Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a négyezer hsz-bõl nehéz a választ megtalálni.
Miért nincs a sniper-nek célkeresztje?
Megvettem a drágábbikat felfejlesztettem még a Steady Aim skill-t is rányomattam.
A lélegzet visszafojtás is próbáltam hátha majd akkor, de még sincs.
Így baromi nehéz bármi eltalálni. Help!!!
Amúgy valaki fotosopolhatna egy képet ahogy Jasonre rá van rakva minden craftolható cucc, és egy gránátvetõ, lángszóró, sniper rifle,meg egy bow csüng az oldalán. Elképzelni is nevetséges, de képen priceless lenne.
Jó is, hogy visszamentem, véletlenül ott maradt 2 kalóz, plusz még 2-en járõröztek arra jeeppel.
A hullák is ott voltak még, az egyikbõl egy keselyû lakmározott.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Btw most jutottam el a déli szigetre, és tök jó, hogy kb akkora mint az elsõ, de valahogy nekem olyan hangulatos mint a másik, az északin jó sûrû dzsungel van, de a déli sziget inkább szavanna... meh
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Kis quest video:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõ harmad. Sajna az egész nem ment ebben a stílusban 😄
Far cry 3 - Save Willis quest - Battle part 1 - Knife is wonderful
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A helyes link:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvileg Shep-el már ketten vagyunk szóval még két ember jöhet.
(Utolsó pálya legnehezebb szint!)
Uplay nickem : Grebber
Next PC upgrade: 2022
#4017 nem tudja elmenteni, indítsd a könyvtárból és rendszergazdaként.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Bal gomb >> Elsõdleges fegyverhasználat
Jobb gomb >> Elsõdleges fegyverhasználat
Görgõ fel-le >> Molotov-Gránát váltás
Görgõ gomb >> Gránát/Molotov dobás
Patch tartalom magyar nyelvû leírása
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
a gránátot mivel kell dobni? (ha lenyomom a görgõt nem mûxik, és a G-vel sem)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
annyi h nincs popup meg ilyen üzenetek 😄
a fegyverválasztó meg most nálam a teljes képernyõt elfoglalja nem szép
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
----------------------------------------------
Multiplayer & Co-op:
- Fixed bug where players could become invisible
- Fixed bug where weapons could disappear after completing objectives in Co-op
- Improved and fixed several issues with host migration
- Fixed bug that could display a profile restriction message when trying to join a lobby
- Fixed bug where users could get stuck in 3rd person view within Custom games
- Fixed bug where clients could remain on black screen if host left the game
- Fixed bug where Psych gas could get dropped in the wrong place
- Fixed bug where Psych gas could affect players outside of the deployment area
- Fixed bug where users could get stuck when killed by poison gas
Map Editor:
- Added information for Player Map playlists
- Fixed bug where User-made maps would not download properly in lobbies
- Fixed bug that made the user get stuck when igniting Firestorm nodes on certain maps
Single Player:
- Fixed issue when accessing the camera and when throwing rocks
- Fixed issue with accessing weapons. The user weapon inventory will be restored as soon as entering inside a safe house or when fast travelling
- Users that have missed the Relic located in Dr. Earnhardt cave will have the relic recover.
- Fixed the bug with the weapon models staying on screen
- The objective is now properly updated during “Kicking The Hornet’s Nest” mission
- New options to hide the HUD are now available in the option menu
- Fixed the issue when the user became invincible after failing the “Black Gold” mission numerous times
- Fixed game crashes that occurred when the user reconnects to Ubisoft servers using an account that has unlocked any MP item
- Fixed the issue where Sam was no longer in the jeep's turret, after placing two bombs and being killed several times in the “Black Gold”' mission
Az alábbi okok miatt:
Érdekes modon annak ellenére hogy a térképen már nincs semmi ami ne lenne z enyém elvileg meg van 1 felszabadításra váró rész.(csak tudnám hol ha a térképe már nincs) Úgyanez van a memoriakártyákkal 2x is végigugráltam a térképet fast travel pontokra és sehol semmi 19 van meg.
A skilleket nem tudtam kimaxolni mert azt a body armoros részt nem értem mit akart ,de mostmár tárgytalan mert ellenség már nincs.
Meg valami injekciós acsi is van azt se tudom mi az. Szóval ez ennyi volt.
Relicet meg nagyon nincs kedvem keresgélni!
Valaki coop?<#idiota>#idiota>