Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi az infót!😊
Wizard
Javítanom kell magam. Azt az infót kaptam, hogy még nincs EP 10 a koreai szerveren, csak EP 9. A Dragons battle egy kieg az EP 9-es csomaghoz, bár nagyon sok helyen (lsd. pl.: Youtube) EP 10 es Battlenak van feltüntetve tévesen.
www.hunterssite.info
Videók alapján nagyon jónak tûnik a harcrendszer.Karok különösen tetszik olyan mint 1 pankrátor.
aktívkodj a weboldalon😛
Wizard
Eu-ra én is várok de addig sem árt a gyakorlás 😊
mi EU-ra várunk, de Koppa-ék US-en lébecolnak perpill😊
Wizard
Hali!
Nincs valaki véletlenül a West szerveren nagyon hiányzik 1 Magyar Guild 😊
lvl 43-as Evie vagyok
Nincs valaki véletlenül a West szerveren nagyon hiányzik 1 Magyar Guild 😊
lvl 43-as Evie vagyok
Lehet. Az a baj, hogy még nincs rá precedens mennyire követik a többi stúdió munkájának vonalát, illetve, hogy mennyire dolgoznak össze, de a logikám azt mondja, hogy szoros kapcsolatban állnak, hogy segítsék egymást. Az EU elég népes, szerintem tanulnak a többi stúdió hibájából és ha jó kezdést akarnak, már az elején implementálják a szükséges dolgokat.
Wizard
Amúgy tedd össze!
USA szerveren kivették a mail rendszerbõl szerdán a pénz küldési lehetõséget, mondván, hogy nagyon dolgoznak valamin, amit hamarosan megkapunk és ismét tudunk pénzt küldözgetni.
EU szerveren kuss van, de már felreppent olyan hír, hogy az új trade&market rendszerrel akarják kiadni a játékot!
Lehet, hogy USA és EU szerver egyszerre kapja/kapta meg ezt a frissítés csomagot keletrõl és most mindkét team azon dolgozik, hogy beleoperálja a maga kis játékéba? (a fordítás mint tudjuk elég lassan megy minden játéknál...)
Lehet nem véletlen nem volt benne a Market a CBT-ben...?
Lehet, hogy EU szerver Open Beta erre vár(t), ezért nincs semmi info még a startról?
USA szerveren kivették a mail rendszerbõl szerdán a pénz küldési lehetõséget, mondván, hogy nagyon dolgoznak valamin, amit hamarosan megkapunk és ismét tudunk pénzt küldözgetni.
EU szerveren kuss van, de már felreppent olyan hír, hogy az új trade&market rendszerrel akarják kiadni a játékot!
Lehet, hogy USA és EU szerver egyszerre kapja/kapta meg ezt a frissítés csomagot keletrõl és most mindkét team azon dolgozik, hogy beleoperálja a maga kis játékéba? (a fordítás mint tudjuk elég lassan megy minden játéknál...)
Lehet nem véletlen nem volt benne a Market a CBT-ben...?
Lehet, hogy EU szerver Open Beta erre vár(t), ezért nincs semmi info még a startról?
www.hunterssite.info
Jajj de negatív vagy😄 optimizmus Koppa optimizuuuuus!😊
Wizard
Igen a Dragons Battle EP 10-es Battle, ugyanis a koreai premier szerver ott tart. Azt azonban megjegyezném, hogy USA még csak az EP8 part2-nél jár szóval mire errõl a kontinensrõl bárki tud majd ebbe a Battléba menni (Leszámítva a koreaiul beszélõ embereket) már lehet nem is lesz benne sárkány!
www.hunterssite.info
Jaj dehogynem, örülök, hogy szóltál... Egy MMO játék Guild honlapjába nem fér bele egy ilyen jelkép!
www.hunterssite.info
gondolom azért mert nincs rajtam füles😊 ha reakciót vársz kiabálj vagy írj rám ts-en
Wizard
http://muszaj.hu/
Wizard
jaj már most miattam nem muszály nekem nincs bajom velük.(se) am lehet bepróbálom a hunterst mer amoda beköszöntem de semmi reakcio
www.hunterssite.info
Nohát: kész a hõsök bemutatása, valamint Lann, Fiona, Evie összes képessége túlnyomó részt.
