Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv újra. unusual néven megtalálsz elég sokat kockulok megint itt. 😉 Mi is " rocsi " -ba toljuk már csak. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ez valami székely nyelv?
a kai, asszem aprilisban jelenik meg.
2nd transzformációt hogyan aktiváljam? mik azok a path pointok?
wardogzombie
Sziasztok!Ujra a fedélzeten.Gondoltam jo lenne elérni a max lvl-t és segítség kéne hozzá néhány ügyes honfitárs személyében.jó lenne minimum lvl62töl,én most fejeztem be a rescue küldit another storeroomnál tartok és szeretek minden küldit maxolni.Akinek van kedve irjon mail-t vagy whispert ha online vagyok játékos név:WardogHUN , lvl63 lann.Elõre is köszi aki segít.<#wave>

Jövõ héten.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Nem tugyatok Mikor rakajk be Kia????????????????????
+3-ig safe enchant,és utána csökken az esély.....

Ja megvan. Ez a fergheus milyen gyakran kúrja el a fejlesztéseket?
kell enchancement stone + sok pénz és a kovácsmûhely sem dísznek van xD

ebben meg kell hogy cáfoljalak itt lényegtelen hogy viseled e a title-t akkor is adja a bónuszt

Hogyan kell fegyvert fejleszteni?
De csak az a cím pluszol, amit éppen viselek. Legalábbis a többi játékban így van. De már rájöttem mi a baj. Ez az új event marha erõs cuccokat adott mindenkinek, én meg nem fogattam el, így aláztak csak meg.
Remélem hamar vége lesz, mert a kezdõk hozzászoknak nagyon ezekhez a 300as sebzésekhez.
Karok elég OP lett igen. Próbálj minnl több title-t összeszedni,hogy erõsebb legyél. Title-k

elõfordulhat hogy olyan battle supli izét használnak

Zavar, hogy az én karakterem mennyivel gyengébb. Nem fog az megvigasztalni, hogy fürgébb vagyok, mert szart se érek vele. Aztán majd tudok csinálni golem-et, de addig el kell jutni valahogy, és velem egy szintû karok-ok 5ször annyit sebeznek ugyanolyan sebességgel. Végén az lesz, hogy kibaszkodnak, mert szart se érek Battle-questeken.
hahó!
Miért van az h pvp-ben néha a karoknak 10eket meg 20akat sebzek? Majdnem kinyírt egy fele akkora szintû mint én
OK, tegnap láttalak amúgy a guildben, te még vissza is köszöntél 😊
nem tudom hogy csinálják egyesek de nekem a 30 az 1 egész nap folyamatos játék... a pár óra nekem max 2-3 órát jelent

Vegyél fel friendbe,és beszélünk. Mi is 50+-os ak vagyunk. 😉

Az a baj a játékkal- ami mondjuk várható volt-, hogy ha lemaradsz a fõsodortól, akkor baromi nehéz partit találni a szükséges battle-kra. Én 4 hónap kihagyás után léptem be, 51-es vagyok és indítottam egy Hollows Dephts in flames battlet ami ráadásul daily is volt, 10 perc alatt senki sem csatlakozott, egyedül kellett mennem, pedig itt már a bossok nem mindig egyszerûek egyedül, pláne lannal. Meg le is hangol, 51-es szintig csak akkor mentem egyedül, ha az oath megkívánta.

A másik meg, hogy miután kipróbáltam a C9-et is, nekem nagyon hiányzik egy oldalra bukfenc a játékból, sokkal dinamikusabb lenne mint ez a csúszkálás.
Six,Shikan ha gameltek még írjatok rám PM-et. Köszönöm. Ingame unusual néven vagyok.

