1924
-
#521 Összefoglalom ismét, hogy is lehet feljönni az USA szerverre. Javarészt csak kiegészítem RaynMao egyik régebbi írását!
1. leszeded a ProxyCap nevű programot, nekem a 4.20-as verzió van lenn.
2. telepíted és nézel hozzá egy proxy címet innen: http://aliveproxy.com/socks5-list/ vagy innen: xroxy.com/proxy-type-Socks5.htm.
3. felmész a vindictus.nexon.net oldalra, regisztrálsz a játékra és bejelentkezel. rányomsz majd a start game-nél az east-re a 4. pont után! (mert ott vannak magyarok -HUNterS guild-).
4. proxycap beállítása: miután feltelepítetted, megnyitod:
4./a, bal oldalt rányomsz a "Proxies" feliratra és jobb oldalt ott egy kis négyzet egy szerintem sárga csillaggal de lehet vak vagyok, arra is rányomsz:
Host: amit kinéztél az egyik oldalról
Port: a hozzá kapcsolódó port
Na miután ezeket beírtad:
4./b, Átmész baloldalon a "Rules" feliratra és megint a kis négyzet csillaggal. Na itt már aztán komoly programozói tudás kell : D
Benyomod a "redirect through proxy"-t és beállítod alatta az ip-re amit beírtál.
Bal oldalon beklikkeled a "Specify"-t és aztán kitallózod a Vindictus.exe-t a Játék gyökérkönyvtárából.
Jobb oldalt legfelül is rányomsz a "Specify"-ra és az első kockába beírod h "27015" a másikat hagyod üresen. Nyomsz egy OK-t a beállításokon, majd még egy OK-ot és ezzel leteszed tálcára a progot.
5. Ugye rányomsz a honlapon az East-re vagy a West-re, megnyitja a játékot és ott rányomsz a Start Game-re. Ha kiírja h "Try Again" na akkor szoktam addig nyomogatni rá amíg be nem enged, itt olyan 5-től 15-ig terjedő a próbálkozások száma, ha nem megy akkor nézek új ip-t
Ha azt írja h tudja a fene már mit de vmi jó 4-5soros szöveget akkor is új ip.
Új IP-t beírni nem túl nehéz, letálcázod a játékot...(úgyis csak akkor nézi az ip-t amikor rányomsz a start game-re)
Tálcáról megnyitod a ProxyCap-et és a Proxies résznél ráklikkelsz a proxyra majd a Properties-re ami a kis jegyzetet tartó kéz!
Átírod az ip-t meg a portot és leokézod, a Rules-el nem kell csinálni semmit, az átírja magát a másik ip-re. Vissza hozod tálcáról a játékot és megint Start Game!
Aztán kiválasztod a class-t bejön az Intro meg játszhatsz is egy kicsit,
én elsőre is nyomtam egy esc-et mert kitérdekel az intro aztán beszélsz a kis kedves npc-vel (túl kedves néha már-már idegesítő hogy mennyire olyan mint a fairy tailből a mirajane) és megkérdi h mi a neved...ezután dob be a karakter kreátorba. Figyelem, számít milyen magasságot állítasz a karinak, az alacsony gyorsabb a magasabb erősebb... Ha végeztél bedob a játékba és GO!
Macerásnak tűnik, de nem az, talán az első beállítás. Van mikor egy ip címmel egy napot végigjátszok simán, ha mégse kb. 30 másodperces művelet az új IP cím megadása!
-
#520 Nem a ProxyCapnél számít, csak a játék készítői már letiltották az összes proxy programot, de valamiért a Win7 64 bit alatt futó ProxCap progit nem szúrja ki.
-
#519 helló!
proxycap-nél számít, hogy milyen böngészőből jelentkezel be? (a win7 64 bit adott) -
#518 Amíg nem jön az EU szerver mi azért még toljuk az USA East szerverén...
Akit érdekel esetleg:
Guild: HUNterS
Karim: Sejla
Várunk mindenkit :) -
#517 na végre már... -
#516 :)
Most olvasom a hozzászólásokat Facebookon :) Van ott valami nagyon okos, belsős munkatársnak veszem ki az írásaiból "Anonim Anonimowy" néven fut. Úgy olvasom itt is lesz Nyílt Béta egyszer majd! Állítólag az új website-on minden héten közölnek majd velünk valami új infót! Az viszont nem tiszta, hogy tényleg csak 2 kaszttal és EP1-ben akarják-e indítani a gamet, vagy ott ahol az USA tart EP2-ben 4 kasztnál. Ha az előbbi akkor mire ebből játék lesz EU-ban a GW2 és a Terra már javában tombolni fog...
