Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Lesz. Majd (Rochester például)
.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

MadeInHell
ez a falu kezd unalmas lenni,van esetleg vagy lesz más helyszin?

TAO BoT Warr

nem törlõdnek, nem törlik õket

Wizard

CalebJoe
na most ez open beta de a kijön a full akkor megint töltõdnek a karakterek mert akkor marad az usa
MadeInHell
omg bejutottam soloba nem szoltam

TAO BoT Warr

MadeInHell
Ott dekkolok 1 órája partyra várva nem lehet valahogy soloba nyomni?

TAO BoT Warr

Az mi az hogy hiába kattingatok a play gombra ahogy azt írja a tutorial mégsem történik semmi?
a download gomb is egy szar volt.... már minõségi cuccal állok szemben érzem
Küldi végén nem ugrik fel befejezõ ablak, 10 perce várom...

Wizard

semo1
Már 18:00 is elmúlt<#boxer>

Egy éve még nem játszottam és akkor még nem volt karok.
Idén április-május környékén volt egy frissítés (ami egyébként akkor a proxykat is hazavágta), ekkor került bele az említett karakter.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

David9317
azt nem tudjátok h a helmet-et el lehet-e tüntetni vhogy?(ugy h rajtam van de mégsem látszik 😄)

Koppa
Az a nemrég úgy 1 éve volt, és úgy gondolom nem kéne USA - hoz viszonyítani semmit, mert ott Premier fut, mi meg az XE- t kapjuk egyenesen Koreából. Mellesleg elég égõ, hogy ki merik adni 2 karakterrel... Biztos sok a kiadásuk azt kell nekik egy kis bevétel!

www.hunterssite.info

ok örülök amugy meg itt írták (ha valakit érdekel) :http://vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Notice
érdemes nézni ezt vagy facebook-on mert irogatják hogy mivan,lesz
Már megvan. :-) Akkor 17:00-ig várunk.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Ezt hol írták?

aha értem köszi 😊
amugy Vindictus eu szerver csak 5 órától lesz elérhetõ kitolták egy cöppet szal addig lehet várakozni szépen.
Az evie talán nem abnnyira sokára, de a karok még az US-ba is "nemrég" került be.

Az Evie meg a karok szerintetek mikor lesz elérhetõ? bár gondolom ha lezajlik a béta csak- csak XD

Wizard

Mindjárt kikerülnek vindictus.hu-ra az eventek uraim

Wizard

Már éppen csodálkoztam, hogy elindult akkor amikorra ki volt írva.
Titan
"Vindictus Europe will execute an emergency maintenance in a couple minutes,starting from 11:00 A.M. to 02:00 P.M. CET." 😞

LeonSilver
Értem, akkor elnézést 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

MadeInHell
az rolam szolt! honlapon beta cliens volt csak leszedhetö beta kulcsal.kb 3 perce lehet leszedni kijavitották.

TAO BoT Warr

Szerver off:/

Wizard

LeonSilver
Mármint ez nekem szólt? Ha igen el kell keserítselek. Ma reggel is játszottam vele, a videón a saját karim "szerepel".

Titan
A close beta frissíti magát és tudsz játszani! 😛 De ha jól láttam, akkor az eu oldalról le lehet tölteni... A szerver meg is deglett. 😄

Nem ment sokáig a szeró 😊

MadeInHell
kár hogy clienst se tudom leszedni nemám játszani vele:-)
csak closed beta cliens van fönt az oldalon.

TAO BoT Warr

Titan
Az EU szerver megy! 😄 Üdvözöljétek az új market rendszert(végre)!

LeonSilver

Ez USA, de remélem az EU is hamar eljut ide.

Senkinek sem jelenik meg, update-elik a honlapot.

A játék közben elindult.
MadeInHell
kösz

TAO BoT Warr

MadeInHell
Sziasztok van egy kis problémám.Nem tudom megnyitni EU oldalt mert ezt dobja ki:
You are not authorized to view this page
The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list.

valami tipp?

TAO BoT Warr

Megy a kliens update
Titan
Itt ilyennel tuti nem fogsz találkozni!

Holnap lesz EU. 😉

Most akarom kipróbálni a játékot East-en
Eddig egész jókat olvasok , az Eu-s megmég várat magára bár reméljük nem sokáig..viszont...
PvP - PVE dolgot elmagyarázná nekem valaki hogy itt hogy megy?? én általában nem nagyon szeretek pvp-ni csak ha olyan kedvem van szóval a megyek ártatlanul majd hátba lõ valaki dolgot nem szeretem XD
jah értem köszi 😄 és törölnéd lécci a 830-as kommentemet?

az a channelek száma

Wizard

xD ez bug? amúgy azt akartam kérdezni hogy a vindictus.hu-n annál a cikknél hogy lessznek különbözõ channelek annál a táblázatban mit jelentenek a számok?

Koppa
Juj nagyon nehéz, 1 szerver lesz. Amúgy meg a guild keresõbe beírod a guild nevét, joinolsz, majd ráírsz a leaderre, aki biztos online lesz, és már be is vagy véve... Nyilván, ahogy nekünk is van USA szerveren guild channelünk, minden guildnak lesz, de igazából tök8 melyik channelben játszol, a battlek közösek...

www.hunterssite.info

oksa 😄

Nem maradsz le semmirõl, nyugodtan intézd a dolgokat, késõbb is várunk szeretettel, de amit tudni kell majd mindenképp azt kitesszük😊

Wizard

Jee 😄 nekem nincs ts3-am és suliban leszek amikor fel kéne menni rá... a vindictus.hu fórumon nem tudnánk az egészet meg beszélni? és aki késöbb kezdi a zse maradna le a dolgokról mert utána tudna olvasni hogy hol találja a magyarokat 😄

Koppa, kitaláltam valamit, majd ha leszel írj rám ts3-on😊

Wizard