1924
  • Probatbicol
    A lábát kell eltalálni, akkor esik csak el.
  • Sixtail
    Az normális, hogy ez mindig megjelenik amikor login-elek?

http://imageshack.us/photo/my-images/718/201110140001.jpg/
  • Munszu
    Na bele néztem,hát ez nagyon tetszik! :)
    Magyar klánba hogy lehet csatlakozni?
    Mert haverommal most kezdtük.
    Akkor este 8körül szívesen belépnénk,akkor jövök újra géphez. :)
  • LeonSilver
    Igen, ez (sok játékkal ellentétben) nagyon jól el van találva! Ami kicsit szar (most még), hogy pár dolog nincs a bótban ami az amcsiban van. De gondolom/remélem később beteszik.
  • Richardix
    nem nagyon, többnyire csak +ruhákat, hajakat, ilyesmiket lehet venni. Ami némi előnyhöz juttatja a fizető játékost az a blessing, amiket az insták elött benyomva megnövelik az xp-t, lootot, vagy AP-t (vagy mindhármat). Magyarul, sok előnyt nem ad.
  • Munszu
    Sziasztok
    Most szedem le a játékot,és az lenne a kérdésem hogy, mennyire befolyásolja a játékot az itemshop?
    Miben juttatja előnyhöz a másik játékost?
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • Grr1234
    Van.
  • Fpocok
    EU-n van magyar guild?
  • Fpocok
    Bullah
  • 0Fritz0
    Egyrészt véletlenszerű, másrészt attól függ, hogy van-e hozzá küldetésed (ekkor sem esik ki mindig elsőre).
    Az egyéb plusz dolgokért pedig az instában a jobb oldalt lévő leírás alapján lehet ügyeskedni.
    Pl.: Az egyik Boss-nak lándzsával törd szét a bal kezén lévő páncélt, az óriás jegesmedvének lándzsával ötször el kell találni a vöröslő szemét, stb...

Boss loots
  • Sixtail
    Jah, kár hogy késő, már megtanultam. >.>

Buhh, remélem majd a jövőben azért lesz valami "disable skill" opció, mert ez így elég gagyi. Megy a combo, megy a combo, huppsz, -20% HP. -.-

Btw, az hogy mit dob a boss a pálya végén, az mitől függ? Azt tudom, hogyha leverem a sapkáját, akkor azt megkapom némelyik bossnál. Van valahol egy lista, ahol ezt meg bírom nézni?
  • Grr1234
    Mi a neved?
  • 0Fritz0
    Én direkt meg sem tanítottam a karakteremnek, ez az egyetlen működő védekezés ellene.
  • Looooser
    felváltva kell nyomkodni gyorsan sokat, legalábbis ezt írja a a skill leírás ^^
    ----
    Amúgy Faja a játék csak egy kicsit átláthatatlan még a számomra (elszoktam az mmo-któl), meg ez a sok egy gomb sokat irányít inkább kontrollerre lenne jó, de ahogy láttam arra nem lehet konfigurálni (?) :S
  • unusual
    Próbáld nem egyszerre megnyomni a 2 gombot! :-D
  • Koppa
    Nincs visszaút, és nincs max AP korlát... Ki tudsz maxolni minden skillt majd, de a jelenlegi max. lvl illetve battle szám miatt elég macerás. Jelenleg USA szerveren 70max lvl mellett nem vészes, van olyan aki 60-70K össz AP-val rohangál.
  • Sixtail
    Valaki meg tudja nekem mondani, hogy van e arra lehetőség, hogy kikapcsoljam/letiltsam az XE skillt vagy átrakni másik gombra?

Kicsit idegesítő, hogy benyomja, még akkor is ha nem akarom (nem mintha eddig bármikor is akartam volna :D). Ez a bal+jobb klikk nagyon nem jó erre. >.>
  • Fpocok
    Kérdés.
    Van retalent? Vagy ha APt berakod, akkor nincs visszaút? Van határa annak, mennyi APd lehet összesen? Gondolom nem lehet kirakni mindegyik skillt.
  • Koppa
    Huh, én nem szóltam bele eddig az Evie revive skill vitába, mert kb. endgame előttig nem éri meg arra AP- t pocsékolni, ugyanis Evie skilljei (főleg staffal) nagyon szeretik az AP- t és inkább a hasznosabb skillekre kell pakolni. Amúgy a phoenix 50%- HPval éleszt és gyorsabban el lehet sütni, mint az Evie skilljét. Majd labyrintusban később lesz haszna, de lvl 44-es max lvl- nél teljesen felesleges...
  • Fpocok
    Bazmeg.
    Haverral EGÉSZ NAP EZT TOLTUK. 0-ról felhúztuk 20-21 -ig. Én tank, Ő Eve... mindent hardon toltunk, a nagy fehérmacit lenyomtuk ketten elsőre, hardon. Tök szar cuccunk van, legalább is nekem :D Jó kis játék :D

