Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Wizard

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Wizard
Wizard
Hány szerver van? Hol vannak a magyarok?
A dual-wieldes kaszt férfi vagy nõi karater? Olyannal szeretnék nyomulni, de ha nõi, akkor felejtõs. >.>
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Ha igen, unu, miért nem szóltál? >.>
És látom Made is itt van, ahojka! 😄
No de, hány szerver van, melyiken játszatok? Van már guild?
Most nem bírom megnézni sajna, mert nem vagyok otthon, és még kb 1 hétig nem is leszek, de aztán majd én is belevágok Vindictusba. *-*
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Wizard
Wizard
5perce írták ki.
Pl. ott a Revenge küldi az elején, emlékszem a szintjén bementünk 4-en körbeálltuk az egyiket, ütöttük, meghalt, aztán ütöttük a másikat, meghalt. Hardon is. Aztán 19-esen napi AP miatt visszamentem, jött velem két 12-es szintû, a kalapácsos boss nyomott egy akkora körkörös maflást, hogy a hp-m 2/3-át levitte, a két kis szintû meg meghalt.
Aztán minap maci raiden, jött két 29-es velünk, igaz, hard és diff up volt, a medve raid eddig nekem csalódás volt, hogy milyen könnyû, de most valósággal szétszedett minket, õrjöngött, úgy fejezõdött be a csata, hogy a 4 22-23-as holtan nézte, ahogy a két nagyobb nagy nehezen lenyomja.
Wizard
Wizard
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Régen nem játszottam USA-n Evie-vel, csak EP8 part1-2-ben. Ettõl függetlenül nagyjából tudom, h milyen volt régen, utána olvastam kicsit még régebben...
www.hunterssite.info
Wizard
A peccs már lejött!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
TAO BoT Warr
Nekem kaszás evie-m van és kurvára nem szorúl senki mõgé. A gólemmel és a mana pistollal meg bármit leszólózok. Ja, és AP meg annyi van, hogy lassan teljesen ki vannak fejlesztve a staffos cuccai is.
Amúgy milyen Evie-re várok, mert egy féle van... lvl 25 ig csak staff, manjd megkapja az elsõ skilljeit schythe- re (kasza). Ne várjatok egyelõre sokat, nyilván kap 4-5 skillt staffra meg 1-2-õt schythe-re... Aztán mindenki eldöntheti melyik fegyverre skillezi az Evikéjét.
Megjegyzés:
Staffal az Evie a legdurvább dps a játékban, és heal skilljei miatt nagyon szeretik partikban. Intre- M.attacra és Agira kell rágyúrni nála. Clothban késõbb lightban tolja.
Kaszával is jó, de dps-ben kb. a Lann mögé szorul. Party heal skillje kaszával nem mûködik. Intre- M.attackra, Agira, Str-re- Attackra kell nagyon pakolni nála. Jóval több AP kell hozzá. Cloth késõbb light, majd heavy aztán plate cucc megy rá, hiszen közelharcot tol.
Jótanács: Aki már most tudja, hogy kaszával fogja tolni az a staffos skillekre ne nyomjon 1 db AP- t se, várjon és majd a schythe-s illetve közelharci skillekre (str, smash, combat stb.) tolja rá az AP- t. Aki megpróbálja esetleg mindkettõ fegyvernem skilljeit egyszerre húzni, az valószínû kap egy mindkét fegyóval gyenge Eviet. Kb. ha már az egyik fegyó összes skilljét kimaxoltuk akkor lehet majd gondolkozni a másik fegyver skilljeinek felhúzásán, ha eredményesek akarunk a kezdetektõl lenni.
www.hunterssite.info