Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi hogy megkérdezem tudom levolt irva.de már annyi link meg megoldás volt hogy akkor hogyan is tudom átirni?

Nah. kiprobáltam ezt a játékot.. müködik tökéletesen nem is laggolok talán csak egy nagyon picit, nem tul észrevehetö. ütköztem már hibákba de megoldodtak idövel 😊 ajánlom mindenkinek hogy probálja ki nagyon ottvan minden nézetböl a játék! köszönöm azoknak akik a proxy-s modszert megmutatták és publikálták! majd ütközünk a game-ben. bball jo játékot!😊
hát szerintem igen. mert elvileg ezzel a proxy cserélö progival kanadai vagy amerikai proxy-t kapsz igy beléphetsz a játékba.
hm nekem nemindul akkor ezt a proxys dolgot kéne megcsinálnom?

már le lehet! mindenkinek jójátékot!
nah lehet tölteni

jaah akkor jó azthittem van vmiféle launcher ami majd automatikusan letölti ha van vmi

Open beta kliens még nem került ki a kezükböl szoval nem hiszem hogy valahonnan hozzájuthatsz. De lehet tévedek.
le lehet valahol tölteni most a játékot? mert azt irja ki az oldalon a downloadnál,hogy coming soon. irtátok holnap indul, esetleg nemlehetne elõbb leszedni, hogy nekelljen várni annyit majd😊

oks ty a válaszokat! am proxifierel kiprobálom mind1 h NA vagy nem
Viszont Ámerikában még kora reggel/délelõtt van, (LA-ben reggel 6) úgyhogy itt legfeljebb holnap fogunk játszani.
Fpocok
Tökmindegy. Megint csak NA lesz, szóval fejeltõs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

mikorra nyit az ob? 13.ka van és délután xd
Nuclearity
persze EU verzsönrõl még mindig semmi hír... -.-

Én ezzel a proxy kikapcolós módszerrel tök jókat játszottam, nem mondom, hogy nem volt lag, attól függ, milyen party leadert fogott ki az ember. De voltak teljesen jó partik is.
Viszont kipróbáltuk egy másik magyar sráccal, kikapcsolt proxyval ketten teljesen lagmentesen tudtunk játszani, mindkettõnknek maximális minõségûnek mutatta a kijelzõ a kapcsolatot. Szerintem amikor már az instában van a csapat akkor a szerverhez nem is nagyon van forgalom csak egymáshoz.
Nuclearity
szerintem igen, és fog is...

Anthrax
Azóta is játszhatatlanul lagol us ?

Nuclearity
természetesen nem kell ujra regelned

tudom. csak az open beta-ra készültem fel.😛 Am arra kiváncsi lennék hogy azok akik nem nyertek belépést a cb-k re azoknak ujat kell regelni az open beta ra vagy jo a régebbi acc is. xd
Azért sok energiát ma már ne ölj bele, mert éjjel leállítják a szervereket és csak 13-án indulnak újra.
KaszaN
Europába?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

köszi a válaszokat és bocsi az értelmetlen kérdésekért!
Titan
Na visszanéztem a forumban is. Hol tudok keresni olyan proxy cimet ami kell? valaki tud adni egy oldalt?
Hali. kell valami ahhoz hogy az aki akar europábol is játszhasson ezzel a játékkal? mert útánna olvastam és nem egy helyen kiemelik hogy csak Amerikában és környékén játszható, a többi IP címet tiltják.
Az aki játszott a zárt bétákkal huzamosan, leirhatná hogy kellet e valami vagy sem! válaszokat elõre is köszönöm!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem egy beta key-t küldeni? erre az e-mailre: [email protected]
Titan
Open béta indul október 13-án...

Hali!
Valaki tudna egy beta keyt küldeni elõre is ksözi.
Hali!
Valaki tudna nélkülözni egy béta key-t nekem? Elõre is köszi!
Proxifier esetén keress másik proxyt, AOLnál meg konfiguráld be pontosan.
A szerverek futnak.

Ecoterrorist
Hali!

Minden frankón mükszik ill. majdnem, belép, start game-re klikk és...DC!
Simán csak nincs épp szerver vagy kell még valami?
Amúgy west v. east?

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

Hali! Nekem is kéne egy kód, valaki tudna adni egyet? Elõre is kösz!
Hali valaki tudna küldeni 1 beta key-t ide ----> [email protected]
Hikaru
Most már én is tudok adni kódot.

Hikaru
Jöhet <#vigyor2>

Mar nem kell kaptam egy ujat es mukodik! Igy mar nekem is van ket kodom! Akinek kell kuldjon pm-et!
Koszi eltudod kuldeni pm-be?
DonZsooo ha szükséged van kulcsra én szívesen tudok adni.

Koszi de sajnos nem jo:s vagy rossz v valaki mar hasznalja...
Nuclearity
mindjárt küldök 1 et pm be

Hali! Van meg valaki ek kodja ? Esetleg acc ha nem akar mar jatszani? 😊 megkoszonnem en esetleg hostolhatok kanadabol😉
Titan
Másik proxy-t kéne keresned!

KaszaN
Na kipróbáltam ezt is. Abszolút nem indul el, már a böngészõt sem hozza be csak egy error-t.

KaszaN
Hát nekem ez nagyon magas. 😄

beállítás itt a beállításról kép

shade és akiknek nem indulna a játék ajánlom a proxyfier-ben beállítani a programok listáját hogy meik programok használhatják a proxy-t és utána ha a proxy-t beálítotad utána az eredeti ikonal elindítod a játék. ha bejön a honlap fél siker 😊 be loginolsz rányomsz a kiválasztott szerverre és ha betöltött a játék 100% siker. Nállam így tökéletesen mûködik.

KaszaN
Volt lejebb az a leírás azt használtam, nálam az tökéletesen nem mûködik.

Érdekes nekem az aol-os módszerrel nem ment, de proxyval mióta ezt a kikapcsolós módszert használom, teljesen jól lehet játszani. Pont most mentem vagy 6 partit zsinórban, abból 1 volt laggos, de még az is messze a játszható kategórián belül. A legjobb eredmény meg az volt mikor 3 és 4 vonás között ingadozott a 'térerõ', ott teljesen folyamatos volt a játék.

Közben arra is rájöttem, hogy ha kilépés elõtt ismét visszakapcsolom a proxyt, akkor legközelebb nem fog reklamálni, hogy eltérõ ip-címrõl jelentkeztem be.
Pedig nem nehéz, AOL konfigurálása nagyon könnyû és még proxykat se kell keresgélni. Próbáltam több progival de teljesen fölösleges kínlódni, mindegyikkel ugyanúgy laggol. Egyszerûen bejelentkezek AOLba, kapok egy ipt és hajrá...laggmentes proxyt nemfogsz találni.