Azt nem tudod, hogy Kínában melyik résznél startolták a szervert? -
Probatbicol #515 Én az amerikai zárt béta óta követem nyomon a játékot, oda be is kerültem. A nexon EU szinte azzal egy időben kezdett mocorogni, de tavaly augusztusban hirtelen nagy csönd támadt, semmi mozgás, én személy szerint már elkönyveltem, hogy nem is lesz Európában Vindictus, nem éri meg nekik.
Aztán pár hónapja, hirtelen újra beindultak és 2011 utolsó negyedévre célozták be az indulást, és azóta is igyekeznek fenntartani az érdeklődést a fb oldalukon, most meg indult a honlap.
Mivel ez már egy működő játék, 'csak' lokalizálni kell, még akár el is indulhat idén. -
#514 Na az még vicces lenne, ha EU-t is csak 2 karakterrel indítanák útjára! Akkor kb. temethetik is itt a gamet. Mondjuk a videóban benne van Évike... reménykedem, hogy a startnál a választható kariknál is ott lesz, nincs kedvem még hónapokat várni majd rá! -
#513 Nem akarok negatív lenni, mert én is nagyon várom az EU szervert, de a jóval nagyobb volumenű játékokok (Terra, GW2...)is régóta rendelkeznek websit-ta, de működő játék nem fut alattuk, és még ki tudja mikor jelennek meg! Bár azok készítése folyamatban van, én úgy érzem a Vindictus EU sem lesz olyan mint az USA - nem hiába váratnak minket! Arról már nem is beszélve, hogy ez a website annyira kis kezdetleges kb. zéró információval--->még ezt sem tudták megcsinálni ennyi idő alatt... afféle beetetésnek hívnám inkább! (Már megunták a Coming Soon kiírást)
Szóval ez bíztató, mert tudjuk, hogy lesz (egyszer) de amíg nem írják ki nagy betűkkel, hogy "Start date: XX.XX.XXXX" addig inkább ne reménykedj! -
Probatbicol #512 Ahhoz képest, hogy másfél éve csak a 'Coming soon' felirat vigyorgott, ez már nagy haladás :).
Egyébként az amcsi verzió is csak Lann és Fiona-val indult, Évike csak pár hónap múlva került bele. -
#511 Tényleg! :))
Bár ez még elég kezdetleges :) Csak Lann és Fiona van prezentálva egyelőre...
Kíváncsi vagyok mikor lesz ebből játék :) -
Probatbicol #510 Pont ma indult be az EU site, ez már azért bíztató:
http://vindictus.nexoneu.com/ -
#509 Próbáltuk úgy is, de nem ment. Lehet mi csináltuk rosszul... mindenesetre ennyi bonyodalmat nem ér meg. -
#508 "HA" indul az EU szerver (amit tavaly év végére ígértek szal nem sietik el a Nexonnál, várjátok csak türelmesen:-) ) az elsők között leszek sztem aki joinol majd, bár félek addigra GW2 lázban fogok égni... :-)
Nekem tök jól megy a game proxy csatlakozással és a partizással sincs semmi bajom. Nem laggolok, nem dobál ki! Tegnap instaztam KUDI- val aki szintén magyar ugye és ő is proxycappel csatlakozik, egyikünk sem laggolt... szóval mondom király a game.
Én elég finnyás vagyok mmo-k tekintetében és nem pocsékolnék időt/pénzt élvezhetetlen játékra vagy laggos szerverre.
-
Probatbicol #507 Mondjuk erre pont lett volna megoldás: a proxy csak a belépéshez kell, ha már bent vagy akkor ki lehet kapcsolni, és így a haveroddal (ha szintén európai), tökéletesen lag mentesen lehetett volna játszani.
Koppa: szerintem te is meg fogod unni előbb-utóbb a proxyszerverre vadászatot, meg hogy a Nexon folyamatosan küzd a proxyhasználók ellen, letiltja a szoftvereket stb.
