1924
-
#963 Egész jó kis játék, üde színfolt a mai mmo-k között, már ha ezt egyáltalán lehet nevezni mmo-nak.
Ellenben tényleg elég könnyű azok számára, akik keresnék a kihívást, ugyan is segget vakarva félkézzel is végig lehet szántani a pályákat Blood Prince-szig szinte mindet (hardon).
Másik bajom vele, hogy nagyon unalmas a Lann, Fionához nem volt szerencsém még, továbbá nincs férfi/nő kasztok között, én meg rühellek női karakterekkel mászkálni.
Aztán, poén ez a dobálózás, meg meg falhoz csapkodás, de annyira eszeveszett a tempó, hogy ki se lehet élvezni a játék ezen részét, amit én személy szerint nagyon sajnálok.
Azt meg hogy fenntartsák az érdeklődést és késleltetni az epizódok/kasztok beillesztését szerint elég gázul fog elsülni. Jövőre itt van a Diablo, Guild Wars stbstb és úgy veszítik el a játékosok nagy részét, hogy meg se mutatták mit tud a Vindictus.
Én egyébként arra tippelek, hogy a lokalizációval szenvednek de nagyon.. -
#962 Megnéztem az EU-s verziót és sajnos kifejezetten unalmas az amerikaihoz képest.
Nagyon könnyű és ezáltal teljesen agyatlan lett, nincs benne semmi kihívás. -
#961 Persze, azért írtam pár hozzászólással ezelőtt, hogy "Aki eddig nem játszott USA szerveren már ne is menjen, mert 2 perc alatt kiábrándul az EU szerverből."
Na most aki még sose játszott ezzel a játékkal, elhiszem, hogy az EU szerver is lenyűgözi! De nyugi, én is EU-n tolom (na jó, néha felnézek USA szeróra is), és lentebb már leírtam, hogy miért kényszerülök rá...!
Ennyi :) -
#960 llvl24 korul.. -
#959 en azert nem jatszottam eddig ezzel, mert nem ert annyit a gamma, hlogy us szerveren bohockodjak mindenfele kiskapukkal, engem most ez szorakoztat meg, igaz kicsi vagy 2 korul..nemtudom mi volt us-be, de sztem sok ujjonc van eu-ban es megkockaztattom a fele sincs olyan aki us/n tola:p -
#958 Elvileg EGYSZER MAJD lesz benne PvP Battle, afféle capture the flag, meg még ki tudja, hogy mi...
-
#957 Szerinted a játék fejlesztőinél megáll az élet míg mi várjuk, hogy az EU szerver elérje a MOSTANI USA szerver színvonalát? Akkor elárulom, hogy nem! 3 havonta kiadnak egy új Episode részt, szóval, ha a mostani USA epizódjával indultunk volna, akkor is lenne hamarosan új tartalom, hogy "mindig legyen mivel felkelteni az emberek érdeklődését".
Arról nem is beszélve, hogy az európai játékosok zöme tolta/tolja a Vindictust USA szerveren, mert akit igazán érdekelt már rég megtalálta a módját, hogy tudja kijátszani az IP korlátozást. Na nekik (és az ő táborukat erősítem én is) egy hatalmas csalódás lett az EU szerver.
És a lényeg továbbra is az, hogy kiadtak nekünk egy 2008-as játékot 2011 végén sok sok buggal az elejétől! Visszafelé haladtunk az időben... hurrá :)
Van aki nem szereti a Lann-t. Lehet azért, mert mindenki azzal tolja (jobb híján), lehet azért, mert az Evie és a Karok is le dps-eli, lehet azért, mert az emberek zöme odáig van a mage kasztokért, arra meg ugye várni kell...
-
#956 Kövezzetek meg de hiányzik a grindelés:-) PvP re van lehetöség? gondolom az is abba az egyetlen faluba.Rakhatnak ebbe a játékba 25 karaktert akkor is ott fogunk állni 200 an a faluba és nézegetjük egymást. -
#955 idővel még lvl up se lesz. -
Richardix #954 Miért futna ugyanaz? Az USA szerver jóval ez előtt indult, és mint minden MMO-nál, itt is fokozatosan adják hozzá az új tartalmakat, leginkább azért, hogy mindig legyen mivel felkelteni az emberek érdeklődését.
