Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez jó hír. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz ütõképes karakter.
február 29.-én jön karok vindictus eu-ra <#violent>#violent>
US-en játszol?
a honlapon rákattintok a playre, belépés után, de csak a hshield tölt valameddig, aztán kiírja hogy:
"launcher error"
"Cannot connect to server"
Pár hónapja ezt csinálja, mióta beszart a proxy-m. Most elvileg valami amerikai IP címre raktam a proxy szervert, ha mûködik ez a szar. Ha európaira raknám se hiszem hogy jobb lenne. Aztán leszedtem a netrõl, a feb 6.-i hshield patchet, és behelyeztem a fájlmappába, most más volt a hibaüzenet. telepítem újra.
Tököm tele van ezzel.
Válaszokat elõre köszi!
"launcher error"
"Cannot connect to server"
Pár hónapja ezt csinálja, mióta beszart a proxy-m. Most elvileg valami amerikai IP címre raktam a proxy szervert, ha mûködik ez a szar. Ha európaira raknám se hiszem hogy jobb lenne. Aztán leszedtem a netrõl, a feb 6.-i hshield patchet, és behelyeztem a fájlmappába, most más volt a hibaüzenet. telepítem újra.
Tököm tele van ezzel.
Válaszokat elõre köszi!
én is próbáltam de nekem se sikerült...
Én is várom, de biztos nem holnap fogják kiadni ezt a patchet, hanem minimum 1-2 hónap, ha nem több.
Mellesleg töröltem néhány karaktert, de a nicknevüket nem tudom felhasználni más karaktereknél. Megoldható, hogy a törölt karakterek neveit felhasználhassuk az újaknál?
Mellesleg töröltem néhány karaktert, de a nicknevüket nem tudom felhasználni más karaktereknél. Megoldható, hogy a törölt karakterek neveit felhasználhassuk az újaknál?
csak én várom? <#conf>#conf>
EU ban
JÖN KAROK! <#wow1>#wow1>
Koszi majd remelem talalok jo uildet egybe mar benne vagyok de csak 3 an vagyunk aktivak es nem is egy szinten.
Van 2 jó oldal, ahol megnézheted, hogy melyik cucc mire való:
Wiki
VindiDB
Csak ird be a keresöbe az item nevét, és kidobja.
És gondolom vannak még magyarok, akik aktivok, legalábbis úgy kb másfél hete még voltunk. 😄
Keress magyar guildet, és meglátod, hogy vagyunk páran.
Ha ma nem kapok egy bizonyos hivást, még lehet, hogy egy-két nap múlva én is benézek megint. *-*
Wiki
VindiDB
Csak ird be a keresöbe az item nevét, és kidobja.
És gondolom vannak még magyarok, akik aktivok, legalábbis úgy kb másfél hete még voltunk. 😄
Keress magyar guildet, és meglátod, hogy vagyunk páran.
Ha ma nem kapok egy bizonyos hivást, még lehet, hogy egy-két nap múlva én is benézek megint. *-*
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Van valahol valami leiras hogy lehet enchntolni meg mire jo ez a sok erg meg spiritmeg mit tom en micsodak amik potyognak? 😄
nyomja még valaki? eddig csak egy magyart láttam.
dobjatok pár nevet!
59
dobjatok pár nevet!
59
Így van, egyszerre csak egy oath of honorért kaphatod meg a pontot, azért amit indulás elõtt kijelöltél a party kreáláskor. Ha máshoz lépsz be, akkor meg látod kiírva, hogy mit választott. Level 10-en simán meg kell lenni a 100-nak bonusz küldik nélkül is.
Szerintem nem választod ki az Oath of Honor-t induláskor. Másképp nem tudom elképzelni, hogy ne jöjjön össze a pont. Vagy esetleg bug.
bónusz küldiket is csináltál?
srácok, segítség kelle,e lvl 10 es szint óta a hoarfrost hollowot csinálom, hogy meglegyen a 100Bt mert anélkül nemtudok tovább menni, úgy a 17. szinten felment 50rõl 85-re de azóta már 12x megcsináltam és semmi, soloban, 5 perc alatt, hp poti nélkül, minden amit írt, de nem megy tovább, segítsetek légyszi
Kaptam ingyen hajvagast 😄
Kell, várni az update-ra.
Oda még nem lehet hero módban menni.
Oda még nem lehet hero módban menni.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Fomorian Base és Sewers miért nem enged hero modba menni kell valamit csinálni még?
Catacombs hanyadik episodeban van?
Mostmár Clodagh ampullákat lehet venni sima goldért is .... csak picit erõs az áruk sajna :S sokat kell farmolni egy normálisabb színért😄
Csak nx cash.....
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
ahoi!
a karakter costumize, csak nxel megoldható? vagy vannak ingame pénzbõl vásárolható cuccok is?
a karakter costumize, csak nxel megoldható? vagy vannak ingame pénzbõl vásárolható cuccok is?
