Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsánat, ha nagyon láma kérdést teszek fel (esetleg ezredszer).
Csak a négyezer hsz-bõl nehéz a választ megtalálni.
Miért nincs a sniper-nek célkeresztje?
Megvettem a drágábbikat felfejlesztettem még a Steady Aim skill-t is rányomattam.
A lélegzet visszafojtás is próbáltam hátha majd akkor, de még sincs.
Így baromi nehéz bármi eltalálni. Help!!!
Herold
Pedig minden bázis el van már foglalva, nem tudom honnan jönnek.

Herold
Ez érdekes, itt újratermelõdnek a kalózok. Felmentem, újra leugrottam, és megint belefutottam egy õrjáratba, és a bódéknál is volt megint 2 kalóz.

nekem is keresgélni kellett kicsit mire visszataláltam, de ott maradt egy relic és az remek támpont😊
Amúgy valaki fotosopolhatna egy képet ahogy Jasonre rá van rakva minden craftolható cucc, és egy gránátvetõ, lángszóró, sniper rifle,meg egy bow csüng az oldalán. Elképzelni is nevetséges, de képen priceless lenne.
Herold
Megvan, köszi.
Jó is, hogy visszamentem, véletlenül ott maradt 2 kalóz, plusz még 2-en járõröztek arra jeeppel.

A hullák is ott voltak még, az egyikbõl egy keselyû lakmározott.

Shep
Én még egyet sem láttam, viszont most yt-on találtam jó videot, és hát kiderült ,hogy pont a másik irányba van, mint amit én eddig felfedeztem 😊 Na de majd holnap adok én nekik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az északi sziget jobb alsó sarkában van, a világító toronytól északra.

Btw most jutottam el a déli szigetre, és tök jó, hogy kb akkora mint az elsõ, de valahogy nekem olyan hangulatos mint a másik, az északin jó sûrû dzsungel van, de a déli sziget inkább szavanna... meh
Fpocok
Amikor behúztam egy tábort, akkor utána általában mindig jöttek támadni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Dingókat hol találok, mert már rohadtul idegesít, hogy mindig tele a táskám és hiába mászkálok sehol nem lelek egyet sem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Térképen jobb felül. Én amúgy most mentem el oda, állat mikor leugrik plusz még acsi is jár érte.

Herold
Csak eszembe jutott, hogy megkeresem.
Ezeket a számokat honnan olvasom le?

tomsolo
ahaha uplay account csere 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

x:645 Y:559 környékén van az északi szigeten. De amúgy minek kell neked?😊
Shep
Nem tudom mit vártál, mikor millió gameplay video volt

w77d
sajnos vannak boltok, ahol így csencselnek a játékokkal... így kerülhet becsületes vásárlóhoz új áron olyan game, ami már vagy 6 kézen átfutott. Visszaviszik, kap új nejlont és kész is van. Természetesen a nem regelõs játékoknál van így, fõleg konzolokra.

Nem mondod???? Ha betétes akkor visszaveszik,nem?<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mivel nincs semmi baja a játéknak, ami miatt visszavennék, így miért kellene visszavenniük? A kotont is visszaviszed ha nem volt annyira jó az este, mint vártad? (használtan persze)???

Kis quest video:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ügynökmentõs quest. Spoileres (mivel quest):
Elsõ harmad. Sajna az egész nem ment ebben a stílusban 😄
Far cry 3 - Save Willis quest - Battle part 1 - Knife is wonderful

Haaaat, hallgatnom kellett volna az elso megerzesre, hogy ez a jatek nem kell nekem. Vegul megvettem, 6-7 ora jatek utan nem birtam tovabb varni, hogy legyen mar vege, annyira untam. Megy vissza a boltba, becserelem masra.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Herold
Tudom melyikre gondolsz, de nem ott. Annak nincs a vízfelszínen kijárata. Van egy víz alatti szifon kijárat, de annak a vége nem vízesésben végzõdik, és a környezet is teljesen más, nincs is arrafelé kalózbázis.

Gondolom ott ahol egy kör alakú vizet mutat a térkép. (Északi sziget északi része)

...azt sajnos már nem tudom!
Herold
Kösz, a videót én is megtaláltam, csak a küldetés helye érdekel, hogy a térképen hol van.

Bocs ... valami b.zi videót sikerült elõbb beraknom!
A helyes link:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Herold
A promo videóban látható jelenet, mikor Vaas belelök a vízbe egy darab kõvel, az hol játszódik?

Tib
+1 <#smile>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

grebber
Este 20:30-21 óra környékén és vagy kicsivel utána coopra jönne valaki?
Elvileg Shep-el már ketten vagyunk szóval még két ember jöhet.
(Utolsó pálya legnehezebb szint!)

Uplay nickem : Grebber

Next PC upgrade: 2022

darki81
akkor nekem nem kompatibilis az egerem, mert hiába nyomom a görgõt :/

#4017 nem tudja elmenteni, indítsd a könyvtárból és rendszergazdaként.

