5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#4316 Hát csak ki kell várni a megfelelő lapokat, ennyi. -
Borg #4315 A második szigeten végig lehet gliderezni az összes adótornyon majdnem.
Akkor meg meglesz a rendes változata a legjobb sniper puskának, ami addig csak signatureként volt jelen. És úgy már tudsz rá hangtompítót is venni, szóval sokkal hatékonyabb lesz. -
Module #4314 Ez a grafikai pakk ez mi a túró? Én nem vettem észre semmit,viszont elment tőle a minimap.Telepíthettem újra az egészet -
#4313 A legnagyobb sniper puskával tökjól egylövéseztem a második szigeten lévő heavyket. Meg kéne szerezni a különlegesebb változatát. -
#4312 A langszoros pancelos az genya :)
Annak nem art a tuz, es 4-5 tar sem eleg neki :)
Granat neki, es amikor lehajol meg kell sorozni a palackjat.
A nem langszorost csak fel kell gyujtani, vagy hatulrol febeloni 1 golyoval, ott nincs pajzsa.
A langszoros archit hogy lehet megszerezni? Mar tobbszaz embert gyujtottam fel, de nem kaptam meg. -
Reaper2104 #4311 Max a páncélos emberbe, a többieknek 1 golyó is elég csak el kell találni a fejüket:D. -
Tomi229 #4310 Legnehezebb szinten is bele kell lőni egy tárat az emberekbe? -
Ironman2 #4309 Köszi,közben találtam -
ratgab #4308 Experten olyan baromi mákosak, hogy az hihetetlen. -
#4307 Elvileg a szikladobálásnál akkor veszi 1 nek ha eldobod a követ odamegy megnézi és visszamegy a helyére.Na ezt kell eljátszani még 24x!
A többi nem okozott gondot! -
#4306 Mit, azt hogy nyer 1500+ -t? Experten kell nyomni és kész. -
#4305 Vegigvittem
Velemenyem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szegeny szem, a legjopofabb karakter volt a katekban.
Azok az alomvilagok Citranal es egyeb helyeken nem jottek be.
A vege egy kicsit elbaszott lett. Citra sem mas mint egy hulye pics@, vegulis Vaas tesoja.
Ha ez egy szerepjatek jellegu game, akkor tobb dontesi jogom is lehetett volna a skillek es a fegyverek valogatasan kivul. Minden parbeszed linearis.
A grafika gyonyoru, a jatekmenet zsenialis. Az eses egy kicsit el lett tulozva, ha 3 meterrol esek akkor ne menjen le 2 eletcsikom. Szaguldo kocsibol kiugorva meg nem is serulok.
Tigris egy pofonnal leszed 2-3 eletcsikot, capa es kroki meg semmi, fel, rosszabb esetben 1-et. Akkoris lebokom egy kessel es kesz.
A szikladobalos es flamethroveres archievementet nem sikerult megcsinalni, hiaba zavartam meg vagy 200 embert es irtottam ki ki 5-6 bazist langszoroval alarmmal tobbszori hullamban.
A pokergame-t nem tudom megcsinalni, allandoan szar lapot kapok :)
De egyebkent jo game. -
Evoluti0N #4304 De szépen fogalmaztam :D. Szóval: Az első elfoglalható bázisnál* :D -
Evoluti0N #4303 Az első bázist elfoglalható bázisnál - amit főküldiben kell elfoglalni - szoktak kocák bolyongani. Én is ott lőttem párat. Egyébként többnyire települések közelében vannak, elvégre háziállatok :) -
#4302 Keresd a térképen a koca ikont és fuss arra :) Előbb-utóbb csak találsz egy röfit... -
Ironman2 #4301 Malacot keresek,és sehol sem találok,pedig az elején még rohangásztak a kocák mindenhol.A pénztárcához kéne (pig) -
Reaper2104 #4300 Köszi! Kár :( remélem azért változik a helyzet pár hónap múlva. -
#4299 Multi miatt NE VEDD MEG! -
Reaper2104 #4298 Srácok azt szeretném megkérdezni hogy valahol ki lehet-e próbálni a multit? A játék tetszik, de csak akkor venném meg eredetiben, ha azért tolják az emberek multiban is. -
Meryen0619 #4297 Ezer köszönet!!!Összejött!! -
Meryen0619 #4296 Köszi!