DC Universe Online: Reigan
Valakinek nincs kedve farmolni cuccokat black hammer sethez ????😊
Indítottam már az oldalról is, úgy hogy a parancsikra kattintok az asztalon, indítottam simán az oldalról, indíottam 3 féle böngészõbõl, indítottam csak simán az exe filet szal 😄 Szinte mindenhonnan, ahonnan lehetséges indítani.
honnan indítod?
Jézus úristen.... Reinstal már volt, próbáltam kilõni a nodot is mielõtt indítom, tûzfal csak a windowos lenne, de a nodos van csak bekapcsolva, más installt még megpróbálom... Egyébként nem értem ezt a játékot, hogy miért lehet ennyire sok dolog ami közbe szólhat.
Megoldás van, csak húszféle. Valakinek meggyógyul reinstalltól, valakinek a firewall/antspyware/egyéb rezidens marhaságok akasztják ki, valaki máshová installálja és jó lesz, ilyesmi.
Hello😊 Gondolom tök jó a játék meg minden, de van már megoldás erre a "NMCO ??????????" hibára? Szeretnék végre én is játszani, de esélytelen emiatt 😊.Remélem tudja valaki erre a megoldást és ha igen, elõre is köszönöm a segítséget😊
+XP, +AP, +luck, +dure, potik, godess grace, +láda. Semmi olyat nem láttam a boltban, ami akár fikarcnyit is erõsebbé tenne.
Nem viszem túlzásba a játékot, talán azért, mert úgy érzem, hamar ráunnék, ha naponta 1-2 óránál többet játszanék, így egyelõre csak 30-as szint körül járok. Ennek ellenére, vagy talán pont ezért gondolkodtam el azon, hogy a kinézeten kívül van-e valamilyen egyéb hatása a karakterünk "képességéire", ha pénzt költünk a játékra? Egy másik cég által fejlesztett ingyenes MMO-nál a külsõn kívüli változtatásokon túl meg lehetett növelni a kapott tapasztalat mennyiségét, erõsíteni a páncélzatot stb. Azért érdeklõdöm, mert az általam említett játékban egy karakter ugyanazon a szinten, ámbár jobban megerõsített felszereléssel 5x akkora HP-val, páncélzattal, 5-6 gyorsabb támadósebességgel és 2x nagyobb sebzéssel rendelkezett, mint a még alap szettben szaladgáló kolléga. A csaták kicsit egyoldalúak voltak ebben az esetben. Szóval a kérdésem még egyszer, hogy érdemes-e költeni a játékra, és ha igen kb. mennyit?
Én egyelõre a blossomot favorizálom, sebzése jó, animja gyors. Kicsit rövid a hatótávja, de legalább csak 2 vágás kell hozzá.
akkor bele kell húznom a skillekbe xD kíváncsi vagyok az extra ütésekre
majd idõvel bekerülnek azok is.. Karok a nagydarab kigyúrt az remélhetõleg nemsokára bekerül, a másik a Kai az pedig még sehol sincs...
hali mindenkinek
miért csak 3 karakterbõl tudok választani? hátul áll még 2 kari azokat hogyan tudom kiválasztani?
miért csak 3 karakterbõl tudok választani? hátul áll még 2 kari azokat hogyan tudom kiválasztani?
az nem amaranth kick mert az hátrafelé rúg ez meg körbe meg nézted egyáltalán annál a résznél amelyiknél mondtam?
Amaranth kick: bal,bal,bal,bal,jobb.
ximix: köszi a választ, a régi videokon finom szólva durvábban nézet ki az egész.
ximix: köszi a választ, a régi videokon finom szólva durvábban nézet ki az egész.
és kombó után az a rúgás hogy van? vagy csak én látom rúgásnak? 2:28-nál
Az Eu-n kivették a féltérd kitámaszt Heavy standert ami W+Shift volt itt csak sima Shift maradt belõle.
Talán kalapáccsal nehezebb megcsinálni.
De a lényeg védekezésbõl nyomsz egy sprint smasht majd újból védekezés és így tovább.
A Sprint Smash az amikor futás közben W nyomsz egy jobb klikket az egéren,azaz futás közben a pajzsot magad elé tartva löksz az ellenségen egyet.
Bill kombináció az Shift majd W és jobb klikk majd rögtön Shift.
Talán kalapáccsal nehezebb megcsinálni.
De a lényeg védekezésbõl nyomsz egy sprint smasht majd újból védekezés és így tovább.
A Sprint Smash az amikor futás közben W nyomsz egy jobb klikket az egéren,azaz futás közben a pajzsot magad elé tartva löksz az ellenségen egyet.
Bill kombináció az Shift majd W és jobb klikk majd rögtön Shift.
Lehet tudni hogy kb mikora várható episode7?
Sokkal jobb évet mint eddig volt<#felkialtas>#felkialtas><#pias>#pias>
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676