1924
  • unusual
    Pár óra alatt megvan a 30.
  • perseus99
    már 2.napon voltak 30-körüliek... sok a kocka gyerek xD
  • Probatbicol
    Ma beléptem kicsit, nagyon komoly, hogy 50 feletti karokok vannak már..
  • Sadax
    Sziasztok
    A guild storage mikor lesz elérhető?
  • seloka
    Nekem nagyon tetszik a karok, klafa karakter, de nem fogok nagyon vele játszani.
    Eu-n van már ice dragon?
  • perseus99
    nekem 3 órája patchel de még nem akarja beadni
  • unusual
    Nekem bejön a Karok. :) Bár pillar helyet lehetett volna valami más fegyó hozzá. ;)
  • perseus99
    ebben egyet értek, szerintem nem állnak kézre valahogy hosszabbak mint kellene xD amúgy éreztem hogy valaki elfogja sütni ezt a poént...
  • 0Fritz0
    Lábakkal nem az igazi.
  • perseus99
    valaki játszott már karokkal?
  • perseus99
    vettem pár cuccot hogy tudjak csinálni ivory kardot és erre kiderült hogy nem bírom átküldeni 1-ik kariról másikra a cuccost és azon a karin amin vettem nem lehet kardot craftolni.. reménytelen eset? vagy lehet még remény egy kardra?
  • seloka
    Blade shift skill-jemikor lesz az evie-nek? és elvileg most a "blink" dupla spaceszel működik, és a kétszer a shift meg valami új mozdulat. nekem nem így van
  • perseus99
    a the feeling gnoll kinges küldiben lévő ha jól emlékszem a részre
  • seloka
    A prairie entrance-n melyik a legerősebb boss?
  • unusual
    Hidd el,hogy szerintem 10-ből 8ppl Karok lesz 1 ideig. ;) Én is ki fogom próbálni.....
  • Pupuci
    Már előre vigyorgok, hogy ha jön a karok hogy fognak hemzsegni :D
    Minden második kari az lesz egy darabig :D
  • perseus99
    ha fejlődni akarsz ölsz, duelezni meg igen
  • seloka
    Csak egy imserősöm regisztrál, és mondtam neki, hogy várjon 29.-ig.

Amúgy, ha már csak pár xp kell szintlépéshez, akkor van rá valami gyorsabb mód, mint végig tolni egy 6 perces Bquestet? Elfogytak már azok a küldetéseim, ahol csak venni kell valamit.
    És duelezni azt csak pályák végén, meg halászaton lehet?
  • perseus99
    szerintem raid bossoknál hasznos lehet mert meg tudja fogni a bossok támadását
  • Pupuci
    Én próbáltam US szerveren és NEKEM nem tatszett. De ez nem jelent semmit, mert másoknak meg igen ;) Majd kipróbálod és meglátod.
  • seloka
    A "Karok" jó karakter lesz? Úgy értem hasznos a battle-questeknél?
  • perseus99
    tényleg nem kell csak letöltöd és el indítod patchel és már játszhatsz is :D
  • seloka
    Kajakra nem kell? én meg itt szenvedtem vele. :D
    Már mindegy.
  • perseus99
    vagy csak én nem vágom mit akarsz mondani? xD
  • perseus99
    eura nem kell proxy
  • Sixtail
    Egy kb 2 és fél órás dungeon. 41 szintje van, szerintem lvl 61 előtt nem éri meg bemenni, legalábbis akkor nem, ha be is akarjátok fejezni.

Van benne sima mob irtás, boss ölés, spear/bomb használatos pálya, "védd meg/rombold le a szobrot" szint, boss ölés labdával, és persze a mindig fun raid boss szintek.

Érdekes dolog, csak nagyon hosszú.
  • seloka
    na sikerült, megoldottam valahogy.
    Mi ez a labirintus, a horgászat mellet.
  • seloka
    Először arról használtam, csak nem volt proxy-m. Gondolom a HShield, nem engedett be emiatt. Most állandónak egy ismeretlen országút szervert raktam be, a proxycap-el, meg külön raktam a vindictus-ra egy angolt. És nem működött. Lehet, hogy nem az exe fájt kellet volna megjelölni, mindegy.
  • Sixtail
    Miért tennéd amerikai IP cimre, ha EU verziót akarod játszani?
    Tudtommal US IP cimek le vannak tiltva EU verzióban, úgyhogy nem csodálkoznék, ha ez lenne a baj. Próbálj EUs IP cimeket használni, hátha jobb lesz.
  • seloka
    Nem, eun. lehet, hogy tök egyszerű a megoldás, és ezzel az újratelepítéssel meg is oldódott. majd meglátjuk most.
  • Szakesz
    Ez jó hír. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz ütőképes karakter.
  • perseus99
    február 29.-én jön karok vindictus eu-ra
  • perseus99
    US-en játszol?
  • seloka
    a honlapon rákattintok a playre, belépés után, de csak a hshield tölt valameddig, aztán kiírja hogy:

"launcher error"
    "Cannot connect to server"

Pár hónapja ezt csinálja, mióta beszart a proxy-m. Most elvileg valami amerikai IP címre raktam a proxy szervert, ha működik ez a szar. Ha európaira raknám se hiszem hogy jobb lenne. Aztán leszedtem a netről, a feb 6.-i hshield patchet, és behelyeztem a fájlmappába, most más volt a hibaüzenet. telepítem újra.
    Tököm tele van ezzel.
    Válaszokat előre köszi!
  • perseus99
    én is próbáltam de nekem se sikerült...
  • Szakesz
    Én is várom, de biztos nem holnap fogják kiadni ezt a patchet, hanem minimum 1-2 hónap, ha nem több.

Mellesleg töröltem néhány karaktert, de a nicknevüket nem tudom felhasználni más karaktereknél. Megoldható, hogy a törölt karakterek neveit felhasználhassuk az újaknál?
  • perseus99
    csak én várom?
  • perseus99
    EU ban
  • wardogzombie
    hol?
  • perseus99
    JÖN KAROK!