1924
-
perseus99 #1604 hát én most arra jöttem rá hogy nem éri meg milliókat költeni az új cuccokra 7.-étől úgy is csak lefelé fog menni az áruk... (remélem xD)
szerencsémre sikerült vennem egy ivory scythe-t 1 milláért rontott durabiliti-vel (nem tudom miért pont a több millás cuccokon próbálgatta az enchantot...) és elsőre felhúztam +7-re most 58-as durabilitivel mennyit érhet? -
Sixtail #1603 Dark Knight attack-ra összpontosít, Paladin defense-re.
Bővebb infó itt:
Dark Knight
Paladin -
perseus99 #1602 amúgy tulajdonságokban mi különbség van a paladin és a dark knight között? -
#1601 Nem állt szándékomban. :) Csak technikai okok voltak. :)
Mondjuk most sem lesz sok időm, mert szombaton randim van a wall street nél levő 11es ferry piernél. :)
-
Sixtail #1600 Episode 6 dec. 7-én jön.
Már azt hittem léptél innen is. :D
Welcome back! :P -
#1599 Heyho!
Mikor jön 1.7? Most láttam az oldalon az infót. :)
Paladin meg Dark Knight lvl 40től... Nyami. Meg Rocheste. Fincsiii. Végre van újra netem is. :D
-
Richardix #1598 Én Evies vagyok, és megmondom őszintén, nem értelek :) Mana trapet soha nem használok, mert csak időpocsékolás, csak nyomom az ice/fire skilleket, és minden rendben van. Csapatban tény, megesik, hogy Lannok meg scythe Eviek elviszik előlem a killeket, de vigasztal a tudat, hogy a bossnál erősen dominálok :P Egyébként meg nem is tart olyan sokáig a Focus, a Blind Arrow skillt is kb 4 mp alatt fel lehet tolni, a kettes szintű skilleknek meg alig kell 1 mp. -
Pupuci #1597 Kössz! Így már érthető.
Azt nem tudja valaki, hogy ez a qrva karbantartás meddig tart? A francért nincs kiírva valahova.. -
Sixtail #1596 1. Sebezhetetlen vagy közben.
2. Ha belejössz, tudod irányítani, ez a legerősebb skilled, bossoknál jó dolog.
3. Lejtőn ne csináld, mert úgy működik, mint a gliding/lightning fury. Ha lejtőn csinálod ezeket, elrepülsz fél mérföldre a célponttól. :D
Ez kicsit idegesítő, de ha figyelsz arra, hogy ne legyen lejtő a közelben, akkor nem lesz vele gond.
4. Mozgó célpontokon, főleg gyorsakon, nem valami hatásos ezzel a skillel próbálkozni. Bossoknál is csak akkor csináld, ha stunnolva vannak, vagy ha tudod, hogy egy lassú támadásra készülnek és addig is egy helyben maradnak.
5. Ha látod, hogy egy evie gravityt használ a bosson, nyugodtan lődd be te is a seven furydat. Gravity közben a bossok nem tudnak mozogni, és hiába vannak a levegőben, seven fury akkor is sebzi őket.
6. Ha olyan helyen vagy, ahogy több boss is van, próbáld úgy intézni, hogy 2 vagy több bosst is üss vele egyszerre. Egy palala, amikor a bossok közel vannak egymáshoz, gyorsan becélzod őket, aktiválod a skillt és csak föl-le, föl-le, föl-le, föl. Tuti találat több bosson is, és nagy esély stunnolásra.
Szóval nagyon is hasznos skill, ha az ember tudja használni. A sebzése pedig kb ugyanakkora, mint gravitynek, ha mind a 7 fury betalál.
Happy gyakorlást! :P -
Pupuci #1595 Srácok. Ennek az SP: Furious Seven -nek van valami értelme?
