Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
Maja naptárból vette.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

honnan veszed? mert én sehol se találtam semmiféle dátumot
KaszaN
2012 December 23.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

wardogzombie
tegnap

nem tudja valaki hogy mikor érkezik az eu-ba? már nem bírok várni 😄
Nem muszály az weboldalról inditani a gamet!
Ha beléptetek egybõl kiszeditek a proxifierböl a pipát(ne zárjátok be a proxifiert mert egybõl kidob a játék!) onnantól kezdve egyenesen kapcsolódtok a szerverhez és nem fog ledobni és a lag is enyhébb lesz, viszont 1 hátránya van nem jön be a market!😞
Ha magyar a party leader és magyar a többi játékos nincs lagg.
Magyar klánt meg majd csinálok, vagy ha van írjátok le ide pls!
East Server
Jockey
ok, akkor megy is az uninstall..:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

a játékon ip block van, európából csak proxyn keresztül tudsz játszani
Jockey
sziasztok leltoltottem a hovatalos oldalrol, de nem enged csatlakozni, mert valami ido tullepesem van, ez normalis? vagy mit lehet ezzel csinalni?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nuclearity
a játékot még idénre igérték augusztuban, a nexon mint cég poénos, amerikában is szar, itt is. Mindenhol az egyik legtrágyább mmo-t üzemeltetõ cég. De én már anno is megmondtam, hogy idénre ezt semmiképp nem fogjuk megkapni...

Sajna az európai indulásról nem sok infó van,azon kívül,h Coming Soon. Ez sajnos a Nexon Európai leányvállalatát minõsíti. Licenszrõl épp a leányvállalat mivolt miatt nem kell beszélni, valami más miatt húzzák, de ha belegondolsz,h a Mabinogit két év csúszással hozták el Európába, az amerikai release után, akkor szerintem ne nagyon várd mostanában.
A Vindictus valóban nem világbejárós játék,lesz majd még egy város, Rocheste,ami az a vár a távolban. Késõbb fogják majd behozni Episode 6ban,ha jól tudom. A koreai verzióban már van pvp lehetõség, benne van a 4. karakter. Fejlõdik elég intenzíven tehát, és ahogy amerikában csinálják,ott is tolják az újdonságokat rendesen.
Lvl46os karit szerintem nem nagyon láthatsz,max 44est. Habár én a Laghodessás patch napján játszottam utoljára,de akkor az volt a max szint.
Hali! Valaki nem tudna adni egy olyan proxy-s oldalt ahol nagyobb részt vannak mûködõ proxy-k? (lehet nincs ilyen de azért megkérdezem 😛)
A vindictus-t nem világbejárós mmo-nak tervezték azzal a hozzá állással hogy "Senki se szeretne egy már lerombolt helyre betévedni" ilyesmit nem pont ugyanígy mondta a fejes.. Ez egy árkád akció játék lett. Annyit biztosra tudok h nem lessz benne sohase nagyobb terep mint az instance-k.
wardogzombie
a facebook fanpage forumán még 2010 végét decembert jelölik de a vgreleasesnél már 2011 van irva ki tudja mikor jön hozzánk lehet soha.

wardogzombie
Európai honlap ami utoljára augusztusban volt frissítve biztosat senki sem tud mondani mindenki csak találgat.Jelen pillanatban lvl 17 vagyok és a kikötõben is maximum lvl 46os karikat lehet találni,hogy a nagyobbak merre lehetnek egyenlõre sejtelmem sincs ami biztos hogy a kikötõvel szemben is van egy kapu ami egy várhoz vezet de hogy ott mi lehet azt nem tudom.még....

proxy switcher progikkal tudod megcsinálni.

én is szeretnék kérdezni.
1. Azt tudom, hogy mostanában valamikor lesz Európában is elérhetõ a Vindictus. Mikor?(ennyi erõvel rögtön csinálhatták volna úgy, hiszen azzal pluszbevételhez jutnak, ha hamarabb indítják, de ilyenek ezek a lincenszek)
2. Én is próbáltam egy rövid ideig proxyval, de csak 1 hét, talán 2 volt, mikor játszottam vele és csak 5-6os szintig jutottam.
A kérdésem, hogy van a játékban afféle tipikus világot bejáros rész, mert ilyet nem tapasztaltam, miközben játszottam?
Vagy kizárólag abból áll a játék, hogy ezeket a dungeonokat kell kivinni?
vagy mikorra várható az EU server ezt hol írják? 😞
franc már úgy játszanék vele :S
Hali! Valaki elmondaná hogyan kell ezt megcsinálni hogy betudja lépni a játékba? régebben próbáltam de nem engedett belépni a serverre. Vagy hogyvan mivan? 😄
wardogzombie
idöközben rájöttem köszi

egy idö mula ujra lessz.. am meg sztem sehonnan. crimson-t tudsz venni. 😊
wardogzombie
tudja vki silver coint hogy lehet szerezni a játékban?

wardogzombie
senki sem tud semmi biztosat sajnos

nekem olyan 1 hónap után egyre rosszabb volt a proxyfier.. már kb 1 hete abba hagytam megint.. xd
kíváncsi lennék mikor jön eu-ba xd remélem a közeljövõbe..
wardogzombie
proxifier van?

Én ott vagyok most éppen,hogy letöltöttem,login megvan,east server honlapon és játékba már nem enged

★ 汤姆 李

wardogzombie
Játszik még valaki ezzel egyáltalán?

