Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok. Tudja valaki mikor lesz EU éles szeró?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
csináld meg mind a 4 nehezítõ körülményt a plusz pontokért
Nem tudjátok véletlen, hogyan lehet a Hoarfrost hollow pályát 100 PT fölött teljesíteni?? Egyáltalán mitõl függ, hogy mennyi Pt kap az ember??
Hamarosan érkezik a magyar weboldal igényes dizájnnal😊
Ezen a TS3 szerveren gyülekezhettek: 84.21.11.243:19987
legfölül a Vindictus szobába, jelszó: 123
Ezen a TS3 szerveren gyülekezhettek: 84.21.11.243:19987
legfölül a Vindictus szobába, jelszó: 123
Wizard
halott a szerver, senki se tud játszani
csak tudnám miért kapok dc-t amikor be szeretnék lépni...
Most elég sokat online vagyok az event miatt (már 3. napja, hogy nem léptem ki) XD Szóval nem biztos, hogy válaszolok ha rámírsz, mert sok a meló, így csak ücsörögni szoktam a 200-as channel tábortüze mellett 😊
www.hunterssite.info
Van 1-2 skillje ami nem korrekt, fõleg, ha dueleztek és nem te vagy az Evie, akkor tuti anyázol, mert simán bealáz mindenkit (azonos gear-azonos szint) 😊
Nekem nincs gondom amúgy vele, sztem egy nagyon játszható karakter. Egyedül a Golemje zavar, meg tudnám folytani az Evie-t amikor a Golem elém mászik, és nem tudok közlekedni tõle...
Nekem nincs gondom amúgy vele, sztem egy nagyon játszható karakter. Egyedül a Golemje zavar, meg tudnám folytani az Evie-t amikor a Golem elém mászik, és nem tudok közlekedni tõle...
www.hunterssite.info
Hát figyu én Lannokat, Fionakat mindig beverem DPS-ben, még a nálam nagyobbakat is. Tök8 milyen fegyóval tolják. Mondjuk nekem 54-esen már 10324 Attackom volt, ez a 61-es Pillarral hamarosan meg fog nõni 😊
A transformot nem kevertem ide bele, bár valamelyik nap egy nálam 2 szinttel nagyobb Fiona transformolt a partyban és úgy erölködött a bossnál, de nagyon nem ment neki... 60%-át én vittem a bossnak transform nélkül. 😊 Hasonló tapasztalataim Lannal is vannak. Én 54-esen már Saucy Succubus Slayer titlével rohangáltam, haver a Lannjával lvl 61 elõtt nem bírta legyakni pedig spearral és sworddel is nekiment 😊
Jah és duelezni is szoktam a sráccal, én 54lvl õ66lvl és 6 mérkõzésbõl 4-et én nyertem 😊 Nem magamat akarom fényezni de szerintem ha Karokkal valaki jól tolja és odafigyel a gearjára, + skillek AP-zására simán jobb DPS-t tud tolni vele mint egy Lann vagy egy Fiona.
A transformot nem kevertem ide bele, bár valamelyik nap egy nálam 2 szinttel nagyobb Fiona transformolt a partyban és úgy erölködött a bossnál, de nagyon nem ment neki... 60%-át én vittem a bossnak transform nélkül. 😊 Hasonló tapasztalataim Lannal is vannak. Én 54-esen már Saucy Succubus Slayer titlével rohangáltam, haver a Lannjával lvl 61 elõtt nem bírta legyakni pedig spearral és sworddel is nekiment 😊
Jah és duelezni is szoktam a sráccal, én 54lvl õ66lvl és 6 mérkõzésbõl 4-et én nyertem 😊 Nem magamat akarom fényezni de szerintem ha Karokkal valaki jól tolja és odafigyel a gearjára, + skillek AP-zására simán jobb DPS-t tud tolni vele mint egy Lann vagy egy Fiona.
www.hunterssite.info
Evie-vel nekem csak egy bajom van: szerintem nem illik a játékba. Vagy másképp fogalmazok, azzal teljesen más a játék. Amikor az amerikai szerverre berakták kipróbáltam, de a lann után egyáltalán nem jött be, nekem ez a játék a közelharcról szól, annyira fílinges az aprítás, a távolról történõ varázsolgatás sokkal inkább a hagyományos mmo-kra emlékeztet. A Vindictusban a fizika>>>>bármi más, és ez a közelharcosokkal érvényesül igazán.