Év vége felé indul az európai szerver ha minden igaz, azt már kivárjuk, és nyugodtan játszunk. -
#506 Ezen sajnos nem csodálkozom... amcsi szerveren szinte lehtetlen normálisan játszani. Haverommal próbáltuk. Ha egyedül mentünk training instát, akkor minden jó volt. De ahogy próbáltunk együtt menni... valamelyikünk szarrá laggolta magát. Nem móka így. -
#505 Na emberek, de tényleg! Van 40 ember az egyetlen magyar guildban a The Suffering-ben (a guild kereső szerint) és senki se aktív? :-) Pedig most már ketten várakozunk a bekerülésre, mert KUDInak is sikerült a Proxycap:-)!
Na mind1
Ha valaki kedvet kapna még a játékhoz, az nyugodtan vegyen fel a friend listjére (ha én offline vagyok akkor is engedi) és segítek ingame amiben csak tudok:-) -
#504 Kudi!
Első körben kell egy win7 64 bit a gépedre.
Aztán a továbbiakban kövesd RaynMao lentebbi hozzászólását (#452) lépésről lépésre! Én is az ő írása alapján csináltam meg és kiválóan működik!
Ennél részletesebben nem tudom leírni én sem sajna! -
kudi #503 Sziasztok!
Több kérésem lenne. Hogyan tudok játszani amcsi szerveren:Letöltöttem a proxycap et. Youtube-on néztem videót hogy kellene de nemnagyon tudtam követni mien ip-t honnan.. hova stb. A játékra regeltem
de nemtudom használni.Nagyon szívesen játszanék már vele. Csak magyarokkal... Kérek mindenkit aki tud segítsen. Az lenne az igazi ha valakivel tudnék chat-elni és közben leírná mit tegyek.
Előre is köszi : KUDI -
#502 Na ez vicces!!!
Felvergődök az USA szerverre és senki nem játszik? Pedig egyáltalán nem volt nehéz Proxycappal csatlakozni. Nekem eddig laggom se volt és ki se dobált.
USA guild lesz ebből így :-((
-
#501 kínai szeróval mi a helyzet volt már ott vki? -
#500 Sziasztok!
Nekem sikerült felkeverednem az East szerverre, annyira nem volt bonyolult, csak formáznom kellett a gépet és 64 bites win 7-re váltanom :))
Nekem nagyon bejött ez a game a trailerek alapján, és nem is csalódtam így élesben. Nem szokványos MMO, de látok benne fantáziát. Jó lenne nem egyedül tolni, írtam is a "The Suffering" guildra (remélem előbb utóbb kapok választ illetve egy invet :))... Igazából már 1-2 magyar kockának örülnék!
Sejla lett a karim neve!
Üdv!
Üdv! -
Probatbicol #499 Jópáran játszottunk már vele amcsi szerveren, szóval tudjuk, hogy milyen. Ez egy stílus, elég sok ilyen játék van, neked nem jön be, attól még nem lesz szar. Hatalmas előnye, hogy ha fél órád van, akkor is lehet egy jót játszani vele. Hogy az első mobok gyengék? Melyik mmo-ban erősebbek a kezdő terület mobjai?
Hatalmas erőssége a játéknak a harc és a fizika. Ilyen fizikát nem látsz más mmo-ban (de még single playerben sem nagyon).
Itt egy videó, hogy egy jó társasággal miket lehet marhulni vele.
-
#498 Bevallom előtte kb láttam 3-4 videót az se gameplay volt, de attól még nem leszek hülye. Még ha random instázás akkor is elég gyenge próbálkozás. Inkább csináltak volna valami igényesebb single player gamet, mint ezt az mmo izét. Na mindegy további jó játékot. -
#497 Na sry, kicsit durva voltam. Lényeg a lényeg: Mi tudjuk, hogy random instázás az egész. -
#496 Hülye vagy? Mi, akik várjuk, tudjuk hogy ilyen? Nem csináltad meg a leckédet, nem néztél utána. Másra számítottál.
Mi tudjuk, hogy ilyen dungeonos az egész...
lol -
Jowanson #495 Köszönjük Emese. -
#494 Aki valaha egyszer is kiakarja próbálni ezt a ... inkább ne olvassa el, mert frászt fog kapni. :) Leszögezem, ez saját vélemény 1,5-2 óra játszás után.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a játék úgy gyenge ahogy van. Már értem miért halogatják az eu-s megjelenést. Nem nyelnék le az itteni emberek gyomra...
