1924
-
#1844 sziasztok...mekkora a kliens,mert kulfoldon vagyok,es limitalt a netem..
koszi -
seloka #1843 én is csak sokadszorra vettem észre. Először azt hittem, hogy megette. Amugy mi annak a miniszaurusznak a neve?
És azt hiszem Ázsiába y-nal írják, amerikába meg lionotus a neve. Gondolom én. -
Sixtail #1842 Akkor lesz felesleges, ha már jobb cuccaid lesznek, enchantok miatt főleg. Ez kb lvl61-en esedékes, amikor már mindent fel tudsz venni (szintkövetelmény miatt).
Habár még nem láttam, hogy most milyenek ezek az új ingyen cuccok, majd most meglesem őket. Legutóbb sima +10 lvl54es cuccok voltak.
Hard:
A bossok nem állnak le "morogni-üvölteni-bohóckodni".
Mobok és bossok nagyobbat sebeznek, bossok kicsit gyorsabbak.
4 core drop a végén.
Hero:
Bossok és mobok sokkal nagyobbakat sebeznek, sokkal gyorsabbak és sokkal több HP-jük van.
5 core drop a végén, esély ritka enchant scroll droppokra.
És minimum lvl50 kell hozzá. -
#1841 Képzeld el hogy kb napi 1 órát játszom igy kényelmesen elég a 3 órás bonus cucc... mikor lesz felesleges? vagy ez szinthez képest ad cuccot? - tetszik adolog mert igy elég élvezetesen lehet játszani, azt a napi 1 órát röhögve kijátszom így.
- valaki leírná, hogy mennyivel lesz nehezebb egy map, ha HARD vagy HERO módban "megy le" az ember? -
Sixtail #1840 Bocsi, nem nagyon játszottam manapság, most értem haza a nagy munkakereső túrámról. Talán majd megint belemélyülök most, hogy itthon vagyok.
Shikan már nem játszik. Mikor legutoljára fenn voltam, azt mondták Guild Wars-ozik vagy valami ilyesmi. Persze lehet, azóta már változott a dolog.
Majd ha ma benézek, rádírok. :)
@Moyko
A hátulütőjét már valaki leírta itt. Majd ha már nem lesznek ezek a 3 órás cuccok, akkor kicsit jobban kell majd "koncentrálni", hogy ne halj meg. :D
Mondjuk lvl50 körülig nem igazán nehéz, de ez a kasztodtól is függ ugye.
De most kivételesen örülök, hogy még mindig van ez a 3 órás trutyi dolog, jó lesz spórolásra, nem kell repairra költeni. :D -
#1839 üdv.agyok.
következő kérdésem lenne :
Pár napja kezdtem a játékot alig 3-4 órát játszotam most lv.20 vagyok minden reggel mikor belépek kapok egy 3Hours kezdő csomagot:
páncél + fegyver - így nagyon nem is vesttem még semien felszerelést ez meddig lesz elérhető?van ennek hátulütöje? -
#1838 Ja hogy ennek a hátára ragadt a gőte baszki észre se vettem eddig.Végülis akkor mi is a neve? mert láttam már lionotusnak lynotosnak meg még vagy 10 variációban -
seloka #1837 Áprilisban lesz azt hiszem US-en, szerintem nyárra már itt is lesz.
Én inkább az új evie skilleket várom.
Meg őt: LINK
-
perseus99 #1836 -
lordbalu #1835 Köszönöm -
Pupuci #1834 Simán! -
lordbalu #1833 Karakterválasztásnál a háttérben levő nem választható karakteröl (valami íjász aganccsal a fején) lehet már valamit tudni? -
#1832 áh lehet meg is van, valószínüleg rossz verzióra regisztáltam és töltöttem le, de meglátom mi lesz... -
#1831 üdv, most próbálnám ki a játékot, de indítással rögtön van két gondom:
1.: rákattintok a vindi ikonra gépen, behozza a weboldalt és onnan kell indítani, hogy behozza a launchert? nincs valami egyszerűbb út?
2.: miután a weboldalon rákattintok, indítja a launchert a hackshielddel, de az rögtön megakad: "cannot connect to the server" hibaüzenettel. szerintetek mit tudok tenni? -
seloka #1830 Csak azért kérdeztem mert így kicsit unalmasabbak a videók, de mindegy.
Capture the relic van már eu-n? -
#1829 Az xe verzióban mindig mutatja, a többiben csak normal nehézségi szinten, ha jól emlékszem. -
perseus99 #1828 ha jól tudom csak az xe verzióban mutatja -
seloka #1827 amerikában és ázsiába hol mutatja a bossok életét? -
seloka #1826 gondolom akkor a 2nd trans. is egy ilyen skill, amit meg kell venni pontokért.
