1924
  • Sixtail
    Majd kérdezd ezt egy Blood Lordnál. :P
    Vagy akkor, ha két óriás pók fel akar falni, és te vagy az egyetlen aki életben maradt a partyban, hogy rezzeljen. :D
    Meg még egy csomó helyzetben az a legjobb, nem számít milyen kasztod van, lann, evie vagy fiona.
  • ToshiBá
    Evienek minek is a palala??? O.o
    Van Blind Arrow skillje. ;)
  • Sixtail
    Ha legközelebb találkoztok, mondd meg a társadnak, hogy több palala meg dodge, kevesebb rambó style, és néha nem árt egy kis taktika, ha partyban vagytok. :P
  • wardogzombie
    a szettől nem leszel terminátor
  • perseus99
    a te döntésed :D nem akarlak befolyásolni xD
  • gyalaj96
    HÁt igen de amikor szerencsétlenenk bossközbe behalnak és már elasználtam az összes feathert meg élesztést rájuk, akkor azért kell...jártam már úgy abban a hoarfrostosban ahola végén 4pók+1 gnoll boss jón h első póknál behalt az a ki velem volt, nemtudtam éleszteni és futás+néhanéha lövéssel 20perc alatt leszedtem a bosssokat :D
  • perseus99
    hát szerintem a staff-os evie-nek nem kell akkora védelem mint egy kaszásnak mert nem tudják olyan hamar meg ütni..
  • gyalaj96
    Öhm de én kapácból a +5 ösöket veszem :D
    vagy neméri meg?
  • perseus99
    de a szett az olcsó én 30k-50k körül vettem darabját... a blooming staff-ról meg foggalmam sincs xD
  • gyalaj96
    Lighter Red Tyrant szetet akarok venni + Blooming Staff-ot az úgy össz 525k ahogy számoltam
  • wardogzombie
    XD
  • perseus99
    te hogy kerültél szóba? gyalaj96-al kommunikálok xD
  • wardogzombie
    ki? én?
  • perseus99
    én is... milyen cuccokat akarsz?
  • gyalaj96
    evie,és úgy összesen értettem :D
  • perseus99
    mi vagy? mert nekem fionánál és évinél nem került 600k-ba semmi
  • gyalaj96
    Én is egy hete tolom most vagyok 36 és az tört le hogy a 36os cuccok össz vagy 600k ban bennelesznek,most van 300k-m, hátha a mostani cuccimat eladom meglesz :D
  • Belkar
    Én is így vagyok vele de valamivel el kell tölteni az időt a Guild Wars 2 megjelenéséig :S Egyébként ha regelek NA szerverre akkor kipróbálhatom Karok-ot?
  • perseus99
    pedig jó lenne 56-nak lenni a mana pisztoly miatt :)
  • perseus99
    én nem értem hogy egyesek hogy fejlődnek ilyen gyorsan de már láttam 60-as szintűt... nekem bárhogy is próbálom de sehogy sem megy a gyors fejlődés...
  • LeonSilver
    Én még mindig élvezem, pedug NA szerveren is toltam egy "kicsinytet" ;)
  • perseus99
    1 hét folyamatos fejlődés után kezd kicsit unalmassá válni...
  • Fallingstar
    A MOBA Hungary TS3 szervere wipeolódott pár jóakaró miatt, a Vindictusos szobákat újra kreáltam.
    ip:84.21.11.243:19987
    pw: 123
  • Zolika17
    Igen persze 2x is megcsintam de egyszerüen nem akar elindulni:/
    azt a rohadt vírusírtot megtom letörölni-.-xd
  • perseus99
    1537-es kommentet probáltad?
  • Zolika17
    De már maga a launcher se akar elindulni:S hányszor rakjam már ujraM?S
  • perseus99
    vagy be mentek horgászni és ott is lehet
  • Grr1234
    Weboldalról jelentkezz ki, és újra be. Nálam használt.
  • Zolika17
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám h eddig simán tudtam jáccnai a vin-nel de egyiknap amikro beakartam lépni (hajos menü) rákattoloka start és ezt írja ki
    [NMCO] ?? ??? ???? error message
    Mi lehet a baj? ezutén már maga a játék s eindult el mármint alauncher hibnát észlelt ezért leállt szöveget dobja be
    Már írtam a gmeknek is csak nem válaszolnak.. mit tegyek?:S
  • gyalaj96
    aha köszi
    de az nekem elég fura hogy a WoW meg kb minden "nagy" MMO elment fémega sávszélességgel,úgy hogy semmi lagg nem volt legnagyobb raidben sem, a Vindictusban meg ha semmi nem megy mellette egész 2 megás netemet kapja akkor is laggolok meg a csapatom többi tagja is ha és hostolok.én nagyon idegesítő...
    Valamint van valami kis program ami mindig fut a játék melett és ha jobbklikkelek a tálcán az ikonra csak uninstall van, ez mi?
  • Sixtail
    Minden dungeonban, jobb klikk a kiválasztott emberkére és "Send Match" opció.
  • gyalaj96
    Egyébként hol lehet Pvp-zni?mert nemjöttem még rá :D
  • Sixtail
    Tudtommal nincs, de minek? Nincs AP limit (legalábbis ezt hallottam), ha el is rontottad egy kicsit, max farmolsz még egy kis extra APt és máris minden jó lesz megint. :)

Btw, evie gravity SP skillje kicsit OP. Kikerülni szinte lehetetlen, nekem legalábbis még nem sikerült, és ha eltalál, 6k damage... -.-

Dóz, én is dueleztem már njúb eviekkel, őket nem nehéz leszedni, de akinek van egy kis reflexe és tudja is használni a skilljeit, azzal már nehezebb. Ezért tetszik ez a játék, reflex kell inkább hozzá, mint über-gear vagy item mall (depot, ahogy itt hívják :P).
  • gyalaj96
    sziasztok!
    nemlehet olyan dolgot venni/akár rendes pénzért/ amivel az AP-t lehet visszaállítani?mármint amit eddig kiosztottam visszakapjam , a skilleket elvesszem, és újra kioszthassam?
  • unusual
    lvl44-en újra játszd el ezt. ;)
  • unusual
    EU-ra simán. Letöltöd,patch-el,játszol,örülsz..... ;)
  • ToshiBá
    Fumekkora. :)
    Kaszás evie lvl33
    Staffos evie lvl32 (enyim)
    Szerelés ugyanaz (sweetie bear)
    A kaszásnak a shieldjeimet (már ha azok) nem sikerült leszednie. Én meg rongyosra lőttem magic arrow-val (rank A volt. már Rank 9 azóta) Van ám különbség. :)
  • Narkox
    Srácok valahogyan fel lehet jutni valamelyik szeróra ? :D
  • Narkox
    Köszönöm szépen a segítséget Sixtail !
  • Sixtail
    Döntsd el, hogy neked melyik stílus tetszik jobban és azt fejleszd, azzal a fegyverrel játssz.
    Ne rakj mindkettőre, az csak AP pocsékolás.

@Narkox
    Tedd a kivételek közé a PMB.exe alkalmazást, engedélyezd az internetre való kapcsolódását, vagy kapcsold ki a tűzfalad/antivírusod teljesen, amíg töltöd/installálod a játékot.