1924
-
#401 tudja vki silver coint hogy lehet szerezni a játékban? -
#400 senki sem tud semmi biztosat sajnos -
Shiki #399 nekem olyan 1 hónap után egyre rosszabb volt a proxyfier.. már kb 1 hete abba hagytam megint.. xd
kíváncsi lennék mikor jön eu-ba xd remélem a közeljövőbe.. -
#398 proxifier van? -
Tomy Lee #397 Én ott vagyok most éppen,hogy letöltöttem,login megvan,east server honlapon és játékba már nem enged -
#396 Játszik még valaki ezzel egyáltalán? -
#395 a nexon mindenhol fos mint fejelesztő, amcsiban is a legszarabb :) -
#394 Ok ok közben rájöttem hogy kell beizzitani.Hát érdekes egy játék ez igy ddo után de nekem tetszik.Viszont ezzel az east szerós magyar guilddel mi történt?Beirom a keresőbe de sehol semmi probálom kis és nagy betüvel is de nem találja.Megszünt vagy mi? -
#393 Sziasztok van még vkinek elfekvőben egy kulcs amivel kipróbálhatom? -
hunka88 #392 Sziasztok!
Nem tudjátok,hogyan lehetne csökkenteni a laggot játék közben? Amikor más playert partyjához csatlakozok iszonyúan laggolni kezd. -
Redmarlboro #391 100%ban egyetértek -
siedrenn #390 Valóban kicsit furcsa a Nexon EU hozzáállása a Vindictushoz. Ha azt nézzük, akkor gyakorlatilag a Nexon eddigi legsikeresebb címéről van szó,ami szinte mindenhol tarolt, rendkívül jó pontszámokat kapott mindenhol, a játékosok megőrülnek érte.
A logikus lépés ilyen esetben az lenne, ha összeszednék magukon a gatyát, és fellőnék a szervert minél hamarabb. Elvégre az angol fordítással nem lehetnek gondok, hisz Episode 4ig készen van.
Ezzel szemben a Nexon EU, hogy finoman fogalmazzunk magasról szarik az európai játékosokra. A gyökér kis honlapjukon hónapok óta csak a coming soon felirat van, a facebook profiljukon augusztusi az utolsó bejegyzés.
Attól tartok,ha egyáltalán valaha is kiadják nálunk a Vindictust, felesleges lesz időt és pénzt beleölni,mert azzal a hozzáállással,amit a Nexon EU mutat, nem jósolnék neki többet 1 évnél,aztán bezárhatják a bazárt.
Komolyan mondom, el kéne kezdeni petíciót írni,meg levelekkel bombázni a Nexon NA-t, hogy vegyék le az Európára vonatkozó ip-blockot. -
Redmarlboro #389 nem szeretnék senkit se elkeseríteni, de nagyon nem úgy néz ki, hogy egy kicsit is érdekli a nexont az EUs release.
ki nemhiszi szavam, nézzen utána hivatalos fórumon.
egyszer talán megjelenik, de nem idén.
addig is east szerver -
gaerdosz #388 hello.a vindictus mért írja ki amikor rámek h start game h the server is delaied?előre is köszi -
sarkee #387 sziasztok, tudna valaki segíteni? megcsináltam a proxyt többször is játszottam a játékkal van kb. 4 ip címem ami abszolút jó proxy check-re de mindegyikre azt írja ki a játék inditáskor, hogy [NMCO] ??????? ! És kilép! Nemtudjátok milyen hiba lehet ez és mi rá a gyógyír ez nem az NMG ??-es hiba valami más de az istenért se tudom hogy lehet helyrehozni már csomó mindnet próbáltam! Valaki tudja h mi a gond kérem irjon valamit a fórumba! Köszönöm! -
#386 letöltöttem, de nem volt jó nem engedett bejelentkezni. -
siedrenn #385 Nem, nincsen EU szerver, és amilyen bunkó paraszt hozzáállása van a NexonEUnak, nem is hiszem,hogy a közeljövőben lesz. -
#384 Van már eu szerver? -
Probatbicol #383 Na ez az eu szerver tényleg nem lagos ;-) -
gaerdosz #382 ez már megjelent.és ha tud nekem vki segíteni az pls segítsen.előre is köszi -
#381 ez mikor jelenik meg hivatalosan mindenütt?
