1924
  • Koppa
    Remek, tehát akkor cseverből vederbe -2db karakterrel XD

Szeptember19-ig tart a Closed Beta (nem viszik túlzásba)

Talán Eviet berakják majd a startra... Sok helyen kint van a honlapon a fényképe...
    Na mondjuk kíváncsi vagyok mennyit váratnak az OpenBetával :)
  • Tenkory
    hát attól függ milyen netje van a party leadernek...én már EUn is voltam lagg partyban
  • Koppa
    Na most erre kivancsi vagyok, mennyivel laggtalanabb EU, felmegyek meglesem XD
  • Koppa
    Egyébként ez tök cink, mert USA szerver máris kihalt XD. Az összes EU player BETA-zik XD
  • Koppa
    Igen törlik amint lefut a Beta
  • Probatbicol
    Kipróbáltam, az amcsi szerver után olyan mint átülni egy trabantól egy mercibe :). Minden kényelmes, azonnal működik, nincs lag...
    És azért jó indulásnál játszani ilyenekkel, mert a parti kreálás és megtelés között kb. 20 másodperc telik el.
  • tomassyno
    Persze írták hogy törlik de azért mégis...
  • CalebJoe
    jelenleg 2 karakter választható

Fura volt eleinte hogy a shift-tel vetődik a space-el meg ugrik de igy jobban tetszik mint az USA verzió főleg hogy nincs lagg.
    Gondolom az ilyen béta karaktereket törlik miután lefut a béta mert akkor felesleges játszani vele.
  • tomassyno
    Új honlap, tölthető a kliens...
    Persze még csak beta kulccsal... go go play play:D
  • perseus99
    ha token-es lesz akkor valószínű hogy senki sem fog vele játszani...
  • MrBones
    Elvileg a Koreai Xe kb ugyan ott tart mint a rendes szerver.
    Legalabbis ez a tag rakott fel Xe bol Ep 8-9 videokat.

http://www.youtube.com/user/choic0412#p/u/4/dCHZdemUGOo

Csak ugy megjegyeznem,ha ezt megprobalnam eljatszani ezzel a bossal Amcsin,kb 5 masodperc alatt szetkapna:D
  • Tenkory
    ha lesz token rendszer engem elfelejthetnek
  • Koppa
    Muhaha!
    Semmi más nem hiányzik az EU szerverről az EP 1 mellé mint a token rendszer. Ha azt lesz arcuk belerakni akkor kb. 2 hetet adok a szervernek... Mondjuk nagyon jó kis bevételi forrás egy "free" gameba egy ilyen. USA szerver már rég visszahozta az árát, nem véletlen, hogy belefér nekik egy ilyen bevételi forrás mellőzése, de EU új lesz, ki tudja miből akarnak meggazdagodni majd. Szerintem most USA item shopja abszolút korrekt. Aki ezerrel költi a dollárját az se lesz előrébb, annál aki nem. Max. csúnyább lesz mert a gyári inner armorok ocsmányul néznek ki. Ez persze nem azt jelenti, hogy az EU szerver átveszi ezt a normát.

Az XE verzió a koreai szerveren EP6 nál tart. Még Karokot bele se írták keleten sem a történetbe, szóval valószínű ezért startolnak az elejéről nálunk. Minden epizódot koreairól fognak fordítgatni az EU szerverre. Így gondolom 3-4 hónap el fog telni az epizódok között.
  • MrBones
    Na ja,ha annyira lagos lenne akkor ense tolnam meg mindig,tavaj szept-oktober ota.
    Normalis host al legalabbis.
    Meg kb tavaj ev vegeig voltak nagyon durva lagos idoszakok de akkor mindenkinek,amcsik is szenvedtek.

En ugy tudom,hogy a kinai verzio "nem reg indult naluk" ep 6 part 2 "Titan" al indult,szal nemtom mit akarnak itt bohockodni ep 1-2 vel:P
    Bar ez meg csak closed beta,majd kiderul utana mit nyomatnak.
    Lann az most kozelit 70 hez "kb 20% kell",de igazabol nincs is ertelme 61 utan xp-t farmolni.
    Evie kb 69 korul,karok ot meg mar kb nem is jatszom,ott maradt 64 en.
    Max szintu felszereleshez 61 kell,60 on meg mar befersz akarmeik run ba.

En csak arra leszek nagyon kivancsi,hogy lesz e token rendszer amit meg juniusba szedtek ki az amcsi verziobol,koreaba meg mindig van mert naluk kotelezo limitalni az online jatekokat.

