1924
  • bubuteve
    én is támogatom
  • hunjani
    How to play Vindictus in Europe 100% 4.8.2011
  • hunjani
    Így is lehet csatlakozni:

http://www.youtube.com/watch?v=LLICWikzt4w

• Koppa
    Jó, én most pont nem, elment a netem
  • CalebJoe
    na bent vagyok vegyél fel CalebJoe vagyok
  • Koppa
    Juj az egy másik macerás történet. Én most ezt sajnos nem tudom leírni.
  • Koppa
    Hajrá! Online vagyok :)
  • tilato
    és az az openvpn hogy működik mert beállítom neki a proxyt de semmi nem történik? és ez jó 32bitesen is?
  • CalebJoe
    a fionam - Afroangel
    a eviem - calebjoe

de még nem vagyok magas szintű
    majd akkor belépek ok:)
  • Koppa
    Azzal nem is fog, mert az kicsit másabb mint egy progi a gépeden amit a hackshield keres :)
  • Koppa
    Ja! Én vagyok a leader, szal igen :)
  • CalebJoe
    ez a HUNterS guild bevesz akárkit aki magyar mert akkor megyek
  • Koppa
    A 32 bites operációs rendszeren kiszúrja valamiért a hackshield a proxycap-et.

Ezért írtam az első kérdésemben, hogy van 64 bites op rendszered? (XP 64-biten sem szúrja ki)
  • tilato
    szóval akkor wni7 32biten nem is lesz jó mert ígyis úgyis kiszúr a hackshield?
  • CalebJoe
    az openvpn-nel még nem vágott ki a hackshield soha
  • Koppa
    Igen.
    Pl Az összes Karok maximum méret a szerveren :)
    Eviek közép méretűek, a többieknél nem tudom mi a jó...
  • Koppa
    Milyen másik?

Tudtommal már minden más proxy progit kiszúr a hackshield. A proxycapba ami win7 64 bit alatt hibátlan abba pedig kell. Bár nem próbáltam még nélküle. 1X beállítottam ez alapján a proxycap-et azóta én nem piszkáltam a beállításokat, csak ip címeket cserélek néha.
  • Fallingstar
    de jó, tehát számít a karink magassága?:)
  • tilato
    a leírás szerint megcsináltam és mondom be is enged tudok játszani is. csak a hackshield kidob 2 perc után hogy valami hacket észlel. tűzfal esetleg lehet a ludas?
  • Koppa
    Sok IP cím nem jó :) Én már ki tudom szűrni melyek megfelelőek kb ránézésre. Most is én adtam minden online Guildtársnak!

Jelen pillanatban
    96.55.246.240:1414 Címmel toljuk :)

Ma kiléptem vele, mert újraindítottam a számítógépet, 3.-ra sikerült vele visszalépnem.

Néha többX rá kell nyomni a startra. Evvan
  • CalebJoe
    ez a 27015 kötelező mert a másik progi nem kéri
  • Koppa
    Na akkor még 1X belinkelem, hogy is lehet csatlakozni az USA szerverre, bár lassan már nem fog érdekelni senkit! Ennél többet nem tudok segíteni sajnos a proxycap csatlakozásban. Nekünk ez alapján működik!

"Összefoglalom ismét, hogy is lehet feljönni az USA szerverre. Javarészt csak kiegészítem RaynMao egyik régebbi írását! WIN7 64bit kell hozzá!