Sose volt még Lann karim, gondoltam kipróbálom. Elértem ezt az izét, de nekem oylan "zavaros" szkillnek tűnik... -
#1594 meg ha azt nézzük azért elég nagy a területi sebzése is, mert egy warinak sokat kell rohannia hogy mobot üssön (és így is csak maga körül tud sebezni) addig az evie leparkol és maga elött kasztol ami elhat távolságban is és még széltiben is -
cickány1 #1593 A cast sebességét ha változtatnák teljesen eldurranna a balansz,gondold el 1 evie annyiból állna hogy 1 helyben másodpercek alatt átcastolja a halálba 3-4 spellel az összes mobot,boss-ot.Szerintem pont megfelelő a cast time, legalább kell 1 kicsit helyezkedni és nembaj ha az ember meg van áldva némi időérzékkel. -
#1592 Nem varok en el semmit, nyilvan ami nem megy, vagy nehezen mukodik, azt az ember nem csinalja. Arra akartam ramutatni, hogy gyakorlatilag a magic arrow az egyetlen relevans skilled partiban, es meg azt is elegge lassan kezdi el, a tobbiek sokkal gyorsabban felveszik a harcerintkezest, es nem sebeznek kisebbet, tehat megmagyarazhatatlan miert kell ilyen lassan castolni ezeket. -
#1591 *amit nem vettünk észre
-
#1590 nah jó melóból majd rácsekkolok ezekre hátha van vmi :) -
#1589 na igen meg arrol is hogy ha belépsz egy guildbe és megtesznek leadernek akkor abbol a guildböl már az életbe ki nem tudsz lépni... -
#1588 akkor viszont bombázni kell a készítőket az ilyenekről és ha imáink meghallgatásra kerülnek bebiggyesztik azt az egy gombot :) -
#1587 épp azért kérdeztem mert tudom hogy ha elindult a hajó onnan nem tudsz kirugni senkit. -
#1586 parti leader jogokkal nem vagyok tisztában, azt még nem tesztelgettem de nagyon valószínű hogy kilehet kickelni valahogy, ha nem akkor e-mail a dev-eknek. két lehetőség ha te vagy a leader jobb klikk a listán a nevekre hátha előhoz valamit vagy az emberre kattintani és abból a listából, tényleg csak tippelek mostanság nem tudtam játszani, meg guildben sem vagyok hogy legyen kivel tesztelnem :S, szóval ha guildben vagy akkor tesztelgesd úgy hogy te csinálod a partit :) -
#1585 Ugye a fókuszáláshoz a jobb klikket kell hosszan nyomni, de ha feltölti az "első részt", akkor van egy kis szünet, mielőtt tovább menne. Ilyenkor, ha kattintasz jobb klikkel, akkor kihagyja a szünetet, és rögtön megy tovább. Így gyorsabb. -
Sixtail #1584 Miért, te elvárnád, hogy csapatban mindenki megvárja még te szépen összeszeded a mobjaid, lassan fókuszálsz és leöld az összes mobot?
És ez az eset fordítva is igaz, amikor egy evie épp előtted nyom egy ice blastot, többiek meg ütik a semmit. Aki gyorsabb, az öli le őket, ez van.
Btw, egy kardos manusz is megteheti épp ugyanezt, elég neki 2x fury és minden mob halott előtte és utána is.
Én általában leölök minden mobot, még azokat is, amiket kedves "gogogogogo F12F12F12 no time, no time" csapattársaim otthagynak, addig amíg SP barom maxon nem lesz. Aztán meg én is hagyom a mobokat, ahol lehet, hátha valakinek kell még SP.
Amúgy láttam már nagyon gyors evieket is, ice blastot is befókuszáltak pár másodperc alatt. Nem tudom, hogyan müködik ez, nincs eviem, de nekem gyorsnak tűnt. -
#1583 Staffos Evievel az ember atrohan/atugral az elso mobok kozott, elszor egy mana trapet, hogy ne zargassak fokuszalaskor, es megall egy egyenlo szaru haromszogben a tavolsagiak mogott, nekilat fokuszalni, es az ice blast a gyogyoruen osszehuzott csapatot telibe kapja, max egyet-egyet kell tisztogatni.
