Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom én mennyi XPt ad, hanem azért nem értem miért csinálják, mert egy jobb fegyver vagy armor set sokkal többet ér, mint egy-két szint.
De ennek ellenére, ahelyett, hogy mennének farmolni a cuccokat a setjükhöz, lvl58asok mennek hidden körökre laghodessa setben panaszkodva, hogy "hej, de unalmas ez a cucc-farm a sinister/shining will/temptress sethez" ...
Mintha hidden farm, vagy bármilyen más farm nem lenne unalmas, lol.
Plusz egyesek nem csinálnak questeket, azt mondják, "majd ha lvl60as leszek". Arra nem is gondolnak, hogy mennyi XP megy így kárba. IQ fighter mind. :D

@Pupuci
Én úgy hallottam, hogy a mana pistol itt bugos még, úgyhogy nem sokat ér. De a bossok néha rájuk aggróznak, vicces nézni. :D

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

wardogzombie
rohadt pájkerek de utálom õket<#violent>

Ez a mana stukker ami tt van valami vicc akar lenni? Vagy mi a rák? Próbálta már valaki?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Azért csinálják azt, mert 2 perc alatt ad 46k xp-t, ha összejön egy jó csapat és folyamatosan ismétlik, akkor nagyon durván lehet tolni fel az xp csíkot.
Összehasonlításképp, most csináltam a fekete-fehér macikat Dephts-ben, majdnem 10 perc volt és 27k xp..Ráadásul elõtte 6-8 perc volt mire összejött 3 ember.

És még egy bosszantó szokás kezd elterjedni - bár remélem csak én vagyok balszerencsés és nem lesz általános - a potyautazás. Bejön a partiba, majd indulás után afk. Azon kívül, hogy eggyel kevesebb emberrel kell csinálni az instát, azért is bosszantó, mert a kapuknál végig kell várni a számlálót.
Ezért oda csak azok járnak, akiknek XP kell, nem AP.
AP farmra laghodessa a menõ.

Mondjuk nem értem miért mennek oda XPt farmolni, ha van még questjük, amit meg is tudnának csinálni, ahelyett hogy azt csinálnák meg, vagy akár farmolnák a cuccokat a sinister/shining will/temtress setre, de ha nekik jó, nekem is. :P

Ezt a Hiddent ki kellene venni a francba, vagy lenerfelni az xp-t amit ad, tök kiábrándító, hogy mindenki azt farmolja, a rendes story battle-kre meg nem lehet partit találni.
Ráadásul lesz egy csomó max szintû karakter akiknek alig lesz skillje, mert csak xp-t ad rogyásig, AP-t alig.
van olyan boss ahol palala order nélkül elég nehéz nyerni

Wizard

jah xD

ToshiBá
Nem is kaszásra gondoltam. :)

Live: DoZeR 982

az nem csak staffos evie nek van?

Majd kérdezd ezt egy Blood Lordnál. :P
Vagy akkor, ha két óriás pók fel akar falni, és te vagy az egyetlen aki életben maradt a partyban, hogy rezzeljen. :D
Meg még egy csomó helyzetben az a legjobb, nem számít milyen kasztod van, lann, evie vagy fiona.

ToshiBá
Evienek minek is a palala??? O.o
Van Blind Arrow skillje. ;)

Ha legközelebb találkoztok, mondd meg a társadnak, hogy több palala meg dodge, kevesebb rambó style, és néha nem árt egy kis taktika, ha partyban vagytok. :P

wardogzombie
a szettõl nem leszel terminátor<#hawaii>

a te döntésed :D nem akarlak befolyásolni xD

HÁt igen de amikor szerencsétlenenk bossközbe behalnak és már elasználtam az összes feathert meg élesztést rájuk, akkor azért kell...jártam már úgy abban a hoarfrostosban ahola végén 4pók+1 gnoll boss jón h elsõ póknál behalt az a ki velem volt, nemtudtam éleszteni és futás+néhanéha lövéssel 20perc alatt leszedtem a bosssokat :D
hát szerintem a staff-os evie-nek nem kell akkora védelem mint egy kaszásnak mert nem tudják olyan hamar meg ütni..

Öhm de én kapácból a +5 ösöket veszem :D
vagy neméri meg?
de a szett az olcsó én 30k-50k körül vettem darabját... a blooming staff-ról meg foggalmam sincs xD

Lighter Red Tyrant szetet akarok venni + Blooming Staff-ot az úgy össz 525k ahogy számoltam
wardogzombie
XD

te hogy kerültél szóba? gyalaj96-al kommunikálok xD

wardogzombie
ki? én?

