Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
Relog meg nem enged vissza, mondván a szerver nem válaszol..
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
ha egész nap a gép elött akarok ülni akkor megyek Aionozni vagy WoWzodni. végre egy nem hétköznapi tucat mmo, nem hétköznapi combat systemmel, ami kikapcsolodást és élvezetet (tessék kérem kiparodizálni 😊 ) nyujt. Mások vagyunk, másra vágyunk, mások az elvárásaink, ettöl nem fail, neked nem jön be. Szerintem várj Blade and Soul-ra vagy TERA-ra vagy GW2 re (elég sok mmo topicban látom érdeklödsz de ugylátszik eddig egyik sem fogott meg, ezeknek a játékoknak lesz sajátosságuk azért ajánlom!)
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"
port:9987
=
nem megy, pár honap után a class balance kiidegeli az embert, hogy mindig mindenhol csak assa meg ranger van amik 2 sec alatt leszedik a 7k hp-d mig te 4-6 seces stun idõ alatt 1 combot nem tudsz elnyomni... elcseszték a fiuk...
mindegy mert vindictus iszonyatosan bejön, megy a srácokkal a dolog 😉
Nézegetem közben a videókat, hát én ilyen dinamikus boss harcokat nem láttam még mmo-ban, eléggé felcsigázott. Kicsit a harcok hosszúsága meg stílusa miatt a wii-s Monster Hunter Tri-re emlékeztet, de ez jó mert ott is iszonyat nagy élmény lenyomni multiban egy bosst.
Például ebben a vidóban is mekkora már, ahogy láncokkal rángatják ki a gnoll lábát:
http://www.youtube.com/watch?v=f4mRRYYBqbE&feature=related
AOC megyeget még?
TS johet nyugodtan
útmutatóért IDE tessék.
nem tipikus mmo, pont erre vártam, végre egy mmo ami elött nem kell az egész életem ott tötlenem, hogy tudjak is csinálni valamit, nem kell azért aggodjak, vajon mikor éri el a haver is a max level-t ugy hogy munka miatt korlátozotabban van mint én és végre mikor tudunk játszani, tény soloban nem annyira élvezetes és lehet uncsi (mint minden mmo) de szerintem grafkoja minden eddigi mmot ver és számomra a játék stilusa is. pl a jobb és bal klikk combok egy idõ után biztos uncsivá válhatnak (amit kétlek, hisz lvl 25 töl beindul a game és nem a langyibandi mobok vannak hanem Hero mod 😉 ) az emberekröl nem sokat tudok mondani, számomra a forumon leirták magukat a vérpisti amerikaiak, mikor nagypofával elküldtek mindenkit a melegebb éghajlatra, merthogy ez az õ gamejuk és nekünk is jön majd (cirka 3/4 évig néztem az amcsi oldalon a Coming Soon feliratot, nem fogok 1-2 skill átnevezésért még ennyit nézni EU ba is, nem beszélve a puszta tényrõl, hogy kb áprilisra mondják GW 2 öt, TERA is Q1 be jön ha minden igaz...)
szoval nekem a game nagyon átjött, cirka 10-12 fös társasággal érkeztem a játékba, tegnap az online haveroknak sikerült is megoldani, mindenkinek megy pöpecül. nincs lagg, delay is csak a proxy miatt van az éppen akkora amilyen proxyd van, (nekem 1-2 secet kell várnom mig a gameba connectálok a kari választásról, az elsõvel is kb 10 sec volt) leteszteltem ingame is, mert ugye kicsi amcsik azért sirtak hogy mennyire laggolunk a szerverükön, azért laggolunk mert IP block miatt az ember proxyt kell hogy használjon ami jelentösen lassitja a netet, proxy nélkül a west szerverekhez (játszottam már amcsi west szerveren más játékkal) 50 es volt a max pingem... szoval a saját hibájuk ugyszolva.
megprobálok összeállitani egy guide-t én hogy izzitottam be és akkor sok sikert mindenkinek és jo játékot. hozzá teszem, ha müködik annyival majd azért tiszteljetek meg, hogy nem fogok a játékban olyat látni, hogy: Vannak magyarok? és a többi... 😊 tessék megbeszélni itt, és ne ingame magyarul sikitgassunk.
Szigorúan magán vélemény de én lvl 9-ig húztam egy karit de nem nagy durranás az egész pedig nagyon vártam.Szép, látványos de semmi köze az mmo-hoz.Szerintem nem éri meg fáradozni vele.Inkább ved elõ a Witchert jobban jársz<#wave>#wave>
\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"
Ha valaki venne a faradtsagot es leirna hogyan tudnam elinditani a jatekot annak orulnek.
4 orat ultem a gep elott mire sikerult kulcsot szereznem.
De most az ip vel van a bibi.
kiprobaltam 2 progit is AOL is benne van(youtubos link) az ipket mind bannoltak. hotspot shield el pedig azt irja probaljak kesobb csatlakozni.
Szoval valaki vagy irja le mivel indithato, vagy adjon 1 proxy cimet.
nemvagyok jartas az ilyenekben sajnos es egyre inkabb csak kuszalom a dolgokat ossze.
Elore is koszonom a turelmeteket 😊
Ha van valakinek még... nagyon hálás tudok lenni <#finom>#finom><#law>#law><#papakacsint>#papakacsint>
http://www.youtube.com/watch?v=Ctkhc3H04JM&feature=related
GET OVER HERE!
Pár kép a trainig küldibõl: