1924
  • Fpocok
    Há mert van olyan, amikor 6 házba is el kell futni egymás után beszélgetni az NPC-kkel. :D
  • wardogzombie
    hogy mi van?
  • Fpocok
    Szerintem az összes játékos egyetértene azzal, hogy ezeknek az npcknek kellene építeni EGY HATALMAS HÁZAT, AHOL AZ ÖSSZES NPC ELFÉR. SZÁLLODÁT AKÁR...
  • unusual
    Engem nem kell felvenni friendbe! :-D
  • Fallingstar
    meg kell ölnöd 1x a boos-t
  • Atrax47
    Sziasztok!

Olyan kérdésem volna hogy 31 vagyok eddig minden pancélt megcsináltam amit akarok most értem el hogy fionaval plate armort hordjak de hiába vettem meg neki a tekercset a blood prince settel 1üt nem jelenik meg a kovácsnál. Mit kéne tennemhogy krafolható legyen?
  • Grr1234
    Lvl 26 körül valaki?
  • ToshiBá
    Ezt is köszi!
  • Richardix
    Channelek csak azért vannak, hogy ne legyen tömeg, egyébként lehet köztük váltani, jobb felül ha rákattintasz a channel kijelzőjére.
  • ToshiBá
    Channelek/realmook közötti váltás létezik, vagy maradsz, amelyiken kezdtél?

Kicsit sok már tudom... :)
  • ToshiBá
    Köszönteeem!
  • Grr1234
    Jobb alul friends -> add friend.
  • ToshiBá
    De a fegyver nem semmisül meg. Ez nekem bőven elég.
    Kérdés. Barátot hogyan lehet felvenni in game?
    Six kollégával már sokat táncoltunk egymás idegein, és folytatnánk. :DDD
  • Fallingstar
    Kérem a Fekete Sereg és Fehér Sereg tagjait, hogy jöjjenek TS3-ra, de várjuk a többi Vindictus-os játékost is szeretettel!
    Address: 84.21.11.243:19987
    pw: 123
  • Richardix
    Pontosítok: +3-ig 100% hogy sikerül, +4 és +5-nél ha nem sikerül akkor 1 szinttel visszaugrik.
  • Sixtail
    Jah, most olvastam amott, hogy várod a PM-em, lulz, no mindjárt írom. :P
  • Sixtail
    Ez az Dózi, PM a neved, aztán nyomhatjuk együtt. :D
  • ToshiBá
    Ismételten leköteleztél.
  • Vagrant
    Item mail nemtul durva, foleg skinek.
    Enchanthoz kell a cucc ha nagyon kiakarod huzni de megis veheted mastol.
    Jelenleg +5 a max eu-n azt barmi itemshop cucc nelkul is jatszva kihuzhatod.
    Ha nemsikerul az enchant 1-5 kozott visszaesik a szintje. Nagyobb enchantnal nemtudom.
  • Fpocok
    Majdnem :D

• ToshiBá
    Ha mindenhol csak fele ilyen igénytelen választ kapnának az emberek, akkor senkinek nem lenne sosem semmi problémája. ;)
    Köszönjük szépen a választ. Sokat segítettél.

Másik kérdés.
    Mennyire item mall függő a játék? Nézegettem a dolgokat. A boldoguláshoz elengedhetetlen, vagy E-Penis növelésre szolgál csak a dolog?
    Például a +olsánál védő cucc, ami +4 +10 között véd. Elengedhetetlen, vagy mák és kész?
    A +olásnál a cuccok fail esetén megsemmisülnek, vagy redukálódik a szintjük?
  • Vagrant
    az EU verzioba jelenleg 3 class talalhato.
    Evie staffal-mage,support Kaszaval kozelharcos
    Fiona kozelharcos mace-+sebzes, de lassabb kard kissebb sebzes gyorsabb tamadas (ez lenne a tank, de itt igazabol nincs se tank se healer)
    viszont pajzsot hasznal amivel haritja a tamadasokat, a tobbi class foleg elugrik eloluk.
    az utolso class jelenleg a Lan o egy gyors dualwieldet hasznalo karakter, landzsa vagy kard a hasznalhato fegyvere.
    Szoval amelyik tetszik azt inditsd.
    Itt jelenleg nincs olyan helyzet amihez xy class elengedhetetlen lenne.
    Most ha minden igaz probal az EU felzarkozni a NA szerverekhez.
    Utana egyutt haladhatunk veluk.(44lvl EU cap, meg NA 70lvl van)
    Kesobb meg bekerul az ugynevezett Karok class is ezis tankosabb karakter lessz nagy 2 kezes totemmel harcol es nem a gyorsasagrol lessz hirem, inkabb a hatalmas utesek es pankratorokat megszenyenito mozdulatokrol.
    Mindegyik class mas jatekelmenyt ad. Ezert ajanlom nez videot a classrol. Probald ki nyugodtan oket. (elnezest az igenytelenul osszetakolt posztert)
  • ToshiBá
    Sziasztok.
    Most töltöm.
    Van már rutinom MMO-ban.
    Tankot megéri elsőre? Ha igen, akkor melyik a tank? (warrior)
  • Fpocok
    Válaszoltam, de addigra kiírta, hogy offline vagy.
  • Grr1234
    Van az a battle, ahol

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kinyírják Ellis-t,

ott a partyból legalább egy embernek mindig bebuggol a nézet a cutscene után, ami elég necces, főleg, hogy most 2-en mentünk és a társam kb. semmit nem tudott csinálni, szóval kénytelen voltam lesolozni. :p

• Grr1234
    Örülünk neki, de azért válaszolhatnál, hogy mennyi DEF-ed van... :D
  • Fallingstar
    Boss elleni pvp koreában
  • LeonSilver
    Én most jártam így (eddig még soha). Ebben az a szopás (NA szerveren is jártam már így nem egyszer, ott a proxy lehalása miatt), hogy éppen vége lett az instának, még nem adta meg az AP-t de a daily közül levette. Bye-bye daily AP....
  • Fpocok
    Ja. Tetszik a játék, azt épp a sok információt próbálom begyűjteni :D
  • Fallingstar
    el vagy látom :D
  • Fpocok
    Oké. Úgy látom minden shield blockol 360fokban. Nice.
  • Fpocok
    Baszki. Insta végén járok, erre eddig először kapok egy DC-t.
  • Fpocok
    Van két shieldem. Az egyik kör alakú, és az van ráírva, hogy minden irányból blockol. Akkor a másik nem? Ahhoz nincs odaírva.
  • Fpocok
    Két nap után belenéztem az options részbe is. Na igen... ilyen egy IGAZI PCs (source engine-es) JÁTÉK!
  • Fallingstar
    A Fekete és a Fehér Sereg egy klán, csak a helyszűke miatt kellett még egyet alapítani
  • unusual
    Nem normális! Nem tudom mitől lehet.....
  • unusual
    Fekete Sereg,Fehér Sereg,Hunters,és még van pár.....
  • Fpocok
    Valóban. Köszi.
  • LeonSilver
    HA meg lesz a hét arról tudni fogsz. Egyébként ez egy bug, ami még a NA szerveren is van. Ha kilépsz a játékból, majd vissza akkor a jó értéket fogja mutatni. De csak mutatni mutatja rosszul! Tehát ha meg lesz a 7 akkor hiába van ott nulla, kész lesz a feladat.
  • Fpocok
    A caster csajjal próbálnánk megcsinálni a revive skillt, és azt írja, hogy 7szer élessze a party társat. Engem felélesztett 46464 szor, de még mindig 0/7 WTF?