Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is támogatom <#eljen>
Így is lehet csatlakozni:

http://www.youtube.com/watch?v=LLICWikzt4w

Koppa
Jó, én most pont nem, elment a netem

www.hunterssite.info

CalebJoe
na bent vagyok vegyél fel CalebJoe vagyok
Koppa
Juj az egy másik macerás történet. Én most ezt sajnos nem tudom leírni.

www.hunterssite.info

Koppa
Hajrá! Online vagyok 😊

www.hunterssite.info

és az az openvpn hogy mûködik mert beállítom neki a proxyt de semmi nem történik? és ez jó 32bitesen is?
CalebJoe
a fionam - Afroangel
a eviem - calebjoe

de még nem vagyok magas szintû
majd akkor belépek ok😊
Koppa
Azzal nem is fog, mert az kicsit másabb mint egy progi a gépeden amit a hackshield keres 😊

www.hunterssite.info

Koppa
Ja! Én vagyok a leader, szal igen 😊

www.hunterssite.info

CalebJoe
ez a HUNterS guild bevesz akárkit aki magyar mert akkor megyek
Koppa
A 32 bites operációs rendszeren kiszúrja valamiért a hackshield a proxycap-et.

Ezért írtam az elsõ kérdésemben, hogy van 64 bites op rendszered? (XP 64-biten sem szúrja ki)

www.hunterssite.info

szóval akkor wni7 32biten nem is lesz jó mert ígyis úgyis kiszúr a hackshield?
CalebJoe
az openvpn-nel még nem vágott ki a hackshield soha
Koppa
Igen.
Pl Az összes Karok maximum méret a szerveren 😊
Eviek közép méretûek, a többieknél nem tudom mi a jó...

www.hunterssite.info

Koppa
Milyen másik?

Tudtommal már minden más proxy progit kiszúr a hackshield. A proxycapba ami win7 64 bit alatt hibátlan abba pedig kell. Bár nem próbáltam még nélküle. 1X beállítottam ez alapján a proxycap-et azóta én nem piszkáltam a beállításokat, csak ip címeket cserélek néha.

www.hunterssite.info

de jó, tehát számít a karink magassága?😊

Wizard

a leírás szerint megcsináltam és mondom be is enged tudok játszani is. csak a hackshield kidob 2 perc után hogy valami hacket észlel. tûzfal esetleg lehet a ludas?
Koppa
Sok IP cím nem jó 😊 Én már ki tudom szûrni melyek megfelelõek kb ránézésre. Most is én adtam minden online Guildtársnak!

Jelen pillanatban
96.55.246.240:1414 Címmel toljuk 😊

Ma kiléptem vele, mert újraindítottam a számítógépet, 3.-ra sikerült vele visszalépnem.

Néha többX rá kell nyomni a startra. Evvan

www.hunterssite.info

CalebJoe
ez a 27015 kötelezõ mert a másik progi nem kéri
Koppa
Na akkor még 1X belinkelem, hogy is lehet csatlakozni az USA szerverre, bár lassan már nem fog érdekelni senkit! Ennél többet nem tudok segíteni sajnos a proxycap csatlakozásban. Nekünk ez alapján mûködik!

"Összefoglalom ismét, hogy is lehet feljönni az USA szerverre. Javarészt csak kiegészítem RaynMao egyik régebbi írását! WIN7 64bit kell hozzá!

