1924
-
#1884 Húzd ki a weight endurance-t rank A-ra illetve a plate armor profiencyt rank 9-re -
teki998 #1883 Lenne egy kérdésem, van egy 60-as lannom és szeretnék vele Dark Crest
settet használni de nem tudok mert túl nehéz lenne és lassan futnék de
szinte minden 60-70-es lannokon ilyen settet látok akkor ez most hogy van?
PLS segítsetek. -
Styx36 #1882 Semmi..hülye voltam :D -
Styx36 #1881 Helo! Nekem ma reggel olyan problémám lett, hogy nem látom a moobok nevét,hogy fehér-e vagy piros.Tudom nem olyan nagy gond, de engem idegesít és tegnap még ment.... -
#1880 videokari driver -
#1879 Hi,Az lenne a problémám,hogy az első küldetésnél beszél a kapitány,jön a csaj mászik a pók az a mutáns és ilyen fehér az egész meg hullanak le róla ilyen fehér kockák vagy valami bugos és kiirja h error és kidob.(Error of created vertex buffer) ezt irja ki. PLS help! -
Pupuci #1878 X-e ltudod kiválasztani, ahogyan az SP szkilleket. Azt azért ugye tudod, hogy óránként egyszer tudod használni?! -
teki998 #1877 Szeretnék egy kis segítséget kérni. 41-es vok és megcsináltam a paladin questet. Elég noobul fog hangzani de nem tudom kirakni a skillt a gyorstálcára. Ha valaki tud segíteni írjon pls -
Redmarlboro #1876 persze. idő lesz, de beérünk. :)
nagyon úgy néz ki, hogy a WILL növeli a Hp-t.
1200Hp-m volt patch előtt, most lett 1644 :D
egyébként 38 vagyok -
#1875 nagy szintü is jó? -
Redmarlboro #1874 jah.. egyébként keresünk 3-at egy fasza 2 fős groupba!
első/msodik raid megy két emberrel. (a piros kutya meg a jeges medve xD)
staff evie/fiona welcome
fasza host, nincs lag, TS3 -
Redmarlboro #1873 amennyiben akad itt egy fasza armor crafter, 5 star quality fine steel armor szettet/darabokat vásárolok! nem sok esély van az 5 csillagos craftra, de igyekszem jól megfizetni. írjatok mailt amennyiben van cucc!
Spectralpsy -
perseus99 #1872 az a mercenari suprise izé micsoda? mostanában látom hogy 12-es tárgyakat kapnak azzal a felirattal -
perseus99 #1871 valaki aki ért angolul azt megkérhetem hogy a mostani aktív eventeket megnézné hogy miről szólnak? azthiszem az egyik a fergus tecnique a másik meg a path skillel akar valamit sajnos nem értem az angolt... :S -
#1870 az ingame voicot ha kikapcsolta es meg mindig nem jo akkor passzolok sajna... -
#1869 Én is kipróbáltam, de nekem működött a ts -
Sadax #1868 A NEXON zavar be. Az hibás mindenért. :) -
#1867 Köszi, itt állítgattunk de nem akar működni. Nincs valami ötleted hogy itt mi zavarhat be? -
#1866 lehet az ingame voice kavar be, nalam l4d-nel volt hasonlo... -
#1865 Sziasztok!
Egy barátomnak van valami olyasmi problémája, hogy mi közben megy a Vindictus nem tud ts-en beszélni (amikor leteszi tálcára akkor már igen) más játéknál tökéletesen működik neki a ts. Nincs ötletetek mi lehet a gond?
Előre is köszönöm! -
#1864 Peeedro neven vagyok fent lvl 37 , ha valakinek van kedve eggyut dungeonozni vegyen fel, most online vagyok -
seloka #1863 Jelentkezz nightrain-be. És írj Andrish-nak a játékban. Ő ellenőrzi, hogy csak magyarok jönnek-e a guildbe.
A játékban seloka vagyok. -
Krysael #1862 Hello!
Aki még aktívan játszik vegyen fel friendbe.
Nevem: Krysael 32 (Lann)
Ezzel együtt guildet is keresek.
Előre is köszi. -
seloka #1861 Az a golem boss milyen? elvileg azt is fel patchelték. Nekem még csak most jön majd az ep,6. -
rexortom #1860 RezaHUN a nevem 30 as vok vagyetek fel friendbe szivesen tolnek minden fele dudgeont :D -
Pupuci #1859 Má' megin elkurták ezt a rohadt peccset. Úgy pattog a loot, mint ha muszáj lenne. Rendszeresen mennek ki a kristályok, tojások a pályán kívülre és/vagy a textura alá.. -
Knabb #1858 Felvettelek friendbe, de egyenlőre elég mára nekem -
Hikoro #1857 Na fenn vagyok, lv 1es vagyok még.^^
MKey a nevem. :-) -
Knabb #1856 én meg csak 15 :P -
rexortom #1855 Hat ma mar en nem hiszem de holnap delutan tolem okes a dolog mondjuk en csak 29 vok :D -
Hikoro #1854 Én most töltöm lefele, majd írok, hogy alakul és akkor lehetne egy kisebb party! :D -
rexortom #1853 Eleg lassu a netem am most ez mekora es milyen patch amit tolt nekem nem tudjatok kb par napja adhatak ki ? -
Knabb #1852 Én is játszogatok Kimmyke néven :P ha gondoljátok zaklassatok xd -
rexortom #1851 Okes akkor ha felenged a jatek majd jelentkezek de most valami hackshield megfog es nem tok patch utan kiderul megy=-e :D -
unusual #1850 55-ös,és 99-es en szoktam lenni,ott is vannak Magyarok. ;) -
#1849 A 173-as channel-en voltak anno a magyar játékosok. -
unusual #1848 Jelentkezz a Fekete Sereg-be. További infó ott. ;) -
rexortom #1847 Sziasztok mar kb 2 honapja jatszogatok kisseb nagyobb lelkesedessel de sajnos egyedul mindig elmegy a kedvem nem tudtok ani valami team speak vagy ventri servert ahol beszelgethetek veletek (Olyan szemelyekkel akik vindictusoznak.) Van valami klan server ahol napi rendszeresegel elofordulnak arcok ? -
unusual #1846 3,469GB patch-elve. -
Pupuci #1845 ~3.2GB