Csapatban ez szinte lehetetlen, mert beront a ketto kardos manusz es szetszor mindenkit, a kaszas baszasra atfordulnak es nem kovetnek, vagy egyszeruen, naturalisan megolik az(oka)t ami a hatokorben lenne, igy tok hulyenek erzed magad, hogy varazsolgatsz a semmibe.
Ezt biztos, hogy igy terveztek a keszitok? -
Pupuci #1582 Srácok, ezt a hülye unbind pósönt tudta már valaki használni? -
#1581 és hogy? -
#1580 erre egyszerű a megoldás, kickelni kell a partiból... -
steeldriver #1579 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1clav_Klaus -
Sixtail #1578 Ki ez a bácsi? o.o -
steeldriver #1577 -
Sixtail #1576 Jajj, Klaus akkor gyorsabban kellene hogy haljon most már. :D -
Pupuci #1575 Nnna. A mai peccsel kijavították a manastukkert :) -
Sixtail #1574 Tudom én mennyi XPt ad, hanem azért nem értem miért csinálják, mert egy jobb fegyver vagy armor set sokkal többet ér, mint egy-két szint.
De ennek ellenére, ahelyett, hogy mennének farmolni a cuccokat a setjükhöz, lvl58asok mennek hidden körökre laghodessa setben panaszkodva, hogy "hej, de unalmas ez a cucc-farm a sinister/shining will/temptress sethez" ...
Mintha hidden farm, vagy bármilyen más farm nem lenne unalmas, lol.
Plusz egyesek nem csinálnak questeket, azt mondják, "majd ha lvl60as leszek". Arra nem is gondolnak, hogy mennyi XP megy így kárba. IQ fighter mind. :D
@Pupuci
Én úgy hallottam, hogy a mana pistol itt bugos még, úgyhogy nem sokat ér. De a bossok néha rájuk aggróznak, vicces nézni. :D -
#1573 rohadt pájkerek de utálom őket -
Pupuci #1572
Ez a mana stukker ami tt van valami vicc akar lenni? Vagy mi a rák? Próbálta már valaki? -
Probatbicol #1571 Azért csinálják azt, mert 2 perc alatt ad 46k xp-t, ha összejön egy jó csapat és folyamatosan ismétlik, akkor nagyon durván lehet tolni fel az xp csíkot.
Összehasonlításképp, most csináltam a fekete-fehér macikat Dephts-ben, majdnem 10 perc volt és 27k xp..Ráadásul előtte 6-8 perc volt mire összejött 3 ember.
És még egy bosszantó szokás kezd elterjedni - bár remélem csak én vagyok balszerencsés és nem lesz általános - a potyautazás. Bejön a partiba, majd indulás után afk. Azon kívül, hogy eggyel kevesebb emberrel kell csinálni az instát, azért is bosszantó, mert a kapuknál végig kell várni a számlálót. -
Sixtail #1570 Ezért oda csak azok járnak, akiknek XP kell, nem AP.
AP farmra laghodessa a menő.
Mondjuk nem értem miért mennek oda XPt farmolni, ha van még questjük, amit meg is tudnának csinálni, ahelyett hogy azt csinálnák meg, vagy akár farmolnák a cuccokat a sinister/shining will/temtress setre, de ha nekik jó, nekem is. :P -
Probatbicol #1569 Ezt a Hiddent ki kellene venni a francba, vagy lenerfelni az xp-t amit ad, tök kiábrándító, hogy mindenki azt farmolja, a rendes story battle-kre meg nem lehet partit találni.
Ráadásul lesz egy csomó max szintű karakter akiknek alig lesz skillje, mert csak xp-t ad rogyásig, AP-t alig. -
Fallingstar #1568 van olyan boss ahol palala order nélkül elég nehéz nyerni -
perseus99 #1567 jah xD -
#1566 Nem is kaszásra gondoltam. :) -
perseus99 #1565 az nem csak staffos evie nek van?