Regen ez ugy nezett ki,hogy volt 50 silver token ed amibol lehetett fizetni a runok at,2 eleinte de tobb run utan mar 3,akar 4 is.
    Amicsba elosszor ez az 50 token ujra toltodott 2 szer hetente,utana lett 3 szor mert sokan anyaztak.
    Vegulis most nyar korul volt egy event,hogy kiszedtek a token rendszert 2 honapra "gondolom tesztnek",azt ahogy lejart a 2 honap,vegulis kiszedtek az egeszet.

3 ujra toltessel/het,kb 6-7 runt tudtal menni 1 nap ha be akartad osztani a mennyiseget,vagy elnyomtad par ora alatt es akkor vartal a kov ujra toltesre..
    Na persze vehettel $ ert platinum/crimson tokent..

• perseus99
    én is regeltem és tényleg nem küldenek infókat de viszont küldtek bétakulcsot
  • tomassyno
    4 éve Cabal The Revolution of Maintenance-szel tolom, a support hiányról és üzemeltetési problémákról/hibákról már elég kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezem:D
    Reméljük a legjobbakat:D Már csak egy nap és kiderül mi a fityfene lesz.
    Ja de amúgy az is vicc, hogy regeltem vindictus eu honlapon hogy küldjenek emilben infokat, még egyet sem kaptam... ha nem nézem a honlapot nem tudok a beta kulcsokról sem... Balfaszok ezek ha a saját zsebük ellen ténykednek na!
  • Koppa
    Ha laggos lenne, nem játszanék, és az a jópár magyar sem a guildban. Engem is ez zavar a leginkább, hogy miért nem lehet EP 7-8 körül indítani? Amúgy a nexont inkább hagyjuk, vannak érdekességek USA- ban is support és üzemeltetés terén!
  • Koppa
    Ez így van, de akkor nem 2011-et írtunk, senki nem tudta mi az a Vindictus és mire számíthat (kivéve Koreában...) Akkoriban egy teljesen új játékstílust teremtett az MMO világában. A fél föld az USA szerveren lógott az IP tiltás ellenére. Jóval több módszerrel ki lehetett játszani a korlátozást mint most. Akit igazán érdekel a játék már megtalálta a módját, hogy kipróbálja az USA szervert, mire is vár ugye...Sokan ki is játszották már a Lannjukat majd feltoltak egy Eviet is aztán jött Karok, de addigra megunták. Ebből következik, hogy az EU játékosbázis zöme tolta/tolja EP1-EP8ban. Na most újra legelőről elkezdeni!? Én senkit nem akarok lebeszélni az EU szerverről, ez csak az én véleményem, lehet tök jó, ha a 8 fős raid partiban mindenki Lann, ki tudja XD
  • tomassyno
    Namost az a para hogy pont egy olyan játékban mind vind. ahol 10-ed másodpercre kell időzíteni a dolgokat (elugrás bla bla) ott a lagg az nem túl mókás nem?
    Meg hányan váltanak csak azért oprendszert hogy tudják tolni egy adott játékkal.
    Nekem spec most win7 64bit van de ha már indul az eu mindenképp megnézem ezt. Szeretném tolni vele, mert amcsi szerón hatttttalmasakat funoltunk haverral, de ahogy mondtátok hogy ez az XE így meg úgy... nagyon rmélem hogy nem szivatnak meg.
    Cabalozok már több mint 4 éve és k*rvára unom:D Nehogy már itt se legyen normális support vagy odafigyelés a játékosokra akikből elvileg meg kéne hogy éljen a nexon.
    De ez amúgy szerintem is egy vicc hogy külön külön teszik be a karaktereket. Vagy legalább legyen kezdésnek kaszáskislány is a pajzsos meg szecskavágó mellé:D
  • Koppa
    Tök egyszerű. Ha EU, amerikai vagy kanadai a party leader nem laggolok, és nekik is jó a connectjük az én partimban ha én vagyok a leader. (ők vannak többségben a szerveren) Ha belépek egy olyan partiba nagyritkán ahol a connect jelzőm csak az első csíkot súrolja akkor tudom, hogy a leader valami távolabbi országból csatlakozik én meg kilépek aztán ennyi. Megyek más partiba, vagy csinálok én. No meg mostanában guild tagokkal battlézom, velük a király!
  • corwus1974
    Szerintem nem kell elkeseredni.Lesz kivel játszani.Csak nem mindenki írogat ide :)Amúgy meg az USA szervereken is csak 2 kari volt amikor kezdődött és elég jól bírta mindenki :)
