1924
  • deestroy
    köszi!
  • Richardix
    Cloth -> General store
    Light armor (leather) ->Traveller's shop
    Heavy Armor, Fegyverek ->Forge
    Staff ->Magic shop
  • Koppa
    Ja, mi már az USA szerveren is a 200-as channelen garázdálkodtunk:-)
  • deestroy
    arra valaki tud válaszolni, hogy cloth cuccokat magénak hol lehet craftolni? haver nem találja... most kezdte... lvl11es... már kéne neki valami craftost találni nem?
  • deestroy
    én is driverre gondolok... mert régebben simán ment ezen a gépen is...
  • wardogzombie
    a hunters a 200ason garázdálkodik jó kis ch érdemes átváltani kevesen vannak viszont sok köztük a magyar
  • crackyS
    nekem is csak a faluban akad, ha sokan vannak. keress üres ch-t
  • wardogzombie
    jah hozzáteszem nekem még a 10.10es driver van rajta nem csodálkoznék ha az uj driver miatt bolondult volna meg.volt már rá precedens
  • wardogzombie
    jah hogy dungiban nem? akkor nem vágom mi lehet mert nálam a faluban minden fasza és csak dungiban akad kicsit ha egyszerre sok mob jön de akkor se tudnak megállítani.elfogynak szépen.
  • deestroy
    :D így igaz!!! moboknál semmi szaggatás.. csak a faluban.. de nagyon. de mondom gyengébbik gépen próbáltam, ultrán megy szépen... itthon meg nem értem... más minden game fullon megy... aminek 3 szor ekkora a gépigénye az is... ez meg berángat nekem... dungeonba nem... :S
  • wardogzombie
    nálam is az van a gépben most és való igaz hogy ha sok a mob akkor bereszket dehát azért vagyok ott hogy kiirtsam öket vagy mi a franc
  • LeonSilver
    Igen. A 4870 1GB egy qrva jól sikerült VGA kártya! Azt használtam én is és nagyon-nagyon elégedett voltam vele. Ma is az lenne a gépben ha a CloD -ot normálisan megírták volna.
  • deestroy
    Jah... máshol probáltam kisebb gépen, ott is ultra grafon suhant.... de akkor szaggat mikor megyek a sok karakter fele... :S nem értem
    simán le kéne hoznia...
  • LeonSilver
    Ott valami gubanc van, mert nekem ugyan most más a konfigom, de előtte hasonló volt és ment mint a barom.
  • deestroy
    Hali!!!

Mi lehet az oka, hogy az alárírásomban lévő configgal úgy akad a játék mint atom... 11.9-es catalysttal... valami keretprogi nincs fenn ami kellene??? :S. nem tudja valaki?
  • LeonSilver
    326 db van nálam :D
  • unusual
    Váltasz belőle sapkát,és annyi. :)
  • Faki
    Ebben van valami end content?
  • LeonSilver
    Igen, tudom. De már van vagy 300 db...
  • Grr1234
    20db-ért kapsz egy szar sapkát.
  • LeonSilver
    Ja. Meg ezzel az Old Leather-el lehet valamit kezdeni? Nem tudja valaki? Már annyi van, hogy nem férek el tőle.
  • LeonSilver
    Ja. Én is nézem, hogy mit hagytam ki, hogy a nyomi Brynn nem tudja lekraftolni. Aztán a fórumon írta valaki, hogy bug. Erre jött a válasz, hogy nem bug, nincs betéve. nc
  • Pupuci
    Azért komolyan mondom a pofám leszakad. Az egy dolog, hogy betették ez ta szaros avatar shopot és a fele sincs annak, ami az amcsi szerveren, de az, hogy egy kurva lv42-es staffot nem tettek be (Watchtower: The Witch) az már mindennek a teteje. Menjenek ezek a picsába. (elnézést)
  • unusual
    És a guard amit érdemes kimaxolni,és akkor 2-3 ütést is kibír kb.....
  • Atrax47
    Hali, Fiona magas szinten heavy stande l ki birja a bossok ütéseit? lehet vele tankolni?
  • Richardix
    Az egyik emberke akivel szoktam menni szenved a legutóbbi patch óta. A patch előtt semmi probléma nem volt, de azóta egyszerűen nem lehet vele játszani, mert vagy ő laggol másnál, vagy nála laggol mindenki, ez a választék. Még egyszer mondom, a patch előtt semmi probléma nem volt.
  • Probatbicol
    Én egy lagos partiban egyszer poénból beírtam a leadernek, hogy esetleg állítsd le a torrent klienst, érdekes módon kis idő múlva megjavult a kapcsolat :).
  • 0Fritz0
    A pálya indítója lesz mindig a host és ha nála gyenge a jel, akkor bukó az ügy.
    Amennyiben ez a faluban történik, akkor szarakodhat a szerver, vagy a te kapcsolatod.
  • semo1
    Server response delayed. Kezdem unni ezt a szart.Miért nem lehet 1 normális
    szervert a játék alá rakni? Vagy csak bennem van a hiba?
  • Pupuci
    Ha szarul van fejlesztve, akkor gyenge és fos. De ilyen esetben az összes többi karakter is az. Én a NA szerveren nem vettem észre, hogy gyenge vagy szar lenne a kaszás és nem tűnik lassúnak sem :p
  • Fallingstar
    rájöttem. csak scythe, de ezt persze nem írják oda...
  • Fallingstar
    hiába nyomom az X-et, nem váltja át SP skillt Evienek, pedig be van tanulva. ötlet?
  • wardogzombie
    nálam mindenmost jottem le
  • deestroy
    nekem most éppen atom lagg van.... másnál is????
  • pimpi001
    hy. nem enged be mert folyamatosan disconnected. csak nallam vagy nallatok is?
  • wardogzombie
    nekem nem irja
  • NinjaAssassin
    Nekem azt irja disconected nektek is?
  • Richardix
    Engem nem zavar hogy nincs.. talán mert azt se tudom mi az :D
  • Pupuci
    :D
    Én kifejlesztem. Jelenleg A de idővel meg lesz a többi is. Az a szar, hogy nincs healing corona... Nem tudom milyen megfontolásból nincs, de szarjanak sünt.
  • Richardix
    hm... akkor tévedtem, ez esetben kifejezetten hasznos a revive :D