1924
-
Fallingstar #761 pár nap:P -
#760 Az East szerveren "Anyuci" jelentkezett a HUNters-be..:D Uncsi egyedül.. -
#759 Na hurrá! Már rég meg kellett volna tenniük! -
#758 Ez természetes, pont úgy ahogy mindenki leírhatja a véleményét egy nyílt fórumon, pláne, ha az illető úgy kezdi a mondókáját, hogy "Szerintem"! -
#757 ja 2 éves eltéréssel:) -
perseus99 #756 a magyar vindictus oldal körülbelül mikorra várható? már nagyon kíváncsi vagyok -
Fallingstar #755 Koreában bejelentették az ottani verzió bővítését Trade lehetőséggel a játékosok között. Valószínűsíthetően az US és EU verzió is a közeljövőben megkapja majd ezt és csereberélhetünk! -
Fallingstar #754 Mindenki maga dönti el miben hisz, én csupán minden adatot megadok hozzá:) -
#753 Szerintem az Open Beta időpontja 428 helyre ki lesz írva és jóval előtte... Gondolok itt Nexon EU honlap & fórum, Facebook, Youtube, Twitter stb... -
Fallingstar #752 Ez a német oldal hétfőre várja a nyílt bétát. -
#751 azt nem kell állitani csak connect oszt vagy megy vagy nem -
tilato #750 valaki segítene beállítani az openvpnt? -
#749 USA szerveren ideiglenesen nem lehet Goldot küldeni más játékosnak. Így akarnak védekezni a rengeteg Gold-Seller ellen. Most agyalnak azon, hogyan tudnák kiűzni ezeket az idegesítő postolókat a játékból.
Addig azonban a játék egyetlen Gold tradelési lehetőségét felfüggesztették :)
Tiszta hülyék, mert úgy is lehet goldot venni, hogy beteszek egy itemet a Marketba 10 milláért a Gold seller pedig megveszi, így máris nálam a lé, és nehezebb ellenőrizni, mint a mailban küldött pénzt. Így majd ki se tudják bannolni a vevő - eladó karaktereket...XD
GZ Nexon!
-
Fallingstar #748 A LoL Hungary-ra kiment egy kis kedvcsináló az oldalról:) -
perseus99 #747 akkor erre igyunk -
Fallingstar #746 fú gyerekek, szép lesz a hazai oldal:D -
#745 Csak évek kérdése mire az átjön Koreából.... -
MrBones #744 Igen azis kozrejatszik de ez a bug mar a jatek kezdete ota jelen van Amcsiknak is,szoktak neha panaszkodni a forumon errol.
Guild tarsaim is neha anyaznak,hogy nem akar mukodni nekik azt ok meg ugye mind Amcsik.
Jatek vmi sajat beepitett messengert hasznal,mert amikor nemjo akkor neha kiirja hogy failed to connect/lost connection to nexon messenger.
De ha szerencsenk van akkor majd jon a megvaltas mert koreai szerveren most fognak hamarosan uj marketplace rendszert beiktatni.
Vegre nem az internet explorert fogja hasznalni hanem egy kulon ingame rendszert,remelhetoleg azzal egyutt a guild rendszert is megcsinaljak:P -
#743 Én azt gyanítom a távolság (proxy csatlakozás) miatt van ez a bug benne. Remélem, ha mást nem is ezt az egyet kijavítják a guild systemben EU-ra! -
MrBones #742 Na jah az a franya guild rendszer amit sikerult bele rakniuk..
Mar kezdem megbanni,hogy guild tag vagyok kb:P
Van,hogy 5+ kilepek/belepek mire hajnaldo erzekelni,hogy egyatalan guild tag vagyok.
Legszebb az egeszben amikor eljatszom ezt csak azert,hogy kideruljon rajtam kivul nincs mas online..
Egyik pvp/pvm jatek amit evekig toltam vindi elott "Risk your life",total bugos jatek de meg abba is jobb guild rendszer van "~2003-4 es jatek eleve". -
#741 Felvettelek Xfirere :)
-
Fallingstar #740 én 8 évig németeztem, maradok az angolnál:) -
perseus99 #739 köszi :D és a ragozásról: mivel én alapból németet tanulok és az angol kiejtésem pocsék ezért én meg se próbálom más nyelven olvasni xD bár ez csak én vagyok gondolom mások tanultak/tanulnak angolt :D -
#738 Most, hogy így visszaolvastam a guild szó ragozásával vannak alapvető problémáim :) Ejtsétek magyarosan akkor jó XD -
#737 1,5 évet Aionoztam Vindi előtt, ott a Guild systemet ha 10-esre értékelem, akkor Vindié 0,5 :)
Belépni guildba csak úgy lehet, ha rákeresel egy guildra, majd rányomsz, hogy szeretnél csatlakozni, írsz egy kis üzit, hogy miért is, meg, hogy ki vagy (erre ott van lehetőség, sőt ki is kel tölteni a bemutatkozás részt kötelezően asszem). Ezt én vagy egy admin a guildból látja, hogy te be akarsz lépni. Persze nem írja ki sehol feltűnően, van a guild panelen erre egy fül nekünk, amibe ha belenézek akkor látom kik akarnak belépni. Na és ekkor tudlak bevenni. Olyan, hogy odamegyek melléd és beinvellek nincs, neked kell indítani a guildba belépést.
