1924
  • Trubi15
    Sziasztok nekem léccives valaki segítsen mert East Serveren akarok játszani de amikor belép a játékba akkor valami hülyeséget ír hogy jelentkezzek be a honlapon pedig be vagyok... Na ilyenkor mivan? :/
  • ximix #1643
    Az tetszik a játékban, hogy valamilyen szinten logikus pl a Gnoll Chieftan sisakját a fejéről kell leütni olvastam a wikin ebből kiindulva ütöttem a jobb lábát ez esett kézre, amikor letérdelt a fejéhez vágtam ami kéznél volt utoljára egy jóképű oszlop darabot és a sisak leesett ütöm tovább a lábánál majd amikor megmurdel szedem a droppot és közte van a sisak és a lábvért nem teszteltem még egyszer, hogy van e valami valós alapja, de mivel a Svage set-hez is kell egy lábvért majd kiderül.
  • ximix #1642
    Általában, mert még az elején volt, hogy mindent szétkalapáltam amit lehetett még az oszlopokat is ledöntöttem ezt meg egy party sosem várja meg, kicsit idő igényes volt e taktika, de néha kiesik egy két spirit bár ekkor még nem figyeltem az árakat csak mint a porszívó mindent begyűjtöttem a kihulló apró piros "hp kövek"-ról se tudtam mifene csak amikor megkaptam titlét eset le hogy ezek a hp-m töltik vissza.
    A szegényes angol tudásom ilyenkor kiütközik a küldik meg csak gyűlnek , ma megpróbálom lefaragni őket Google Translate+VindiktusWiki combo-val :))
  • wardogzombie
    te mindig egyedül mész?szivesen csatlakoznék hozzád ilyen jó kis kalandokban.
  • perseus99
    akkor izgalmas napod volt
  • wardogzombie
    örülünk hogy örülsz
  • ximix #1638
    Futottam egy szép kört minden összejött néha van ílyen is :)a Fomorian Orderben Win10 min választottam és sikerült mind a két Ekuloch-t kiiktatnom, eddig mindig leléptek egy negyed hp-val az első pont integetett amikor méregből, hogy megint megpattan nyomtam egy "F" szépen mellbe dobtam a lándzsával és lám megszakadt a varázs ott maradt mindjárt a nyakába ugrottam örömömbe és nyísz, a második meg a függőhídnál volt elvágják, leesek, kimászok és beverem a kicsiket közben neki esek a második Ekuloch-nak megy a harc pont úgy fordulunk ö áll a szakadéknak hátal és következne a lelécelés amikor leesik utána ugrom és leverem ezt is. A Boss-nál gyors ima hogy a 2 perc elég legyen beverni a fanjaival együtt és sikerül, persze mert menet közben a két lengő farönknél kiütök egy SpiritRenmant-ot ami leesik és le kell érte létrázni meg persze ilyenkor amikor siet az ember mindenből potyognak az itemek rugdosni kell a hullákat,de pont belefért.
  • ximix #1637
    Meghazudtoltam magam :) mondom csak felpróbálom ha már megcsináltam hmm nem is olyan rossz főleg, hogy bementem egyedül a Red Ruins-ba láttam hogy egy ismerős arcot kell beverni, de nem számítottam hogy ö is fel skillezte magát :) úgy csapkod azzal a kalapáccsal mit a fene elég elugrálni a kevés szünetben meg nem tudtam jól sebezni, mondom beszaladok a fal mögé iszok egy potit erre mellé nyomok és nagy nyugodtan elkezdtem tüzet rakni a boss előtt hát eloltotta velem együtt :)
    Kiléptem és kerestem partit kétszer lekalapáltuk gyors bosszúból.
    Kösz a felajánlást amúgy.
  • perseus99
    kell az enyém? :D
  • BlaZze01
    Légyszi valaki segítsenn .... a nexon messenger alkalmazása nem működik mit lehet vele csinálni?
  • unusual
    Savage set.....
  • ximix #1633
    *Crimson rage set pontosabban
  • ximix #1632
    Kösz most a Crimson Blade seten gondolkodom, hogy lekraftoljam e Kristin-nek, megvenni drága, lekraftoláshoz még egy item hiányzik, de hordani nem hordanám csak max eladnám, de oda sok mati.
    Ami még érdekes, hogy a Norten Pike és a Savage Leather Armor .. páncélokat nézegettem a NP nehéz a SLA könnyű és mégis szinte ugyanannyi defet adnak azért kicsit jobban megkülönböztethették volna a dolgokat a Sarpshooter-ről már ne is beszéljünk rövid borgatya és egy tüskés páncélgatya hogy lehet egy szinten ? pasz
    NP he.a lv22 DEF +1084, STR +35, AGI +134
    SharpS li.a lv22 DEF +1013, STR +82, AGI +88, INT +42, WIL +26
    Savage li.a lv26 DEF +1195, STR +114, AGI +43, INT +23, WIL +49, HP +205
  • BlaZze01
    Sziasztok segitsetek már légyszives vmiért folyamat szar a barát lista meg a chat meg ezek mit lehet vele tenni??
  • perseus99
    mért nem szóltál hogy az kell? adtam volna xD
  • ximix #1629
    Ho ho bevált elsőre meglett az a szív.
    Kösz még egyszer.
  • ximix #1628
    Kösz, ma kipróbálom :)
  • Sixtail
    Mindig Solo oath-ra rakd Decisive Battlet, akkor csak egy szobát kell kiirtanod a boss előtt, és az a szoba éppen a mini bossok szobája szokott lenni.
    Ha nem az, amelyik neked kell, csak lépj ki és kezdd újra.
  • perseus99
    ha a Bryialne-t keresed azt meg találod a revenge-ben is, ha jól emlékszem 2szer csináltam és 2szer találkoztam vele
  • ximix #1625
    Kösz. Szomorú random minboss, random dropp elég kellemes, egy pár kanyart még tán kibírok :)
  • wardogzombie
    szerintem random
  • ximix #1623
    Az mitől függ, hogy ugyanazon Battle Quest pl Decisive Battle mindig ugyanazon útvonalon haladjon, konkrétan van egy mini boss ami dobna egy quest itemet. Az instában voltam már vagy tízszer, de eddig csak kétszer találkoztam vele ezt mi befolyásolja vagy csak random esetleg a Oath of honor választása?
  • Sixtail
    Megoldottam, pár száz próba után beengedett. :D
  • unusual
    Az úgy elég WTF?!?.....
  • perseus99
    köszi a válaszokat :D
  • Pupuci
    Itt van ni. Ha "megölöd" akkor DK , ha "megkíméled" akkor meg pala.
    A Holy ground kveszt után.

