Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg, a jó eredmény. Bízom a játékban. Az elõzõ részek sok jó játékórát adtak. 😊
Én ráérek. 😊
Zárt bétáról részletes infók nemsokára jönnek, ígérik.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
2013
nem baj, sztem rájöttek vmire, ami a végleges mûben kib.szott idegesítõ lett volna és (remélhetõleg) javítják
mondjuk nekem ez a punk gyerek minden csak nem hiteles 😊
ha igaz a hír 😊
Just do it :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Fiktív képek nem lesznek, konkrét meg majd akkor, ha az anyacég megküldi õket a hazai forgalmazónak.
Borg >> Ötször pár perc idõ ráfordítással néhány meg nem vásárolható és máshol be nem szerezhetõ ajándékért. Tegye fel a kezét, akinek nem kell ingyen ajándék.
Az ajándékok száma pontosan megegyezik a szövegben leírtakkal, csak értelmezni is kellene. 7-bõl lehet összesen 6-ot választani. Érted, hogy még a 3. helyezett is tudjon választani...
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Tegye fel a kezét, aki egész életében erre várt 😄
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A Far Cry Hungarian Community egy nyári nyereményjátékkal kedveskedik a franchise kedvelõinek, mely 2012 június 25-tõl veszi kezdetét a FarCryHC.hu weboldalon. A játék öt fordulója egészen a Far Cry 3 magyarországi megjelenéséig, azaz szeptember 6-ig fog tartani.
Minden forduló kezdetét a FCHC weboldal külön cikkben fogja jelezni, a fordulók végén pedig összesítés ad, hogy kinek hány pontot sikerült szereznie. Érdemes a Facebook oldalukat, vagy Twitter-üket is figyelni, mert ott is hirdetnek információkat a játékkal kapcsolatban.
A különbözõ fordulókban különbözõ típusú feladatokat kell majd végrehajtania regisztrált felhasználóinknak: lesz amiben a játékosoknak szükségük lesz barátaik támogatására a Like-gyûjtésnél, és olyan feladatok is, amik kreativitást igényelnek, de lesz Kvíz és Képkeresés is. A játékba bármikor be lehet szállni, de értelemszerûen a korábbi fordulókból a késõn csatlakozó kimarad. Úgy lett kitalálva a pontozás, hogy mindenkinek legyen esélye felküzdeni magát az elsõ három, díjazott helyre.
A nyeremények mind a Far Cry 3-hoz kapcsolódnak, melyek között van 8 GB-os Pendrive, Póló és egy limitált kiadású, a fejlesztõk által dedikált kép is. Az összesen hét nyereménybõl, amibõl hatot visz el a 3 dobogós helyezett. Hármat választhat ki az elsõ helyre kerülõ játékos, a maradékból kettõt a második, és a harmadik helyezett pedig értelemszerûen egyet a legvégére maradt kettõ ajándékból.
A nyereményjáték szabályzata és minden fordulóról részletes leírása megtalálható a Nyeremenyjatek.FarCryHC.hu oldalon.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Konzolok szervizénél meg pl az AC3 gyûjtõin így 3ezret spórolok a többihez képest.
Next PC upgrade: 2022
Sima elõrendelõi közül nem tudnám eldönteni mit válasszak... Monkey Business Pack érdekelne a 4 küldetés miatt, de predatorban ott vannak a ritka ragadozók...
Amúgy ha már a változatokról beszélünk...
Predator Pack, és Hunter Pack is írja az íjat többjátékos módra.
Vajon egyjátékosban alapból lesz, vagy esélytelen? Volt egy videó amiben íjjal gyilkolt.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Néhány újabb képpel gazdagodik a gyûjteményünk, elsõsorban a Multiplayer és Co-Op módokkal kapcsolatban. A már többször bemutatott multis Sub-Pen pályáról láthattok egy képet, illetve a két egymásnak feszülõ csapat karaktereirõl is néhány nagyon szép és részletes screenshot-ok.