  • perseus99
    nem baj... én ettől még maradok bétázni :D
  • Fpocok
    Ahha... így már nekem sincs kedvem bétázni
  • Probatbicol
    Ha ő csinálja a partit, akkor neki még szép, hogy nem lagos, hiszen ő a szerver.
  • CalebJoe
    akkor nem értem, melyik programot használod?
  • Koppa
    Te nekem abszolút nem laggos. Sőt mostanában egy IPvel napokig tolom. Van mikor szokott szarozni a proxy IP cserénél, de már annyira tudom melyik IP cím lesz jó. Akkor szokott probléma lenni, ha pl dél amerikai proxys a parti leader. Általában én csinálok partit az az EU- USA - Kanada playereknek jó, laggmentes, a többi meg így járt XD Nekem mindig jó XD
  • CalebJoe
    ennyi ezért nem vágok bele én se marad a laggos usa:)
  • Koppa
    Több oka is lehet ennek.
    -Sokan nem szeretnek tesztelgetni
    -Az EU playerek zöme tolja/tolta USA szerveren ahol EP8- nál tart a történet. Na most egy EP1 Closed Beta kit mozgat meg? :-)
    -Túl sok a kulcs.
    -Az EU közönséget nem érdekli egy 2008-as MMO.
    -Van aki nem szereti a Nexont
    -Van aki az XE verziót könnyűnek találja, és Premiert szeretne inkább.
    -Van aki nem hagyja ott az USA szervert.
    -Van aki nem szeretne Lannal vagy Fionaval játszani. Egyébként sztem is érdekes lesz lemennetek egy hard battleba, Evie heal & dps nélkül. A szerver 90%-a Lann lesz, mert Fiona nem nagy eresztés a pörgős battlékban defenderként egy vicc szegénykém amennyi dps-t bevisz a többi karihoz képest... Bár nem is lesznek Hard battlek, full easy lesz az egész. XE alapból könnyített (kevésbé agresszív bossok, kevés stamina fogyás stb.), no meg EP1 amúgy sem egy nagy durranás...
    De tényleg milyen már, hogy a szerver 90%-a egyforma lesz?:-) Ugyanolyan kinézet, egyforma skillek, fegyverek, ruhák, és még a karakterek kinézete is u.a. Max veszel hajat+ innert euroert, de az se nagy különbség. Szóval legalább tudtok majd versenyezni melyikőtöknek nagyobb 10- el az attackja és miért? XD
  • Fpocok
    Ennyire nem érdekli az embereket? Vagy csak kevesen ismerik ezt a helyet? Még mindig van egy rahedli kulcs.
  • Fpocok
    KÖSZÖNÖM!
  • Koppa
    Jah, dehogy :-) Én úgyse hagyom ott az USA szervert amíg nem lesz EU-n Karok (esetleg Evie- bár az eléggé tucat kaszt nálunk, ezért nem szimpi)... Összeállt egy nagyon jó kis magyar csapat a Guildban... 8-10 kockáról van szó, és szerintem ők se fogják előről kezdeni, mert elég előrehaladott állapotban van a karijuk. Jómagam is elértem az 54lvl- t, szóval én csak feljárok ide okosságokat írkálni, hiszen az USA szervernek is ez a fóruma, meg unalmas perceimben olvasgatok Facebookon az EU szerverről, mondhatni nyomon követem az eseményeket:-) Mondjuk, ha a többiek megindulnának EU-ra és egyedül maradnék mint Ábel a rengetegben lehet gondolkozóba esnék mi legyen...
  • Tenkory
    +1 támogatom
  • wardogzombie
    ugy gondoltam itt az sg-n el lehetne kezdeni egy olyan guildet amibe a magyarokat próbáljuk összeszedni hogy ne 6ezer külön guild legyen hanem egy nagy.aztán ha már a játékban is benne lesz csak értelem szerüen ujraalakulunk ott. hülyeség?
  • perseus99
    attól még lehetne csinálni bár nem tudom hogy a bétában benne lesz-e a guild
  • Koppa
    Beta alatt sztem felejtős, úgyis törölnel mindent.
  • wardogzombie
    csináljunk egy guildet az Európai szerverre
  • CalebJoe
    megadod az email-ed és már meg is kaptad a kulcsot, csütörtökön meg letöltöd a gamet

betakey
  • perseus99
    majd 15.-én fel kell menni a főoldalukra csekkolni a kulcsot és elméletileg töltheted utánna
  • Kiado
    1-el ha megobnál megköszönném! :P
    Játékot le lehet tölteni előre, vagy csak akkor amikor beta kezdődik?
  • perseus99
    + elfelejtettem modnani h a gamespot uk facebookos oldalán lehet még extra kulcsokat szerezni