Az a gond,hogy igy end game "ep7-ep8 meg kesobb ep9",szinten ez eleg gear meg skill fuggo.
En igy ep7+ Raid szintbe ezt tapasztalom "leszamitva a total gyoker playereket tragya gear be":
Staff evie/Spear lann>Hammer fiona>Karok/Scythe evie>Sword lann>Sword fiona
Par napja tettem szert egy uj fegyore lann "sword" al es most igy lett 12900 Att,es meg igyse tudom ki dpselni a 12300 as staff evimet ugyan abba a raid be ugyan azon a transz szinten😛
Nem is beszelve,hogy mennyivel kevesebb erofeszitesbe tellik ez evivel,lann al eleg 1-2 szer meghalnom es mar kozelebe se vagyok.
11300 as karok al kemeny 9 es transz al "tobbinek 25 van",sikerult elernem a 11800 as lannom % at egyszer, szal vannak itt erdekes dolgok.
De mivel ahogy elneztem a skillek mukodesi elvet Xe-n ezt totalisan lenyegtelen Xe hez hasonlitani az egeszet,
Mar csak arra leszek kivancsi,hogy a szegeny evit meg karokot,hogy kurjak el Xe be😛
Koppa,fel foglak venni Lann al F list be mert Karokot nem igen jatszom mar,vagy csak rohadt ritkan.
En igy ep7+ Raid szintbe ezt tapasztalom "leszamitva a total gyoker playereket tragya gear be":
Staff evie/Spear lann>Hammer fiona>Karok/Scythe evie>Sword lann>Sword fiona
Par napja tettem szert egy uj fegyore lann "sword" al es most igy lett 12900 Att,es meg igyse tudom ki dpselni a 12300 as staff evimet ugyan abba a raid be ugyan azon a transz szinten😛
Nem is beszelve,hogy mennyivel kevesebb erofeszitesbe tellik ez evivel,lann al eleg 1-2 szer meghalnom es mar kozelebe se vagyok.
11300 as karok al kemeny 9 es transz al "tobbinek 25 van",sikerult elernem a 11800 as lannom % at egyszer, szal vannak itt erdekes dolgok.
De mivel ahogy elneztem a skillek mukodesi elvet Xe-n ezt totalisan lenyegtelen Xe hez hasonlitani az egeszet,
Mar csak arra leszek kivancsi,hogy a szegeny evit meg karokot,hogy kurjak el Xe be😛
Koppa,fel foglak venni Lann al F list be mert Karokot nem igen jatszom mar,vagy csak rohadt ritkan.
Hát igen, mert a Fiona nem nagy szám, mondjuk a Lann sem az amint lesz Evie + Karok...
Kb. DPS szerint így néz ki USA szerveren:
1. Evie staffal - na meg õ healel is szal nagyon hasznos...
2. Karok
3. Evie Scythe -vel
4. Lann
5. Fiona
Ez a DPS rangsor az én megfigyelésem, nem egy hivatalos adat. Sok alkalommal leDPS-eltem már Staffos Evie-t is azonos szinten, de nagyban függ a geartól, skillek AP-zásától, játékstílustól stb. (mert sok a noob). Jelen pillanatban USA szerveren kb. ilyen arányban vannak a high lvl playerek:
50% Evie
30% Lann
15% Karok
5% Fiona
Ez megint csak saccolás... (Persze az is közrejátszik, hogy Karokot sok USA player nem szereti a bõrszíne/kinézete miatt - még kifehérítve sem) Így elképzelhetõ, hogy EU szerveren más lesz az arány, mert iszonyat DPS-e van neki, csak kicsit lassú amit mondjuk lehet ellensúlyozni egy jó Pillarral.
