1924
  • goshinki
    Sziasztok!
    ProxyCap nevu progival tokeletesen lehet csatlakozni meg most is. Alig-alig van lag es amerikaiakkal is lehet egyutt jatszani.
    Ha ereztek meg kesztetest a jatekhoz, akkor a 'The Suffering' guildhez csatlakozhattok batran. (Ha guild search nev szerint nem adja ki, akkor GM-re keressetek ra. 'Andusia')
    Ha esetleg, kerdes, problema van, vagy segitseg kell, akkor emailben ([email protected]), vagy akar ingame(Andusia) is fordulhattok hozzam.

Goshi
  • wardogzombie
    nincs
  • Krysael
    Van már olyan szerver ahova Európából is lehet csatlakozni mindenféle "trükk" nélkül?
  • Hexex
    Még semmi hír??????:(
  • ibhu
    mást nem nagyon tehetek énsem, 10 perc game után levág:-(
  • unusual
    Én várok inkább az EU-ra hátha.....
  • ibhu
    én játszanák ha el tudnám índítani, valaki pls írja le hogy is van ez a proxy-s dolog, youtubon néztem a videot de nem jött össze pls help
  • Truck Driver001
    Napot! Kérdésem, vlki játszik egyáltalán ezzel a játékkal? Ha igen, nem tudtok egy Magyar légiót/klánt, ahova beléphetnék? :D
    Magyar nélkül kicsit unalmas! :P
  • lolSL

