Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ellenpéldának ott a fall out. RYDER62 is írta, hogy mekkora szabadság van ott, területeket lehet hozzátenni a maphoz, annak ellenére, hogy mind a 3 mind a NV is kapott több jó pár órás dlc-t is.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nah most ha a FC3-ban az editorral csak multis mapot lehet készíteni akkor már nem is érdekel.
Pedig biztos hogy tudnék vele jó modokat tákolni a single avagy a játék mapjához.
Nem értem, nem akarják a készítõk hogy megváltoztassák a saját kis kitalált szigetüket? Jó ezt megértem. De akkor legyen egy olyan lehetõség hogy az editorral készített mapot valahogy a szingléhez lehessen kapcsolni. Pl készítesz egy szigetet akkor azt ellehessen érni singlében.
Azért a FC2-höz készült editor elég felhasználó barát volt. Sokkal gyorsabban lehetett dolgozni azért mint egy Fallouthoz készült Geck-el.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Az elsõ rész map editorja nagyságrendekkel jobb volt mint a második rész.Erre akartam utalni az agyonszabdalt szóval(kivettek sok minden lehetõséget).
Lehet hogy jó dolgokat csináltak,de szûkös kereteken belül ami egy ilyen engine-nél elég nagy baj!
Ezért mondom hogy jó lenne a harmadik részhez egy fasza map editor,esetleg egy teljes mod SDK.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Miért erõltetik ezt.Annyira jó mapokat lehetne csinálni.A Far Cry map editorjával hihetetlen mennyit elszórakoztam.
Next PC upgrade: 2022
Remélem ezúttal nem csak multis mapot lehet vele kreálni.
Kijön egy játék egy csodaszép grafikával az az elsõ hogy megcsodálom a pályát. Pl most a Max Payne 3-nál. Részletesen ki volt dolgozva, néhány helyen leálltam bámészkodni.
Nem értem mi olyan meglepõ ezen.
Nem mindenki terminátor tipus hogy megy mint a gép.
Számomra pl az is élmény hogy megnézhetem hogy mit tud a mai technológia és hogy mit tudnak kihozni belõle.
És mivel egyre részletesebbek a játékok pályái, az ember annál nehezen látja át a dolgokat. Elmúltak már azok az idõk mikor egy játékban egy szoba pár szekrénybõl, asztalból, székbõl, egy-két kisebb objektumokból (pl könyv) álltak.
Next PC upgrade: 2022
Azt mondod fel fel letett robbantani a hidat? mivel?
komolyan nyáron tuti neki esek újra és mindenbe a másik megoldást fogom választani.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ehhez csak annyit hogy mindenkinek más a stílusa. Valaki szeret molyolni, nézelõdni a pályán, minden helyre benézni, újrajátszani egy-egy részt stb. Pl én is ilyen vagyok mikor elsõre játszok egy játékot szépen lassan haladok. Pl a HL2 20 óra körül volt. (nem tudom milyen nehézségen)
Ha egy harcot megnyerek de nem éreztem epikusnak vagy csak sok életet vesztettem esetleg ha rossz fegyóval lõdöztem el a drága ammot vissza-vissza töltöttem a quick savet. (jah régen volt még ilyen, nem ilyen elb*szott csekpont rendszer. Mostanában ott állok a pálya közepén, kiáltva, hogy barmok, lõjetek már le!!)
De vannak akik tempósabban haladnak, nem annyira néznek szét a pályán csak haladnak elõre.
Általában mikor oda írják egy csõ játékhoz hogy kb 4-5 óra végigvinni, mindig rádobok egy picit, és kiszámolom hogy jó akkor nekem 8-10 óra lesz. 😄 Legutóbbi a Max Payne 3: mindenki 10 órát írt, jó akkor nekem lesz vagy 15. Annyi is lett kb 😛
Így is rövidek a játékok, minek siessek?
Sandbox az megint más mert pl én szeretem a sandboxokat, így eltudok veszni bennük, hónapokra elnyel a játék.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
És nekem sok idõ volt.Lehet eltátogattam meg keresgéltem a hibákat,easter eggeket ilyesmiket.
Ha végigfutottam volna akkor lehet annyi lett volna.De azért ez a hl😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bizony kell hozzá idõ mert annyira hihetetlen éra amit megteremtettek.
Shep meg faszán végigszaladtál rajta.Inkább nézted meg volna a speedrun gameplayt yt-on vagy cheattel annyo végigrohanhattál volna.
Sajnálom hogy nem érdemelt meg nálad több idõd.Sok dolog van valszeg amit nem is láttál..
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mivel mondtak olyant, hogy a játék jutalmazza ha elérhetetlen tûnõ eldugott helyekre látogatunk el, így tényleg jól jön ez "pár perccel visszatekerés"
Igen itt tényleg úgy látszik hogy nagyon ügyelnek a történetre és van neki. Valljuk be a 2-be nem volt erõsség a történet. Voltak jó pillanatok de sokszor volt olyan hogy egy szinten volt a mellék küldetésekkel.
Itt nem tudom elképzelni milyen mellék megbízásokat kaphatunk. 2-ben ugye likvidáld ezt -azt. Itt amire gondolni tudok az juss el egy eldugott helyre onnét szerezz vissza valamit, esetleg vadász le pár tigrist/cápát. 😊 (enni is kell valamit)
Ami viszont tetszene, ha olyasmi lenne mint a red dead redemptionban a stranger küldik(gta 4-ben is volt ilyen, bár RDR-ben már összetettebb lett). Lényege az volt, fõtörténetben ahogy alakultak a dolgok egyes NPC-k valamilyen szituációba kerültek, amikor is itt ott találkoztunk velük és segítségünket kérték. Nem kötelezõ jellegû dolgok, de jópofa vicces megbízások megbízóhoz kapcsolódtak.
Néha rövid néha hosszú de nem volt két egyforma más játékban ezek még "fõküldetésnek" is elmennének.
Persze random feladatok is jöhetnek, egy darabig az is leköti az embert.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De akinek kevés az ígért óraszám, vagy szeretné tényleg kiélvezni a single játékmódot, az tolja a fõ száltól független küldetéseket is... ennyi.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
nekem úgy már a 10. útbaesõ tábor kiirtása után elég volt az ilyesfajta a mókából 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"