Kezdőterület: 5 házból álló város, ahol kapsz kb 2 féle embertől questet. De nem ám npc-től hanem megjelenik a képernyőn egy emberke aki leírja a halandzsát. Quest: Kilépsz a városból ami 5 házból áll és tölt!?!? Oké... Egyből ott vagy egy hajónál ahol el kell fogadni a questet amit szeretnél csinálni és hajóval utazol. Ahhoz h rá tudj szállni a hajóra, megint tölt! Miután a hajón vagy, megint el kell fogadni a questet (hát wtf). Végre küldetés... Na ott ki is fullad az egész, hogy egy zárt pályán vagy cső rendszerbe (instance szerűség), ahol l*faszt nem kell csinálnod csak előre menni és az übertáp mobokat megölni amik 2-3 ütésre megmurdelnak. Ennek a zseniális mapnak a végén meg van egy kicsi bossocska ami kb fél perc alatt megvan és kiszór magából ilyen kis gyémántokat amit gyorsan össze kell szedni (agyhalál). Végére pozitívat is írjak amiből nem sok van, az hogy a harcrendszer egész érdekes, csak kár hogy maga a játék egy nagy sz*r. Másfél óra után ez a játék számomra kuka. -
perseus99 #493 jah :S valamit jó lenne meg tudni a gaméról mert aki játszana is vele bele un a várakozásba... -
#492 Kétlem. Ráadásul az is legalább annyire meesze van mint usa... lag szempontjából. -
perseus99 #491 és legalább angol nyelvű? :D -
#490 Kínában kijött a játék és nincs ip blokk. Én már szedem lefelé. :) -
perseus99 #489 valaki aki tud angolul( nem úgy mint én xD) az tudna valamit mondani arról hogy miket postolnak a vindictus europe facebook oldalán? -
Probatbicol #488 Újra beindult a Vindictus Europe facebook oldala.. -
Probatbicol #487 A fórumos véleményeket nagyrészt a sértettség szülte (mellesleg jogosan), én mindenképp fogok vele játszani ha tényleg kijön, egyszerűen azért mert jó játék. Az, hogy egy csomó mmo kijön azért nem olyan érdekes mert ez szerintem nem a felsoroltak versenytársa, ezt nem érdemes úgy játszani, hogy minden nap órákat kockul vele az ember, mert akkor megunható, viszont arra pont jó, hogy egy héten 2-3 alkalommal 1-2 órát játsszam vele.
Az a baj, hogy még mindig szkeptikus vagyok, hogy tényleg kijön az EU-ban. -
goshinki #486 Igazabol nem lenne rossz jatek a vindy. Ha nem nezzuk az instas megoldast, azt kell mondanom, hogy a harcok intenzitasa, az animaciok, effectek konnyeden felveszik a versenyt a most megjeleno jatekokkal. En toltam TERA-val kOBT-n es a harcrendszere meg annak sem ennyire kidolgozott, mint vindynek. Csak ugye a support es a bugjavitasok teljes hianya... Es a fizeto jatekosokkal sem bannak normalisabban. -
Jowanson #485 Ugyanezen a véleményen vagyok. Aki ki akarta próbálni az már tolja/tolta NA-n, aki meg nem az nem most fogja szerintem. Mire kijön lesz egy rakat új mmo/rpg (tera online, gw2, swtor, dio3, dragon nest jövő héten jön, etc).
Biztos lesz aki játszani fog vele, de szerintem ezt nagyon elkúrták. A legtöbb fórumon is ahol megjelent a hír a commentek 90%-a hasonló hangvételű. -
goshinki #484 Tavaly ugyanezt a sz@r szoveget adtak elo. Azota is nezzuk vindy eu honlapjan a coming soon feliratot. Most is igergetik, hogy talan fel ev mulva lesz vindy eu...
Aki jatszott eddig NA szerveren, az lassan a jatekra un mar ra, aki meg nem tudott feljonni, az meg a varakozasra. Nem tudom, ennek igy mi ertelme. -
#483 ha nem kell kínlódni már megéri -
Jowanson #482 Aki esetleg még nem tudná: http://massively.joystiq.com/2011/06/02/vindictus-gets-a-european-launch-window-at-long-last/
Bár nem tudom ki az aki szivesen otthagyja a felszintezett kariját és kezd egy újat tök előröl, ~fél év múlva, ha minden jól megy.