Egyébként: Mi baja mindenkinek Lann-al? :P -
tutika14 #953 Amúgy idővel lesz valami értelme a játéknak? vagy csak annyi hogy level up felvehetek új cuccokat meg beenged 1-el nagyobb dungiba és szia? -
#952 Mi az oka annak,hogy nálunk nem ugyan az a client fut mint US vagy a rizs evőknél?
-
#951 Nem vagyunk egyformák. Ettől (is) szép az élet. Én kifejezetten örülök neki, hogy ha jön az evie akkor nem kell a farmolással baszakodni hanem csak és kizárólag a játékra koncentrálhatok. És ahogyan most élvezem US szerveren az evie-t úgy fogom itt is, lag és proxy mentesen. -
foxxi #950 Igazából, nem tudom és nem is akarom. nem kell előre pénz, se semmit nem akarok már fejből tudni, hiszen azonnal oda a számomra "megjelenő" felfedezés öröme, stb. Az egész izgalmat dönti romba hogy már mindenem megvan, mindent tudok, és csak a karakterre várok. Ehhez nem mmo-val kell játszani. -
Probatbicol #949 Szerintem 'időt fektetni' nem érdemes. Ez egy játék, ha most nem élvezed, később sem fogod. -
#948 Miért érdemes? Például ezért -> http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1282242644&no=843
Igen nagyon jó lesz ám ez a gém később. Kicsit furcsa a "zárt tér" az igaz, de egyrészt szokás kérdése, másrészt meg a többi is ilyen csak nagyobbnak tűnik. Az L2-ben is ugyan azokat a mobokat ütöd feszt. -
#947 Tudod milyen fasza lesz amikor bejön az evie, lesz zsetonod, tapasztalatod? Tudod merre menj és mikor mit csinálj? Én is utálom, hogy most nincs evie mert én sem komálom a kaszabolós karikat, habár evie-vel kaszás vagyok és hát az kaszabol rendesen :) Szóval vannak jó és rossz oldalai is ennek az indulásnak. Én igazábol inkább azt nem értem, hogy miért bugos ez a bigyula hisz' már kétszer lefutott ez a rész (sárgáknál és az USA-ban). Valamint az nem tetszik, hogy a szerver(ek) jelentősen alul vannak méretezve. -
Vicodine #946 Nemfogok minden commentet végigolvasni, csak annyit szeretnék tudni, hogy hosszutávon ki az, aki szerint érdemes idöt fektetni a játékba. Elkezdtem, de kb lvl 12ig ugyanaz megy, menni kell a tök ugyanolyan instákba, ugyanazokat a mobokat ölni...Tehát felvetödik a kérdés, hogy én nemtaláltam meg azokat a dolgokat, amik játszhatová teszik a játékot, vagy tényleg ennyit tud? Mert ugy maga az alapötlet nemlenne rossz, graf is rendben stb..., de én ugy veszem észre, hogy vagy alfa állapotban van a játék, vagy ennyit tudnak a fejlesztök. -
foxxi #945 a két karakterrel csak az a gáz hogy nem mindenki van oda a kaszabolós karakterekért, és pont nem a "mage" klasszt kellett volna az elején kihagyni. Nálam itt ásta el magát ( persze ideiglenesen - ha lesz, megpróbálom újra ).
Az összes puskapor is vérzik, me ha ilyen kevés tartalommal és karakterrel nem akarnak ellőni mindent, akkor az a minden is édeskevés lehet.
de! ne igy legyen, és kiváncsian várom a további eseményeket. -
Probatbicol #944 Nem értem ezt a sírás rívást, én iszonyatosan élvezem a játékot, pedig játszottam USA-n is, szerencsére csak keveset, mert a proxyzás meg a lag halálra idegesített.
Tényleg vannak bugok, de inkább csak bosszantóak, a játékmenetet nem befolyásolják. Aki meg már 44-es az meg is érdemli, tanuljon meg mértéket tartani (tényleg mennyit játszott aki már 44?).
Két karakter van. Elhangzott már itt, az usa is ennyivel indult. Nem véletlen az epizódos szerkezet, így próbálják az érdeklődést folyamatosan fenntartani. Nem akarnak egy csomó puskaport egyszerre ellőni.
Persze megértem aki megszokott valamit odaát és nem ugyanazt kapta, de ez van.
