Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Wizard
a download gomb is egy szar volt.... már minõségi cuccal állok szemben érzem
Wizard
Idén április-május környékén volt egy frissítés (ami egyébként akkor a proxykat is hazavágta), ekkor került bele az említett karakter.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
www.hunterssite.info
érdemes nézni ezt vagy facebook-on mert irogatják hogy mivan,lesz
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
amugy Vindictus eu szerver csak 5 órától lesz elérhetõ kitolták egy cöppet szal addig lehet várakozni szépen.
Wizard
Wizard
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
TAO BoT Warr
Wizard
csak closed beta cliens van fönt az oldalon.
TAO BoT Warr
Ez USA, de remélem az EU is hamar eljut ide.
Wizard
A játék közben elindult.

You are not authorized to view this page
The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list.
valami tipp?
TAO BoT Warr
Eddig egész jókat olvasok , az Eu-s megmég várat magára bár reméljük nem sokáig..viszont...
PvP - PVE dolgot elmagyarázná nekem valaki hogy itt hogy megy?? én általában nem nagyon szeretek pvp-ni csak ha olyan kedvem van szóval a megyek ártatlanul majd hátba lõ valaki dolgot nem szeretem XD
Wizard
Wizard
www.hunterssite.info
Wizard
Wizard
Wizard