Kb. DPS szerint így néz ki USA szerveren:
1. Evie staffal - na meg õ healel is szal nagyon hasznos...
2. Karok
3. Evie Scythe -vel
4. Lann
5. Fiona
Ez a DPS rangsor az én megfigyelésem, nem egy hivatalos adat. Sok alkalommal leDPS-eltem már Staffos Evie-t is azonos szinten, de nagyban függ a geartól, skillek AP-zásától, játékstílustól stb. (mert sok a noob). Jelen pillanatban USA szerveren kb. ilyen arányban vannak a high lvl playerek:
50% Evie
30% Lann
15% Karok
5% Fiona
Ez megint csak saccolás... (Persze az is közrejátszik, hogy Karokot sok USA player nem szereti a bõrszíne/kinézete miatt - még kifehérítve sem) Így elképzelhetõ, hogy EU szerveren más lesz az arány, mert iszonyat DPS-e van neki, csak kicsit lassú amit mondjuk lehet ellensúlyozni egy jó Pillarral.
www.hunterssite.info
béta végén úgyis wipe van😞
Wizard
nah ma végre sikerült bejutnom 😄 fel mentem 17-es szintre 😛 el szomorító látni hogy a szeró 90%-a lann... egyedül is mozgásképtelenné tudja tenni a boss-t nem hogy 4-en... gaméban me gtaláltok persus299 néven volt egy elírási hibám amúgy perseus lett volna de nem volt már kedvem megpróbálni kijavítani...
Az, hogy normal módban mennyire könnyü még talán annyira nem is baj, legalább nem veszi el a kedvét az új playereknek a game. 50+ on jön majd a Hero mód, sztem ott ráleltek majd a nehézségre. Mondjuk nagyon sok szóló videó van fent XErõl youtube- on magasabb szintû battlékról, olyanok is, ahová én nem mennék be egyedül USA szervern, ez lehet jelent valamit! Az alapvetõ problémát én még mindig ebben a mondatban találom; "4 LANN végigdarálja az instát..."
www.hunterssite.info
Sziasztok!
Hát én is kipróbáltam cb-t és nem valami meggyõzõ.4 Lann végigdarálja az instát 2 perc alatt a boss meg maga a röhely(még hardba és 3 perc volt chief és csak pillázott meg néha meegfordult).Így az embernek nem sok kedve van otthagyni usa-t max ha nem változtatnak...
Hát én is kipróbáltam cb-t és nem valami meggyõzõ.4 Lann végigdarálja az instát 2 perc alatt a boss meg maga a röhely(még hardba és 3 perc volt chief és csak pillázott meg néha meegfordult).Így az embernek nem sok kedve van otthagyni usa-t max ha nem változtatnak...
Igen, egy kis idõ után visszarázódtam én is a játékba. Végig chaineztem Chieftaint többieknek...valóban elég könnyû.
Pedig sajnos tényleg jelentõsen könnyebb, az a baj, hogy a bossok mozgását megszakítják az ütések, ezért ha négyen ütik akkor gyakorlatilag folyamatosan stun-ban lehet tartani. Hol van már Chieftain-nél a lánccal elgáncsolás, amikor a ha nem feküdt akkor közelébe sem mertünk menni 10% élettel? Most körbeálljuk 4-en és addig ütjük amíg el nem fogynak a csíkok, a mi életünk meg 90% alá sem megy. Ez így sajnos hosszú távon unalmas lesz. Ma megnézem majd hardon mi a helyzet.
És mintha a fejlõdés is gyorsabb lenne, itt az elején 1 insta = 1 szint, az amcsi bétában eljutottam vagy 12-es szintig a végére, itt meg 2x 45 perc játékkal lvl 11.
És mintha a fejlõdés is gyorsabb lenne, itt az elején 1 insta = 1 szint, az amcsi bétában eljutottam vagy 12-es szintig a végére, itt meg 2x 45 perc játékkal lvl 11.
hát nem tom mi a baj nálam de még mindig rossz
Tûzfalat, vírusírtót nyomd ki, kezdésnek meglehet próbálni ezt. Am szerinem a nehézségi szint korrekt. Chieftain beabált minket.
Hali
nem tudjátok mitõl lehet h 5-6 perc alat egybõl DC_t kapok, bármilyen öteltet várok!
nem tudjátok mitõl lehet h 5-6 perc alat egybõl DC_t kapok, bármilyen öteltet várok!
