1924
-
Ez USA, de remélem az EU is hamar eljut ide.
-
Fallingstar #842 Install letöltés -
Probatbicol #841 Senkinek sem jelenik meg, update-elik a honlapot.
A játék közben elindult. -
#840 kösz -
Pupuci #839 -
#838 Sziasztok van egy kis problémám.Nem tudom megnyitni EU oldalt mert ezt dobja ki:
You are not authorized to view this page
The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list.
valami tipp? -
Probatbicol #837 Megy a kliens update -
#836 Itt ilyennel tuti nem fogsz találkozni! -
unusual #835 Holnap lesz EU. ;) -
Zsusensei #834 Most akarom kipróbálni a játékot East-en
Eddig egész jókat olvasok , az Eu-s megmég várat magára bár reméljük nem sokáig..viszont...
PvP - PVE dolgot elmagyarázná nekem valaki hogy itt hogy megy?? én általában nem nagyon szeretek pvp-ni csak ha olyan kedvem van szóval a megyek ártatlanul majd hátba lő valaki dolgot nem szeretem XD -
perseus99 #833 jah értem köszi :D és törölnéd lécci a 830-as kommentemet? -
Fallingstar #832 az a channelek száma -
perseus99 #831 xD ez bug? amúgy azt akartam kérdezni hogy a vindictus.hu-n annál a cikknél hogy lessznek különböző channelek annál a táblázatban mit jelentenek a számok? -
Fallingstar #829 rólamtorrent letöltés
vagy sima letöltés -
#828 Juj nagyon nehéz, 1 szerver lesz. Amúgy meg a guild keresőbe beírod a guild nevét, joinolsz, majd ráírsz a leaderre, aki biztos online lesz, és már be is vagy véve... Nyilván, ahogy nekünk is van USA szerveren guild channelünk, minden guildnak lesz, de igazából tök8 melyik channelben játszol, a battlek közösek... -
perseus99 #827 oksa :D -
Fallingstar #826 Nem maradsz le semmiről, nyugodtan intézd a dolgokat, később is várunk szeretettel, de amit tudni kell majd mindenképp azt kitesszük:) -
perseus99 #825 Jee :D nekem nincs ts3-am és suliban leszek amikor fel kéne menni rá... a vindictus.hu fórumon nem tudnánk az egészet meg beszélni? és aki késöbb kezdi a zse maradna le a dolgokról mert utána tudna olvasni hogy hol találja a magyarokat :D -
Fallingstar #824 Nyílt béta holnap -
Fallingstar #823 Koppa, kitaláltam valamit, majd ha leszel írj rám ts3-on:) -
Fallingstar #822 Köszi az infót!:) -
#821 Javítanom kell magam. Azt az infót kaptam, hogy még nincs EP 10 a koreai szerveren, csak EP 9. A Dragons battle egy kieg az EP 9-es csomaghoz, bár nagyon sok helyen (lsd. pl.: Youtube) EP 10 es Battlenak van feltüntetve tévesen. -
#820 Ja de mi az East szerveren toljuk! :) -
#819 Videók alapján nagyon jónak tűnik a harcrendszer.Karok különösen tetszik olyan mint 1 pankrátor. -
Fallingstar #818 aktívkodj a weboldalon:P -
IceFlowerly #817 Eu-ra én is várok de addig sem árt a gyakorlás :) -
Fallingstar #816 mi EU-ra várunk, de Koppa-ék US-en lébecolnak perpill:) -
IceFlowerly #815 Hali!
Nincs valaki véletlenül a West szerveren nagyon hiányzik 1 Magyar Guild :)
lvl 43-as Evie vagyok -
Fallingstar #814 Lehet. Az a baj, hogy még nincs rá precedens mennyire követik a többi stúdió munkájának vonalát, illetve, hogy mennyire dolgoznak össze, de a logikám azt mondja, hogy szoros kapcsolatban állnak, hogy segítsék egymást. Az EU elég népes, szerintem tanulnak a többi stúdió hibájából és ha jó kezdést akarnak, már az elején implementálják a szükséges dolgokat. -
#813 Amúgy tedd össze!
USA szerveren kivették a mail rendszerből szerdán a pénz küldési lehetőséget, mondván, hogy nagyon dolgoznak valamin, amit hamarosan megkapunk és ismét tudunk pénzt küldözgetni.
EU szerveren kuss van, de már felreppent olyan hír, hogy az új trade&market rendszerrel akarják kiadni a játékot!
Lehet, hogy USA és EU szerver egyszerre kapja/kapta meg ezt a frissítés csomagot keletről és most mindkét team azon dolgozik, hogy beleoperálja a maga kis játékéba? (a fordítás mint tudjuk elég lassan megy minden játéknál...)
Lehet nem véletlen nem volt benne a Market a CBT-ben...?
Lehet, hogy EU szerver Open Beta erre vár(t), ezért nincs semmi info még a startról? -
Fallingstar #812 Jajj de negatív vagy:D optimizmus Koppa optimizuuuuus!:) -
#811 Igen a Dragons Battle EP 10-es Battle, ugyanis a koreai premier szerver ott tart. Azt azonban megjegyezném, hogy USA még csak az EP8 part2-nél jár szóval mire erről a kontinensről bárki tud majd ebbe a Battléba menni (Leszámítva a koreaiul beszélő embereket) már lehet nem is lesz benne sárkány! -
Fallingstar #810 Maginogi Dragon Instance frissítés -
#809 Jaj dehogynem, örülök, hogy szóltál... Egy MMO játék Guild honlapjába nem fér bele egy ilyen jelkép! -
Fallingstar #808 gondolom azért mert nincs rajtam füles:) ha reakciót vársz kiabálj vagy írj rám ts-en -
Fallingstar #807 http://muszaj.hu/ -
#806 jaj már most miattam nem muszály nekem nincs bajom velük.(se) am lehet bepróbálom a hunterst mer amoda beköszöntem de semmi reakcio -
#805 Igen, nekem is, de abban volt egy náci jelkép... XD -
#804 a régi jobban tetszett -
#803 Nesztek új design!
HUNterS Guild