hih
  • levi1989
    igen
  • Felgolos
    Még mindig kell a proxy ha játszani akarsz?
  • Tomy Lee
    Holnap megpróbálom összehozni
  • Nuclearity
    ajánlom mindenkinek figyelmébe a 89 es postot, a proxy beállitásért, hogy menjen a játék
  • Perseus
    de nekem valószínű hogy a netem miatt
  • wardogzombie
    trükközni kell igen meg visszaolvasni nekem elindult.
  • Perseus
    én nekem sikerült a proxys dolog de amikor beirtam az id-t meg a pw-t akkor utána meg akadt és kidobott...
  • Jockey
    segitokeszek egyesek, de bizunk benne ha szukseguk lesz ra ugyanilyen segitseget kapnak majd ok is az elettol...
    szoval tudtommal ez csak amerikaban jelent meg, es a jatek ellenorzni inditaskor honnan probalsz bejelentkezni, ezert nem enged be...
    valami proxy programmal el lehet erni, hogy be tudj lepni, de errol en nem nagyon tudok nyilatkozni, mert ha mar ilyen trukkok kellenek akkor en nem foglalkozom egy jatekkal, igy ment is az uninstal..
  • Perseus
    nekem mindig kifagyott mikor be akartam jelentkezni xD
    de én nem ilyenekre gondoltam
  • wardogzombie
    jó játék én jáccottam vele
  • Perseus
    jaaa xD de most komolyan tud valaki valamit a játékról?
  • tutituti
    Maja naptárból vette.
  • Perseus
    honnan veszed? mert én sehol se találtam semmiféle dátumot
  • KaszaN
    2012 December 23.
  • wardogzombie
    tegnap
  • Perseus
    nem tudja valaki hogy mikor érkezik az eu-ba? már nem bírok várni :D
  • maverik990
    Nem muszály az weboldalról inditani a gamet!
    Ha beléptetek egyből kiszeditek a proxifierböl a pipát(ne zárjátok be a proxifiert mert egyből kidob a játék!) onnantól kezdve egyenesen kapcsolódtok a szerverhez és nem fog ledobni és a lag is enyhébb lesz, viszont 1 hátránya van nem jön be a market!:(
    Ha magyar a party leader és magyar a többi játékos nincs lagg.
    Magyar klánt meg majd csinálok, vagy ha van írjátok le ide pls!
    East Server
  • Jockey
    ok, akkor megy is az uninstall..:-p
  • Probatbicol
    a játékon ip block van, európából csak proxyn keresztül tudsz játszani
  • Jockey
    sziasztok leltoltottem a hovatalos oldalrol, de nem enged csatlakozni, mert valami ido tullepesem van, ez normalis? vagy mit lehet ezzel csinalni?
  • Nuclearity
    a játékot még idénre igérték augusztuban, a nexon mint cég poénos, amerikában is szar, itt is. Mindenhol az egyik legtrágyább mmo-t üzemeltető cég. De én már anno is megmondtam, hogy idénre ezt semmiképp nem fogjuk megkapni...
  • siedrenn
    Sajna az európai indulásról nem sok infó van,azon kívül,h Coming Soon. Ez sajnos a Nexon Európai leányvállalatát minősíti. Licenszről épp a leányvállalat mivolt miatt nem kell beszélni, valami más miatt húzzák, de ha belegondolsz,h a Mabinogit két év csúszással hozták el Európába, az amerikai release után, akkor szerintem ne nagyon várd mostanában.
    A Vindictus valóban nem világbejárós játék,lesz majd még egy város, Rocheste,ami az a vár a távolban. Később fogják majd behozni Episode 6ban,ha jól tudom. A koreai verzióban már van pvp lehetőség, benne van a 4. karakter. Fejlődik elég intenzíven tehát, és ahogy amerikában csinálják,ott is tolják az újdonságokat rendesen.
    Lvl46os karit szerintem nem nagyon láthatsz,max 44est. Habár én a Laghodessás patch napján játszottam utoljára,de akkor az volt a max szint.
  • Shiki
    Hali! Valaki nem tudna adni egy olyan proxy-s oldalt ahol nagyobb részt vannak működő proxy-k? (lehet nincs ilyen de azért megkérdezem :P)
  • Shiki
    A vindictus-t nem világbejárós mmo-nak tervezték azzal a hozzá állással hogy "Senki se szeretne egy már lerombolt helyre betévedni" ilyesmit nem pont ugyanígy mondta a fejes.. Ez egy árkád akció játék lett. Annyit biztosra tudok h nem lessz benne sohase nagyobb terep mint az instance-k.
  • wardogzombie
    a facebook fanpage forumán még 2010 végét decembert jelölik de a vgreleasesnél már 2011 van irva ki tudja mikor jön hozzánk lehet soha.
  • wardogzombie
    Európai honlap ami utoljára augusztusban volt frissítve biztosat senki sem tud mondani mindenki csak találgat.Jelen pillanatban lvl 17 vagyok és a kikötőben is maximum lvl 46os karikat lehet találni,hogy a nagyobbak merre lehetnek egyenlőre sejtelmem sincs ami biztos hogy a kikötővel szemben is van egy kapu ami egy várhoz vezet de hogy ott mi lehet azt nem tudom.még....
  • sylvanor
    proxy switcher progikkal tudod megcsinálni.

én is szeretnék kérdezni.
    1. Azt tudom, hogy mostanában valamikor lesz Európában is elérhető a Vindictus. Mikor?(ennyi erővel rögtön csinálhatták volna úgy, hiszen azzal pluszbevételhez jutnak, ha hamarabb indítják, de ilyenek ezek a lincenszek)
    2. Én is próbáltam egy rövid ideig proxyval, de csak 1 hét, talán 2 volt, mikor játszottam vele és csak 5-6os szintig jutottam.
    A kérdésem, hogy van a játékban afféle tipikus világot bejáros rész, mert ilyet nem tapasztaltam, miközben játszottam?
    Vagy kizárólag abból áll a játék, hogy ezeket a dungeonokat kell kivinni?
  • tutika14
    vagy mikorra várható az EU server ezt hol írják? :(
    franc már úgy játszanék vele :S
  • tutika14
    Hali! Valaki elmondaná hogyan kell ezt megcsinálni hogy betudja lépni a játékba? régebben próbáltam de nem engedett belépni a serverre. Vagy hogyvan mivan? :D
  • wardogzombie
    idöközben rájöttem köszi
  • Shiki
    egy idö mula ujra lessz.. am meg sztem sehonnan. crimson-t tudsz venni. :)