Nincs infóm errõl. Ez kb. attól függ sztem, hogy melyik Episoddal akarnak indítani. Ha EP1-el az már kész van, gondolom akkor a leghamarabb.
www.hunterssite.info
velem meg szívózik és nem akarta elfogadni a kulcsot aztán próbálkoztam újra azt el fogadta el indítottam a letöltést egy darabig leszedte el ment a netem és most nem jut tovább a letöltésnél 180kb-nál xD folyton valami failt ír... az open béta kb mikorra várható? 😄
Jah még1 apró gondoloat: Arra vagyok nagyon de nagyon kíváncsi, hogy Karok, hogy fog repkedni a big pillarral, és milyen Combói lesznek a levegõben!? Elképzeléseim vannak a már látottak alapján... Sztem akkor leszek majd EU kocka! 😊
www.hunterssite.info
Túl vagyok a próbán 😊
Nekem nem tûnik kevésbé laggosnak mint USA, ugyanolynannak találom 😊 Mondjuk én kreáltam a partikat, mert mire bejoinoltam volna egybe már megtelt.
Jó lesz ez az XE amint lesz Evie+Karok. Minden battle egy Rush, Bossok easyk. Semmin nem kell variálni, csak nekimentek a bossnak a levegõben aztán már fekszik is. Ahogy mondtam a szerver 90%-a Lann már így a CB alatt. Minden kari alapból gyorsan fut, nem fogy a Stamina sprintelés közben, a skilleknél is kevés fogy, kb. olyan, mintha nem is lenne (akár ki is szedhetnék a játékból). Ez az ugri bugri vicces, pláne, hogy városban is lehet, ott is mindenki ugrál 😊 Van pár skill amivel még nem találkoztam, ez gondolom az XE-nek köszönhetõ...
Ez a CB nagyon alap, max skillek lvl 42-õig vannak, bár kétlem, hogy az 5 nap alatt bárki eljutna odáig... esetleg a nagyon kockák. Market illetve guild system és még sok apróság nem üzemel. Abszolút EP1 😊Partik tényleg 20 másodperc alatt telítõdnek, bár mivel mindenki kicsi ez természetes. Én USA szerveren kicsi szinten is mindig találtam partit, ezzel soha nem volt gond, 50+ felett kezdõdött ott, hogy nincs parti.
Itt azonban én be is fejeztem a tesztelést, egyrészt, mert törlik a karikat majd, másrészt ez a 2 kaszt ami választható nekem nagyon nem jön be.
Nekem nem tûnik kevésbé laggosnak mint USA, ugyanolynannak találom 😊 Mondjuk én kreáltam a partikat, mert mire bejoinoltam volna egybe már megtelt.
Jó lesz ez az XE amint lesz Evie+Karok. Minden battle egy Rush, Bossok easyk. Semmin nem kell variálni, csak nekimentek a bossnak a levegõben aztán már fekszik is. Ahogy mondtam a szerver 90%-a Lann már így a CB alatt. Minden kari alapból gyorsan fut, nem fogy a Stamina sprintelés közben, a skilleknél is kevés fogy, kb. olyan, mintha nem is lenne (akár ki is szedhetnék a játékból). Ez az ugri bugri vicces, pláne, hogy városban is lehet, ott is mindenki ugrál 😊 Van pár skill amivel még nem találkoztam, ez gondolom az XE-nek köszönhetõ...
Ez a CB nagyon alap, max skillek lvl 42-õig vannak, bár kétlem, hogy az 5 nap alatt bárki eljutna odáig... esetleg a nagyon kockák. Market illetve guild system és még sok apróság nem üzemel. Abszolút EP1 😊Partik tényleg 20 másodperc alatt telítõdnek, bár mivel mindenki kicsi ez természetes. Én USA szerveren kicsi szinten is mindig találtam partit, ezzel soha nem volt gond, 50+ felett kezdõdött ott, hogy nincs parti.
Itt azonban én be is fejeztem a tesztelést, egyrészt, mert törlik a karikat majd, másrészt ez a 2 kaszt ami választható nekem nagyon nem jön be.
www.hunterssite.info
Remek, tehát akkor cseverbõl vederbe -2db karakterrel XD
Szeptember19-ig tart a Closed Beta (nem viszik túlzásba)
Talán Eviet berakják majd a startra... Sok helyen kint van a honlapon a fényképe...
Na mondjuk kíváncsi vagyok mennyit váratnak az OpenBetával 😊
Szeptember19-ig tart a Closed Beta (nem viszik túlzásba)
Talán Eviet berakják majd a startra... Sok helyen kint van a honlapon a fényképe...
