Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
TAO BoT Warr
Wizard
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
TAO BoT Warr
Az lenne a kérdésem, hogy az insták másodlagos feladatainál mit jelentenek a végén a (P), (break off), meg az ilyesmik?
A battle point nem csak azért fontos mert azzal mehetsz nagyobb instákba, hanem mert AP-t is kapsz utána ami viszont a skillek fejlesztéséhez kell.
A pontokat egyébként mindig megadja a beragadós bug ellenére.
Remélem segítettem, ha valami kérdés van, akkor TS-n bárkit megkérdezhetsz, de érdemes elõbb kérdezni, mint dühöngeni..😛
TAO BoT Warr
www.hunterssite.info
mert 64-el tudom hogy lehetne..de
Wizard
lvl10es cave kuldit nemtudom befejezni, mert hiba csinalom meg 5 percen belul itemmel megolve a boss, nem eleg a 100hoz es sztem be se adja, a bonusokat..igy viszont nem tudok lvl 10 feletti kuldiket csinalni..., vagyis a main q line-n ne tudok tovabb haladni, pedig mar 16os vagyok..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
www.hunterssite.info
Wizard
TAO BoT Warr
Keress minket az EU szerveren! HUNterS Guild!
Kis csúszással ugyan de elkészült a HUNterS Guild a Vindictus EU szerveren is! További részletek a fórumunkon!
www.hunterssite.info
www.hunterssite.info
Alienware M17x R4 - Nvidia 780m
Valamiert nekem belepeskor Disconnected from the server hibauzennetel nem lep be. Esetleg vmi tipp? Esetleg vége a betanak?
Alienware M17x R4 - Nvidia 780m
A HUNterS guild már régóta létezõ guild! Mi kb. 30- an a Vindictus USA szerveren toltuk eddig. Mindannyian tehát régi tapasztalt játékosok vagyunk, régóta ismerjük a játék minden csínját! Most készülünk átköltözni az EU szerverre, és nyitottak vagyunk új magyar játékosokra! A guild ma hajnalban fogja megnyitni a kapuit az EU szerveren is! További részletek rólunk a vindictus.hu-n vagy a www.hunters.forumx.hu -n.
Ja és mi a minõségre adunk, nem a mennyiségre. Mivel a kezdõ csapatunk már rég összeállt mi mindenképpen jól fogjuk érezni magunkat!
www.hunterssite.info
Wizard
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
másnak nincs ilyen problémája?
Wizard
SirKoppa a karim XD
www.hunterssite.info
www.hunterssite.info
www.hunterssite.info
Wizard
Wizard
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"