1924
-
Sixtail #1564 Majd kérdezd ezt egy Blood Lordnál. :P
Vagy akkor, ha két óriás pók fel akar falni, és te vagy az egyetlen aki életben maradt a partyban, hogy rezzeljen. :D
Meg még egy csomó helyzetben az a legjobb, nem számít milyen kasztod van, lann, evie vagy fiona. -
#1563 Evienek minek is a palala??? O.o
Van Blind Arrow skillje. ;)
-
Sixtail #1562 Ha legközelebb találkoztok, mondd meg a társadnak, hogy több palala meg dodge, kevesebb rambó style, és néha nem árt egy kis taktika, ha partyban vagytok. :P -
#1561 a szettől nem leszel terminátor -
perseus99 #1560 a te döntésed :D nem akarlak befolyásolni xD -
gyalaj96 #1559 HÁt igen de amikor szerencsétlenenk bossközbe behalnak és már elasználtam az összes feathert meg élesztést rájuk, akkor azért kell...jártam már úgy abban a hoarfrostosban ahola végén 4pók+1 gnoll boss jón h első póknál behalt az a ki velem volt, nemtudtam éleszteni és futás+néhanéha lövéssel 20perc alatt leszedtem a bosssokat :D -
perseus99 #1558 hát szerintem a staff-os evie-nek nem kell akkora védelem mint egy kaszásnak mert nem tudják olyan hamar meg ütni.. -
gyalaj96 #1557 Öhm de én kapácból a +5 ösöket veszem :D
vagy neméri meg? -
perseus99 #1556 de a szett az olcsó én 30k-50k körül vettem darabját... a blooming staff-ról meg foggalmam sincs xD -
gyalaj96 #1555 Lighter Red Tyrant szetet akarok venni + Blooming Staff-ot az úgy össz 525k ahogy számoltam -
#1554 XD -
perseus99 #1553 te hogy kerültél szóba? gyalaj96-al kommunikálok xD -
#1552 ki? én?
-
perseus99 #1551 én is... milyen cuccokat akarsz? -
gyalaj96 #1550 evie,és úgy összesen értettem :D -
perseus99 #1549 mi vagy? mert nekem fionánál és évinél nem került 600k-ba semmi -
gyalaj96 #1548 Én is egy hete tolom most vagyok 36 és az tört le hogy a 36os cuccok össz vagy 600k ban bennelesznek,most van 300k-m, hátha a mostani cuccimat eladom meglesz :D -
Belkar #1547 Én is így vagyok vele de valamivel el kell tölteni az időt a Guild Wars 2 megjelenéséig :S Egyébként ha regelek NA szerverre akkor kipróbálhatom Karok-ot? -
perseus99 #1546 pedig jó lenne 56-nak lenni a mana pisztoly miatt :) -
perseus99 #1545 én nem értem hogy egyesek hogy fejlődnek ilyen gyorsan de már láttam 60-as szintűt... nekem bárhogy is próbálom de sehogy sem megy a gyors fejlődés... -
#1544 Én még mindig élvezem, pedug NA szerveren is toltam egy "kicsinytet" ;) -
perseus99 #1543 1 hét folyamatos fejlődés után kezd kicsit unalmassá válni... -
Fallingstar #1542 A MOBA Hungary TS3 szervere wipeolódott pár jóakaró miatt, a Vindictusos szobákat újra kreáltam.
ip:84.21.11.243:19987
pw: 123 -
Zolika17 #1541 Igen persze 2x is megcsintam de egyszerüen nem akar elindulni:/
azt a rohadt vírusírtot megtom letörölni-.-xd
-
perseus99 #1540 1537-es kommentet probáltad? -
Zolika17 #1539 De már maga a launcher se akar elindulni:S hányszor rakjam már ujraM?S
-
perseus99 #1538 vagy be mentek horgászni és ott is lehet -
#1537 Weboldalról jelentkezz ki, és újra be. Nálam használt. -
Zolika17 #1536 Sziasztok!
Az lenne a problémám h eddig simán tudtam jáccnai a vin-nel de egyiknap amikro beakartam lépni (hajos menü) rákattoloka start és ezt írja ki
[NMCO] ?? ??? ???? error message
Mi lehet a baj? ezutén már maga a játék s eindult el mármint alauncher hibnát észlelt ezért leállt szöveget dobja be
Már írtam a gmeknek is csak nem válaszolnak.. mit tegyek?:S -
gyalaj96 #1535 aha köszi
de az nekem elég fura hogy a WoW meg kb minden "nagy" MMO elment fémega sávszélességgel,úgy hogy semmi lagg nem volt legnagyobb raidben sem, a Vindictusban meg ha semmi nem megy mellette egész 2 megás netemet kapja akkor is laggolok meg a csapatom többi tagja is ha és hostolok.én nagyon idegesítő...
Valamint van valami kis program ami mindig fut a játék melett és ha jobbklikkelek a tálcán az ikonra csak uninstall van, ez mi? -
Sixtail #1534 Minden dungeonban, jobb klikk a kiválasztott emberkére és "Send Match" opció. -
gyalaj96 #1533 Egyébként hol lehet Pvp-zni?mert nemjöttem még rá :D -
Sixtail #1532 Tudtommal nincs, de minek? Nincs AP limit (legalábbis ezt hallottam), ha el is rontottad egy kicsit, max farmolsz még egy kis extra APt és máris minden jó lesz megint. :)
Btw, evie gravity SP skillje kicsit OP. Kikerülni szinte lehetetlen, nekem legalábbis még nem sikerült, és ha eltalál, 6k damage... -.-
Dóz, én is dueleztem már njúb eviekkel, őket nem nehéz leszedni, de akinek van egy kis reflexe és tudja is használni a skilljeit, azzal már nehezebb. Ezért tetszik ez a játék, reflex kell inkább hozzá, mint über-gear vagy item mall (depot, ahogy itt hívják :P). -
gyalaj96 #1531 sziasztok!
nemlehet olyan dolgot venni/akár rendes pénzért/ amivel az AP-t lehet visszaállítani?mármint amit eddig kiosztottam visszakapjam , a skilleket elvesszem, és újra kioszthassam? -
unusual #1530 lvl44-en újra játszd el ezt. ;) -
unusual #1529 EU-ra simán. Letöltöd,patch-el,játszol,örülsz..... ;) -
#1528 Fumekkora. :)
Kaszás evie lvl33
Staffos evie lvl32 (enyim)
Szerelés ugyanaz (sweetie bear)
A kaszásnak a shieldjeimet (már ha azok) nem sikerült leszednie. Én meg rongyosra lőttem magic arrow-val (rank A volt. már Rank 9 azóta) Van ám különbség. :) -
Narkox #1527 Srácok valahogyan fel lehet jutni valamelyik szeróra ? :D -
Narkox #1526 Köszönöm szépen a segítséget Sixtail ! -
Sixtail #1525 Döntsd el, hogy neked melyik stílus tetszik jobban és azt fejleszd, azzal a fegyverrel játssz.
Ne rakj mindkettőre, az csak AP pocsékolás.
@Narkox
Tedd a kivételek közé a PMB.exe alkalmazást, engedélyezd az internetre való kapcsolódását, vagy kapcsold ki a tűzfalad/antivírusod teljesen, amíg töltöd/installálod a játékot.