1924
-
#883 eu-ba is beállnék ha lehet:) -
#882 HUNterS Guild -
Fallingstar #881 Fekete Sereg -
unusual #880 Lesz valami Magyar liga EU-n ? -
#879 thx.
-
Fallingstar #878 insta végén ha megkapod AP-t írd be /leave és okézd -
#877 EU-n én sem tolom addig amíg nincs evie. Maradok US szerveren addig. -
#876 Ez valami bug, majd javítják. -
#875 insta végén hogyan lehet kijönni? 10 percet vártam,és csak a relog segít. -
#874 Aha kösz szépen.Elég sovány a karakter választás,ez az asasin nem az én világom a fiona jó lenne de hát nincs male karakter.Szerintem bevárom mire lesz más karakter is pl wari vagy berzerker(karok meg mittudom én)
mert mire odáig eljut vindictus nem lesz kedvem ujra 0 ról kezdeni. -
#873 Lesz. Majd (Rochester például)
. -
#872 ez a falu kezd unalmas lenni,van esetleg vagy lesz más helyszin? -
Fallingstar #871 nem törlődnek, nem törlik őket -
#870 na most ez open beta de a kijön a full akkor megint töltődnek a karakterek mert akkor marad az usa -
#869 omg bejutottam soloba nem szoltam -
#868 Ott dekkolok 1 órája partyra várva nem lehet valahogy soloba nyomni? -
tutika14 #867 Az mi az hogy hiába kattingatok a play gombra ahogy azt írja a tutorial mégsem történik semmi?
a download gomb is egy szar volt.... már minőségi cuccal állok szemben érzem -
Fallingstar #866 Küldi végén nem ugrik fel befejező ablak, 10 perce várom... -
#865 Már 18:00 is elmúlt -
Pupuci #864 Egy éve még nem játszottam és akkor még nem volt karok.
Idén április-május környékén volt egy frissítés (ami egyébként akkor a proxykat is hazavágta), ekkor került bele az említett karakter. -
#863 azt nem tudjátok h a helmet-et el lehet-e tüntetni vhogy?(ugy h rajtam van de mégsem látszik :D) -
#862 Az a nemrég úgy 1 éve volt, és úgy gondolom nem kéne USA - hoz viszonyítani semmit, mert ott Premier fut, mi meg az XE- t kapjuk egyenesen Koreából. Mellesleg elég égő, hogy ki merik adni 2 karakterrel... Biztos sok a kiadásuk azt kell nekik egy kis bevétel! -
Zsusensei #861 ok örülök amugy meg itt írták (ha valakit érdekel) :http://vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Notice
érdemes nézni ezt vagy facebook-on mert irogatják hogy mivan,lesz
-
unusual #860 Már megvan. :-) Akkor 17:00-ig várunk..... -
unusual #859 Ezt hol írták? -
Zsusensei #858 aha értem köszi :)
amugy Vindictus eu szerver csak 5 órától lesz elérhető kitolták egy cöppet szal addig lehet várakozni szépen. -
Pupuci #857 Az evie talán nem abnnyira sokára, de a karok még az US-ba is "nemrég" került be. -
Zsusensei #856 Az Evie meg a karok szerintetek mikor lesz elérhető? bár gondolom ha lezajlik a béta csak- csak XD -
Fallingstar #855 Új evetek -
Fallingstar #854 Mindjárt kikerülnek vindictus.hu-ra az eventek uraim
-
Probatbicol #853 Már éppen csodálkoztam, hogy elindult akkor amikorra ki volt írva. -
#852 "Vindictus Europe will execute an emergency maintenance in a couple minutes,starting from 11:00 A.M. to 02:00 P.M. CET." :( -
#851 Értem, akkor elnézést ;) -
#850 az rolam szolt! honlapon beta cliens volt csak leszedhetö beta kulcsal.kb 3 perce lehet leszedni kijavitották. -
Fallingstar #849 Szerver off:/ -
#848 Mármint ez nekem szólt? Ha igen el kell keserítselek. Ma reggel is játszottam vele, a videón a saját karim "szerepel". -
#847 A close beta frissíti magát és tudsz játszani! :P De ha jól láttam, akkor az eu oldalról le lehet tölteni... A szerver meg is deglett. :D -
unusual #846 Nem ment sokáig a szeró :) -
#845 kár hogy clienst se tudom leszedni nemám játszani vele:-)
csak closed beta cliens van fönt az oldalon. -
#844 Az EU szerver megy! :D Üdvözöljétek az új market rendszert(végre)!