1924
  • Pupuci
    Az ki van zárva. Nézd meg, ha featherrel élesztenek akkor pirosan "dobog" a kép, hogy kevés a hp. Talán alacsony szinten úgy tűnik, mintha..
  • Richardix
    Nekem úgy rémlett...
  • Pupuci
    Ne haragudj, de mikor álmodtad, hogy a feather 50% hp-val éleszt?
    Javaslom néz majd meg mondjuk lv40-en, hogy mennyi HP-val éleszt a feather..
    Valamint ahogy említve lett, a revive ott is használható ahol a feather nem.
  • Richardix
    Hm... fene se érti, mégis mi olyan jó a kaszás Eviekben? Gyenge, lassú, és védtelen.
  • Beraboy
    ATI Radeon HD 4550, 1GB!
  • Richardix
    A feather 50% hp-val éleszti fel az embereket, erre a revive csak igen magas szinten képes...
  • Zsusensei
    nem tudom...milyen videókártyád van?
    lehet hogy túl magas értékeket adtál meg azért csinál furcsaságokat.
    nézd meg ha minimumra állítasz mindent csinál-e ilyet.
    esetleg telepítsd újra a Directx-et, szoftver frissítés stb.
    De én inkább az első ötletemre tippelek.
  • Beraboy
    Sziasztok! Én most kezdtem el a játékot és valamiért nem tudom normálisan beállítani a grafikát! Ebben kérném a segítségeteket: Amikor skilleket használok nem jönnek elő normálisan az effektek csak ilyen fekete csíkok meg ilyen fekete bevillanások! Légyszíves segítsetek ebben miért van ez! Bár igy is tetszik a játék mert tudok vele játszani de azért ha minden jó lenne sokkal élvezhetőbb lenne! Előre is köszönöm annak aki tudna ebben segíteni :)
  • LeonSilver
    Nem mondanám, hogy semmi. Nézzük csak.
    - a revive skillt lehet ott is használni ahol az Oath miatt nem használhatsz feathert
    - a revive skill (ha fejleszted) HP-val éleszti fel a kuncsaftot

Azért nem rossz skill ez. szvsz
  • Richardix
    Magyarán semmi.

@deestroy Csak el kéne olvasnod a skill leírását, de ne fáradj. Nem, az fixen 20%
  • deestroy
    Ha az XE skillt húzom nem csökken a hp veszteség???
  • Fallingstar
    feléleszti a kiütött társad. ez akkor jó ha kifogysz a phoenix feather-ből, mert abból csak 3 lehet mindenkinél
  • Richardix
    Valaki el tudná magyarázni, hogy mégis mi értelme van az Evie Revive skilljének?
  • deestroy
    ne haragudj a configos aláírásomért... látom te az mmo-k királya vagy.... azért kérdeztem mert anno proxyval próbáltam ugyanilyen karakterrel usa szervereken, és akkor még ilyen nem volt... mester
  • deestroy
    köszi!
  • Jockey
    most nem tudom ez viccnek ment vagy szimplan ennyire lame vagy...
    bar a configos alairasbol van gyanum merre orientalodjak..
    valasz: sztem a mobok-tl, de nem biztos...
  • Fallingstar
    Szerintem az XE skillt használod. Azt a bal egér és jobb egér gomb együttes lenyomásával nyomod be és körülötted lévőket üti le, viszont az életed 20%-át elveszi.
  • deestroy
    Hali!!! Miért van az, hogy a karimmal mikor dungeonba harcolok, csak úgy megy lefele az életerőm... dupla kardos csávóval vagyok. lvl 11 crimson rage cuccokba... :S valaki nem tudja mi okozza ezt??
  • LeonSilver
  • Grr1234
    Chieftain Leg Armor-t hol tudok szerezni?
  • Rony94
    Az Xfire egyszerűen nem akarja érzékelni nekem ezt a játékot. Hogyan tudnám ezt megoldani?
  • Pupuci
    Mi a szent szar van? Ebben az EU verzióban nincs Healing Corona?? Nebasszanak már ..
  • unusual
    7-13-55 vagy ahol vagyunk éppen. ;)
  • Tenkory
    bakker...nem ide akartam írni-,-
  • Tenkory
    UK szerverek nálam is beváltak:) többi laggol
  • Fallingstar
    amelyikre betesz :D 13-as amúgy
  • Grr1234
    Melyik ch-n szoktatok lenni?
  • unusual
    Jah sorry Six! :-) Várunk szeretettel! :-)
  • perseus99
    ez nagyon nagy xD
  • Grr1234
    Játszik most vki?
  • Richardix
    Ő nem Micimackó, hanem Maci Laci! :D
  • 0Fritz0
    Vagy kaphatná a kedves, csekély értelmű medvebocs nevét is, akin azóta már kicsit jobban meglátszik a folyamatos méz zabálás következménye.

• Rane19
    Magyarok vegyetek fel :D Ranejin lvl 20 blader xD Meg kéne magyar guild is :D
  • perseus99
  • Fallingstar
    vacilálunk a Hello Kitty Sereg és a Pindúr Pandúrok Sereg között:P
  • wardogzombie
    Rózsaszín mikor lesz?
  • Fallingstar
    A Fekete Sereg és a Fehér Sereg egy guild csak a Fehérbe a kisebbek mennek, mert a Fekete teli van
  • Pupuci
    Az agyam megáll, hogy ezt a tetves kamera bugot még mindig nem javították..
  • CalebJoe
    ezekről a guildekről tudok fekete sereg, fehér sereg, HUNterS
  • CalebJoe
    ugyan az mint az usa lann férfi, fiona nő, evie nő karok meg még nincsen, űgy tudom csak egy eu szerver van azon belül meg 200csatorna