Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Check your Firewall and/or security software setting to allow PMB.exe to run.
Visit the Help page or contact us at [email protected] for
further assistance.
Would you like to retry the connection?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Néztem mi kell az új cuccok craftolásához, hát sok minden, úgyhogy most gyûjtöm õket, de már régen full a tatyóm az alapanyagokkal. >.>
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Meg vannak új setek most patch után, azok is kb mind 40 fölöttiek. Ezekrõl még nem sokat tudok, nem láttam még õket.
Nem fogy a staminád, amíg tart, gyorsabb attack speed. Amikor benyomom ezt a skillt ott, a "damage dealt to boss" résznél min 26%, max 31% a rekordom, általában a legjobb vagyok, kivéve ha van egy hasonló felépítésû Lann is a partyban, akkor ketten versenyzünk mindig. Ez, amikor 8-an vagyunk a partyban, igen sokat mondó.
Habár ha vannak új pályák, akkor nem hiszem, hogy fogsz valaha is laghodessát farmolni pusztán AP miatt, de tuti lesz olyan hely, ahol majd megint leállunk mindannyian APt farmolni egy nagy Raid pályán, és garantálom, hogy ott is kifogy majd a staminád idõ elõtt. :P
Btw, nagyon remélem, hogy vannak új armor setek meg fegyverek, a mostanit már nagyon unom. :D
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mindenesetre én leírtam mit csinál valójában, az hogy a fordítás béna, nem az én hibám. :P
De ha jól emlékszek, ír ott valami olyasmit is, hogy "You will still recieve damage...", ez a skill leírásában van, szürke betûs rész.
Amit csinál a skill, az az, hogy nem bírnak leütni közben, ami annyit tesz, hogy hiába üt meg egy boss/mob criticallal vagy egy erõs skilljével, nem fekszel le tõle, nem is inogsz meg, de sebzést továbbra is kapsz.
Amit még csinál, és hozzáteszem nagyon hasznos, az az, hogy nem fogy a staminád, amíg a skill aktív. Meg ott van ugye a movement speed bónusz is.
Szóval nem, ez nem rambó mód! :P
Parasite Eve 2, best game EVER!
nekem a vindictus europe oldalával van problémám. nem tölt be teljesen. néhány dologra rátudok kattintani, de a sign up-ra nem.
Volt veletek hanonló?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Ez már a teljes.
2-án jön a következõ update, ahol nagyobb lesz a szint limit. Játszál nyugodtan, nem fog elveszni.
Laghodessa AP farm meg már kicsit unalmas.
Na nem baj, lassan eljön a patch. :)