De ezek nincsenek a többi skill között. kivéve a frissure -
unusual #1825 Minden transform 75xp-t ad,ha max dmg-et viszel be a transform alatt akkor 100xp. Minden transform lvl up-nál kapsz 1 pontot,amit transform skill-ekre tudsz elkölteni. A Kai még US szerón sincs szóval elég sok idő még,kár rajta görcsölni. ;) -
unusual #1824 Üdv újra. unusual néven megtalálsz elég sokat kockulok megint itt. ;) Mi is " rocsi " -ba toljuk már csak. ;) -
seloka #1823 ez valami székely nyelv?
a kai, asszem aprilisban jelenik meg.
2nd transzformációt hogyan aktiváljam? mik azok a path pointok? -
#1822 Sziasztok!Ujra a fedélzeten.Gondoltam jo lenne elérni a max lvl-t és segítség kéne hozzá néhány ügyes honfitárs személyében.jó lenne minimum lvl62töl,én most fejeztem be a rescue küldit another storeroomnál tartok és szeretek minden küldit maxolni.Akinek van kedve irjon mail-t vagy whispert ha online vagyok játékos név:WardogHUN , lvl63 lann.Előre is köszi aki segít. -
Pupuci #1821 Jövő héten. -
djatiati #1820 Nem tugyatok Mikor rakajk be Kia???????????????????? -
unusual #1819 +3-ig safe enchant,és utána csökken az esély..... -
seloka #1818 Ja megvan. Ez a fergheus milyen gyakran kúrja el a fejlesztéseket? -
perseus99 #1817 kell enchancement stone + sok pénz és a kovácsműhely sem dísznek van xD -
perseus99 #1816 ebben meg kell hogy cáfoljalak itt lényegtelen hogy viseled e a title-t akkor is adja a bónuszt -
seloka #1815 Hogyan kell fegyvert fejleszteni? -
seloka #1814 De csak az a cím pluszol, amit éppen viselek. Legalábbis a többi játékban így van. De már rájöttem mi a baj. Ez az új event marha erős cuccokat adott mindenkinek, én meg nem fogattam el, így aláztak csak meg.
Remélem hamar vége lesz, mert a kezdők hozzászoknak nagyon ezekhez a 300as sebzésekhez. -
unusual #1813 Karok elég OP lett igen. Próbálj minnl több title-t összeszedni,hogy erősebb legyél. Title-k -
perseus99 #1812 előfordulhat hogy olyan battle supli izét használnak -
seloka #1811 Zavar, hogy az én karakterem mennyivel gyengébb. Nem fog az megvigasztalni, hogy fürgébb vagyok, mert szart se érek vele. Aztán majd tudok csinálni golem-et, de addig el kell jutni valahogy, és velem egy szintű karok-ok 5ször annyit sebeznek ugyanolyan sebességgel. Végén az lesz, hogy kibaszkodnak, mert szart se érek Battle-questeken. -
seloka #1810 hahó!
Miért van az h pvp-ben néha a karoknak 10eket meg 20akat sebzek? Majdnem kinyírt egy fele akkora szintű mint én -
Probatbicol #1809 OK, tegnap láttalak amúgy a guildben, te még vissza is köszöntél :) -
perseus99 #1808 nem tudom hogy csinálják egyesek de nekem a 30 az 1 egész nap folyamatos játék... a pár óra nekem max 2-3 órát jelent -
unusual #1807 Vegyél fel friendbe,és beszélünk. Mi is 50+-os ak vagyunk. ;) -
Probatbicol #1806 Az a baj a játékkal- ami mondjuk várható volt-, hogy ha lemaradsz a fősodortól, akkor baromi nehéz partit találni a szükséges battle-kra. Én 4 hónap kihagyás után léptem be, 51-es vagyok és indítottam egy Hollows Dephts in flames battlet ami ráadásul daily is volt, 10 perc alatt senki sem csatlakozott, egyedül kellett mennem, pedig itt már a bossok nem mindig egyszerűek egyedül, pláne lannal. Meg le is hangol, 51-es szintig csak akkor mentem egyedül, ha az oath megkívánta.
A másik meg, hogy miután kipróbáltam a C9-et is, nekem nagyon hiányzik egy oldalra bukfenc a játékból, sokkal dinamikusabb lenne mint ez a csúszkálás. -
unusual #1805 Six,Shikan ha gameltek még írjatok rám PM-et. Köszönöm. Ingame unusual néven vagyok.