Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beszabehu. Ne mtudok kreálni egy Hell beyond .. instát. Azt írja nekem ez a szar, hogy "contains a word that is not permitted".

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Miért? Mennyivel vagy mivel rosszabb mint az US?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

<#mf2> ez jó volt! xD

wardogzombie
megcsinálta a pálinkás küldit<#pias><#idiota><#mf1>

most saját magadat szidtad le? xD

MadeInHell
Hülye vagy csináld meg Bryen pálikás quest elöször.Aztán lehet craftolni.

TAO BoT Warr

MadeInHell
sziasztok! Fegyó craftoláshoz kell Hilt de nem tudom honnan!? Wiki azt írja hogy vegyek Krunk is an Ogre that lives in Rocheste.Baszhatom a soon cityt hol tudok colhen city be venni mert néztem minden fele de nem találtam. kösz

TAO BoT Warr

nem tudni ilyesmirõl

Wizard

wardogzombie
na ez jol jött<#worship>

Faki
Arról lehet valamit tudni, hogy az EU-s spear Lann-t megváltoztatják-e (USA félére)? Mert a jelenlegi kb egy kalap..

MadeInHell
ah kösz!

TAO BoT Warr

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

MadeInHell
havas bundás cuccokat mibõl lehet verni?remélem nem az a medve dobja.Tiszta csöves ruháim vannak :-(

TAO BoT Warr

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az insták másodlagos feladatainál mit jelentenek a végén a (P), (break off), meg az ilyesmik?
Az elõttem szóló jól írta, Oath of honor-nak hívják az esküt amit a parti kreáláskor tenni kell, és csak azt fogja megadni ami ki lett választva. Tehát nem elég 5 perc alatt befejezni, csak akkor kapsz érte pontot ha azt az esküt tette a parti az elején.Annyi még hozzá, hogy ha nem te csinálod a partit, a meglevõknél is lehet látni hogy a leader milyen oath-ot választott ki, olyanra kell menni ami neked még nincs meg. Olyan partiba ahol a leader nem választott ki semmit nem érdemes bemenni.
A battle point nem csak azért fontos mert azzal mehetsz nagyobb instákba, hanem mert AP-t is kapsz utána ami viszont a skillek fejlesztéséhez kell.

A pontokat egyébként mindig megadja a beragadós bug ellenére.
Titan
A Pt-rõl annyit, hogy mikor kreálsz egy "dungeont", akkor a kezdésnél vannak választható feltételek! Ilyen pl. 10 perc alatt vagy HP poti nélkül..stb. ezekre +Pt-t kapsz, ha tudod teljesíteni, de ezt be kell jelölni! Általában 3 féle lehetõség van. Amit már megcsináltál azt megjegyzi és mikor kövire bemész ugyanabba a dungiba és egy másikat választasz, akkor azt hozzáadja a már meglévõ Pt-hez!!! Összegezve ha 3 opció van, akkor gyakorlatilag 3 dungifutam alatt ki lehet maxolni a Pt-t!
Remélem segítettem, ha valami kérdés van, akkor TS-n bárkit megkérdezhetsz, de érdemes elõbb kérdezni, mint dühöngeni..😛

MadeInHell
Nálam is ez volt a gond.De partyba kell menni normalon vagy hardonon 1-2 runt és beadja.Ugy vettem észre ha normalon mész egy 4 es csapattal beszokta adni bonust.Az a baj én is inkább soloztam de szerintem ugy a jo ha nekimész normal partyval aztán hard és utánna solo és végére tuti megvan minden pt bonus.

TAO BoT Warr

Koppa
Meg is untad EU-t? XD Nem lesz ez rossz gyerekek! Igaz olyan battlékat szólózok season of macha-ban csóri gearomban amiket USA szerveren soha... Na majd Hero mode-ban 50+on kíváncsi leszek...

www.hunterssite.info

32 bites win7-el nem lehet valahogy játszani az amcsi szerón?
mert 64-el tudom hogy lehetne..de
CalebJoe
ilyen gond nem volt még eddig nálam pedig mindig /leave-el lépek ki a csata után
nálad van a gond, valamit rosszul csinálsz:/

Wizard

Jockey
az az igazsag a tokom ki van...
lvl10es cave kuldit nemtudom befejezni, mert hiba csinalom meg 5 percen belul itemmel megolve a boss, nem eleg a 100hoz es sztem be se adja, a bonusokat..igy viszont nem tudok lvl 10 feletti kuldiket csinalni..., vagyis a main q line-n ne tudok tovabb haladni, pedig mar 16os vagyok..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Koppa
Jah, ez egy hatalmas bug amúgy amit reméljük javítanak... Miután megkapod az AP-t 3X nyomd meg a - jelet a numpadon! Ennyi!

www.hunterssite.info

néha adja a bónuszokat. megoldás nincs egyelõre

Wizard

MadeInHell
a Battlek végén 80% ba ugy kell ki leavelnem mert nem adja be a bonusokat.Van erre valami megoldás?

