Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ird mar le lecci,hogy enged be?Latod,hogy irja tobb ember,hogy az EU ip-el nem engedi be oket. Helyette itt jatszod a fejed screenshot-al!
Kell Hotspotshield, vagy enged EU ipvel?
Nekem is csak a hajóig jelentkezik be, utána brühühü. 😞
Sajna ne, de azért nézegetem néha, ha meg nem akkor várnikell eu verzióig, addig is lotro, ha már free...😊
Vége a karbantartásnak és sajnos így sem megy.Úgy látszik várni kell EU szerverre <#falbav>#falbav>
GET OVER HERE!
Én NEM tudok csatlakozni , hajnalban buli utan is próbáltam , a legtöbb frissítés utan van , de diconect van MinDig .
Valkiesetleg tud tippet adni, hogy csatlakozhatnék? Hotspot Shield-el sem megy,sõt azt használva a menüig sem jutok el.
Valkiesetleg tud tippet adni, hogy csatlakozhatnék? Hotspot Shield-el sem megy,sõt azt használva a menüig sem jutok el.
Még nem sikerült belépnem, mert elkezdte a frissítést és nem volt idõm kivárni...mennem kellett melózni... 😞
Majd 5 fele tudok érdemben referálni..
Majd 5 fele tudok érdemben referálni..
Meló után kipróbálom majd a játékot, remélem addig befejezik a karbantartást.Ha megcsinálják, érdemesebb lenne az East szerveren nyomni, sokkal közelebb van hozzánk.
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
Van valaki aki egyáltalán be tudott lépni valamelyikre? Most karbantartás van, de nekem elõtte sem ment semmilyen módon.
Remek akkor majd én is oda nézek be az este.
Melyik servere mentek west, east?
Sziasztok!Ha van valakinek felesleges Beta kulcsa akkor megkaphatnám?Nagyon szeretném kipróbálni mert nagyon ígéretesnek tûnik.Elõre is köszönöm.
Igen, megkaptam! Ennek eredményeképpen kaptam egy e-mailt, amiben további 2 kulcsot kaptam! Ha jól értem, akkor most nekem is van 2 feles...
Bár a szerverek még nem mennek..😞
Bár a szerverek még nem mennek..😞
A 2 bétakulcs elkelt(Rowlend, Titan)
Köszi, majd holnap ránézek, bár szerintem beta elsõ napon már az is kész csoda lesz ha be tudunk loginolni.
Ha jól emlékszem, akkor az ijji-s ip restrictes játékoknál a HotspotShield nevû progi mûködött.
Ha valakinek nem jut kulcs, nekem is van még egy pluszba.Már csak amcsi IP-t kellene szerezni.<#eplus2>#eplus2>
Kösz a fülest, regisztráltam, van két extra, akinek kell, írjon privit(holnap tudom leghamarabb küldeni). Az elsõ két küldõ fogja kapni😊
Beta kulcsot osztanak az mmorpg.com-on.Ha valakinek kell most csapjon le rá, du-tán is volt már egy adag de pillanatok alatt elfogyott.
Azt, hogy USA-n és Kanadán kívüli ip címrõl nem is enged játszani. Lehet persze trükközni, de részemrõl ha így van akkor egyelõre felejtõs, lehet lesni ezt:
http://vindictus.nexoneu.com/
http://vindictus.nexoneu.com/
Az mi? Nemnagyon játszottam még nexon játékkal.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
van rajta ip block...
csak nehogy ezen is ip blokk legyen, mint más nexon játékokon
Ez a gond nem mindig áll fenn, most hirtelen nem tudok példát mondani, de volt hasonló eset és remekül ment.
GET OVER HERE!
Meg? De hogyan játszanál ha laggol ezerrel?:/
Nemcsak korea létezik. Ottvan még az USA is. Megszívtam már olyan szerverrel, laggolt mint a rohadalom. (nemtudtam, hogy az)
Kicsit vissza elõzõkhöz 2 kari csak a cb-ben van, ha meg néztek pár videót a Mabinogi Heroes-ról(gyengébbek kedvéért koreai Vindictus)
akkor lehet látni hogy jóval több karakter is van, ha valaki utána akarna nézni google jóbarát...
akkor lehet látni hogy jóval több karakter is van, ha valaki utána akarna nézni google jóbarát...
Ez fee mmorpg (nem lesz, hanem az), fizetõs tartalom bitos lesz, de maga a játék free mindenhol.
Vindictus Official Website Ha már a google nem megy. De egyébként ez a játék hivatalos besorolása: FREE fast action fighting massively multiplayer online game
Vindictus EU website
Vindictus Official Website Ha már a google nem megy. De egyébként ez a játék hivatalos besorolása: FREE fast action fighting massively multiplayer online game
Vindictus EU website