1. leszeded a ProxyCap nevû programot, nekem a 4.20-as verzió van lenn.
2. telepíted és nézel hozzá egy proxy címet innen: http://aliveproxy.com/socks5-list/ vagy innen: xroxy.com/proxy-type-Socks5.htm.
3. felmész a vindictus.nexon.net oldalra, regisztrálsz a játékra és bejelentkezel. rányomsz majd a start game-nél az east-re a 4. pont után! (mert ott vannak magyarok -HUNterS guild-).
4. proxycap beállítása: miután feltelepítetted, megnyitod:
4./a, bal oldalt rányomsz a "Proxies" feliratra és jobb oldalt ott egy kis négyzet egy szerintem sárga csillaggal de lehet vak vagyok, arra is rányomsz:
Host: amit kinéztél az egyik oldalról
Port: a hozzá kapcsolódó port
Na miután ezeket beírtad:
4./b, Átmész baloldalon a "Rules" feliratra és megint a kis négyzet csillaggal. Na itt már aztán komoly programozói tudás kell : D
Benyomod a "redirect through proxy"-t és beállítod alatta az ip-re amit beírtál.
Bal oldalon beklikkeled a "Specify"-t és aztán kitallózod a Vindictus.exe-t a Játék gyökérkönyvtárából.
Jobb oldalt legfelül is rányomsz a "Specify"-ra és az elsõ kockába beírod h "27015" a másikat hagyod üresen. Nyomsz egy OK-t a beállításokon, majd még egy OK-ot és ezzel leteszed tálcára a progot.
5. Ugye rányomsz a honlapon az East-re vagy a West-re, megnyitja a játékot és ott rányomsz a Start Game-re. Ha kiírja h "Try Again" na akkor szoktam addig nyomogatni rá amíg be nem enged, itt olyan 5-tõl 15-ig terjedõ a próbálkozások száma, ha nem megy akkor nézek új ip-t
Ha azt írja h tudja a fene már mit de vmi jó 4-5soros szöveget akkor is új ip.
Új IP-t beírni nem túl nehéz, letálcázod a játékot...(úgyis csak akkor nézi az ip-t amikor rányomsz a start game-re)
Tálcáról megnyitod a ProxyCap-et és a Proxies résznél ráklikkelsz a proxyra majd a Properties-re ami a kis jegyzetet tartó kéz!
Átírod az ip-t meg a portot és leokézod, a Rules-el nem kell csinálni semmit, az átírja magát a másik ip-re. Vissza hozod tálcáról a játékot és megint Start Game!
Aztán kiválasztod a class-t bejön az Intro meg játszhatsz is egy kicsit,
én elsõre is nyomtam egy esc-et mert kitérdekel az intro aztán beszélsz a kis kedves npc-vel (túl kedves néha már-már idegesítõ hogy mennyire olyan mint a fairy tailbõl a mirajane) és megkérdi h mi a neved...ezután dob be a karakter kreátorba. Figyelem, számít milyen magasságot állítasz a karinak, az alacsony gyorsabb a magasabb erõsebb... Ha végeztél bedob a játékba és GO!

Macerásnak tûnik, de nem az, talán az elsõ beállítás. Van mikor egy ip címmel egy napot végigjátszok simán, ha mégse kb. 30 másodperces mûvelet az új IP cím megadása!"

Ennyi...

www.hunterssite.info

CalebJoe
akkor nem értem mert nekem vagy nem enged be vagy tölt egy csomót meg disconnect-el
O.o Ohhh ezt jó tudni. 😊 De a mostani az a closed ugye? Tehát majd az open-es karik maradnak meg elvileg?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Koppa
Az openvpn csúcsidõben olyan laggos, hogy nem lehet lemenni egy battleba vele partyval. Én is kísérleteztem vele anno.
Már 5. napja ugyanazzal az ip-vel vagyok bent proxycappel és semmi lagg, full jó.

www.hunterssite.info

támogatom 😊 <#eljen>
lehet nem témába vág, de engem nem enged be a ts3 szerver. azt írja lehívja a csati listát és ott megáll, nem tölti be az embereket:/ ötlet?

Wizard

CalebJoe
a proxycap egy rakás... vagy lassú vagy nem enged be még tizedjére se, én az openvpn-t használom semmit nem kell állitani csak connect és kész
elindul, karaktert is tudok választani, be is tudok lépni csak éppen max 2perc és kidob a hackshield
32bites van. csak 64esel megy?:S
Koppa
64bites az op rendszered? Jól van beállítva a proxycap?

www.hunterssite.info

sziasztok sikerült fellépnem az USA szerverre csak sajnos a hackshield 1-2perc alatt kidob:S ez miért lehet?
<#eljen><#eljen><#mf1><#mf1><#mf2>

Koppa
Majd ha egyszer lesz próbáld ki XD

www.hunterssite.info

köszi😊
Karok nekem túl hûbelebalázs😄 az a pillar nem a kifinomultság eszköze😄

Wizard

Koppa
Jah azt mondják, hogy lesz benne capture the flag battle.

www.hunterssite.info

Koppa
Én annak örülnék, ha Karokot hamar beraknák, mondjuk a startra! :-). Nincs kedvem egy évig Eviezni.!

