1924
-
Sixtail #1004 Helyes, már alig várom, hogy hazaérjek, pedig még el sem utaztam. :D
Hány szerver van? Hol vannak a magyarok?
A dual-wieldes kaszt férfi vagy női karater? Olyannal szeretnék nyomulni, de ha női, akkor felejtős. >.> -
#1003 ja már egy ideje kijött és van néhány guild is -
Sixtail #1002 Lulz, Vindictus EU már kijött? Úgy értem lehet gémelni Open Betával már mindenkinek?
Ha igen, unu, miért nem szóltál? >.>
És látom Made is itt van, ahojka! :D
No de, hány szerver van, melyiken játszatok? Van már guild?
Most nem bírom megnézni sajna, mert nem vagyok otthon, és még kb 1 hétig nem is leszek, de aztán majd én is belevágok Vindictusba. *-* -
Fallingstar #1001 1.03 patch -
Pupuci #1000 Már megy. -
Fallingstar #999 Karbantartás -
unusual #998 We'll have to extend the maintenance for two more hours than scheduled. Thank you for your patience fans.
5perce írták ki. -
#997 Egész napos maintenance lesz? -
Richardix #996 A létszám egyértelműen befolyásolja, a bossnak eleve sokkal több élete van több csapattaggal, a szint viszont.. hát nem tudom... szerintem nem, de ez tényleg csak tipp. -
cickány1 #995 Én ilyet nemigazán tapasztaltam mikor magasabb szinten visszamentem(max hogy gyorsabban pucoltam). Lehet hogy a party száma inkább ami befolyásolja a talán. -
Probatbicol #994 Nem tudom valaki meg tudja-e erősíteni, de nekem az az érzésem, hogy a játék az instába belépők átlagos szintjéhez valamilyen módon skálázza a mobok/bossok támadóerejét.
Pl. ott a Revenge küldi az elején, emlékszem a szintjén bementünk 4-en körbeálltuk az egyiket, ütöttük, meghalt, aztán ütöttük a másikat, meghalt. Hardon is. Aztán 19-esen napi AP miatt visszamentem, jött velem két 12-es szintű, a kalapácsos boss nyomott egy akkora körkörös maflást, hogy a hp-m 2/3-át levitte, a két kis szintű meg meghalt.
Aztán minap maci raiden, jött két 29-es velünk, igaz, hard és diff up volt, a medve raid eddig nekem csalódás volt, hogy milyen könnyű, de most valósággal szétszedett minket, őrjöngött, úgy fejeződött be a csata, hogy a 4 22-23-as holtan nézte, ahogy a két nagyobb nagy nehezen lenyomja.
-
Fallingstar #993 Eventek II. -
perseus99 #991 -
cickány1 #990 mázlid van neked csak 1 percet nekem plusz fél órát-.-'' -
Fallingstar #989 Evie event -
perseus99 #988 úgy néz ki hogy csak egyszer jött be... most ahányszor próbáltam annyiszor rá dobott +1 percet... -
perseus99 #987 nekem is volt ilyen aztán újra próbáltam és beengedett... -
cickány1 #986 Csak engem kapott el ma este a waiting time(ami jelenleg 1 óra..).Úgytűnik Evie behozatala erősen megdobta a playerbase-t -
foxxi #985 Nah! Igy már mindjárt jobban tetszik a játék. kisCsaj néven már bent is tespedek -
#984 Ja, hogy ilyen különbségekre gondolsz! :)
Régen nem játszottam USA-n Evie-vel, csak EP8 part1-2-ben. Ettől függetlenül nagyjából tudom, h milyen volt régen, utána olvastam kicsit még régebben... -
cickány1 #983 Hát igen erre már rég várt a nép márcsak Karok kéne..:D
-
#982 Nagyon kemény ez az Evie! -
Fallingstar #981 Evie berakva -
#980 Nem ez az egyetlen ahol a nemet nem lehet szabadon választani. Megjegyzem ez jó nagy fasság, viszont a fejlesztgetőknek kicsit egyszerűbb.
A peccs már lejött! -
#979 isten hihetetlen ez a játék. -
#978 Nincs -
#977 Evie be van male karakter ? videókba csak csajt láttam.Nagyon remélem hogy igen vagy rakják be azt a karokat is de gyorsba. -
Pupuci #976 Ha játszottál US suerveren evie karival akkor tudhatod, hogy az ami most van "kissé" különbözik attól ami mondjul 1/2 évvel ezelőtt volt. A skill használat is más volt és a skillek is. Vegyük csak monjuk a HEAL-t. Régen egyenként lehetett gyógyítani a népeket, most viszont egy ilyen bizbaszt lehet "letenni" ami gyógyítja az arra sétálókat.