Áraznák már be végre a konzolokszervízén és menne is az elõrendelés az Insane Editionra.
Next PC upgrade: 2022
Gearhead, a Ubisoft Massive ComDev-e újabb válaszokkal látott el minket a Co-op-ot és Multiplayer-t illetõen. A cikk olvasásához kattints ide.
1 évesek lettünk! 😊 És hogy még emlékezetesebb legyen az elsõ Születésnap, ezúton hirdetjük meg az 1. Nyereményjátékunkat, melyen számos értékes, Far Cry 3-as ajándékot nyerhettek, mint például pendrive-ot, pólót, vagy a játék készítõi által dedikált, limitált kiadású képet!
Bõvebb infó >> nyeremenyjatek.farcryhc.hu
Hát igen, itt legozik az ember, szinte mindent összeilleszt magától a szerkesztõ. A kerítés építésénél látszik a legjobban.
A geckben azért szépen össze kell illeszteni az elemeket, szóval idõigényes.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Feltelepítem mert olyan kedvem van és dupla akkora mérete lesz a játéknak a sok modtól.Nem tudom megunni.
Amúgy én is úgy gondolom hogy a DLC-k miatt nem adnak ki SDK-t.
Sajnos.
Geck meg irgalmatlan nehéz egy szerkesztõ az biztos.De van lehetõség doszt.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Jó poén!
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Miben található ez a gyöngyszem?
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Szerintem így is pozitív, és ritkaság, hogy egy nem rövidnek igérkezõ single mód (ami nem csak puffpuff) és multi mellé (amiben szintén vannak új megközelítések) kapunk egy co-op-ot és map editort is. Nem sok játékot láttam mostanában ennyi mindennel.
Persze a hab a tortán még a moddolási lehetõség lenne, de ki tudja, hátha még meglepnek minket.
Ezekhez a játékokhoz rengeteg nagy mennyiségû dlc-k jöttek (skyrim esetében jönnek), jó kritikát kaptak a játékosoktól is és a különbözõ tesztelõktõl is. Pedig a készítõk kreáltak egy szerkesztõt mindegyik játékhoz.
Akár rosszul is elsülhet: Kiadják a játékot, majd a dlc-ket. És azután mi tartja életben a játékot? Multi? Ugyan már! FC2 2008-as. Fallout 3 szintén.
FC2-vel szinte senki nem játszik. A F3-al viszont sokan, köztük én is.
És a falloutnexuson nap mint nap egy tucat új screenshot, új modok kerülnek fel. Látszik hogy elég aktívan játszanak vele a játékosok.
És ez a sok modnak köszönthetõ. Így akár a végtelenségig változtatható a játékmenet, a pálya dizájn és még sorolhatnám. Jönnek a különbözõ grafikai modok is szóval még igazából a grafika is egy bizonyos szinten marad.
Megmondom õszintén hogy a Fallout New Vegas egy sz*r játék. (vagyis vannak benne olyan dolgok amik nagyon nem tetszettek ilyen pl a pálya dizájn) Pedig kedvencem. A titok a jó sok változatos mod. Olyan szintre fel lehet emelni a játékot hogy csak pislogok.
Bár az igaz hogy mod barát a játék hiszen több plugin fájl is futhat egyszerre. Vannak olyanok akik most vették meg a Fallout 3-at. Pedig nem egy mai darab.
Szóval jó, ubi döntése, õ játékuk, de azért majd ne csodálkozzanak hogy pár éven belül senki nem emlékszik majd rá. Ha olyan lesz a játékmenet mint a 2-é akkor meg pláne. <#wow3>#wow3>
Portal 2 vásárlásán is elgondolkoztam, és tuti meg fogom venni hisz a valve kiadott egy pálya szerkesztõt, és rengeteg új ötletes pálya került fel a steam workshopba.
Pedig enélkül tuti nem vettem volna meg.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018