www.hunterssite.info

Koppa
Én támogatlak, de mivel is? Szívesen teszem közzé az írásaimat ott is a fórumon, vagy chaten majd. :-) Mondjuk amíg nincs értelmes karakter EU- n maradok az USA- n de hát a játék majdnem u.a. szal postolni tudok majd <#eljen><#mf2>

www.hunterssite.info

Ilyesmi pvp-re is lehet számítani, de hát ez ugyebár Nexonon múlik mit tesznek be és mit nem. Ha van egy kis eszük lesz bõséges pvp lehetõség, hisz az a játék sava-borsa😄

Franc se akar ülni és digitálisan pecázni😛

Wizard

Koppa
A pvp alatt a duelre gondolsz?
Ez igazából egy pve game. 2 "város van benne, a másosik vároz lvl 25- tõl kap szerepet, mert ott lehet megtanulni a craftolást. Eztán lvl 50-en kap nagyobb szerepkört akkor kezdenek majd megnyilni az ottani battlék.

A játék pve battlekbõl áll. Nincs pvp battle még! Persze bármikor tehetnek bele, de USA szerveren sincs. Duelre kihívhatsz bárkit, de kb. semmi jelentõsége.

Jah és még egy gondolat... a pecázás kb. a legunalmasabb dolog a játékban. 5 percenként 3 hal elúszik a csónak mellett / alatt és kb 0 goldos itemeket lehet kifogni. Az kb ilyen AFK- ra való hely, vagy csevegésre.

www.hunterssite.info

Uram és esetleges Hölgyeim!

Ez úton folyamodnék Moderátori joghoz a témában, melyhez kérném támogatásotok. Pár napon belül építjük a Vindictus hazai weboldalát, a Facebook oldal TS3 szerver már rendelkezésre áll (84.21.11.243:19987). Jómagam a League of Legends Hungary, DOTA2 Hungary és MOBA Hungary felett rendelkezem, ehhez csatoljuk a Vindictus Hungary-t (www.vindictus.hu) is hamarosan. Támogatásotokat egy <#eljen> jellel jelezzétek, de én elfogadom a<#mf2>-t is😊

Wizard

Wizard

Nem, a teljes verzióban lesz pvp meg sok más finomság😊

Itt olvashatsz ezt-azt amíg megnyitjuk a magyar oldalt hamarosan😊

Wizard

Üdv mindenkinek,

Azt szeretném kérdeni hogy a game "csak" ennyibõl áll amit a mostani beta alatt lehetett látni? Azaz csak ilyen battle game ek vannak és nem lehet szabadon mászkálni mint a többi hasonszõrû mmoba? (wow,rift,warhammer, etc.....) És csak csaj shield es warrior van? 😄

Gondolom Nub kérdések de köszönöm a választ elöre is.

BDO: Jordine

Koppa
VÉGE A CBT-nek! JUHEJJJ! XD

NA MOST KEZDJETEK EL IZGULNI, HOGY MIKOR ÉS MELYIK EPIZÓDDAL ADJÁK KI AZ OB-T! XD

Még sehol semmi info!

www.hunterssite.info

Koppa
Ha más kreálja a partit az is jó, csak olyan Oath of Honort-t válasszon a leader ami neked nincs meg 😊 Mielõtt joinolnál egy partyba írja, hogy mi az Oath (kivéve, ha a leader nem jelöl be semmit). Viszont minden Battlenak érdemes Oath-ot választani, mert több exp!

Ezen felül, minden Battlenak van jópár Bonus Mission -ja, azért is kapsz pt-t, ha sikerül megcsinálni valamelyiket a run alatt.
Ha nyomsz egy "N"-t, kiválasztod a Battlet majd az elõugró ablakban "Battle Points" fület tudod ellenõrizni melyik Oath vagy Bonus van már kész. (pt-t csak 1X kapsz értük, de expet illetve pénzt annyiszor ahányszor elkészíted)

www.hunterssite.info

Titan
Köszi, sikerült! Azon voltam, de rájöttem, hogy nekem kellett a partyt csinálnom és bejelölni pl. "alone" +Pt-ért...😊

igen ez benne van a pakliban 😊 köszi hogy leírtad

Koppa
Nem törlik, legalábbis így indulnak neki minden Open Betanak, aztán közbejöhet bug, vagy bármi aminek köszönhetõen akár rollback, akár karakter törlés is elõfordulhat. Azért "Beta", hogy ilyenekkel számoljanak a játékosok.

www.hunterssite.info

Egyenlõre nincs info róla, de szerintem október körül. Bár attól függ mit értesz éles verzió alatt, mert számomra már az Open Béta is éles. Ugyanis nem törlik a karikat.