Nekem kaszás evie-m van és kurvára nem szorúl senki mőgé. A gólemmel és a mana pistollal meg bármit leszólózok. Ja, és AP meg annyi van, hogy lassan teljesen ki vannak fejlesztve a staffos cuccai is. -
#975 Jaj végre valami jó történik:-) Bár nem egy Karok de legalább egy számomra játszható kaszt! :-)
Amúgy milyen Evie-re várok, mert egy féle van... lvl 25 ig csak staff, manjd megkapja az első skilljeit schythe- re (kasza). Ne várjatok egyelőre sokat, nyilván kap 4-5 skillt staffra meg 1-2-őt schythe-re... Aztán mindenki eldöntheti melyik fegyverre skillezi az Evikéjét.
Megjegyzés:
Staffal az Evie a legdurvább dps a játékban, és heal skilljei miatt nagyon szeretik partikban. Intre- M.attacra és Agira kell rágyúrni nála. Clothban később lightban tolja.
Kaszával is jó, de dps-ben kb. a Lann mögé szorul. Party heal skillje kaszával nem működik. Intre- M.attackra, Agira, Str-re- Attackra kell nagyon pakolni nála. Jóval több AP kell hozzá. Cloth később light, majd heavy aztán plate cucc megy rá, hiszen közelharcot tol.
Jótanács: Aki már most tudja, hogy kaszával fogja tolni az a staffos skillekre ne nyomjon 1 db AP- t se, várjon és majd a schythe-s illetve közelharci skillekre (str, smash, combat stb.) tolja rá az AP- t. Aki megpróbálja esetleg mindkettő fegyvernem skilljeit egyszerre húzni, az valószínű kap egy mindkét fegyóval gyenge Eviet. Kb. ha már az egyik fegyó összes skilljét kimaxoltuk akkor lehet majd gondolkozni a másik fegyver skilljeinek felhúzásán, ha eredményesek akarunk a kezdetektől lenni. -
cickány1 #974 Már annak is örülhetünk hogy kapunk nemhogy még azon gondolkodni melyiket :D -
Pupuci #973 Holnap délutántól hemzsegni fognak az evie-k :D :D
A kérdés viszont kérdés maradt. Vajon melyik evie-t kapjuk? -
Fallingstar #972 Megjelenés, karbantartás, Evie megjelenés a www.vindictus.hu-n :) -
Gery Sniper #971 Hi! Még csak ismerkedem a játékkal, és van benne 1-2 "furcsa" dolog! Ha dye-olni akarom a cuccaim tényleg random szineket rak rá?? Némelyik karakter úgy néz ki mint egy rossz bohóc... -
Pupuci #970 Lehet érznik, hogy nem húzhatják tovább :D
Arra azért kíváncsi leszek, hogy az evie miylen lesz?!
Mint "régen" az US szerveren vagy oylan mint most. VAn különbség a kettő között! -
foxxi #969 kiváncsibb lettem -
hunjani #968 On October 5th, tomorrow, Evie, the mage alchemist, joins the battle! Evie offers a completely different experience. She can cast magic from..
Halad ez.. -
Fallingstar #967 A hatalmas érdeklődésre való tekintettel megalapítottuk a Fehér Sereget is. -
Richardix #966 Aha... kezdhették volna az USA szerver szintjéről... de nem tették.. ahogy semmivel se teszik. Nem ismerek minden MMO-t, de eddig mindenhol ugyanezt a rendszert láttam, miszerint nem borítják rögtön az ember nyakára az összes tartalmat, hanem az alapoktól kezdik, és onnan bővítgetik ki, míg lassan utoléri a többit. Vagy nem.
Tetszik, nem tetszik, ez így VAN! Nem csak itt, máshol is! -
unusual #965 Lann-ból lehetsz férfi. ;) -
foxxi #964 Inkább közelebb áll a " Multiplayer akciójáték" kifejezéshez. Messze van ez az mmo-któl. ( még ha nem is a sablont nézzük).
Én nem adom fel, kiváncsian várom mi lesz belőle, és ha értelmes tartalom + karakterek is megjelennek, letesztelem újra. Addig meg a sírók pártján vagyok.