Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsõ/msodik raid megy két emberrel. (a piros kutya meg a jeges medve xD)
staff evie/fiona welcome
fasza host, nincs lag, TS3
Spectralpsy
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Egy barátomnak van valami olyasmi problémája, hogy mi közben megy a Vindictus nem tud ts-en beszélni (amikor leteszi tálcára akkor már igen) más játéknál tökéletesen mûködik neki a ts. Nincs ötletetek mi lehet a gond?
Elõre is köszönöm!
A játékban seloka vagyok.
Aki még aktívan játszik vegyen fel friendbe.
Nevem: Krysael 32 (Lann)
Ezzel együtt guildet is keresek.
Elõre is köszi.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Positive Mental Attitude
MKey a nevem. :-)
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
És azt hiszem Ázsiába y-nal írják, amerikába meg lionotus a neve. Gondolom én.
Habár még nem láttam, hogy most milyenek ezek az új ingyen cuccok, majd most meglesem õket. Legutóbb sima +10 lvl54es cuccok voltak.
Hard:
A bossok nem állnak le "morogni-üvölteni-bohóckodni".
Mobok és bossok nagyobbat sebeznek, bossok kicsit gyorsabbak.
4 core drop a végén.
Hero:
Bossok és mobok sokkal nagyobbakat sebeznek, sokkal gyorsabbak és sokkal több HP-jük van.
5 core drop a végén, esély ritka enchant scroll droppokra.
És minimum lvl50 kell hozzá.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
- valaki leírná, hogy mennyivel lesz nehezebb egy map, ha HARD vagy HERO módban "megy le" az ember?
There is only one Boss!
Shikan már nem játszik. Mikor legutoljára fenn voltam, azt mondták Guild Wars-ozik vagy valami ilyesmi. Persze lehet, azóta már változott a dolog.
Majd ha ma benézek, rádírok. 😊
@Moyko
A hátulütõjét már valaki leírta itt. Majd ha már nem lesznek ezek a 3 órás cuccok, akkor kicsit jobban kell majd "koncentrálni", hogy ne halj meg. 😄
Mondjuk lvl50 körülig nem igazán nehéz, de ez a kasztodtól is függ ugye.
De most kivételesen örülök, hogy még mindig van ez a 3 órás trutyi dolog, jó lesz spórolásra, nem kell repairra költeni. 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
következõ kérdésem lenne :
Pár napja kezdtem a játékot alig 3-4 órát játszotam most lv.20 vagyok minden reggel mikor belépek kapok egy 3Hours kezdõ csomagot:
páncél + fegyver - így nagyon nem is vesttem még semien felszerelést ez meddig lesz elérhetõ?van ennek hátulütöje?
There is only one Boss!
Én inkább az új evie skilleket várom.
Meg õt: LINK
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
1.: rákattintok a vindi ikonra gépen, behozza a weboldalt és onnan kell indítani, hogy behozza a launchert? nincs valami egyszerûbb út?
2.: miután a weboldalon rákattintok, indítja a launchert a hackshielddel, de az rögtön megakad: "cannot connect to the server" hibaüzenettel. szerintetek mit tudok tenni?
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
Capture the relic van már eu-n?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De ezek nincsenek a többi skill között. kivéve a frissure