Na mondjuk kíváncsi vagyok mennyit váratnak az OpenBetával 😊
www.hunterssite.info
hát attól függ milyen netje van a party leadernek...én már EUn is voltam lagg partyban
Na most erre kivancsi vagyok, mennyivel laggtalanabb EU, felmegyek meglesem XD
www.hunterssite.info
Egyébként ez tök cink, mert USA szerver máris kihalt XD. Az összes EU player BETA-zik XD
www.hunterssite.info
Kipróbáltam, az amcsi szerver után olyan mint átülni egy trabantól egy mercibe 😊. Minden kényelmes, azonnal mûködik, nincs lag...
És azért jó indulásnál játszani ilyenekkel, mert a parti kreálás és megtelés között kb. 20 másodperc telik el.
És azért jó indulásnál játszani ilyenekkel, mert a parti kreálás és megtelés között kb. 20 másodperc telik el.
Persze írták hogy törlik de azért mégis...
jelenleg 2 karakter választható
Fura volt eleinte hogy a shift-tel vetõdik a space-el meg ugrik de igy jobban tetszik mint az USA verzió fõleg hogy nincs lagg.
Gondolom az ilyen béta karaktereket törlik miután lefut a béta mert akkor felesleges játszani vele.
Fura volt eleinte hogy a shift-tel vetõdik a space-el meg ugrik de igy jobban tetszik mint az USA verzió fõleg hogy nincs lagg.
Gondolom az ilyen béta karaktereket törlik miután lefut a béta mert akkor felesleges játszani vele.
Új honlap, tölthetõ a kliens...
Persze még csak beta kulccsal... go go play play😄
Persze még csak beta kulccsal... go go play play😄
ha token-es lesz akkor valószínû hogy senki sem fog vele játszani...
Elvileg a Koreai Xe kb ugyan ott tart mint a rendes szerver.
Legalabbis ez a tag rakott fel Xe bol Ep 8-9 videokat.
http://www.youtube.com/user/choic0412#p/u/4/dCHZdemUGOo
Csak ugy megjegyeznem,ha ezt megprobalnam eljatszani ezzel a bossal Amcsin,kb 5 masodperc alatt szetkapna😄
Legalabbis ez a tag rakott fel Xe bol Ep 8-9 videokat.
http://www.youtube.com/user/choic0412#p/u/4/dCHZdemUGOo
Csak ugy megjegyeznem,ha ezt megprobalnam eljatszani ezzel a bossal Amcsin,kb 5 masodperc alatt szetkapna😄
ha lesz token rendszer engem elfelejthetnek
Muhaha!
Semmi más nem hiányzik az EU szerverrõl az EP 1 mellé mint a token rendszer. Ha azt lesz arcuk belerakni akkor kb. 2 hetet adok a szervernek... Mondjuk nagyon jó kis bevételi forrás egy "free" gameba egy ilyen. USA szerver már rég visszahozta az árát, nem véletlen, hogy belefér nekik egy ilyen bevételi forrás mellõzése, de EU új lesz, ki tudja mibõl akarnak meggazdagodni majd. Szerintem most USA item shopja abszolút korrekt. Aki ezerrel költi a dollárját az se lesz elõrébb, annál aki nem. Max. csúnyább lesz mert a gyári inner armorok ocsmányul néznek ki. Ez persze nem azt jelenti, hogy az EU szerver átveszi ezt a normát.
Az XE verzió a koreai szerveren EP6 nál tart. Még Karokot bele se írták keleten sem a történetbe, szóval valószínû ezért startolnak az elejérõl nálunk. Minden epizódot koreairól fognak fordítgatni az EU szerverre. Így gondolom 3-4 hónap el fog telni az epizódok között.
Semmi más nem hiányzik az EU szerverrõl az EP 1 mellé mint a token rendszer. Ha azt lesz arcuk belerakni akkor kb. 2 hetet adok a szervernek... Mondjuk nagyon jó kis bevételi forrás egy "free" gameba egy ilyen. USA szerver már rég visszahozta az árát, nem véletlen, hogy belefér nekik egy ilyen bevételi forrás mellõzése, de EU új lesz, ki tudja mibõl akarnak meggazdagodni majd. Szerintem most USA item shopja abszolút korrekt. Aki ezerrel költi a dollárját az se lesz elõrébb, annál aki nem. Max. csúnyább lesz mert a gyári inner armorok ocsmányul néznek ki. Ez persze nem azt jelenti, hogy az EU szerver átveszi ezt a normát.
