Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah.. egyébként keresünk 3-at egy fasza 2 fõs groupba!
elsõ/msodik raid megy két emberrel. (a piros kutya meg a jeges medve xD)
staff evie/fiona welcome
fasza host, nincs lag, TS3
amennyiben akad itt egy fasza armor crafter, 5 star quality fine steel armor szettet/darabokat vásárolok! nem sok esély van az 5 csillagos craftra, de igyekszem jól megfizetni. írjatok mailt amennyiben van cucc!
Spectralpsy
az a mercenari suprise izé micsoda? mostanában látom hogy 12-es tárgyakat kapnak azzal a felirattal

valaki aki ért angolul azt megkérhetem hogy a mostani aktív eventeket megnézné hogy mirõl szólnak? azthiszem az egyik a fergus tecnique a másik meg a path skillel akar valamit sajnos nem értem az angolt... :S

Maak
az ingame voicot ha kikapcsolta es meg mindig nem jo akkor passzolok sajna...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Edizon
Én is kipróbáltam, de nekem mûködött a ts

Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!

A NEXON zavar be. Az hibás mindenért. 😊<#falbav>
Edizon
Köszi, itt állítgattunk de nem akar mûködni. Nincs valami ötleted hogy itt mi zavarhat be?

Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!

Maak
lehet az ingame voice kavar be, nalam l4d-nel volt hasonlo...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Edizon
Sziasztok!
Egy barátomnak van valami olyasmi problémája, hogy mi közben megy a Vindictus nem tud ts-en beszélni (amikor leteszi tálcára akkor már igen) más játéknál tökéletesen mûködik neki a ts. Nincs ötletetek mi lehet a gond?
Elõre is köszönöm!

Maak
Peeedro neven vagyok fent lvl 37 , ha valakinek van kedve eggyut dungeonozni vegyen fel, most online vagyok

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Jelentkezz nightrain-be. És írj Andrish-nak a játékban. Õ ellenõrzi, hogy csak magyarok jönnek-e a guildbe.
A játékban seloka vagyok.
Hello!

Aki még aktívan játszik vegyen fel friendbe.
Nevem: Krysael 32 (Lann)
Ezzel együtt guildet is keresek.
Elõre is köszi.

Az a golem boss milyen? elvileg azt is fel patchelték. Nekem még csak most jön majd az ep,6.
RezaHUN a nevem 30 as vok vagyetek fel friendbe szivesen tolnek minden fele dudgeont 😄
Má' megin elkurták ezt a rohadt peccset. Úgy pattog a loot, mint ha muszáj lenne. Rendszeresen mennek ki a kristályok, tojások a pályán kívülre és/vagy a textura alá..

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Felvettelek friendbe, de egyenlõre elég mára nekem

Positive Mental Attitude

Na fenn vagyok, lv 1es vagyok még.^^
MKey a nevem. :-)

én meg csak 15 😛

Positive Mental Attitude

Hat ma mar en nem hiszem de holnap delutan tolem okes a dolog mondjuk en csak 29 vok 😄
Én most töltöm lefele, majd írok, hogy alakul és akkor lehetne egy kisebb party! 😄

Eleg lassu a netem am most ez mekora es milyen patch amit tolt nekem nem tudjatok kb par napja adhatak ki ?
Én is játszogatok Kimmyke néven 😛 ha gondoljátok zaklassatok xd

Positive Mental Attitude

Okes akkor ha felenged a jatek majd jelentkezek de most valami hackshield megfog es nem tok patch utan kiderul megy=-e 😄
55-ös,és 99-es en szoktam lenni,ott is vannak Magyarok. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

0Fritz0
A 173-as channel-en voltak anno a magyar játékosok.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jelentkezz a Fekete Sereg-be. További infó ott. 😉

Sziasztok mar kb 2 honapja jatszogatok kisseb nagyobb lelkesedessel de sajnos egyedul mindig elmegy a kedvem nem tudtok ani valami team speak vagy ventri servert ahol beszelgethetek veletek (Olyan szemelyekkel akik vindictusoznak.) Van valami klan server ahol napi rendszeresegel elofordulnak arcok ?
3,469GB patch-elve.

