Vindictus

← ElőzőOldal 39 / 39

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KaszaN
Egy ismerõsöm aki híreket ír játékokról õ mondta, hogy elég valószínû.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Hikaru
Ha jól tudom a Nexonnak nincs havidíjas játéka (ebbõl arra tudok következtetni, hogy nem is lesz).

KaszaN
Hát én egyre inkáb várom. Csak aztnem bírnám ha havidíjas lenne. Bár biztos azlesz.

KaszaN
Komoly! A férfinél a hajak mindegyike egyenesen pocsék szerintem. Csajnál már egész jók.

Igen a honlapon kinn is van a 2 karakter és egy rövid videó mindkettõrõl, de az ingame videókban pll staffal van s harcol, varázsol, gyógyít, de olyat is láttam ahol Lann felélesztett egy hullát, szal ezért nem értem, hogy itt, hogy megy, de a videókban mindig nõk a varázslók.
mage: http://www.youtube.com/watch?v=SUeXcfyd5B0
karakterkészítés (Lann/Fiona) http://www.youtube.com/watch?v=7llfuwyvNy4
Gonosz karaktere skillek http://www.youtube.com/watch?v=jzZHOJLMJYU&p=839934F7D69316B5&playnext=1&index=6
KaszaN
Ez még mindíg 2. 😄 De a Lann az komoly lehet.

Hikaru
Lann - offenzív karakter, dual fegyverekhez ért.
Fiona - defenzív karakter, kard+pajzs=tank.

KaszaN
Nekem valaki mondott olyat, hogy 2 féle kari lesz benne, nõ és férfi. 😄 Aztán lehet, hogy a semmirõl kell valamilyen irányba fejlesztened a karit.

ÉN valamilyen mágia használó leszek, nemtudom itt mik a lehetõségek, de amit videókban láttam az bejön és szerencsére a varik közelharcban sem rosszak. A videók alapján elég jó lesz, már várom, a bossfightok meg kifelyezetten tetszenek, nem csak a tank magárahúzza és onnantól a támadosok, spellek, healek megfelelõ ritmusban történõ elsütésével lenyomjuk 10-20-30...stb perc alatt a bosst félék, hanem szaladgálás, elugrás, védekezés, trükközés, egyszóval akciódús. Remélem hamar indul az OB.
KaszaN
Én tesztelõs fajta vagyok, szóval egyértelmû, hogy mindegyiket kipróbálom ha van rá lehetõség. 😊 De a szerveres jóötlet. Majd ha kijön beírjuk ide, hogy magyarok oda mennyenek.

Ha indul az OB jó lenne, ha egy szerón kezdenénk többen és együtt nyomulnánk. Tipp, hogy melyik szeró legyen?
Egyébként itt, hogy mûködik a kasztosodás, ki milyen karit fog csinálni?
KaszaN
Ja, de ha minden jólmegy 3-4hét és nyilt béta. Remélem...

David9317
Akkor elvileg ma vége a CB-nek? 😮

Titan
Szerintem is...Terra online-ig el lesz vele az ember..😊

Rowlend
Már jó ideje várom a játékot és a videók alapján iszonyú jó lesz 😊

GET OVER HERE!

Ez számomra is ígértesnek tûnik, csak jöjjön már az Open Beta😊
Gurren
nekem videók alapján nagyon nem tûnik tucatmmorpg-nek. de ha ismersz ehhez hasonlókat, linkt!

Kicsikiraly
Ez valami ilyen sablonszöveg, ahol minden játékhoz kicserélik a dátumot, a nevet és a fejlesztõ cég nevét?

TucatMMORPG-k FTL.

DFTBA ಠ_ಠ

Titan
"A Nexon fejlesztõcsapata már régóta munkálkodik a Vindictus címû online szerepjátékon, amelynek a zárt béta tesztje már hivatalosan is kezdetét vette. A felhasználók kipróbálhatják a szoftvert, különféle szörnyekkel harcolhatnak és egy új, ismeretlen világot fedezhetnek fel. Az MMORPG zárt béta tesztje augusztus 10-24-ig tart. A matéria a kelta mitológián alapul, a játékmenet a csapatmunkáról, illetve az akcióról szól és egy interaktív környezetet tár elénk.
Az alkotás akciódús jeleneteket tartalmaz, a készítõk nem takarékoskodtak a vérrel és a brutalitással, a harcok során az ellenfelek szétkaszabolt testrészei hevernek a földön. A vérfürdõ garantált, ám a szoftver nemcsak az eszeveszett kaszabolásról szól, hanem a taktika, a reflex és az ügyesség is rendkívül fontos szerepet játszik az ellenfelek legyõzésében. A matériában két hõs közül választhatunk, harcolhatunk egyedül, vagy a barátainkkal is. A produktumban gyûjthetünk különbözõ eszközöket és megismerhetjük a karakterek történetét is. A játékbeli látványvilágért a Valve-féle source motor felel. A Vindictus idén fog megjelenni PC-re, pontos kibocsájtási idõpontot egyelõre még nem árultak el a készítõk. "

Idézet a www.gamechannel.hu-ról.

← ElőzőOldal 39 / 39