Wizard
de, csak sajnos 2 baj van: 1. vindictusos boss-ról nincs fent szép ütõs kép 2. ha feltennék is egyet nem lenne animált, az átalakítását meg nem tudnám közel sem ilyen szépre megcsinálni, ezért döntöttem inkább sari maradása mellett
Wizard
Szép is és illik is oda, de ejnye-bejnye, inkább valami szép vindictusos kép kellene oda, nem? <#idiota>#idiota>
Jaj ez a Deathwing mániátok 😄
Wizard
Egész szép lett a vindictus.hu, attól eltekintve hogy a sárkánynak a fejlécben köze sincs a játékhoz. Gondolom a dizájn az elsõ, na de pont a wowból lopni. <#idiota>#idiota> <#banplz>#banplz>
www.hunterssite.info
Jaj felmegyek akkor 😊
Köszönöm
(Még telepítenem kell egy TS3-mat 😊 Az utolsó format c: óta nincs a gépemen) 😊
Köszönöm
(Még telepítenem kell egy TS3-mat 😊 Az utolsó format c: óta nincs a gépemen) 😊
www.hunterssite.info
kész, lehet átvenni😊
Wizard
Address:
84.21.11.243:19987
legfelül vinidictus csati pw: 123
84.21.11.243:19987
legfelül vinidictus csati pw: 123
Wizard
A TS paraméterei már most is jól jönne, mert jelenleg a US-en levõ guild fele privát ts-t vagy Ventrit használ...szóval jó lenne egy egységes, mert ez így jelenleg nagyon keserves..😄 A játékbeli voicechat meg...hagyjuk..😊
Hat gondolom akkor en leszek a fekete barany mert en nem komazom a magyar guildeket😛
Majd ha valaha is fogok jatszani Eu-n,majd keresek egy Angol guild et valszeg.
De sok sikert nektek a guild hez meg a tobbihez!
Egyeb hozza szolni valom nem nagyon van,igy oszinten en mar kezdek ki egni a jatekbol,beta ota nyomatom es osszes karival jatszottam eleget end game szinten.
Kicsit sajnalom is mert ha nem jatszottam volna US en akkor most nem zavarna,hogy Eu ilyen lett:/
Majd ha valaha is fogok jatszani Eu-n,majd keresek egy Angol guild et valszeg.
De sok sikert nektek a guild hez meg a tobbihez!
Egyeb hozza szolni valom nem nagyon van,igy oszinten en mar kezdek ki egni a jatekbol,beta ota nyomatom es osszes karival jatszottam eleget end game szinten.
Kicsit sajnalom is mert ha nem jatszottam volna US en akkor most nem zavarna,hogy Eu ilyen lett:/
like😊 ha gondolod adok szobát az 500 fõs ts3-unkra
Wizard
HUNterS Guild Fórum
Bár nem nagy szám, és még nincs is teljesen kész, de egy Guild fórumnak tökéletes lesz!
Bár nem nagy szám, és még nincs is teljesen kész, de egy Guild fórumnak tökéletes lesz!
www.hunterssite.info
fú, ezt most hosszú lenne kifejteni, inkább nem szóltam😊
Wizard
Lehet én vagyok a maradi de nem értem a poént, ha volt egyátalán.
Vagy Egyesült Jancsik Szövetsége😊
Wizard
Én magam javasolnám a Hunnia Harcosai klánnevet 😄
Muhaha!
Jó lett az oldal Fallingstar gratula!