~3.2GB

Ryleh
sziasztok...mekkora a kliens,mert kulfoldon vagyok,es limitalt a netem..

koszi

én is csak sokadszorra vettem észre. Elõször azt hittem, hogy megette. Amugy mi annak a miniszaurusznak a neve?
És azt hiszem Ázsiába y-nal írják, amerikába meg lionotus a neve. Gondolom én.
Akkor lesz felesleges, ha már jobb cuccaid lesznek, enchantok miatt fõleg. Ez kb lvl61-en esedékes, amikor már mindent fel tudsz venni (szintkövetelmény miatt).
Habár még nem láttam, hogy most milyenek ezek az új ingyen cuccok, majd most meglesem õket. Legutóbb sima +10 lvl54es cuccok voltak.

Hard:
A bossok nem állnak le "morogni-üvölteni-bohóckodni".
Mobok és bossok nagyobbat sebeznek, bossok kicsit gyorsabbak.
4 core drop a végén.

Hero:
Bossok és mobok sokkal nagyobbakat sebeznek, sokkal gyorsabbak és sokkal több HP-jük van.
5 core drop a végén, esély ritka enchant scroll droppokra.
És minimum lvl50 kell hozzá.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Moyko
Képzeld el hogy kb napi 1 órát játszom igy kényelmesen elég a 3 órás bonus cucc... mikor lesz felesleges? vagy ez szinthez képest ad cuccot? - tetszik adolog mert igy elég élvezetesen lehet játszani, azt a napi 1 órát röhögve kijátszom így.

- valaki leírná, hogy mennyivel lesz nehezebb egy map, ha HARD vagy HERO módban "megy le" az ember?

There is only one Boss!

Bocsi, nem nagyon játszottam manapság, most értem haza a nagy munkakeresõ túrámról. Talán majd megint belemélyülök most, hogy itthon vagyok.

Shikan már nem játszik. Mikor legutoljára fenn voltam, azt mondták Guild Wars-ozik vagy valami ilyesmi. Persze lehet, azóta már változott a dolog.

Majd ha ma benézek, rádírok. 😊

@Moyko
A hátulütõjét már valaki leírta itt. Majd ha már nem lesznek ezek a 3 órás cuccok, akkor kicsit jobban kell majd "koncentrálni", hogy ne halj meg. 😄
Mondjuk lvl50 körülig nem igazán nehéz, de ez a kasztodtól is függ ugye.

De most kivételesen örülök, hogy még mindig van ez a 3 órás trutyi dolog, jó lesz spórolásra, nem kell repairra költeni. 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Moyko
üdv.agyok.

következõ kérdésem lenne :

Pár napja kezdtem a játékot alig 3-4 órát játszotam most lv.20 vagyok minden reggel mikor belépek kapok egy 3Hours kezdõ csomagot:
páncél + fegyver - így nagyon nem is vesttem még semien felszerelést ez meddig lesz elérhetõ?van ennek hátulütöje?

There is only one Boss!

wardogzombie
Ja hogy ennek a hátára ragadt a gõte baszki észre se vettem eddig.Végülis akkor mi is a neve? mert láttam már lionotusnak lynotosnak meg még vagy 10 variációban

Áprilisban lesz azt hiszem US-en, szerintem nyárra már itt is lesz.
Én inkább az új evie skilleket várom.
Meg õt: LINK

Karakterválasztásnál a háttérben levõ nem választható karakteröl (valami íjász aganccsal a fején) lehet már valamit tudni?
Mazarex
áh lehet meg is van, valószínüleg rossz verzióra regisztáltam és töltöttem le, de meglátom mi lesz...

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Mazarex
üdv, most próbálnám ki a játékot, de indítással rögtön van két gondom:
1.: rákattintok a vindi ikonra gépen, behozza a weboldalt és onnan kell indítani, hogy behozza a launchert? nincs valami egyszerûbb út?
2.: miután a weboldalon rákattintok, indítja a launchert a hackshielddel, de az rögtön megakad: "cannot connect to the server" hibaüzenettel. szerintetek mit tudok tenni?

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Csak azért kérdeztem mert így kicsit unalmasabbak a videók, de mindegy.
Capture the relic van már eu-n?
0Fritz0
Az xe verzióban mindig mutatja, a többiben csak normal nehézségi szinten, ha jól emlékszem.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ha jól tudom csak az xe verzióban mutatja

amerikában és ázsiába hol mutatja a bossok életét?
gondolom akkor a 2nd trans. is egy ilyen skill, amit meg kell venni pontokért.
De ezek nincsenek a többi skill között. kivéve a frissure
Minden transform 75xp-t ad,ha max dmg-et viszel be a transform alatt akkor 100xp. Minden transform lvl up-nál kapsz 1 pontot,amit transform skill-ekre tudsz elkölteni. A Kai még US szerón sincs szóval elég sok idõ még,kár rajta görcsölni. 😉