1924
-
Há mert van olyan, amikor 6 házba is el kell futni egymás után beszélgetni az NPC-kkel. :D -
hogy mi van?
-
Szerintem az összes játékos egyetértene azzal, hogy ezeknek az npcknek kellene építeni EGY HATALMAS HÁZAT, AHOL AZ ÖSSZES NPC ELFÉR. SZÁLLODÁT AKÁR... -
unusual #1161 Engem nem kell felvenni friendbe! :-D -
Fallingstar #1160 meg kell ölnöd 1x a boos-t -
Atrax47 #1159 Sziasztok!
Olyan kérdésem volna hogy 31 vagyok eddig minden pancélt megcsináltam amit akarok most értem el hogy fionaval plate armort hordjak de hiába vettem meg neki a tekercset a blood prince settel 1üt nem jelenik meg a kovácsnál. Mit kéne tennemhogy krafolható legyen? -
Lvl 26 körül valaki? -
Ezt is köszi! -
Richardix #1156 Channelek csak azért vannak, hogy ne legyen tömeg, egyébként lehet köztük váltani, jobb felül ha rákattintasz a channel kijelzőjére. -
Channelek/realmook közötti váltás létezik, vagy maradsz, amelyiken kezdtél?
Kicsit sok már tudom... :) -
Köszönteeem! -
Jobb alul friends -> add friend. -
De a fegyver nem semmisül meg. Ez nekem bőven elég.
Kérdés. Barátot hogyan lehet felvenni in game?
Six kollégával már sokat táncoltunk egymás idegein, és folytatnánk. :DDD -
Fallingstar #1151 Kérem a Fekete Sereg és Fehér Sereg tagjait, hogy jöjjenek TS3-ra, de várjuk a többi Vindictus-os játékost is szeretettel!
Address: 84.21.11.243:19987
pw: 123 -
Richardix #1150 Pontosítok: +3-ig 100% hogy sikerül, +4 és +5-nél ha nem sikerül akkor 1 szinttel visszaugrik. -
Sixtail #1149 Jah, most olvastam amott, hogy várod a PM-em, lulz, no mindjárt írom. :P -
Sixtail #1148 Ez az Dózi, PM a neved, aztán nyomhatjuk együtt. :D -
Ismételten leköteleztél. -
Vagrant #1146 Item mail nemtul durva, foleg skinek.
Enchanthoz kell a cucc ha nagyon kiakarod huzni de megis veheted mastol.
Jelenleg +5 a max eu-n azt barmi itemshop cucc nelkul is jatszva kihuzhatod.
Ha nemsikerul az enchant 1-5 kozott visszaesik a szintje. Nagyobb enchantnal nemtudom.
-
Majdnem :D
-
Ha mindenhol csak fele ilyen igénytelen választ kapnának az emberek, akkor senkinek nem lenne sosem semmi problémája. ;)
Köszönjük szépen a választ. Sokat segítettél.
Másik kérdés.
Mennyire item mall függő a játék? Nézegettem a dolgokat. A boldoguláshoz elengedhetetlen, vagy E-Penis növelésre szolgál csak a dolog?
Például a +olsánál védő cucc, ami +4 +10 között véd. Elengedhetetlen, vagy mák és kész?
A +olásnál a cuccok fail esetén megsemmisülnek, vagy redukálódik a szintjük? -
Vagrant #1143 az EU verzioba jelenleg 3 class talalhato.
Evie staffal-mage,support Kaszaval kozelharcos
Fiona kozelharcos mace-+sebzes, de lassabb kard kissebb sebzes gyorsabb tamadas (ez lenne a tank, de itt igazabol nincs se tank se healer)
viszont pajzsot hasznal amivel haritja a tamadasokat, a tobbi class foleg elugrik eloluk.
az utolso class jelenleg a Lan o egy gyors dualwieldet hasznalo karakter, landzsa vagy kard a hasznalhato fegyvere.
Szoval amelyik tetszik azt inditsd.
Itt jelenleg nincs olyan helyzet amihez xy class elengedhetetlen lenne.
Most ha minden igaz probal az EU felzarkozni a NA szerverekhez.
Utana egyutt haladhatunk veluk.(44lvl EU cap, meg NA 70lvl van)
Kesobb meg bekerul az ugynevezett Karok class is ezis tankosabb karakter lessz nagy 2 kezes totemmel harcol es nem a gyorsasagrol lessz hirem, inkabb a hatalmas utesek es pankratorokat megszenyenito mozdulatokrol.
Mindegyik class mas jatekelmenyt ad. Ezert ajanlom nez videot a classrol. Probald ki nyugodtan oket. (elnezest az igenytelenul osszetakolt posztert)
-
Sziasztok.
Most töltöm.
Van már rutinom MMO-ban.
Tankot megéri elsőre? Ha igen, akkor melyik a tank? (warrior) -
Válaszoltam, de addigra kiírta, hogy offline vagy. -
Van az a battle, ahol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kinyírják Ellis-t,
ott a partyból legalább egy embernek mindig bebuggol a nézet a cutscene után, ami elég necces, főleg, hogy most 2-en mentünk és a társam kb. semmit nem tudott csinálni, szóval kénytelen voltam lesolozni. :p
-
Örülünk neki, de azért válaszolhatnál, hogy mennyi DEF-ed van... :D -
Fallingstar #1138 Boss elleni pvp koreában -
Én most jártam így (eddig még soha). Ebben az a szopás (NA szerveren is jártam már így nem egyszer, ott a proxy lehalása miatt), hogy éppen vége lett az instának, még nem adta meg az AP-t de a daily közül levette. Bye-bye daily AP.... -
Ja. Tetszik a játék, azt épp a sok információt próbálom begyűjteni :D -
Fallingstar #1135 el vagy látom :D -
Oké. Úgy látom minden shield blockol 360fokban. Nice. -
Baszki. Insta végén járok, erre eddig először kapok egy DC-t. -
Van két shieldem. Az egyik kör alakú, és az van ráírva, hogy minden irányból blockol. Akkor a másik nem? Ahhoz nincs odaírva. -
Két nap után belenéztem az options részbe is. Na igen... ilyen egy IGAZI PCs (source engine-es) JÁTÉK! -
Fallingstar #1130 A Fekete és a Fehér Sereg egy klán, csak a helyszűke miatt kellett még egyet alapítani -
unusual #1129 Nem normális! Nem tudom mitől lehet..... -
unusual #1128 Fekete Sereg,Fehér Sereg,Hunters,és még van pár..... -
Valóban. Köszi. -
HA meg lesz a hét arról tudni fogsz. Egyébként ez egy bug, ami még a NA szerveren is van. Ha kilépsz a játékból, majd vissza akkor a jó értéket fogja mutatni. De csak mutatni mutatja rosszul! Tehát ha meg lesz a 7 akkor hiába van ott nulla, kész lesz a feladat. -
A caster csajjal próbálnánk megcsinálni a revive skillt, és azt írja, hogy 7szer élessze a party társat. Engem felélesztett 46464 szor, de még mindig 0/7 WTF?