én is... milyen cuccokat akarsz?

evie,és úgy összesen értettem :D
mi vagy? mert nekem fionánál és évinél nem került 600k-ba semmi

Én is egy hete tolom most vagyok 36 és az tört le hogy a 36os cuccok össz vagy 600k ban bennelesznek,most van 300k-m, hátha a mostani cuccimat eladom meglesz :D
Én is így vagyok vele de valamivel el kell tölteni az idõt a Guild Wars 2 megjelenéséig :S Egyébként ha regelek NA szerverre akkor kipróbálhatom Karok-ot?

pedig jó lenne 56-nak lenni a mana pisztoly miatt :)

én nem értem hogy egyesek hogy fejlõdnek ilyen gyorsan de már láttam 60-as szintût... nekem bárhogy is próbálom de sehogy sem megy a gyors fejlõdés...

LeonSilver
Én még mindig élvezem, pedug NA szerveren is toltam egy "kicsinytet" ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

1 hét folyamatos fejlõdés után kezd kicsit unalmassá válni...

A MOBA Hungary TS3 szervere wipeolódott pár jóakaró miatt, a Vindictusos szobákat újra kreáltam.
ip:84.21.11.243:19987
pw: 123

Wizard

Igen persze 2x is megcsintam de egyszerüen nem akar elindulni:/
azt a rohadt vírusírtot megtom letörölni-.-xd
1537-es kommentet probáltad?

De már maga a launcher se akar elindulni:S hányszor rakjam már ujraM?S
vagy be mentek horgászni és ott is lehet

Grr1234
Weboldalról jelentkezz ki, és újra be. Nálam használt.

Sziasztok!
Az lenne a problémám h eddig simán tudtam jáccnai a vin-nel de egyiknap amikro beakartam lépni (hajos menü) rákattoloka start és ezt írja ki
?? ??? ???? error message
Mi lehet a baj? ezutén már maga a játék s eindult el mármint alauncher hibnát észlelt ezért leállt szöveget dobja be
Már írtam a gmeknek is csak nem válaszolnak.. mit tegyek?:S
aha köszi
de az nekem elég fura hogy a WoW meg kb minden "nagy" MMO elment fémega sávszélességgel,úgy hogy semmi lagg nem volt legnagyobb raidben sem, a Vindictusban meg ha semmi nem megy mellette egész 2 megás netemet kapja akkor is laggolok meg a csapatom többi tagja is ha és hostolok.én nagyon idegesítõ...
Valamint van valami kis program ami mindig fut a játék melett és ha jobbklikkelek a tálcán az ikonra csak uninstall van, ez mi?
Minden dungeonban, jobb klikk a kiválasztott emberkére és "Send Match" opció.

Egyébként hol lehet Pvp-zni?mert nemjöttem még rá :D
Tudtommal nincs, de minek? Nincs AP limit (legalábbis ezt hallottam), ha el is rontottad egy kicsit, max farmolsz még egy kis extra APt és máris minden jó lesz megint. :)

Btw, evie gravity SP skillje kicsit OP. Kikerülni szinte lehetetlen, nekem legalábbis még nem sikerült, és ha eltalál, 6k damage... -.-

Dóz, én is dueleztem már njúb eviekkel, õket nem nehéz leszedni, de akinek van egy kis reflexe és tudja is használni a skilljeit, azzal már nehezebb. Ezért tetszik ez a játék, reflex kell inkább hozzá, mint über-gear vagy item mall (depot, ahogy itt hívják :P).

sziasztok!
nemlehet olyan dolgot venni/akár rendes pénzért/ amivel az AP-t lehet visszaállítani?mármint amit eddig kiosztottam visszakapjam , a skilleket elvesszem, és újra kioszthassam?
lvl44-en újra játszd el ezt. ;)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

EU-ra simán. Letöltöd,patch-el,játszol,örülsz..... ;)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ToshiBá
Fumekkora. :)
Kaszás evie lvl33
Staffos evie lvl32 (enyim)
Szerelés ugyanaz (sweetie bear)
A kaszásnak a shieldjeimet (már ha azok) nem sikerült leszednie. Én meg rongyosra lõttem magic arrow-val (rank A volt. már Rank 9 azóta) Van ám különbség. :)

Srácok valahogyan fel lehet jutni valamelyik szeróra ? :D
Köszönöm szépen a segítséget Sixtail !
Döntsd el, hogy neked melyik stílus tetszik jobban és azt fejleszd, azzal a fegyverrel játssz.
Ne rakj mindkettõre, az csak AP pocsékolás.

@Narkox
Tedd a kivételek közé a PMB.exe alkalmazást, engedélyezd az internetre való kapcsolódását, vagy kapcsold ki a tûzfalad/antivírusod teljesen, amíg töltöd/installálod a játékot.