1. leszeded a ProxyCap nevű programot, nekem a 4.20-as verzió van lenn.
    2. telepíted és nézel hozzá egy proxy címet innen: http://aliveproxy.com/socks5-list/ vagy innen: xroxy.com/proxy-type-Socks5.htm.
    3. felmész a vindictus.nexon.net oldalra, regisztrálsz a játékra és bejelentkezel. rányomsz majd a start game-nél az east-re a 4. pont után! (mert ott vannak magyarok -HUNterS guild-).
    4. proxycap beállítása: miután feltelepítetted, megnyitod:
    4./a, bal oldalt rányomsz a "Proxies" feliratra és jobb oldalt ott egy kis négyzet egy szerintem sárga csillaggal de lehet vak vagyok, arra is rányomsz:
    Host: amit kinéztél az egyik oldalról
    Port: a hozzá kapcsolódó port
    Na miután ezeket beírtad:
    4./b, Átmész baloldalon a "Rules" feliratra és megint a kis négyzet csillaggal. Na itt már aztán komoly programozói tudás kell : D
    Benyomod a "redirect through proxy"-t és beállítod alatta az ip-re amit beírtál.
    Bal oldalon beklikkeled a "Specify"-t és aztán kitallózod a Vindictus.exe-t a Játék gyökérkönyvtárából.
    Jobb oldalt legfelül is rányomsz a "Specify"-ra és az első kockába beírod h "27015" a másikat hagyod üresen. Nyomsz egy OK-t a beállításokon, majd még egy OK-ot és ezzel leteszed tálcára a progot.
    5. Ugye rányomsz a honlapon az East-re vagy a West-re, megnyitja a játékot és ott rányomsz a Start Game-re. Ha kiírja h "Try Again" na akkor szoktam addig nyomogatni rá amíg be nem enged, itt olyan 5-től 15-ig terjedő a próbálkozások száma, ha nem megy akkor nézek új ip-t
    Ha azt írja h tudja a fene már mit de vmi jó 4-5soros szöveget akkor is új ip.
    Új IP-t beírni nem túl nehéz, letálcázod a játékot...(úgyis csak akkor nézi az ip-t amikor rányomsz a start game-re)
    Tálcáról megnyitod a ProxyCap-et és a Proxies résznél ráklikkelsz a proxyra majd a Properties-re ami a kis jegyzetet tartó kéz!
    Átírod az ip-t meg a portot és leokézod, a Rules-el nem kell csinálni semmit, az átírja magát a másik ip-re. Vissza hozod tálcáról a játékot és megint Start Game!
    Aztán kiválasztod a class-t bejön az Intro meg játszhatsz is egy kicsit,
    én elsőre is nyomtam egy esc-et mert kitérdekel az intro aztán beszélsz a kis kedves npc-vel (túl kedves néha már-már idegesítő hogy mennyire olyan mint a fairy tailből a mirajane) és megkérdi h mi a neved...ezután dob be a karakter kreátorba. Figyelem, számít milyen magasságot állítasz a karinak, az alacsony gyorsabb a magasabb erősebb... Ha végeztél bedob a játékba és GO!

Macerásnak tűnik, de nem az, talán az első beállítás. Van mikor egy ip címmel egy napot végigjátszok simán, ha mégse kb. 30 másodperces művelet az új IP cím megadása!"

Ennyi...
  • CalebJoe
    ezt használtam eddig http://www.xroxy.com/proxylist.php?port=&type=Socks5&ssl=&country=US&latency=&reliability=#table
  • CalebJoe
    akkor nem értem mert nekem vagy nem enged be vagy tölt egy csomót meg disconnect-el
  • unusual
    O.o Ohhh ezt jó tudni. :) De a mostani az a closed ugye? Tehát majd az open-es karik maradnak meg elvileg?
  • Koppa
    Az openvpn csúcsidőben olyan laggos, hogy nem lehet lemenni egy battleba vele partyval. Én is kísérleteztem vele anno.
    Már 5. napja ugyanazzal az ip-vel vagyok bent proxycappel és semmi lagg, full jó.
  • cybermester
    támogatom :)
  • Fallingstar
    lehet nem témába vág, de engem nem enged be a ts3 szerver. azt írja lehívja a csati listát és ott megáll, nem tölti be az embereket:/ ötlet?
  • CalebJoe
    a proxycap egy rakás... vagy lassú vagy nem enged be még tizedjére se, én az openvpn-t használom semmit nem kell állitani csak connect és kész
  • tilato
    elindul, karaktert is tudok választani, be is tudok lépni csak éppen max 2perc és kidob a hackshield
  • tilato
    32bites van. csak 64esel megy?:S
  • Koppa
    64bites az op rendszered? Jól van beállítva a proxycap?
  • tilato
    sziasztok sikerült fellépnem az USA szerverre csak sajnos a hackshield 1-2perc alatt kidob:S ez miért lehet?
  • perseus99
  • Koppa
    Majd ha egyszer lesz próbáld ki XD
  • Fallingstar
    köszi:)
    Karok nekem túl hűbelebalázs:D az a pillar nem a kifinomultság eszköze:D
  • Koppa
    Jah azt mondják, hogy lesz benne capture the flag battle.
  • Koppa
    Én annak örülnék, ha Karokot hamar beraknák, mondjuk a startra! :-). Nincs kedvem egy évig Eviezni.!
  • Koppa
    Én támogatlak, de mivel is? Szívesen teszem közzé az írásaimat ott is a fórumon, vagy chaten majd. :-) Mondjuk amíg nincs értelmes karakter EU- n maradok az USA- n de hát a játék majdnem u.a. szal postolni tudok majd
  • Fallingstar
    Ilyesmi pvp-re is lehet számítani, de hát ez ugyebár Nexonon múlik mit tesznek be és mit nem. Ha van egy kis eszük lesz bőséges pvp lehetőség, hisz az a játék sava-borsa:D

Franc se akar ülni és digitálisan pecázni:P