1924
-
Pupuci #923 Beszabehu. Ne mtudok kreálni egy Hell beyond .. instát. Azt írja nekem ez a szar, hogy "contains a word that is not permitted". -
Pupuci #922 Miért? Mennyivel vagy mivel rosszabb mint az US? -
perseus99 #921 ez jó volt! xD -
#920 megcsinálta a pálinkás küldit -
perseus99 #919 most saját magadat szidtad le? xD -
#918 Hülye vagy csináld meg Bryen pálikás quest elöször.Aztán lehet craftolni. -
#917 sziasztok! Fegyó craftoláshoz kell Hilt de nem tudom honnan!? Wiki azt írja hogy vegyek Krunk is an Ogre that lives in Rocheste.Baszhatom a soon cityt hol tudok colhen city be venni mert néztem minden fele de nem találtam. kösz -
Fallingstar #916 nem tudni ilyesmiről -
#915 na ez jol jött -
#914 Arról lehet valamit tudni, hogy az EU-s spear Lann-t megváltoztatják-e (USA félére)? Mert a jelenlegi kb egy kalap.. -
#913 ah kösz! -
#912 http://www.vindictuswiki.com/wiki/Vindictus_Wiki -
#911 havas bundás cuccokat miből lehet verni?remélem nem az a medve dobja.Tiszta csöves ruháim vannak :-( -
Richardix #910 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az insták másodlagos feladatainál mit jelentenek a végén a (P), (break off), meg az ilyesmik? -
Probatbicol #909 Az előttem szóló jól írta, Oath of honor-nak hívják az esküt amit a parti kreáláskor tenni kell, és csak azt fogja megadni ami ki lett választva. Tehát nem elég 5 perc alatt befejezni, csak akkor kapsz érte pontot ha azt az esküt tette a parti az elején.Annyi még hozzá, hogy ha nem te csinálod a partit, a meglevőknél is lehet látni hogy a leader milyen oath-ot választott ki, olyanra kell menni ami neked még nincs meg. Olyan partiba ahol a leader nem választott ki semmit nem érdemes bemenni.
A battle point nem csak azért fontos mert azzal mehetsz nagyobb instákba, hanem mert AP-t is kapsz utána ami viszont a skillek fejlesztéséhez kell.
A pontokat egyébként mindig megadja a beragadós bug ellenére. -
#908 A Pt-ről annyit, hogy mikor kreálsz egy "dungeont", akkor a kezdésnél vannak választható feltételek! Ilyen pl. 10 perc alatt vagy HP poti nélkül..stb. ezekre +Pt-t kapsz, ha tudod teljesíteni, de ezt be kell jelölni! Általában 3 féle lehetőség van. Amit már megcsináltál azt megjegyzi és mikor kövire bemész ugyanabba a dungiba és egy másikat választasz, akkor azt hozzáadja a már meglévő Pt-hez!!! Összegezve ha 3 opció van, akkor gyakorlatilag 3 dungifutam alatt ki lehet maxolni a Pt-t!
Remélem segítettem, ha valami kérdés van, akkor TS-n bárkit megkérdezhetsz, de érdemes előbb kérdezni, mint dühöngeni..:P -
#907 Nálam is ez volt a gond.De partyba kell menni normalon vagy hardonon 1-2 runt és beadja.Ugy vettem észre ha normalon mész egy 4 es csapattal beszokta adni bonust.Az a baj én is inkább soloztam de szerintem ugy a jo ha nekimész normal partyval aztán hard és utánna solo és végére tuti megvan minden pt bonus. -
#906 Meg is untad EU-t? XD Nem lesz ez rossz gyerekek! Igaz olyan battlékat szólózok season of macha-ban csóri gearomban amiket USA szerveren soha... Na majd Hero mode-ban 50+on kíváncsi leszek... -
Zsusensei #905 32 bites win7-el nem lehet valahogy játszani az amcsi szerón?
mert 64-el tudom hogy lehetne..de
-
#904 ilyen gond nem volt még eddig nálam pedig mindig /leave-el lépek ki a csata után -
Fallingstar #903 nálad van a gond, valamit rosszul csinálsz:/ -
#902 az az igazsag a tokom ki van...
