5604
  • grebber
    Egy párszor csak!
  • ntex
    Ez nem tudom volt-e már: http://www.farcryhc.hu/comment.php?comment.news.257
  • goregrind #4354
    Höhö, egy kis kutatés, és máris műxik a "The Lost Expedition Edition"!

• Fpocok
    Would you kindly... vágod?
  • grebber
    Ja 1 mondat pff
  • grebber
    Én vagyok értelmi fogyatékos csak ,de a videóban mi a Bioshockos ?
  • goregrind #4350
    ok, kérdésemre megtaláltam a választ itt!
  • goregrind #4349
    A "bioshock"-os easter egg-nél valakinek nyitva az ajtó? vagy ez hogy van?
  • Module
    Baxki,tényleg!
  • bajgunar
    Ilyen budinál, magán könnyíteni próbálkozó hullát, jóóó pár házban láttam már. Nem csak itt, ezt az egyet. De vicces. :D
    Amin legjobban nevettem az a 2. szigeten a katonai bázis, ahonnan felszállsz helikopterrel, ahol kimented az öcséd.
    A bázis közepén, még a "buli" kirobbanása előtt, az egyik "lázadó" vagy mi egy hátrakötött kezű fogoly fejéről lövöldözi le a sörösüveget!
    Mekkora script volt! :D xD
  • Tib
    Nagyon sok helyen megjelenített képi elemek, de leginkább a játék borítójáról lehet ismerős ami nem mellesleg a fórum fejléce is.
  • Fpocok
    A fej a homokban, meg a hullák a fán, az az egyik FC3 videóban volt egy helyszín. Az egyik élőszereplős videóban. Pl ez
  • Tib
    Alapvetően ez egy Achievement, a "Say Hi to the Internet", amiben egy híres Hollywood-i színészt kell megkeresni a szigeten... És vajon ő ki lehet?! Christopher Mintz-Plasse!
    ...épp ezért egy Easter Egg-nek is lehetne nevezni :)

Koordináták: X260.5 Y557.8
  • Ironman2
    Bug,vagy Easter Egg
  • Ironman2
    DDDDDD
  • goregrind #4341
    vazze... egyetemi végzettség kellett, hogy erre én is rájöjjek egyedül!
  • Jaka923
    Egy fej a homokban.
  • goregrind #4339
    Üdv!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy ez mi akar(t) lenni?

Ez meg már abszurd...

• Fpocok
    lol, erre nem is gondoltam... de most hogy mondod :D Tényleg :D
  • coolpet
    Nemtokmindegy? Nem gondolkodnak rajta, a vegen ugyis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

meghalnak/mas hajoval mennek el :)
  • mikromanus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagy vihar volt és besorodrta a hajót, majd egy sziklaomlás eltorlaszolta a barlang nagyját. Nem ez a gikszer, hanem, hogy a Hősnők lelkesen bütykölik, de arra nem gondolnak, hogy hogyan teszik majd tengerre. A bejáratot épp kirobbanthatják, de ott van még az a pár tíz méter függőleges. Istenem... amerikaiak
  • grebber
    Ez eddig felsem tűnt a game során mert nem is érdekelt,most is csak egy másik fórumon olvasom.

A haverok ugye megtalálják a doki háza alatt a barlangot amibe ott a hajó és heftelik csudamod,hogy elmehessenek a szigetről.

Hegyen van a barlang: Egyrészt az hogy került oda másrészt ,meg hogy a rákba akarnak lejutni a tengerre Ebbe belegondolva nagy szar ez a játék már nem is ezt tartom az év fps-ének.0 a hitelessége ezáltal
  • tomsolo
  • coolpet
    Na pont ennel a toronynal lehet a mellette levo hegy tetejerol ejtoernyojumpolni :) Nem kell szenvedni a feljutassal
  • mikromanus
    Ha ez az, akkor a vége előtt van egy aljas rész. Lejjebb kell ugrani, hogy másik oldalról elérd a létrát, de az érkezési pont hasonlít az egy fordulóval korábbira, így azt hihetnéd, hogy ott már jártál.
    Support video :)
  • coolpet
    Van egy torony, aminel az egyik padlo messze van, ott gugolasban ki kell maszni a gerenda szelere ami osszekoti a torony labait, es azon elmaszva odaig gugolasbol irni foga hogy jump, csak ki kell maszni a szelere.
    Egyebket en parat ugy csinaltam meg, nem szorakoztam, kerestem egy nagy helget, es leugrottam wing-ejtoernyo parossal, es a etetejen landoltam. Nem sikerul elsore mindig :)
  • grebber
    Elég sok van a föld alatt barlangokban.Az egyik relicet a mai napig nem tudom hogy találtam meg 3 órát kerestem de most megint nem találom.

Ilyen bugot még 1x sem találtam hogy mutatta de nincs ott!
  • Shep
    Van ami barlangban van, és van ami tényleg bug.
  • The Protector
    Hy.Sokszor van az, hogy loot-ot jelöl a térkép de nincss ott semmi,főleg erdőkben.Ez bug vagy,később jelenik meg vagy bent van a föld alatt.
  • grebber
    1 db torony volt amire kötélen kellet átcsúszni!A többi alap és adja magát!
    De ha magától a toronyról is tennél képet úgy esetleg segíteni is tudunk mert így térképről nehéz.
  • Shevchenko
    Nem az.
    Azt már megcsináltam a fölött van, ráadásul ennek a toronynak már a háromnegyedénél vagyok, van egy kiálló deszka és onnantól semmi :-(
  • coolpet
    Azthiszem az felett van valami epulet, es onnan kell kabelen lecsuszni :)
  • Shevchenko
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_31_hisjuqnoy3.jpg
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Nem tudjátok véletlenül hogy ezt a tornyot hogy kell megmászni, mert a felénél elakadtam.
  • mikromanus
    Mindig megvan a módja. Így rakták össze a mapot. Ha nem feléd fordul, akkor nem észleli a ninja killeket az ellen
  • coolpet
    Igenam, csak nembiztos hogy lehetoseged van arra hogy mogelopozz, altalaban bazisokon nyilt terepen vannak tobb kaonaval egyetemben
  • mikromanus
    Lángszórósak azt hiszem csak a déli szigeten vannak. Ott meg egyszerű a móka. Mögéosonsz és hátbaszúrod, mint a többit is. (itt már elérhető hozzá a skill).
  • bardocz
    Nekem a rendes változat megvan, a signature nincsen meg. Egyik hullától szedtem össze, hangtompító, meg nagy tár már van, optikát nem próbálgattam még.
  • tomsolo
    "A langszoros pancelos az genya :)"

1, lövés palack
    2. vár míg folyik a gáz megint palack.

done.
  • Reaper2104
    Pókeresnél experten 1-2 szer elbuktam az összes pénzem, utána 5 leosztásból elnyertem mind a 3 faszi összes pénzét.