Pár óra alatt megvan a 30.

már 2.napon voltak 30-körüliek... sok a kocka gyerek xD

Ma beléptem kicsit, nagyon komoly, hogy 50 feletti karokok vannak már..
Sziasztok
A guild storage mikor lesz elérhetõ?
Nekem nagyon tetszik a karok, klafa karakter, de nem fogok nagyon vele játszani.
Eu-n van már ice dragon?
nekem 3 órája patchel de még nem akarja beadni

Nekem bejön a Karok. 😊 Bár pillar helyet lehetett volna valami más fegyó hozzá. 😉

ebben egyet értek, szerintem nem állnak kézre valahogy hosszabbak mint kellene xD amúgy éreztem hogy valaki elfogja sütni ezt a poént...

0Fritz0
Lábakkal nem az igazi.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

valaki játszott már karokkal?

vettem pár cuccot hogy tudjak csinálni ivory kardot és erre kiderült hogy nem bírom átküldeni 1-ik kariról másikra a cuccost és azon a karin amin vettem nem lehet kardot craftolni.. reménytelen eset? vagy lehet még remény egy kardra?

Blade shift skill-jemikor lesz az evie-nek? és elvileg most a "blink" dupla spaceszel mûködik, és a kétszer a shift meg valami új mozdulat. nekem nem így van
a the feeling gnoll kinges küldiben lévõ ha jól emlékszem a részre

A prairie entrance-n melyik a legerõsebb boss?
Hidd el,hogy szerintem 10-bõl 8ppl Karok lesz 1 ideig. 😉 Én is ki fogom próbálni.....

Már elõre vigyorgok, hogy ha jön a karok hogy fognak hemzsegni 😄
Minden második kari az lesz egy darabig 😄

ha fejlõdni akarsz ölsz, duelezni meg igen

Csak egy imserõsöm regisztrál, és mondtam neki, hogy várjon 29.-ig.

Amúgy, ha már csak pár xp kell szintlépéshez, akkor van rá valami gyorsabb mód, mint végig tolni egy 6 perces Bquestet? Elfogytak már azok a küldetéseim, ahol csak venni kell valamit.
És duelezni azt csak pályák végén, meg halászaton lehet?
szerintem raid bossoknál hasznos lehet mert meg tudja fogni a bossok támadását

Én próbáltam US szerveren és NEKEM nem tatszett. De ez nem jelent semmit, mert másoknak meg igen 😉 Majd kipróbálod és meglátod.

A "Karok" jó karakter lesz? Úgy értem hasznos a battle-questeknél?
tényleg nem kell csak letöltöd és el indítod patchel és már játszhatsz is 😄

Kajakra nem kell? én meg itt szenvedtem vele. 😄
Már mindegy.
vagy csak én nem vágom mit akarsz mondani? xD

eura nem kell proxy

Egy kb 2 és fél órás dungeon. 41 szintje van, szerintem lvl 61 elõtt nem éri meg bemenni, legalábbis akkor nem, ha be is akarjátok fejezni.

Van benne sima mob irtás, boss ölés, spear/bomb használatos pálya, "védd meg/rombold le a szobrot" szint, boss ölés labdával, és persze a mindig fun raid boss szintek.

Érdekes dolog, csak nagyon hosszú.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

na sikerült, megoldottam valahogy.
Mi ez a labirintus, a horgászat mellet.
Elõször arról használtam, csak nem volt proxy-m. Gondolom a HShield, nem engedett be emiatt. Most állandónak egy ismeretlen országút szervert raktam be, a proxycap-el, meg külön raktam a vindictus-ra egy angolt. És nem mûködött. Lehet, hogy nem az exe fájt kellet volna megjelölni, mindegy.
Miért tennéd amerikai IP cimre, ha EU verziót akarod játszani?
Tudtommal US IP cimek le vannak tiltva EU verzióban, úgyhogy nem csodálkoznék, ha ez lenne a baj. Próbálj EUs IP cimeket használni, hátha jobb lesz.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Nem, eun. lehet, hogy tök egyszerû a megoldás, és ezzel az újratelepítéssel meg is oldódott. majd meglátjuk most.