lvl10es cave kuldit nemtudom befejezni, mert hiba csinalom meg 5 percen belul itemmel megolve a boss, nem eleg a 100hoz es sztem be se adja, a bonusokat..igy viszont nem tudok lvl 10 feletti kuldiket csinalni..., vagyis a main q line-n ne tudok tovabb haladni, pedig mar 16os vagyok.. -
#901 Jah, ez egy hatalmas bug amúgy amit reméljük javítanak... Miután megkapod az AP-t 3X nyomd meg a - jelet a numpadon! Ennyi! -
Fallingstar #900 néha adja a bónuszokat. megoldás nincs egyelőre -
#899 a Battlek végén 80% ba ugy kell ki leavelnem mert nem adja be a bonusokat.Van erre valami megoldás? -
#898 No akkor!
Keress minket az EU szerveren! HUNterS Guild!
Kis csúszással ugyan de elkészült a HUNterS Guild a Vindictus EU szerveren is! További részletek a fórumunkon! -
#897 Maxra... Minden nap vannak Daily Battlék max AP- ért. És mivel az AP fontosabb mint az exp így minden nap vissza fogsz járni a kicsi battlékba... Ergo simán ki tudod majd maxolni a pt-jét minden battlénak. Nem ez az első karim amit felrántok, így már kicsit unom az elejét, az igazi izgalmak 50+ on kezdődnek :-) Egy battlét így első körben 2 runból kivégzek, kivéve ha több quest is szól oda, vagy sok AP-t ad.
-
Kasya #896 Alighanem az usa lesz a bibi...megprobalom euval. -
Kasya #895 Sziasztok,
Valamiert nekem belepeskor Disconnected from the server hibauzennetel nem lep be. Esetleg vmi tipp? Esetleg vége a betanak? -
#894 Lol!
A HUNterS guild már régóta létező guild! Mi kb. 30- an a Vindictus USA szerveren toltuk eddig. Mindannyian tehát régi tapasztalt játékosok vagyunk, régóta ismerjük a játék minden csínját! Most készülünk átköltözni az EU szerverre, és nyitottak vagyunk új magyar játékosokra! A guild ma hajnalban fogja megnyitni a kapuit az EU szerveren is! További részletek rólunk a vindictus.hu-n vagy a www.hunters.forumx.hu -n.
Ja és mi a minőségre adunk, nem a mennyiségre. Mivel a kezdő csapatunk már rég összeállt mi mindenképpen jól fogjuk érezni magunkat! -
Fallingstar #893 Tekintettel arra, hogy bárki alapíthat Guildet, lehet akár 100 is. Jelenleg kettő van, amelybe megfontolandó belépni. Az egyik a Fekete Sereg, a másik a HUNters. Mindkettő fórumát megtalálod a www.vindictus.hu-n, valamint rákereshetsz a játékban a Guild ikonnál. -
unusual #892 Én váltogatni szoktam a CH-kat,és így már nincs ilyen gondom. ;) -
#891 (Server response delayed) gyakorlatilag 1 instaba se tudok lemenni ma.
másnak nincs ilyen problémája? -
#890 és abból csak 1 online -
#889 jó magyar szokás szerint 20 guild lesz és mindegyikbe 5 player. -
unusual #888 Most akkor több Magyar guild lesz,vagy lesz 1 nagy Magyar? -
Fallingstar #887 de az úgy gáz, hogy végigfuttok a questeken és nem csináljátok maxra:) -
#886 Jó, gyorsan lehet fejlődni, én 12lvl vagyok, és ma csak éjjel fogok tudni kockulni. Szóval kb. hajnal 4- re el is készül a HUNterS EU Guild!
SirKoppa a karim XD -
#885 csak azért mert tegnap már elértem a 17.szintet olyan 4-5óra alatt -
#884 EU szerveren lvl 20 és 300K Gold kell a Guild készítéshez... Rajta vagyok a fejlődésen. Amint kész lesz szólok! :)