Nuclearity
a nexon mindenhol fos mint fejelesztõ, amcsiban is a legszarabb 😊

wardogzombie
Ok ok közben rájöttem hogy kell beizzitani.Hát érdekes egy játék ez igy ddo után de nekem tetszik.Viszont ezzel az east szerós magyar guilddel mi történt?Beirom a keresõbe de sehol semmi probálom kis és nagy betüvel is de nem találja.Megszünt vagy mi?

wardogzombie
Sziasztok van még vkinek elfekvõben egy kulcs amivel kipróbálhatom?

Sziasztok!
Nem tudjátok,hogyan lehetne csökkenteni a laggot játék közben? Amikor más playert partyjához csatlakozok iszonyúan laggolni kezd.
100%ban egyetértek
Valóban kicsit furcsa a Nexon EU hozzáállása a Vindictushoz. Ha azt nézzük, akkor gyakorlatilag a Nexon eddigi legsikeresebb címérõl van szó,ami szinte mindenhol tarolt, rendkívül jó pontszámokat kapott mindenhol, a játékosok megõrülnek érte.
A logikus lépés ilyen esetben az lenne, ha összeszednék magukon a gatyát, és fellõnék a szervert minél hamarabb. Elvégre az angol fordítással nem lehetnek gondok, hisz Episode 4ig készen van.
Ezzel szemben a Nexon EU, hogy finoman fogalmazzunk magasról szarik az európai játékosokra. A gyökér kis honlapjukon hónapok óta csak a coming soon felirat van, a facebook profiljukon augusztusi az utolsó bejegyzés.

Attól tartok,ha egyáltalán valaha is kiadják nálunk a Vindictust, felesleges lesz idõt és pénzt beleölni,mert azzal a hozzáállással,amit a Nexon EU mutat, nem jósolnék neki többet 1 évnél,aztán bezárhatják a bazárt.
Komolyan mondom, el kéne kezdeni petíciót írni,meg levelekkel bombázni a Nexon NA-t, hogy vegyék le az Európára vonatkozó ip-blockot.
nem szeretnék senkit se elkeseríteni, de nagyon nem úgy néz ki, hogy egy kicsit is érdekli a nexont az EUs release.
ki nemhiszi szavam, nézzen utána hivatalos fórumon.
egyszer talán megjelenik, de nem idén.
addig is east szerver<#hamm>
hello.a vindictus mért írja ki amikor rámek h start game h the server is delaied?elõre is köszi
sziasztok, tudna valaki segíteni? megcsináltam a proxyt többször is játszottam a játékkal van kb. 4 ip címem ami abszolút jó proxy check-re de mindegyikre azt írja ki a játék inditáskor, hogy ??????? ! És kilép! Nemtudjátok milyen hiba lehet ez és mi rá a gyógyír ez nem az NMG ??-es hiba valami más de az istenért se tudom hogy lehet helyrehozni már csomó mindnet próbáltam! Valaki tudja h mi a gond kérem irjon valamit a fórumba! Köszönöm!
Murder3
letöltöttem, de nem volt jó nem engedett bejelentkezni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Nem, nincsen EU szerver, és amilyen bunkó paraszt hozzáállása van a NexonEUnak, nem is hiszem,hogy a közeljövõben lesz.
Fpocok
Van már eu szerver?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na ez az eu szerver tényleg nem lagos ;-)
ez már megjelent.és ha tud nekem vki segíteni az pls segítsen.elõre is köszi
Murder3
ez mikor jelenik meg hivatalosan mindenütt?
vagy már lehet rá regelni?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

hello mindenkinek.megtudnátok nekem mondani h mért van az h elindítom a játékot és rámek arra h game start és azt írja ki h a Server delayed.kérlek segítsetek.elõre is köszi
Azt a mukit Kaloknak hívják nem Kalunak. Érdekes egy pofa lesz az biztos, klasszikus tank tuti nem lesz,mert az Fiona. A 3 nagy dps-t adó mellé sem hiszem,h befér azzal a benganagy fatönkkel,amivel hadonászik. Pár videoban lehetett viszont látni ahogy lazán lefogja a nagy bossokat. Pl. Gnoll Chieftainnek is megfogja a kalapácsát,és nem tud ütni. Bár kérdés,h pl egy Blackheart kalapácsát mennyire tudja meg megfogni😊 Szóval szerintem egy ilyen nem is tudom, talán jól lehet majd használni spear meg chain hook helyett.
Én is voltam USA vindictus-on egy darabig, de csak kiprobálás szintjén még is mi hogy van benne és nagyon kellemes játék lesz csak úgye proxy és ip ban gondok miatt inkább várom az europai verziót 😊

omg.. egyre rosszabb ez a játék az update-kel nem javítanak rontanak.. egyik nap semmi lagg nem volt most emg laggolok mint az állat majdnem még akkor is ha én csinálok szerver-t arról nem is beszélve h ha belépnek hozzám v én lépek be valahova mind1 hova.. szinte játszhatatlan..-.-"
Pluszként még a proxyfier is szarakodik egyre többször szar a proxy-m már nagyon kezdem elveszíteni a reményt pedig már nem vagyok annyira kicsi se..
bocsi elírtam a nevét <#conf> szal kóreai neve Mabinogi Heroes

Az új karakter koreai vindictusba (koreába mabinogi) fog megjelenni December 14.-én.A karakter neve Kalu. Annyit kell róla tudni, hogy nagy és szó szerint töri a gerinceket. õ lesz a tipikus tank a játékba, aki bemegy a szörnyek közé és szétcsapja õket 😄 szerintem

Láttam bejön majd valami új karakter az miféle lessz? ezzel az update-el jön majd be?
Fpocok
Tehát nincs forrás... gondoltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jó lenne ha így lenne, de dec. 2-ig már egy hét sincs, ehhez képest még honlapjuk sincs...