• Pupuci
    A kérdés az volt, hogy mit kell tennie, hogy DK legyen.

Kill Gallagher.

If you obey my command, I will
    allow you into the Silent Brotherhood.

Come back when you're done.
    I will be waiting.

Ennyi ;)
  • wardogzombie
    Aquest neve Holy ground abban döl el mi leszel.Rettenetesen sok szövegelés után
  • Sixtail
    Nagyon vicces, Frédi!
  • wardogzombie
    Most akkor te nem tudol jáccani? Milyen érzes? Akarsz beszélni róla?
  • Sixtail
    Csak nekem nem ismeri fel a secondary password-om?
    Most ki vagyok zárva a saját accountomról! lol -.-

Valaki erre talált már megoldást esetleg?
    Supportnak irtam már, talán válaszolnak is majd, amikor már vége lesz az összes eventnek. -.-
  • perseus99
    értem köszi :DD
  • Pupuci
    Amikor megy majd a kveszt, akkor a végefelé éesz egy kérdés. Megölöd vagy nem Gallaghert (ha jól emlékszem). Ha azt választod, hogy levered akkor DK leszel, ha nem akkor Pala.
  • perseus99
    mit kell tenni hogy a dark knight transzformációt kapjam meg?
  • Sites Mex
    Labyrinth-t már vártam nagyon. Jó lesz időzni bent =P
  • unusual
    Fincsi lesz!!!!!Érdekes lesz! :)
  • perseus99
  • Sixtail
    Yeah, EP6 update elmarad, 14én jön csak. --.--
  • perseus99
    az a gond hogy pl irukult egyedül nem lehet partiba meg laggolok a sz@r netem miatt... sokszor ki is dobnak miatta
  • Sixtail
    Minek költenél milliókat rá? Kifarmolod és pá. :D
    Vagy még jobb, kifarmolsz egyet magadnak, meg még párat eladásra, hogy meggazdagodj a lusta pénzeszsákokból. :)

58as durabilityvel nem sokat, árat nem tudok mondani, de én tuti nem vennék olyat. :P