(Megjegyzés: Be lehet azt állítani a guild leadernek, hogy aki szeretne joinolni a guildba azt automatice bevegye, ne kelljen a leadernek vagy egy adminnak rányomnia - de ezt nem javaslom)
Persze kilépni ki tudsz könnyen, és akkor rögvest be tudsz lépni egy másik guildba ugyanezzel a módszerrel. Viszont akkor jön az, hogy kilépsz a guildból újraindítod a játékot, mert addig még benne vagy míg nem restartolsz, majd belépsz egy másik guildba és megint újraindítod a játékot, mert akkor leszel benne az újba...
Én úgy tudom feloszlatni a guildot, hogy kirúgok mindenkit, restart, feloszlatom a guildot, restart, megcsinálom az új guildot, vagy belépek egy újba ismét restart. Szal ezért nem felhasználóbarát.
Rangok guildon belül:
MEMBER - mezei player semmi joggal.
ADMIN - Tud beléptetni illetve kirúgni playert. Tud admin jogkört adni membernek.
MASTER - Ő a leader. Nem átadható a jog. Tudja mind azt amit az admin ugye. Csak ő tud írni Guild noticebe. Ő tudja feloszlatni a guildot. És 1-2 alapvető beállítást tud kezelni.
És itt ki is fújt. Egy egyszerű gagyi Guild System sok apró hibával :)
-
Fallingstar #736 nem tudni:) szerintem nem váratnak olyan sokat, hiszen már most játékképes volt a dolog:) -
unusual #735 Ez engem is érdekelne..... -
Fallingstar #734 Koppa vegyél fel skype vagy xfire plz: gabethewhite -
perseus99 #733 tehát aki akar az beléphet bármelyik guildba? nem meghívásos úton lehet bejutni? vagy ha bevesznek és utána kilépsz akkor meghívás nélkül vissza tudsz lépni? vagy hogy van ez? -
Fallingstar #732 igen, Aionban is nagy hiba, hogy ki-be lehet lépkedni:S -
#731 A Guild system elég laza. Kiléphetsz, beléphetsz, kreálhatsz, megszüntethetsz mindenféle korlátozás vagy büntetés nélkül. Nem szabják meg, hogy mennyi embert veszel be, s aki admin jogot kap az mást is adminná tud tenni. Talán ennek a játéknak ez a gyenge pontja, mert ez elég kezdetleges benne.
Pl:
Guild leaderséget nem lehet átadni. Az örökké azé a karakteré marad aki kreálta.
Guild panelen nem jelöli ki milyen karakterrel tolja, vagy mekkora lvl. Ezek egy nagyobb számú guildnál fontosak lennének.
Restartolnod kell a játékot miután beléptél egy guildba, hogy benne is legyél. Ha kilépsz egy guildból ismét restart, hogy kikerülj a guildból. Van mikor bebolondulna guild chat, és nem érzékeli, hogy guild tag vagy, ekkor nem lehet bele írni.... restart javítja csak meg... Úgy fogalmaznék, hogy a guild system nem felhasználóbarát... -
#730 Nincs korlátozva. Vannak 500 player szám feletti amcsi guildek is! -
#729 Hát, ha nem is hírekről, de a karaktereket, itemeket, skilleket, battlékat, játékmenetet, Cash shopot stb. eléggé ismerem... -
#728 emberek, szerintetek az EU open beta mostanaban el fog indulni vagy lesznek olyan szemetek és váratnak még esetleg heteket hónapokat?.. -
Fallingstar #727 US-en hány férőhelyesek voltak a klánok? -
Fallingstar #726 Nem gáz, írhatsz US-es hírről is:P -
#725 Uhm, nem is tudom:-)
Ha nem gáz, hogy amíg nincs egy számomra értelmes karakter EU szerveren nem teszem be oda a lábam, akkor ok. :-)
Ezzel a pvp battléval fog mondjuk megfogni EU, ha lesz benne... Régen pvp játékokkal toltam csak, és nekem azért az hiányzik az USA szerverről. -
MrBones #724 Jah szamit a kari magassaga,ugyan ez a Us verziobol van de azert,hogy legyen elkepzelese az embernek.
http://www.youtube.com/watch?v=vrUBHQ7okT8
Alapvetoen max magassag => nagyobb range
min =>Gyorsabban tamadsz -
Fallingstar #723 Facebook közösségünk weboldala
várok mindenkit szeretettel:) -
Fallingstar #722 Koppa, lenne kedved a hazai oldalon hírezni?:) jó helyesírás és angol tudás szükséges csak hozzá, meg egy kis szabadidő