Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként már szerintem az is pozitívum a FC3-al kapcsolatban, hogy tényleg próbálnak minket elgondolkodtatni a történettel, nem nézik hülyének a játékost. Legalábbis nekem ez jött le eddig.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
jól tökön kellett volna rúgni azt aki ezt kitalálta, hogy mijafaszragondoltkinekleszezjómertajátékosnakbiztosnem...
tulajdonképpen nem is volt más bajom a 2-vel, csak az hogy MINDIG a térkép másik felére küldött el, majd mindenképpen vissza is kellett jönni a jutalomért. ha ez nincs, még a 3 méter távolság után újraspawnoló ellenfelek sem lettek volna annyira idegesítõk.
kb. 1/3 volt a hasznos játékidõ.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
aztán vissza, sok felesleges utazgatás. Viszont ha felvetted a küldetést szabadon garázdálkodhattál, én pl. mindig vissza húzódtam egy menedékházba felfegyverkeztem aludtam stb. új jármû aztán indulás. Lényeg hogy nem egy útvonalon érhettél oda, illetve voltak ugye az alternatív megoldások (barátok javaslatai hogy csináld inkább meg, piros vagy kék célpont). Ha itt is megoldják úgy hogy küldetés közben legyen idõd/lehetõséged szétnézni felfedezni az útvonaladon, az hatalmas szabadságot jelenteni.
Pl. a 2-ben mikor megszökünk a börtönbõl, kijöttél a kapun onnantól kezdve hogy eljuss a menedékházhoz, számtalan útvonal állt rendelkezésre, csónak, kocsi, gyalog, lopakodás, nyílt harc, esetleg buszmegállóig mész csak.
Kíváncsi leszek, hogy itt is lesz e valamilyen gyors utazási lehetõség, menedékhelyek lesznek e. Illetve, hogy a mentési rendszer milyen lesz, szabadon lehet majd menteni, vagy csak menedékhelyeken (küldetéseknél itt ott check point)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ehhez képest a Crysis 1-2 kb. 3-3 nap volt. Mafia II 2 nap. (Far Cry 2 üdítõ kivétel, az kissé tovább tartott, kb. 1 hét).
Nézz meg egy pályát a korai játékokból amiket említettem, és nézz meg pl egy Crysys 2-t. Nem a textúra részletessége az ami miatt tovább tart a szerkesztése a pályának, hanem a tereptárgyak, növényzet, zárt terek berendezése sokkal-sokkal részletesebb. Ehhez kell több idõ. Persze gondolom a globális válság is közrejátszik, kisebb a fizetõképes kereslet, ami miatt a következõ projekten is kevesebb ember fog dolgozni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én is erre gondoltam, és szerintem még sokan rajtunk kívül.
És ha már csak ezen a fórumon vagyunk ketten így ezzel, akkor ez valószínûleg azt jelenti hogy nem így van.
Azt akarják, hogy ezen a vonalon induljunk el fejben.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A játékidõ csökkenése pedig összetett folyamat, a játékipar is leegyszerûsítve csupán egy gazdasági egység, amely elsõdlegesen a profitra megy, igyekeznek nem többet adni annál mint amennyit nagyon muszáj, hogy egy adott, minél szélesebb célcsoport megvásároljon egy játékot, komolyabb felhördülés nélkül. Amíg egy CoD 4 óra szinglivel rekord eladásokkal elkél, addig miért csinálnának 5 vagy 6 órás még tartalmasabb szinglit hozzá... Másrészt a játékipar egyre jobban kezd elmozdulni a filmszerûség felé, igyekeznek egyre több és egyedibb, látványosabb momentummmal megtölteni a játékokat, többféle interaktív helyzetet teremtve, és nem sok-sok órán át 2-3 fõbb játékmechanizmus ismétlésére koncentrálnak, hasonló környezetben, hasonszõrû pályákon át, hanem a cél egyre inkább a játékmenet minõsége, a mennyisége ebbõl kifolyólag másodlagos. Nem tudom milyen TPS/FPS címekre gondoltál 2 héttel, mennyi napi játékidõ mellett, de régebben sem tartott tovább számomra egy átlagos TPS/FPS cím 2-3 délutánnál, mára ez már csoda ha egynél több, legtöbbször. 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Addig is egy újabb rövid videó, amiben sok eddig csak emlegetett funkciót láthatunk. Katt ide.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És aztán még mellékesnek multi, pályaszerkesztõ, és coop. <#eljen>#eljen>
15-20 óra (nem sok)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A Step Into Insanity Trailertõl az agyam eldobtam.
Next PC upgrade: 2022
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A FarCryHC.hu ma éjféltõl LiveBloggal jelentkezik, amiben közvetíti nektek a Ubisoft sajtótájékoztató legfrissebb Far Cry 3-at érintõ híreit, videót. A következõ napokban érkezõ híreket is azonnal elérhetõvé tesszük számotokra az oldalunkon. Katt ide!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az Atomic MPC már a harmadik interjút készítette el a Far Cry 3 készítõivel, ezúttal Mark Thompsonnal, a szeptemberben megjelenõ játék pályatervezés-rendezõjével (level design director). Az õ feladatai közé tartoznak többek között a történet, a küldetések, a karakterek és a nyitott világ készítése is.
Az ITT olvasható interjúban mesél nekünk karakterekrõl, küldetésekrõl, zenérõl, valamint a lineáris és nyitott játékmenetrõl is.
Az Egyesült Királyságban már elõrendelhetõ az Insane Edition, melynek bemutató videóját a hír folytatásában ITT megtekintheted. Korábbi cikkünkben ez a videó már látható volt, azonban spanyol szinkronnal, míg a mostani videóban Vaas eredeti hangját adó Michael Mando-t hallhatjuk.
Vagy ott van a küldetés mikor egy hajón vagyunk. Igaz, hogy ott zárt folyosók vannak, de ott is mehetsz csendesen lekéselsz mindenkit kivárva a megfelelõ pillanatra, vagy rájuk ronthatsz mint a videóban.
A lényeg, hogy a történet végkimenetelén nem változtathatsz, mivel inkább egy ütõs történetet szerettek volna, minthogy kétséges minõségû x fajta befejezést. Habár, volt arról szó, hogy a játék során néhány nagyobb döntést is kell hozni, szóval ki tudja...<#hehe>#hehe>
A történet fõszálából ismerünk meg részleteket, egy lineárisabb küldetésérõl a játéknak, ami erõsen SPOILER-es lehet!

Nyáron indul a béta és sorsolnak XD De aki biztosan benne akar lenni, az a GameStop promócióban belép a GameStop's PowerUp Rewards customer loyalty programba, és a Ghost Recon: Future Soldier vásárlásakor kap egy béta kódot, így nem kell a szerencsére bíznia a dolgot.
Csak a pontosság kedvéért ...
van egy jó csajom, és ahhoz, h megsunázzam
meg kell b.szni elõtte az anyját is <#idiota>#idiota>
Just do it :)