Chain hook akkor hatásos, ha többen csináljátok.
    Eve eddig nem tud E gombbal megfogni senkit. Legalább is eddig haver nem tudott.
  • Grr1234
    Chain Hookot hogy kell használni? Eltalálom vele a bosst, de nem esik el.
  • Looooser
    Hali!
    Tegnap este kezdtem a gammát.
    Bejövős, bár még az irányítást nem érzem, Egy kérdés Evie-vel is lehet Grabbelni az ellent? mert ahogy a Faq mutatta, úgy nekem nem sikerült, van valamii technikája?????
    Válaszokat előre is köszi:)
  • Grr1234
    Pontosabban kaszás evie. :-)
  • semo1
    A melee-vel sokkal könnyebb +dögleni mint a ranged-el
  • Grr1234
    Eddig eviem volt, most kezdtem egy fionát, és szinte hamarabb kinyírjak, mint az eviet...
  • Pupuci
    Azóta megnéztem én is. Igen, 50%-al éleszt és igen volt amikor alig lett HP úgy élesztett. Lehet, hogy akkor nincs sok HP ha az elején kapott trainee-t használja az ember? Az, hogy szerinted nem hasznos a rev. egyéni vélemény. Te nem fajleszted. Szerintem hasznos, én fejlesztem. Ennyi ;)
  • Richardix
    Én személy szerint maradok a staffnál, nem csak mert könnyebb, de csapat-orientáltabb is.

Egyébként a pár napja kialakult vitára, ami arról szólt, hogy a revive mennyire hasznos: A phoenix feather igenis 50% hp-val éleszti újra az emberkéket, megnéztem hajszálpontosan 50%! Így a revive továbbra se mondható túl hasznosnak.
  • Koppa
    A Staffos Evie-vel nagyon könnyű játszani, low gearban is kiemelkedő dps, és a heal skilljei miatt is (amik közül 1 hiányzik még EU szerveren) nagyon szeretik minden partiban.
    A kaszás Evie-vel tudni kell játszani... Cloth vagy Light ruhában közelről dps-elni a bossokat, úgy, hogy ne kapjon be sebzést... Elég nehéz vele SSS battlékat összehozni, mert amint bekap egy ütést, máris előről kell kezdenie a Combot!
    Aki viszont rájön arra, hogy tudja a legtöbbet kihozni belőle, az egy nagyon pörgős kis karaktert kap, ami sokkal akciódúsabb, mint a staffos párja!
  • LeonSilver
    Mert a legtöbben rosszul használják és fejlesztik a kaszást (például a blinket a sok marha arra használja, hogy "gyorsabban" menjen előre, holott még véletlenül sem közlekedésre van kitalálva). Nekem lassan 61-es a kaszásom NA szerveren és még sohasem rúgtak ki partyból, mert kaszás vagyok. Én inkább azt mondanám, hogy a staffos evie-vel könnyeb játszani. A kaszáshoz már kell egy kis fifika is.szvsz
  • unusual
    Staff-os Eve nagyon jó DPS!!!!! Kaszás szerintem nem olyan jó.....Nagyobb RAID-nél instant kick. ;) Később lesz bent valami normálisabb duel,vagy pvp igen.
  • Fpocok
    Duel-ezni tudsz még csak.

Tehát akkor később belerakják a rendes pvp-t is? Legalább is úgy értelmeztem :D
  • Fpocok
    Köszi a választ.
    Szóval akkor mehetek vele staffal és akkor csak varázsolok, vagy lehet kasza és akkor varázsolás és hack and slash?
  • unusual
    Eve ha staff-os akkor sok int kell neki,amit inkább cloth armor add. Ha kaszával akarsz menni akkor light,vagy heavy armor. A friendship cucok mindig küldihez vannak kötve. Ezt vidd ide-oda,és kész. :) Duel-ezni tudsz még csak. Vagy bent instában,vagy horgászás közben.
  • perseus99
    vagy ha fiona vagy akkor a long sword/long hammer skillt is fejleszd
  • Probatbicol
    A fegyver master skilled is fejlesztve van (twin sword/spear)? Az is csökkenti a súlyt. Meg úgy láttam a spear-ek egy kicsit nehezebbek alapból mint a swordok.
  • Gery Sniper
    Hát ez így elég gyászos! Megfelelő a szintem, meg a skillem is maxon, de a cucc akkor is nehéz! Láttam már egy csomó 30-ast Blood Prince szettben, akkor ezek szerint azok mind be voltak kövezve +4 esre?
  • Fpocok
    ?
  • Tenkory
    1. enchantolod a felszerelést azzal is könnyebb lesz
    2. lvl34en lesz 1 skill amit ha húzol sokkal nagyobb lesz teherbírásod Weight Endurance asszem
  • Fpocok
    Sziasztok.
    Két napja ért a sokk, hogy
    1. Már nem béta.
    2. Már három kari van benne.

Lenne kérdésem.
    Van benne PvP? Gondlom nincs.
    Evenek csak cloth cuccai lehetnek? Hanyas szinttől tudok fegyverrel csápolni?
    A friendship sword-öt hol kell megszerezni? Kerestük mindenhol az instában, de nem találtuk.

Így most ennyi.
  • Gery Sniper
    Sziasztok! Most értem el a lvl 30-at, és Blood Prince szettben szeretném tolni, de mikor ráadom azt írja ki hogy túl nehéz és kapok egy csomó minuszt! De a heavy armor skillem A-ra van húzva! Akkor most WTF ??? Valaki járt már így, vagy valami ötlet?