vagy már lehet rá regelni? -
gaerdosz #380 hello mindenkinek.megtudnátok nekem mondani h mért van az h elindítom a játékot és rámek arra h game start és azt írja ki h a Server delayed.kérlek segítsetek.előre is köszi -
siedrenn #379 Azt a mukit Kaloknak hívják nem Kalunak. Érdekes egy pofa lesz az biztos, klasszikus tank tuti nem lesz,mert az Fiona. A 3 nagy dps-t adó mellé sem hiszem,h befér azzal a benganagy fatönkkel,amivel hadonászik. Pár videoban lehetett viszont látni ahogy lazán lefogja a nagy bossokat. Pl. Gnoll Chieftainnek is megfogja a kalapácsát,és nem tud ütni. Bár kérdés,h pl egy Blackheart kalapácsát mennyire tudja meg megfogni:) Szóval szerintem egy ilyen nem is tudom, talán jól lehet majd használni spear meg chain hook helyett. -
Ákos90 #378 Én is voltam USA vindictus-on egy darabig, de csak kiprobálás szintjén még is mi hogy van benne és nagyon kellemes játék lesz csak úgye proxy és ip ban gondok miatt inkább várom az europai verziót :) -
Shiki #377 omg.. egyre rosszabb ez a játék az update-kel nem javítanak rontanak.. egyik nap semmi lagg nem volt most emg laggolok mint az állat majdnem még akkor is ha én csinálok szerver-t arról nem is beszélve h ha belépnek hozzám v én lépek be valahova mind1 hova.. szinte játszhatatlan..-.-"
Pluszként még a proxyfier is szarakodik egyre többször szar a proxy-m már nagyon kezdem elveszíteni a reményt pedig már nem vagyok annyira kicsi se.. -
Ákos90 #376 bocsi elírtam a nevét szal kóreai neve Mabinogi Heroes -
Ákos90 #375 Az új karakter koreai vindictusba (koreába mabinogi) fog megjelenni December 14.-én.A karakter neve Kalu. Annyit kell róla tudni, hogy nagy és szó szerint töri a gerinceket. ő lesz a tipikus tank a játékba, aki bemegy a szörnyek közé és szétcsapja őket :D szerintem -
Shiki #374 Láttam bejön majd valami új karakter az miféle lessz? ezzel az update-el jön majd be? -
#373 Tehát nincs forrás... gondoltam. -
Probatbicol #372 Jó lenne ha így lenne, de dec. 2-ig már egy hét sincs, ehhez képest még honlapjuk sincs... -
siedrenn #371 Végülis a december 2. annyiból logikus lehet, hogy ugye december 1-én jelenik meg az új update, a King of the Gnolls,és ezzel párhuzamosan esetleg fellőhetnék az eu szervereket,az usában már működő contentekkel.
Elég nyakatekert logika,de ki tudja. -
#370 Wikipedia-n láttam, de azt bárki szerkesztheti. Valami más forrás?
Nagyon nagyon szeretném, ha az lenne. -
#369 Forrás? -
Redmarlboro #368 Európai Release
A Nexon Europe bejelentette, hogy 2010 december 2-án jelenik meg. -
Shiki #367 am én akárhányszor probálta eddig mindig lagg volt vagy én vagy ök :p vaolt amikor jobban.. az elég gáz volt. xd -
Shiki #366 Felvettelek :P -
Redmarlboro #365 Viledj -
Redmarlboro #364 ohh... valaki vegyen fel ingame friendlist-be! -
Redmarlboro #363 nagyon jó!
remélem ki tudjuk eszkábálni a cuccot evltársaim.
egyébként Kansas-be van a server gép.
a hozzá értő embereknek:
Login portok: 27015 és 36567
a szerver port: 27000 - 27050
town port: 27023
group port: 27024 és 27005
ezekkel lehet sakkozni, de aki nem ért hozzá, nem éri meg szórakozni vele.
a proxy rules-mél amit érdemes beállítani:
katt a ''Proxy Rules''-re ,katt az ''Add''-ra, a rule name tök mindegy mi.
az Applications-nál katt az Add-ra, mutassátok meg a vindictus.exe elérési útvonalát!
IP ranges-hez semmit nem kell írni!
a Port range-hez írd ezt: 27015!
tegyétek a pontot a ''Process only the following + manually proxified''-re! -
Probatbicol #362 Én egyetlen egyszer próbáltam a játékot egy másik magyar sráccal, kikapcsolt proxyval, tökéletesen, maximális sebességgel ment a játék.