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Miért van az hogy a játék folyamatosan mutatja hogy saving, aztán nem is ment el semmit.

Tib
Nekem a 3 gombos egér alapbeállítása ilyen:
Bal gomb >> Elsõdleges fegyverhasználat
Jobb gomb >> Elsõdleges fegyverhasználat
Görgõ fel-le >> Molotov-Gránát váltás
Görgõ gomb >> Gránát/Molotov dobás

Patch tartalom magyar nyelvû leírása

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Középsõ egérgomb hajítás, görgõ meg a gránátfajta váltás (gránát-molotov).
darki81
lenne egy hülye kérdésem 😄
a gránátot mivel kell dobni? (ha lenyomom a görgõt nem mûxik, és a G-vel sem)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

tomsolo
látványban kb semmi sem változott

annyi h nincs popup meg ilyen üzenetek 😄

a fegyverválasztó meg most nálam a teljes képernyõt elfoglalja nem szép

háhá! jól látom hogy a minimappet még mindig nem lehet kikapcsolni? Valamint a csillogás/villogást sem. (modok nélkül)

tomsolo
hát nem sok a különbség

Fpocok
/fap

Ámen 😄
Fpocok
Meg lehet szerezni a relicet a barlangban 😄

Fpocok
Changelog:

----------------------------------------------
Multiplayer & Co-op:

- Fixed bug where players could become invisible
- Fixed bug where weapons could disappear after completing objectives in Co-op
- Improved and fixed several issues with host migration
- Fixed bug that could display a profile restriction message when trying to join a lobby
- Fixed bug where users could get stuck in 3rd person view within Custom games
- Fixed bug where clients could remain on black screen if host left the game
- Fixed bug where Psych gas could get dropped in the wrong place
- Fixed bug where Psych gas could affect players outside of the deployment area
- Fixed bug where users could get stuck when killed by poison gas

Map Editor:

- Added information for Player Map playlists
- Fixed bug where User-made maps would not download properly in lobbies
- Fixed bug that made the user get stuck when igniting Firestorm nodes on certain maps

Single Player:

- Fixed issue when accessing the camera and when throwing rocks
- Fixed issue with accessing weapons. The user weapon inventory will be restored as soon as entering inside a safe house or when fast travelling
- Users that have missed the Relic located in Dr. Earnhardt cave will have the relic recover.
- Fixed the bug with the weapon models staying on screen
- The objective is now properly updated during “Kicking The Hornet’s Nest” mission
- New options to hide the HUD are now available in the option menu
- Fixed the issue when the user became invincible after failing the “Black Gold” mission numerous times
- Fixed game crashes that occurred when the user reconnects to Ubisoft servers using an account that has unlocked any MP item
- Fixed the issue where Sam was no longer in the jeep's turret, after placing two bombs and being killed several times in the “Black Gold”' mission

Fpocok
Igen, elvileg az jöt ki.

Fpocok
Nekem is... lehet a hud options? Utána nézek.

grebber
Mindenkinek kijött az 1.04!

Shep
Csak nekem kezdett el valami brutál méretû patchet leszedni a FC3?

grebber
Francba már utolsó pálya második felében voltunk erre bebugzott 😞

grebber
Hu Insane nehézségen a coop nem gyerekjáték <#gun><#violent>

Herold
Nekem simán összejött a 20 memóriakártya. Szerintem valamelyik bázison nem vetted észre az asztalon a gépet.

Shep
Amúgy ebben a szar jupléjben ,hogy lehet valami avatárt állítani, mert hiába állítottam be az oldalukon a programban mégis csak a sziluett van ott.

Fpocok
Spawnolnak még ellenfelek bizonyos helyen. Hivatalos fórumban olvastam, hogy van valami koordináta.

grebber
Na a végére értem pc-n is! Hát ebbõl nem lett acsi maxolás.
Az alábbi okok miatt:

Érdekes modon annak ellenére hogy a térképen már nincs semmi ami ne lenne z enyém elvileg meg van 1 felszabadításra váró rész.(csak tudnám hol ha a térképe már nincs) Úgyanez van a memoriakártyákkal 2x is végigugráltam a térképet fast travel pontokra és sehol semmi 19 van meg.

A skilleket nem tudtam kimaxolni mert azt a body armoros részt nem értem mit akart ,de mostmár tárgytalan mert ellenség már nincs.
Meg valami injekciós acsi is van azt se tudom mi az. Szóval ez ennyi volt.
Relicet meg nagyon nincs kedvem keresgélni!

Valaki coop?<#idiota>

Shep
Én meg nem, atom grafika atom gépen ugyanaz a 0 ötlettelen játékmenet legalábbis az elsõ pár évben tuti majd a generáció vége felé megint lesz pár ötletes játék de az elején úgyis csak a grafika mánia lesz.

BoneDragon
Szerintem már a konzolok nem bírnák ezt a grafikát és mindenki fel lett volna háborodva, ha pc-n ennyivel szebb. Majd ha kijönnek az új konzolok olyan grafika lesz, hajaj. Már várom. <#finom>