Az XE verzió a koreai szerveren EP6 nál tart. Még Karokot bele se írták keleten sem a történetbe, szóval valószínû ezért startolnak az elejérõl nálunk. Minden epizódot koreairól fognak fordítgatni az EU szerverre. Így gondolom 3-4 hónap el fog telni az epizódok között.
www.hunterssite.info
Na ja,ha annyira lagos lenne akkor ense tolnam meg mindig,tavaj szept-oktober ota.
Normalis host al legalabbis.
Meg kb tavaj ev vegeig voltak nagyon durva lagos idoszakok de akkor mindenkinek,amcsik is szenvedtek.
En ugy tudom,hogy a kinai verzio "nem reg indult naluk" ep 6 part 2 "Titan" al indult,szal nemtom mit akarnak itt bohockodni ep 1-2 vel😛
Bar ez meg csak closed beta,majd kiderul utana mit nyomatnak.
Lann az most kozelit 70 hez "kb 20% kell",de igazabol nincs is ertelme 61 utan xp-t farmolni.
Evie kb 69 korul,karok ot meg mar kb nem is jatszom,ott maradt 64 en.
Max szintu felszereleshez 61 kell,60 on meg mar befersz akarmeik run ba.
En csak arra leszek nagyon kivancsi,hogy lesz e token rendszer amit meg juniusba szedtek ki az amcsi verziobol,koreaba meg mindig van mert naluk kotelezo limitalni az online jatekokat.
Regen ez ugy nezett ki,hogy volt 50 silver token ed amibol lehetett fizetni a runok at,2 eleinte de tobb run utan mar 3,akar 4 is.
Amicsba elosszor ez az 50 token ujra toltodott 2 szer hetente,utana lett 3 szor mert sokan anyaztak.
Vegulis most nyar korul volt egy event,hogy kiszedtek a token rendszert 2 honapra "gondolom tesztnek",azt ahogy lejart a 2 honap,vegulis kiszedtek az egeszet.
3 ujra toltessel/het,kb 6-7 runt tudtal menni 1 nap ha be akartad osztani a mennyiseget,vagy elnyomtad par ora alatt es akkor vartal a kov ujra toltesre..
Na persze vehettel $ ert platinum/crimson tokent..
Normalis host al legalabbis.
Meg kb tavaj ev vegeig voltak nagyon durva lagos idoszakok de akkor mindenkinek,amcsik is szenvedtek.
En ugy tudom,hogy a kinai verzio "nem reg indult naluk" ep 6 part 2 "Titan" al indult,szal nemtom mit akarnak itt bohockodni ep 1-2 vel😛
Bar ez meg csak closed beta,majd kiderul utana mit nyomatnak.
Lann az most kozelit 70 hez "kb 20% kell",de igazabol nincs is ertelme 61 utan xp-t farmolni.
Evie kb 69 korul,karok ot meg mar kb nem is jatszom,ott maradt 64 en.
Max szintu felszereleshez 61 kell,60 on meg mar befersz akarmeik run ba.
En csak arra leszek nagyon kivancsi,hogy lesz e token rendszer amit meg juniusba szedtek ki az amcsi verziobol,koreaba meg mindig van mert naluk kotelezo limitalni az online jatekokat.
Regen ez ugy nezett ki,hogy volt 50 silver token ed amibol lehetett fizetni a runok at,2 eleinte de tobb run utan mar 3,akar 4 is.
Amicsba elosszor ez az 50 token ujra toltodott 2 szer hetente,utana lett 3 szor mert sokan anyaztak.
Vegulis most nyar korul volt egy event,hogy kiszedtek a token rendszert 2 honapra "gondolom tesztnek",azt ahogy lejart a 2 honap,vegulis kiszedtek az egeszet.
3 ujra toltessel/het,kb 6-7 runt tudtal menni 1 nap ha be akartad osztani a mennyiseget,vagy elnyomtad par ora alatt es akkor vartal a kov ujra toltesre..
Na persze vehettel $ ert platinum/crimson tokent..
én is regeltem és tényleg nem küldenek infókat de viszont küldtek bétakulcsot <#mf1>#mf1>
4 éve Cabal The Revolution of Maintenance-szel tolom, a support hiányról és üzemeltetési problémákról/hibákról már elég kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezem😄
Reméljük a legjobbakat😄 Már csak egy nap és kiderül mi a fityfene lesz.
