1924
-
#802 Lol tényleg :( Észre se vettem -
#801 én meg a háttérképen az ajtón a náci jelképet -
Fallingstar #800 Nohát: kész a hősök bemutatása, valamint Lann, Fiona, Evie összes képessége túlnyomó részt. -
Fallingstar #798 de, csak sajnos 2 baj van: 1. vindictusos boss-ról nincs fent szép ütős kép 2. ha feltennék is egyet nem lenne animált, az átalakítását meg nem tudnám közel sem ilyen szépre megcsinálni, ezért döntöttem inkább sari maradása mellett -
#797 Szép is és illik is oda, de ejnye-bejnye, inkább valami szép vindictusos kép kellene oda, nem? -
Fallingstar #796 Jaj ez a Deathwing mániátok :D -
#795 Egész szép lett a vindictus.hu, attól eltekintve hogy a sárkánynak a fejlécben köze sincs a játékhoz. Gondolom a dizájn az első, na de pont a wowból lopni. -
#794 Na akkor elkészült a Guild TS-e is! :)
Részletek:
HUNterS Guild Forum-ban! :) -
#793 Titan!
Írtam egy privát üzenetet! :) -
#792 Jaj felmegyek akkor :)
Köszönöm
(Még telepítenem kell egy TS3-mat :) Az utolsó format c: óta nincs a gépemen) :) -
Fallingstar #791 kész, lehet átvenni:) -
#790 Legyen! :)
Szeretnék egy HUNterS szobát! :) -
Fallingstar #789 Address:
84.21.11.243:19987
legfelül vinidictus csati pw: 123 -
#788 A TS paraméterei már most is jól jönne, mert jelenleg a US-en levő guild fele privát ts-t vagy Ventrit használ...szóval jó lenne egy egységes, mert ez így jelenleg nagyon keserves..:D A játékbeli voicechat meg...hagyjuk..:) -
MrBones #787 Hat gondolom akkor en leszek a fekete barany mert en nem komazom a magyar guildeket:P
Majd ha valaha is fogok jatszani Eu-n,majd keresek egy Angol guild et valszeg.
De sok sikert nektek a guild hez meg a tobbihez!
Egyeb hozza szolni valom nem nagyon van,igy oszinten en mar kezdek ki egni a jatekbol,beta ota nyomatom es osszes karival jatszottam eleget end game szinten.
Kicsit sajnalom is mert ha nem jatszottam volna US en akkor most nem zavarna,hogy Eu ilyen lett:/ -
Fallingstar #786 like:) ha gondolod adok szobát az 500 fős ts3-unkra -
#785 HUNterS Guild Fórum
Bár nem nagy szám, és még nincs is teljesen kész, de egy Guild fórumnak tökéletes lesz! -
Fallingstar #784 fú, ezt most hosszú lenne kifejteni, inkább nem szóltam:) -
tomassyno #783 Lehet én vagyok a maradi de nem értem a poént, ha volt egyátalán. -
Fallingstar #782 Vagy Egyesült Jancsik Szövetsége:) -
tomassyno #781 Én magam javasolnám a Hunnia Harcosai klánnevet :D
-
#780 Muhaha!
Jó lett az oldal Fallingstar gratula!
No az van, hogy az USA szerver TAPASZTALT RÉGI MAGYAR játékosai is, azaz maga a HUNterS Guild is átköltözik előbb utóbb az EU szerverre! Ez a döntés 2 napja született meg. Jómagam Evie leszek...
Mi is szeretettel fogjuk látni az új magyar tagokat, akiknek szívesen segítünk majd bármiben!
Amit tudni kell rólunk:
-A Guild leadere az EU szerveren is én leszek!
-Jól összeszokott csapat vagyunk, régóta játszunk együtt (a Guild kemény magja legalábbis)ettől függetlenül nyitottak vagyunk egy jóval nagyobb társaságra.
-Jelen pillanatban a Guild nagyon aktív létszáma: 10 fő, és összesen 32-en vagyunk.
-Talán mi vagyunk a legtapasztaltabbak az összes készülődő guild közül, hiszen minden nap ott kockulunk jópáran az endgameben már az USA szerveren...
-Készül egy Fórum a guildnak, de leginkább online leszünk aktívak, ahogy most is!
-Természetesen TS vagy Ventri szerver is lesz.
Aki majd velünk akar tartani tehát azelőtt nyitva az ajtó! :)
-
Fallingstar #779 örülök, hogy tetszik:) -
perseus99 #778 atom király nagyon fasza lett grat -
Fallingstar #777 Megnyitott az oldal:) -
perseus99 #776 vagy Pedomaci xD amúgy a FeketeSereg is jó név :D nem kell érteniük a külföldieknek elég ha mi magyarok értjük -
Fallingstar #775 :DDDDDDDDDDD -
#774 rohadtul belesznek fosva mi az a csupa e-betü -
Probatbicol #773 Én a Fekete Seregre szavazok, mert
1. nincs benne ékezet
2. egy magyar játékos azonnal tudja miről van szó
3. külföldi játékosnak a Black Army csak egy szokványos fantasy név amire vállat von, a Fekete Sereg jobban kitűnik a tengerből
4. a kalandozásokat leszámítva gyakorlatilag az egyetlen cool magyar harci alakulat volt
ellenérv:
Külföldi nem érti. Ne is értse, ismerje fel és rettegjen, muhaha. -
Tenkory #772 szerintem Black Army, elvégre nemzetközi szerveren játszunk...ez nem metin 2 -
Fallingstar #771 így hátrány viszont, hogy külföldi barátaink nem fogják vágni a dolgot és kevésbé leszünk félelmetesek:P -
unusual #770 Fekete Sereg..... -
Fallingstar #769 na döntsétek el bogyókáim :D -
#768 Fekete Sereg jobb lenne, ha már Magyar csapatról van szó. :) -
Fallingstar #767 Hát igazából én hangzatosabb nevet választanék, én top player voltam (meg top klánom volt) L2-ben és Aionban is, volt, hogy 3 nemzetközi klánom volt egyszerre Aionban:) De ez magyar klán lesz és a magyarok jobban szeretik a magyaros nevet, így Black Army lesz :D -
unusual #766 Hmmm.....Ez ismerős 9D-ből,és L2-ből. ;) -
#765 Black Army jobban hangzik -
Fallingstar #764 EU-n én is nyitok klánt a hunoknak, kérdés, hogy Black Army v. Fekete Sereg?:) -
#763 Bevettem mindenkit a guildba... restart! XD -
perseus99 #762