
  • mester1987
    Egyértelmű, de az a sok (még mindig bennmaradt) bug, a fura színvilág és az optimalizálatlanság kijavítását azért megérne ez a Far Cry cím. Minimum.
  • BoneDragon
  • Tib

• goregrind #4286
    "dupla késelős ráugrós buzi skill"

Ez nekem sem jött össze, azaz 2/3 meglett, de hogy hogyan és mikor?!?
  • bajgunar
    Nekem 35 óra 100%, kivéve a duplakéselős ráugrós buzi skill. Nah olyat találni is valahol. :S
    Single része baromi jó lett, story majdnemhogy elmegy, leszámítva pár fantazmagóriát, grafika srettenetesen szép. Überhatalmas terület, szabdság! Király.

A Multi részét meg meg se említem.
    Bocsi h nem jöttem coop-ozni, de idáig el voltam havazva.
    Haverral ma megnéztük, kipróbáltuk.
    CooP még csak-csak elmegy, gép ellen. De az is egy ritka fos.
    De a Multija!, hogy az mekkora egy lepedék határszar lett.
    Ping to Win - Lag to Win - Peer to Peer - Hitbox-ot már meg se említem Blöáh.
    FarCry 1-be 100x jobb volt a multi mint ebbe. Na de ez nem is multira kihegyezett játék, dekódolás, anyámkínja. Már nem tudnak mit kitalálni.
    Na mind1. Jöhetnek a DLC-k single-re, heroin áron! Várjátok meg míg megveszem.
  • Shep
    Hát akkor te elég sokat gyorsutaztál. Nekem 64% 23 óra most és még csak most mentem át a déli szigetre meg szereztem meg az "álca" ruhát.
  • tomsolo
    Insane edition
  • grebber
    Oda majd csak akkor mehetsz ha a főküldi oda visz utána már bármikor!
  • Module
    Sziasztok! A térkép déli részéből még semmi nincs felfedezve,viszont nem is tudok odamenni mert nem engedi,kiírja h forduljak vissza.Ez mitől van?Kösziiiii!
  • grebber
    27 óra progress 100%
  • mester1987
    ...aztán TPS-ben = Max Payne 3, annak vetélytársa se lehet
  • krisztajo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként aki Citra-t választja annak is beadja a főküldi után a mászkálást a szigeten? Hogyan? Feltámadunk holtunkból?

Illetve egy videón valahol láttam, hogy a kiválasztható kések között ott volt az áldozati kés is.
    Az hogy lehet megszerezni, én a főküldi után sem kaptam meg?
  • morzsi555
    Vége a szavazásnak, nyert a Far Cry 3. Nem is értem, hogy került be a döntőbe a Mass Effect 3, az semmilyen díjat nem érdemel.