No az van, hogy az USA szerver TAPASZTALT RÉGI MAGYAR játékosai is, azaz maga a HUNterS Guild is átköltözik elõbb utóbb az EU szerverre! Ez a döntés 2 napja született meg. Jómagam Evie leszek...
Mi is szeretettel fogjuk látni az új magyar tagokat, akiknek szívesen segítünk majd bármiben!
Amit tudni kell rólunk:
-A Guild leadere az EU szerveren is én leszek!
-Jól összeszokott csapat vagyunk, régóta játszunk együtt (a Guild kemény magja legalábbis)ettõl függetlenül nyitottak vagyunk egy jóval nagyobb társaságra.
-Jelen pillanatban a Guild nagyon aktív létszáma: 10 fõ, és összesen 32-en vagyunk.
-Talán mi vagyunk a legtapasztaltabbak az összes készülõdõ guild közül, hiszen minden nap ott kockulunk jópáran az endgameben már az USA szerveren...
-Készül egy Fórum a guildnak, de leginkább online leszünk aktívak, ahogy most is!
-Természetesen TS vagy Ventri szerver is lesz.
Aki majd velünk akar tartani tehát azelõtt nyitva az ajtó! 😊
Jó lett az oldal Fallingstar gratula!
No az van, hogy az USA szerver TAPASZTALT RÉGI MAGYAR játékosai is, azaz maga a HUNterS Guild is átköltözik elõbb utóbb az EU szerverre! Ez a döntés 2 napja született meg. Jómagam Evie leszek...
Mi is szeretettel fogjuk látni az új magyar tagokat, akiknek szívesen segítünk majd bármiben!
Amit tudni kell rólunk:
-A Guild leadere az EU szerveren is én leszek!
-Jól összeszokott csapat vagyunk, régóta játszunk együtt (a Guild kemény magja legalábbis)ettõl függetlenül nyitottak vagyunk egy jóval nagyobb társaságra.
-Jelen pillanatban a Guild nagyon aktív létszáma: 10 fõ, és összesen 32-en vagyunk.
-Talán mi vagyunk a legtapasztaltabbak az összes készülõdõ guild közül, hiszen minden nap ott kockulunk jópáran az endgameben már az USA szerveren...
-Készül egy Fórum a guildnak, de leginkább online leszünk aktívak, ahogy most is!
-Természetesen TS vagy Ventri szerver is lesz.
Aki majd velünk akar tartani tehát azelõtt nyitva az ajtó! 😊
www.hunterssite.info
örülök, hogy tetszik😊
Wizard
atom király <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2> nagyon fasza lett grat <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Megnyitott az oldal😊
Wizard
vagy Pedomaci xD amúgy a FeketeSereg is jó név 😄 nem kell érteniük a külföldieknek elég ha mi magyarok értjük <#mf2>#mf2>
😄DDDDDDDDDD
Wizard
Én a Fekete Seregre szavazok, mert
1. nincs benne ékezet
2. egy magyar játékos azonnal tudja mirõl van szó
3. külföldi játékosnak a Black Army csak egy szokványos fantasy név amire vállat von, a Fekete Sereg jobban kitûnik a tengerbõl
4. a kalandozásokat leszámítva gyakorlatilag az egyetlen cool magyar harci alakulat volt
ellenérv:
Külföldi nem érti. Ne is értse, ismerje fel és rettegjen, muhaha.
1. nincs benne ékezet
2. egy magyar játékos azonnal tudja mirõl van szó
3. külföldi játékosnak a Black Army csak egy szokványos fantasy név amire vállat von, a Fekete Sereg jobban kitûnik a tengerbõl
4. a kalandozásokat leszámítva gyakorlatilag az egyetlen cool magyar harci alakulat volt
ellenérv:
Külföldi nem érti. Ne is értse, ismerje fel és rettegjen, muhaha.
szerintem Black Army, elvégre nemzetközi szerveren játszunk...ez nem metin 2