TAO BoT Warr

Koppa
No akkor!

Keress minket az EU szerveren! HUNterS Guild!

Kis csúszással ugyan de elkészült a HUNterS Guild a Vindictus EU szerveren is! További részletek a fórumunkon!

www.hunterssite.info

Koppa
Maxra... Minden nap vannak Daily Battlék max AP- ért. És mivel az AP fontosabb mint az exp így minden nap vissza fogsz járni a kicsi battlékba... Ergo simán ki tudod majd maxolni a pt-jét minden battlénak. Nem ez az elsõ karim amit felrántok, így már kicsit unom az elejét, az igazi izgalmak 50+ on kezdõdnek :-) Egy battlét így elsõ körben 2 runból kivégzek, kivéve ha több quest is szól oda, vagy sok AP-t ad.

www.hunterssite.info

Alighanem az usa lesz a bibi...megprobalom euval.

Alienware M17x R4 - Nvidia 780m

Sziasztok,
Valamiert nekem belepeskor Disconnected from the server hibauzennetel nem lep be. Esetleg vmi tipp? Esetleg vége a betanak?

Alienware M17x R4 - Nvidia 780m

Koppa
Lol!
A HUNterS guild már régóta létezõ guild! Mi kb. 30- an a Vindictus USA szerveren toltuk eddig. Mindannyian tehát régi tapasztalt játékosok vagyunk, régóta ismerjük a játék minden csínját! Most készülünk átköltözni az EU szerverre, és nyitottak vagyunk új magyar játékosokra! A guild ma hajnalban fogja megnyitni a kapuit az EU szerveren is! További részletek rólunk a vindictus.hu-n vagy a www.hunters.forumx.hu -n.

Ja és mi a minõségre adunk, nem a mennyiségre. Mivel a kezdõ csapatunk már rég összeállt mi mindenképpen jól fogjuk érezni magunkat!

www.hunterssite.info

Tekintettel arra, hogy bárki alapíthat Guildet, lehet akár 100 is. Jelenleg kettõ van, amelybe megfontolandó belépni. Az egyik a Fekete Sereg, a másik a HUNters. Mindkettõ fórumát megtalálod a www.vindictus.hu-n, valamint rákereshetsz a játékban a Guild ikonnál.

Wizard

Én váltogatni szoktam a CH-kat,és így már nincs ilyen gondom. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

semo1
(Server response delayed) gyakorlatilag 1 instaba se tudok lemenni ma.
másnak nincs ilyen problémája?

semo1
és abból csak 1 online

MadeInHell
jó magyar szokás szerint 20 guild lesz és mindegyikbe 5 player.

TAO BoT Warr

Most akkor több Magyar guild lesz,vagy lesz 1 nagy Magyar?

de az úgy gáz, hogy végigfuttok a questeken és nem csináljátok maxra😊

Wizard

Koppa
Jó, gyorsan lehet fejlõdni, én 12lvl vagyok, és ma csak éjjel fogok tudni kockulni. Szóval kb. hajnal 4- re el is készül a HUNterS EU Guild!

SirKoppa a karim XD

www.hunterssite.info

CalebJoe
csak azért mert tegnap már elértem a 17.szintet olyan 4-5óra alatt
Koppa
EU szerveren lvl 20 és 300K Gold kell a Guild készítéshez... Rajta vagyok a fejlõdésen. Amint kész lesz szólok! 😊

www.hunterssite.info

CalebJoe
eu-ba is beállnék ha lehet😊
Koppa

www.hunterssite.info

Lesz valami Magyar liga EU-n ?

semo1
thx.

insta végén ha megkapod AP-t írd be /leave és okézd

Wizard

LeonSilver
EU-n én sem tolom addig amíg nincs evie. Maradok US szerveren addig.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ez valami bug, majd javítják.

semo1
insta végén hogyan lehet kijönni? 10 percet vártam,és csak a relog segít.

MadeInHell
Aha kösz szépen.Elég sovány a karakter választás,ez az asasin nem az én világom a fiona jó lenne de hát nincs male karakter.Szerintem bevárom mire lesz más karakter is pl wari vagy berzerker(karok meg mittudom én)
mert mire odáig eljut vindictus nem lesz kedvem ujra 0 ról kezdeni.

TAO BoT Warr