5604
  • ewuk
    A game launcher is a c-n van, lehet, hogy ha az is a d-n lett volna, akkor nincs gond, de most már mindegy. :D
  • stoppos
    Fura. Gondoltam elindítom, hátha tudom a problémát reprodukálni, de nálam meg simán indult, pedig másik vinyón van.
  • ewuk
    Igen próbáltam. Közben megoldódott és én voltam a nyomorék, ezt is a rendszer partícióra kellett telepíteni, mint megannyi UBI-s játékot, hogy elinduljon...
  • stoppos
    Kompatibiltás módban próbáltad?
  • grebber
    Csodálatos win 10 ...sajnos én is szopok sok játékkal ,hogy nem mennek.
  • simonl #5559
    Steamen próbáld meg a könyvtárban: játékon jobb egérgomb / Tulajdonságok / Helyi fájlok / Játékfájlok épségének ellenőrzése.
  • ewuk
    Sajnos nekem se megy. Humbliban megvettem és indításnál crashel egy szépet. Win 10 - 64 bit alatt. Szomorú. :(
  • PhantomAss
    Nálam van most egy érdekes hiba, a játék nem akar elindulni Steam-alól futtatva. nem tudom mitől lehet, már többször is végignyomtam, semmi sem változott azóta.
    Több órát szenvedtem vele, fórumokat olvastam, újraraktam az Uplayt, letöröltem Ccleanerrel mindent, dx-et, net frameworkot, jó ég tudja miket újraraktam de nem indul.
    Röhely de le kellett töltenem egy warez változatot és azzal játszom.
    Csak ugye megvettem a teljes változatot mindenféle kiegészítőkkel, és eddig működött is. Szóval jó lenne ha megint működne...
    Volt valakinek hasonló problémája mostanában?
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.02.08. 16:40:44
  • stoppos
    Ha van lost expedition és Hurk is ott van a térképen, akkor sehogy, mert megvan.
  • simonl #5555
    Na most hogy megvásároltam a DLC -t hogyan tudom elindítani, aktiválni?
    A Uplay menüjében nem szerepel a játék alatt, hogy lenne DLC -m.
    A játék menüjében nem találom.
    Végig kell játszani hozzá a single playert?
  • simonl #5554
    Megtaláltam, bocsi.....
  • simonl #5553
    Sziasztok, a Steam -en látom ma este, hogy létezik egy "far cry 3 deluxe bundle dlc" .
    Nekem Uplay -es verzióm van és ennek az oldalán égre földre nem találom....hogy a viharba lehet ez?
    Ha valaki nálam okosabban tud böngészni, kitenne ide egy linket?
    Előre is köszönöm.
  • Peetboy
    Megoldódott. Újabb Direct X-et kellett feltenni.
  • Peetboy
    Ilyen baromságért ne nyomd a billentyűzetet! Köszi
  • Borg
    Kapcsold be a hangszórót.
  • Peetboy
    Sziasztok!
    Nincs hang a játékban, és a menüben sem. Maga a játék elindul. Mi a teendő ilyenkor?
  • simonl #5548
    Igazán köszönöm.
  • ElNano
    Kettő DVD-korong van a dobozban.
  • simonl #5546
    Sziasztok, valaki meg tudná nekem nézni, hogy a PC verzió hány darab telepítő DVD -t tartalmaz...?
    Kettőt találtam meg, és nem tudom létezik e harmadik....

Köszönöm srácok a fáradtságot.
  • Papa01 #5544
    Tervbe van véve, de még nagyon drága nekem... várok 1-2 évet, amíg jól leakciózzák! :)
  • simonl #5543
    Akkor állj neki a 4. résznek, még jobban fog tetszeni:)
  • Papa01 #5542
    Végigjátszottam ezt a részt is, nagyon tetszett, 80 órát tettem bele, és úgy gondolom megérte az árát ez a rész is! :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.04.05. 20:06:00
  • Savaran
    oké főnök XD
  • Papa01 #5540
    Rendben, lapozzunk, de picit jobban figyelj oda amikor szöveget olvasol.
  • Savaran
    Mindegy lapozzunk....
  • Papa01 #5538
    Ebben én hol írtam, h a játékban van M-16-os?? :))
  • Savaran
  • Papa01 #5536
    Köszi a választ! :-)
  • Reaper2104
    Ha meghackeled a játékot akkor igen amúgy szerintem ha van benne az adott fegyverhez lövésmód váltás akkor 2 féle lehet gondolom a 3 maslövésnél esetleg még van egyes lövés annyi.
  • Herold
    Ki mondta, hogy van?
  • Savaran
    nincs m16 a játékban
  • Papa01 #5532
    Sziasztok!
    Az MS-16-ost nem lehet sorozatlövésre állítani? Ha jól tudom, az M-16-osnak van ilyen módja... Egy rövid sorozattal 3 lövedéket lő el.
    Köszi a válaszokat! :)
  • Reaper2104
    Citra nekem már meg volt évekkel ezelőtt többször is .
  • Bokafix2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor a játék végén válaszd a jobb oldali lehetőséget: "Csatlakozás Citrához"... de miután te szúrtál ő is szúr.. a macsétáját a mellkasodba.
  • Reaper2104
    Én citra altájéki templomába krix-kraxolnék be .
  • robi26
    Meg tudnád mondani hogyan kell mért én erre nem jöttem rá. Csak multi lehetőséget találtam.
  • Herold
    A legújabb nem mindig a legjobbat (is) jelenti. VGA driverek esetében ez fokozottan igaz.
  • hiper KOCKA
    Találkozott valaki olyan buggal hogy néha krisz-krasz vonalak látszódnak a képernyő közepén? Főleg a lángszóró tüzében lehet látni vagy Citra templománál ahol ilyen égő fáklyák vannak.

Legfrissebb driver van fenn és 1.5-ös patch. A játék is eredeti. Ami a furcsa hogy tavaly ilyentájt is toltam akkor nem volt ilyen. Talán pont a driver frissítés okozta?
  • zorrobomber
    igen
  • robi26
    Sziasztok!
    Először is ne kövezettek meg a kérdésemért! Xboxon Far Cry 3 -t lehet single player módban játszani? Most szereztem meg kicsit ismerkednék vele.
    Köszönöm a válaszokat!