Ja de amúgy az is vicc, hogy regeltem vindictus eu honlapon hogy küldjenek emilben infokat, még egyet sem kaptam... ha nem nézem a honlapot nem tudok a beta kulcsokról sem... Balfaszok ezek ha a saját zsebük ellen ténykednek na!
Reméljük a legjobbakat😄 Már csak egy nap és kiderül mi a fityfene lesz.
Ja de amúgy az is vicc, hogy regeltem vindictus eu honlapon hogy küldjenek emilben infokat, még egyet sem kaptam... ha nem nézem a honlapot nem tudok a beta kulcsokról sem... Balfaszok ezek ha a saját zsebük ellen ténykednek na!
Ha laggos lenne, nem játszanék, és az a jópár magyar sem a guildban. Engem is ez zavar a leginkább, hogy miért nem lehet EP 7-8 körül indítani? Amúgy a nexont inkább hagyjuk, vannak érdekességek USA- ban is support és üzemeltetés terén!
www.hunterssite.info
Ez így van, de akkor nem 2011-et írtunk, senki nem tudta mi az a Vindictus és mire számíthat (kivéve Koreában...) Akkoriban egy teljesen új játékstílust teremtett az MMO világában. A fél föld az USA szerveren lógott az IP tiltás ellenére. Jóval több módszerrel ki lehetett játszani a korlátozást mint most. Akit igazán érdekel a játék már megtalálta a módját, hogy kipróbálja az USA szervert, mire is vár ugye...Sokan ki is játszották már a Lannjukat majd feltoltak egy Eviet is aztán jött Karok, de addigra megunták. Ebbõl következik, hogy az EU játékosbázis zöme tolta/tolja EP1-EP8ban. Na most újra legelõrõl elkezdeni!? Én senkit nem akarok lebeszélni az EU szerverrõl, ez csak az én véleményem, lehet tök jó, ha a 8 fõs raid partiban mindenki Lann, ki tudja XD
www.hunterssite.info
Namost az a para hogy pont egy olyan játékban mind vind. ahol 10-ed másodpercre kell idõzíteni a dolgokat (elugrás bla bla) ott a lagg az nem túl mókás nem?
Meg hányan váltanak csak azért oprendszert hogy tudják tolni egy adott játékkal.
Nekem spec most win7 64bit van de ha már indul az eu mindenképp megnézem ezt. Szeretném tolni vele, mert amcsi szerón hatttttalmasakat funoltunk haverral, de ahogy mondtátok hogy ez az XE így meg úgy... nagyon rmélem hogy nem szivatnak meg.
Cabalozok már több mint 4 éve és k*rvára unom😄 Nehogy már itt se legyen normális support vagy odafigyelés a játékosokra akikbõl elvileg meg kéne hogy éljen a nexon.
De ez amúgy szerintem is egy vicc hogy külön külön teszik be a karaktereket. Vagy legalább legyen kezdésnek kaszáskislány is a pajzsos meg szecskavágó mellé😄
Meg hányan váltanak csak azért oprendszert hogy tudják tolni egy adott játékkal.
Nekem spec most win7 64bit van de ha már indul az eu mindenképp megnézem ezt. Szeretném tolni vele, mert amcsi szerón hatttttalmasakat funoltunk haverral, de ahogy mondtátok hogy ez az XE így meg úgy... nagyon rmélem hogy nem szivatnak meg.
Cabalozok már több mint 4 éve és k*rvára unom😄 Nehogy már itt se legyen normális support vagy odafigyelés a játékosokra akikbõl elvileg meg kéne hogy éljen a nexon.
De ez amúgy szerintem is egy vicc hogy külön külön teszik be a karaktereket. Vagy legalább legyen kezdésnek kaszáskislány is a pajzsos meg szecskavágó mellé😄
Tök egyszerû. Ha EU, amerikai vagy kanadai a party leader nem laggolok, és nekik is jó a connectjük az én partimban ha én vagyok a leader. (õk vannak többségben a szerveren) Ha belépek egy olyan partiba nagyritkán ahol a connect jelzõm csak az elsõ csíkot súrolja akkor tudom, hogy a leader valami távolabbi országból csatlakozik én meg kilépek aztán ennyi. Megyek más partiba, vagy csinálok én. No meg mostanában guild tagokkal battlézom, velük a király!
www.hunterssite.info