ennél sürübben már nem lehet nyomkodni mert akkor egyfolytában nyomnám.... + az a hosszú duma előtte az kikészit.... -
#4295 Valaki elmagyarázná, hogy a coop-ban mi az a battlecry, és miért nem lehet kiválasztani, melyik csapathoz álljak be? -
#4294 Nyomkodd sűrűbben. -
#4293 Azt nem figyeltem uplay-eset is megvettem de nem néztem,hogy az volt -e! -
Meryen0619 #4292 Hali!
Olyan problémám adódott a játék folyamán,hogy amikor a lábamra kötözik a betonkockát és bele esek a vizbe hiába nyomkodom a space-t mint az örültek nem tudok kiszabadulni!S.O.S valaki segitene?? -
#4291 Nem lehet ,hogy az a forgótáras amit külön lehet megvenni pontokért, asszem 20-ért a uplayben? -
Rusy #4290 Neked mi volt az utolsó 1 db fegyver amit megtaláltál, mert nekem is úgy volt kb ahogy leírtad, a vége előtt de nekem 99% lett, mert az 1db fegyver továbbra is hinyzik -
mester1987 #4289 Egyértelmű, de az a sok (még mindig bennmaradt) bug, a fura színvilág és az optimalizálatlanság kijavítását azért megérne ez a Far Cry cím. Minimum. -
#4288 -
-
#4286 "dupla késelős ráugrós buzi skill"
Ez nekem sem jött össze, azaz 2/3 meglett, de hogy hogyan és mikor?!? -
#4285 Nekem 35 óra 100%, kivéve a duplakéselős ráugrós buzi skill. Nah olyat találni is valahol. :S
Single része baromi jó lett, story majdnemhogy elmegy, leszámítva pár fantazmagóriát, grafika srettenetesen szép. Überhatalmas terület, szabdság! Király.
A Multi részét meg meg se említem.
Bocsi h nem jöttem coop-ozni, de idáig el voltam havazva.
Haverral ma megnéztük, kipróbáltuk.
CooP még csak-csak elmegy, gép ellen. De az is egy ritka fos.
De a Multija!, hogy az mekkora egy lepedék határszar lett.
Ping to Win - Lag to Win - Peer to Peer - Hitbox-ot már meg se említem Blöáh.
FarCry 1-be 100x jobb volt a multi mint ebbe. Na de ez nem is multira kihegyezett játék, dekódolás, anyámkínja. Már nem tudnak mit kitalálni.
Na mind1. Jöhetnek a DLC-k single-re, heroin áron! Várjátok meg míg megveszem. -
#4284 Hát akkor te elég sokat gyorsutaztál. Nekem 64% 23 óra most és még csak most mentem át a déli szigetre meg szereztem meg az "álca" ruhát. -
#4283 Insane edition -
#4282 Oda majd csak akkor mehetsz ha a főküldi oda visz utána már bármikor! -
Module #4281 Sziasztok! A térkép déli részéből még semmi nincs felfedezve,viszont nem is tudok odamenni mert nem engedi,kiírja h forduljak vissza.Ez mitől van?Kösziiiii!
-
#4280 27 óra progress 100% -
mester1987 #4279 ...aztán TPS-ben = Max Payne 3, annak vetélytársa se lehet -
krisztajo #4278 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként aki Citra-t választja annak is beadja a főküldi után a mászkálást a szigeten? Hogyan? Feltámadunk holtunkból?
Illetve egy videón valahol láttam, hogy a kiválasztható kések között ott volt az áldozati kés is.
Az hogy lehet megszerezni, én a főküldi után sem kaptam meg?
-
morzsi555 #4277 Vége a szavazásnak, nyert a Far Cry 3. Nem is értem, hogy került be a döntőbe a Mass Effect 3, az semmilyen díjat nem érdemel.