Aki túl könnyűnek találja, annak javaslom Kobold Chief-et hardon, difficulti up-pal :) -
#943 Könnyen megvan ha hardba tolja az ember, ami szerintem a nehézségen nem változtat, viszont xp ügyileg jóval többet ad -
#942 Valahogy akkor úgy érzem addig jó amíg nem játszottam USA szerveren (ott is voltam de hamar elmentem a lag miatt), mert a játék maga tetszik mivel nem tudom mivel másabb mint az amerikai de ezek szerint jobb is :D -
#941 ezt nem értem, hogy viszttek 2 óra alatt 17 szintet? -
foxxi #940 Kár volt erőltetniük ebben az állapotban ezt az egészet. Szánalmas és vérgyenge.
Kár érte. ( majd talán egyszer... később... valamikor... ) -
cickány1 #939 Egyetértek Koppával röhelyes az ami Eu-n megy.. 2 óra alatt 17 szintet vittem hardba chiefnél(röhely hogy be lehet buggolni a bossokat..). Legnagyobb baj amikor szerver telítődik 1 nyamvadt partyt nemtudok megkreálni disconnect miatt.. -
unusual #938 :-( Ennek nagyon nem örülök!!!!! -
#937 Jah és már annyi item van bebugolva a Marketbe, hogy kb. nem lehet vásárolni XD -
#936 Az érdekes, mert nekem mindenki azt mondja, hogy lvl44 a max :) Most keresek erről valami hivatalos infót, bár tök 8 sztem, hogy lvl 44 vagy lvl 45 az alábbi fogalmazványom lényegen nem változtat! :) -
unusual #935 lvl44-ig vannak küldik igen,de már látunk 45+ ost is. ;) Nekem a 3.ik táska hiányzik,és az hogy nel egyen bugos a marketplace. -
#934 Sokan kicsit unalmasnak tarthatják mig felhuznak egy karit nagy szintre de szerintem ez megéri a megpróbáltatásokat.Már alig várom. -
#933 Aki eddig nem játszott USA szerveren már ne is menjen, mert 2 perc alatt kiábrándul az EU szerverből. Van 1-2 okosság ugyan ami tetszik EU-ban, de ég és föld a kettő. Kiadtak nekünk egy kezdetleges játékot így 2011 végén pedig 2 évet ígérgették EU-t, mégse volt ez elég idő, hogy összehozzanak nekünk valami komolyabbat! Vicc az egész, teli buggal, 2 karakterrel (abból a 2-ből az emberek zöme Lann). 44 max lvl-el, (amit a jobbak 1 hét alatt elérnek, mert a hard mode a battlekban olyan mint USA szerveren a normal csak ontja az expet) És figyeljétek meg az első karbantartáson nem a bugokat fogják javítani, hanem az NX shopot fogják belerakni a játékba, hogy fizessünk... Csak és kizárólag azért tolom az ótvar Lannal EU-n (elég döcögősen megy, mert nem élvezem, leginkább a market előtt állok és üzletelek), hogy a majdani Karokomnak gyűjtsek zsét, amire még várakozhatok "kicsit"! Ja meg össze akarok hozni egy jó kis társaságot a guildben, hogy majd ha Karokozom jó sok jó fej emberrel tolhassam együtt. Kb. ennyi!
A hell pedig igenis csúnya szó...bekaphatják...mert azt, hogy pokol nem írhatod le egy akcióMMO-ban! Persze van még jópár érdekes szó amit csillagoz...pl. NEXON!
-
#932 Hogy ne tudd szidni a jó kurva édes anyukat.Pedig + érdemelnék. -
Richardix #931 Most komolyan, ekkora szentfazekak nem lehetnek, hogy még a Hell-t is kiszűrik a chatből. Mégis mi ez? :P -
Fallingstar #930 karok nem a köv hónapban de nem is egy év múlva várhat. valahol a kettő között -
perseus99 #929 és magyarul? -
#928 Question:
When will Kalok be released?
Answer:
We won't take not nearly the time NA did. Because or plan is alot faster than NA Version, we want to speed up.
But basically Kalok will appear in the same Episode than in NA Version and in KO.
So it's not a year, but also not next month.
I can't say more right now.
És úgy tűnik marad is 1 ideig. -
unusual #927 Igen Beta alatt ez a 2 van még csak. -
zookni #926 Üdv, az EU serveren az normális hogy csak 2 fajta karit engedett választani? VAgy ez csak az open beta miatt van így? -
Fallingstar #925 töröld ki a kreáláskor a névből a hell-t és engedi. -
#924 Ez megint valami bug. Ki kell törölni a szoba nevét és mondjuk egy 1-est beírni.