Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdés viszont kérdés maradt. Vajon melyik evie-t kapjuk?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Wizard
Arra azért kíváncsi leszek, hogy az evie miylen lesz?!
Mint "régen" az US szerveren vagy oylan mint most. VAn különbség a kettõ között!
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Halad ez..
Wizard
Tetszik, nem tetszik, ez így VAN! Nem csak itt, máshol is!
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Én nem adom fel, kiváncsian várom mi lesz belõle, és ha értelmes tartalom + karakterek is megjelennek, letesztelem újra. Addig meg a sírók pártján vagyok.
Ellenben tényleg elég könnyû azok számára, akik keresnék a kihívást, ugyan is segget vakarva félkézzel is végig lehet szántani a pályákat Blood Prince-szig szinte mindet (hardon).
Másik bajom vele, hogy nagyon unalmas a Lann, Fionához nem volt szerencsém még, továbbá nincs férfi/nõ kasztok között, én meg rühellek nõi karakterekkel mászkálni.
Aztán, poén ez a dobálózás, meg meg falhoz csapkodás, de annyira eszeveszett a tempó, hogy ki se lehet élvezni a játék ezen részét, amit én személy szerint nagyon sajnálok.
Azt meg hogy fenntartsák az érdeklõdést és késleltetni az epizódok/kasztok beillesztését szerint elég gázul fog elsülni. Jövõre itt van a Diablo, Guild Wars stbstb és úgy veszítik el a játékosok nagy részét, hogy meg se mutatták mit tud a Vindictus.
Én egyébként arra tippelek, hogy a lokalizációval szenvednek de nagyon..
Nagyon könnyû és ezáltal teljesen agyatlan lett, nincs benne semmi kihívás.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Na most aki még sose játszott ezzel a játékkal, elhiszem, hogy az EU szerver is lenyûgözi! De nyugi, én is EU-n tolom (na jó, néha felnézek USA szeróra is), és lentebb már leírtam, hogy miért kényszerülök rá...!
Ennyi 😊
www.hunterssite.info
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
www.hunterssite.info
Arról nem is beszélve, hogy az európai játékosok zöme tolta/tolja a Vindictust USA szerveren, mert akit igazán érdekelt már rég megtalálta a módját, hogy tudja kijátszani az IP korlátozást. Na nekik (és az õ táborukat erõsítem én is) egy hatalmas csalódás lett az EU szerver.
És a lényeg továbbra is az, hogy kiadtak nekünk egy 2008-as játékot 2011 végén sok sok buggal az elejétõl! Visszafelé haladtunk az idõben... hurrá 😊
Van aki nem szereti a Lann-t. Lehet azért, mert mindenki azzal tolja (jobb híján), lehet azért, mert az Evie és a Karok is le dps-eli, lehet azért, mert az emberek zöme odáig van a mage kasztokért, arra meg ugye várni kell...
www.hunterssite.info
TAO BoT Warr
Egyébként: Mi baja mindenkinek Lann-al? 😛
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Igen nagyon jó lesz ám ez a gém késõbb. Kicsit furcsa a "zárt tér" az igaz, de egyrészt szokás kérdése, másrészt meg a többi is ilyen csak nagyobbnak tûnik. Az L2-ben is ugyan azokat a mobokat ütöd feszt.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az összes puskapor is vérzik, me ha ilyen kevés tartalommal és karakterrel nem akarnak ellõni mindent, akkor az a minden is édeskevés lehet.
de! ne igy legyen, és kiváncsian várom a további eseményeket.
Tényleg vannak bugok, de inkább csak bosszantóak, a játékmenetet nem befolyásolják. Aki meg már 44-es az meg is érdemli, tanuljon meg mértéket tartani (tényleg mennyit játszott aki már 44?).
Két karakter van. Elhangzott már itt, az usa is ennyivel indult. Nem véletlen az epizódos szerkezet, így próbálják az érdeklõdést folyamatosan fenntartani. Nem akarnak egy csomó puskaport egyszerre ellõni.
Persze megértem aki megszokott valamit odaát és nem ugyanazt kapta, de ez van.
Aki túl könnyûnek találja, annak javaslom Kobold Chief-et hardon, difficulti up-pal 😊
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Kár érte. ( majd talán egyszer... késõbb... valamikor... )
www.hunterssite.info
www.hunterssite.info
A hell pedig igenis csúnya szó...bekaphatják...mert azt, hogy pokol nem írhatod le egy akcióMMO-ban! Persze van még jópár érdekes szó amit csillagoz...pl. NEXON!
www.hunterssite.info
Wizard
When will Kalok be released?
Answer:
We won't take not nearly the time NA did. Because or plan is alot faster than NA Version, we want to speed up.
But basically Kalok will appear in the same Episode than in NA Version and in KO.
So it's not a year, but also not next month.
I can't say more right now.
És úgy tûnik marad is 1 ideig.
Wizard