1924
  • ToshiBá
    *business*
  • ToshiBá
    Nem töltögettem vaze. XD
    A büdösnagy Londonban 9 emberrel osztozok egy elvileg 12 megás, de gyakorlatban 2 megás neten... ( a lendlord büszkén veri a mellét, hogy busines csomag... épp csak az optikai kábel nincs még kiépítve hozzá)Majd ha költözök lesz jobb. Addig evvan. :)
  • Grr1234
    http://www.vindictuswiki.com/wiki/Health_Mastery
  • Fpocok
    Ez komoly, hogy Fionának ilyen kevés hpt ad a health mastery skill? 20?
  • Koppa
    Jaj remélem meglepnek minket EU szerveren szerdán a karbantartás után valamivel Pl:KAROK... Annyira boldog lennék!
  • Grr1234
  • fejnelkuli
    Nekem se indul.Betölt-kilép.Valami ötlet?
  • Sadax
    oks köszi :)
  • LeonSilver
    Itt closed béta. NA szerveren a ráktuggya..
  • roland4
    ti mióta játszotok?
  • LeonSilver
    200
  • Sadax
    Hali
    Melyik ch.-n van a legtöbb magyar?
  • roland4
    uuu az szép szint !am mióta játszotok??Én 2 napja és van egy 13as szintü karakterem:).
  • Grr1234
    32
  • LeonSilver
    44 & 32 & 38
  • roland4
    Neketek eu-n hanyas karakteretek van??
  • CalebJoe
    akkor majd visszamegyünk az USA-ra:)
  • roland4
    köszi a választ!
  • unusual
    Még nem. Talán 19-én lesz patch,és utána majd kiderül talán mikor.....
  • roland4
    sziasztok a eu szerverén átlehet transformálni magad paladiná vagy dark knightá?
  • Grr1234
    Highest-ről tettem High-ra... :D vindictus.nexoneu.com-ról logout, újra bejelentkeztem és jó lett. Próbáld meg te is.
  • Sixtail
    Csak egy tipp, de lehet, hogy nem bírja a géped az akkora grafikát? :D
    Ha így van, akkor nyilván kell egy reinstall neki, mert ha nem indul, nem is veheted le a grafikát megint, ugye? o.o

Amúgy nekem megy a játék gond nélkül, a hiba üzenet megjelenik mindig, de nem zavar, egy OK neki és eltűnik, csak ez a friend meg guild messenger nem jó.

No de most majd letesztelem, be e vált amit tettem vele. :)
  • Grr1234
    Nem tudom mi baja, el se indul... Grafikát átállítottam Highra, megkérdezte, hogy újraindítom-e, és azóta nem jó. :<
  • Grr1234
    Most nekem is beszart, csak nekem rögtön kijön a hibaüzenet.
  • Sixtail
    Van olyan file, igen. Most azt betettem a kivételekhez tűzfalnál meg vírusirtónál, hátha az blokkolta eddig, meglássuk mi lesz, remélem megjavul. *-*

Unu, most milyen néven futsz, Diamond vagy Unusual? Mert ezt a két nevet láttam tőled. :P

Én TheSixth néven futok itt, ch99-en gémelünk Dóziékkal.

Btw, ez a local szerver dolog dungiban nagyon idegesítő. Még Dóziékkal is laggoltam, ha ő a leader, képzelem mi lesz, ha egy távolabbi emberke a leader. o.O
    Habár mikor ketten voltunk csak, egész tűrhető volt.
    Ha jól értem, az is befolyásolja a dolgot, hogy töltögetünk e közben, mert az ugye lassítja a netet, szóval Dóz, ne töltögess közben! :D
  • Fpocok
    Anyám... borogass!
  • Fallingstar
    US Epizód 9: A végzet dala
  • Grr1234
    C:\Program Files\Vindictus EU\en-EU <- itt van olyanod, hogy NMService.exe? Ha nincs, akkor töröld ki a CurrentInfo.txt-t, és úgy próbáld.
  • unusual
    3karim van ;) Felveszlek téged is FL-re. ;)
  • unusual
    Le is írtam neked. ;) Mintha olyan nehéz lenne kitalálni.... ;)
  • Fpocok
    Kipróbáltam, de nem tetszett. Kb 1 órát toltam vele.

1171?
  • Sixtail
    Már kérdeztem mi a neved, de nem mondtad. >.>

Btw, az én friendlistem amúgy is bugos, nem látom a neveket, csak egy level XX mutatót és annyi, semmi több nincs ott. Ennek nyilván van valami köze ahhoz az error üzenethez, amit minden beloggolásnál kapok (lásd --> 1123 hsz). Ha valakinek van valamilyen ötlete, hogyan lehetne ezt korrigálni, ne tartsa vissza az infót, köszi!

Ja, és valaki tudna nekem mutatni egy jól működő friendlist képet? Épp érdekel, hogy néz ki. *-*

Na de ideje aludni! *-*
  • ToshiBá
    Nem mondtad, hogy játszol... :P

@Fpocok

Játssz egy kicsit a 9Dragonssal... 1 óra futkosás questek miatt. Oda-vissza-oda-vissza. Ott külön transport pillek vannak item mallban, hogy ne kelljen futkosnod. Na? Ugye hogy inkább ez, mint 3-4 szerveren végigrohanni 1 quest miatt?
  • Fpocok
    Valaki nem tudja, hogy tudnám bebindelni a sima attackra, tehát ami most a bal klikk... az egyik görgő irányra? Csak mert hibáa állítom be, nem működik. A jobb klikket megtudtam csinálni.

Valahogy be kéne állítanom, hogy a két egér gomb a görgő két irányán legyen...
  • Fpocok
    Amikor már másodszorra megyek oda vissza, akkor igen, klcsit zavar. Van dupla klikk gomb az egeren, azzal gyorsan pörgeti.
  • Grr1234
    Igen
  • roland4
    Sziasztok,ti a Vindictus EU-n játszotok?
  • Koppa
    Enchantolás:
    1-3ig 100% a siker
    4-5 ha nem sikerül visszatörik 1- et.
    6-8 ha nem sikerül nullázódik
    9+ ha nem sikerül eltörik a fegyver.

6+ tól a fegyverek + attack speedet kapnak mégpedig szintenként 3-mat így egy +8 as fegyver 9attack speeddel rendelkezik. Ami nagyon sok! (Leginkább a Karoknak fontos, hogy 8+ os fegyvere legyen, mert egyébként nagyon lassú)
    Amikor letörik vagy nullázódik egy item veszít a max durability- jéből és nem is keveset, így nem lehet a végtelenségig enchantolgatni. Sajnos a nagy szintű fegyverek 5+ után nagyon nagy %- kkal failolnak be. Én volt, hogy USA szerveren 12 millát csesztem el Karokom 50+ os fefyverére hogy +8 legyen. (kifingattam két fegyvert durabilityben, és a 3. sikerült)
    A max enchant USA szerveren 15 ha jól tudom, de.lvl 9+os itemet már nem lehet könnyen eladni mert bindel a karinál, amit NXért vásárolt szérummal le lehet ugyan szedni róla, de a kövi kari aki megveszi annál ismét bindel, szal 9+ os itemek nem nagyon vannak USA Marketben. Arról nem is beszélve, hogy a 9+ nagyon törik...
  • Fallingstar
    nagyobb gond, hogy kattintgatni kell végig npcknél...
  • Grr1234
    Ha ez zavar, akkor Cabal-lal ne játssz... :D