Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Xfire egyszerûen nem akarja érzékelni nekem ezt a játékot. Hogyan tudnám ezt megoldani?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Mi a szent szar van? Ebben az EU verzióban nincs Healing Corona?? Nebasszanak már ..

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

7-13-55 vagy ahol vagyunk éppen. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

bakker...nem ide akartam írni-,-

UK szerverek nálam is beváltak😊 többi laggol

amelyikre betesz 😄 13-as amúgy

Wizard

Grr1234
Melyik ch-n szoktatok lenni?

Jah sorry Six! :-) Várunk szeretettel! :-)

ez nagyon nagy xD

Grr1234
Játszik most vki?

Õ nem Micimackó, hanem Maci Laci! 😄
0Fritz0
Vagy kaphatná a kedves, csekély értelmû medvebocs nevét is, akin azóta már kicsit jobban meglátszik a folyamatos méz zabálás következménye.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Magyarok vegyetek fel 😄 Ranejin lvl 20 blader xD Meg kéne magyar guild is 😄
<#taps>

vacilálunk a Hello Kitty Sereg és a Pindúr Pandúrok Sereg között😛

Wizard

wardogzombie
Rózsaszín mikor lesz?<#law><#hehe>

A Fekete Sereg és a Fehér Sereg egy guild csak a Fehérbe a kisebbek mennek, mert a Fekete teli van

Wizard

Az agyam megáll, hogy ezt a tetves kamera bugot még mindig nem javították..

CalebJoe
ezekrõl a guildekrõl tudok fekete sereg, fehér sereg, HUNterS
CalebJoe
ugyan az mint az usa lann férfi, fiona nõ, evie nõ karok meg még nincsen, ûgy tudom csak egy eu szerver van azon belül meg 200csatorna
Helyes, már alig várom, hogy hazaérjek, pedig még el sem utaztam. 😄

Hány szerver van? Hol vannak a magyarok?

A dual-wieldes kaszt férfi vagy nõi karater? Olyannal szeretnék nyomulni, de ha nõi, akkor felejtõs. >.>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

CalebJoe
ja már egy ideje kijött és van néhány guild is
Lulz, Vindictus EU már kijött? Úgy értem lehet gémelni Open Betával már mindenkinek?

Ha igen, unu, miért nem szóltál? >.>
És látom Made is itt van, ahojka! 😄

No de, hány szerver van, melyiken játszatok? Van már guild?
Most nem bírom megnézni sajna, mert nem vagyok otthon, és még kb 1 hétig nem is leszek, de aztán majd én is belevágok Vindictusba. *-*

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Wizard

Már megy.

We'll have to extend the maintenance for two more hours than scheduled. Thank you for your patience fans.

5perce írták ki.

semo1
Egész napos maintenance lesz?

A létszám egyértelmûen befolyásolja, a bossnak eleve sokkal több élete van több csapattaggal, a szint viszont.. hát nem tudom... szerintem nem, de ez tényleg csak tipp.
Én ilyet nemigazán tapasztaltam mikor magasabb szinten visszamentem(max hogy gyorsabban pucoltam). Lehet hogy a party száma inkább ami befolyásolja a talán.
Nem tudom valaki meg tudja-e erõsíteni, de nekem az az érzésem, hogy a játék az instába belépõk átlagos szintjéhez valamilyen módon skálázza a mobok/bossok támadóerejét.
Pl. ott a Revenge küldi az elején, emlékszem a szintjén bementünk 4-en körbeálltuk az egyiket, ütöttük, meghalt, aztán ütöttük a másikat, meghalt. Hardon is. Aztán 19-esen napi AP miatt visszamentem, jött velem két 12-es szintû, a kalapácsos boss nyomott egy akkora körkörös maflást, hogy a hp-m 2/3-át levitte, a két kis szintû meg meghalt.
Aztán minap maci raiden, jött két 29-es velünk, igaz, hard és diff up volt, a medve raid eddig nekem csalódás volt, hogy milyen könnyû, de most valósággal szétszedett minket, õrjöngött, úgy fejezõdött be a csata, hogy a 4 22-23-as holtan nézte, ahogy a két nagyobb nagy nehezen lenyomja.

<#levele>

mázlid van neked csak 1 percet nekem plusz fél órát-.-''

Wizard

úgy néz ki hogy csak egyszer jött be...<#falbav> most ahányszor próbáltam annyiszor rá dobott +1 percet...<#boxer>

nekem is volt ilyen aztán újra próbáltam és beengedett...

Csak engem kapott el ma este a waiting time(ami jelenleg 1 óra..).Úgytûnik Evie behozatala erõsen megdobta a playerbase-t
Nah! Igy már mindjárt jobban tetszik a játék. kisCsaj néven már bent is tespedek <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Koppa
Ja, hogy ilyen különbségekre gondolsz! 😊
Régen nem játszottam USA-n Evie-vel, csak EP8 part1-2-ben. Ettõl függetlenül nagyjából tudom, h milyen volt régen, utána olvastam kicsit még régebben...

www.hunterssite.info

Hát igen erre már rég várt a nép márcsak Karok kéne..😄
MadeInHell
Nagyon kemény ez az Evie!

TAO BoT Warr

Evie berakva

Wizard

LeonSilver
Nem ez az egyetlen ahol a nemet nem lehet szabadon választani. Megjegyzem ez jó nagy fasság, viszont a fejlesztgetõknek kicsit egyszerûbb.

A peccs már lejött!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

MadeInHell
isten hihetetlen ez a játék.

TAO BoT Warr

LeonSilver
Nincs

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

MadeInHell
Evie be van male karakter ? videókba csak csajt láttam.Nagyon remélem hogy igen vagy rakják be azt a karokat is de gyorsba.

TAO BoT Warr

Ha játszottál US suerveren evie karival akkor tudhatod, hogy az ami most van "kissé" különbözik attól ami mondjul 1/2 évvel ezelõtt volt. A skill használat is más volt és a skillek is. Vegyük csak monjuk a HEAL-t. Régen egyenként lehetett gyógyítani a népeket, most viszont egy ilyen bizbaszt lehet "letenni" ami gyógyítja az arra sétálókat.

Nekem kaszás evie-m van és kurvára nem szorúl senki mõgé. A gólemmel és a mana pistollal meg bármit leszólózok. Ja, és AP meg annyi van, hogy lassan teljesen ki vannak fejlesztve a staffos cuccai is.

Koppa
Jaj végre valami jó történik:-) Bár nem egy Karok de legalább egy számomra játszható kaszt! :-)

Amúgy milyen Evie-re várok, mert egy féle van... lvl 25 ig csak staff, manjd megkapja az elsõ skilljeit schythe- re (kasza). Ne várjatok egyelõre sokat, nyilván kap 4-5 skillt staffra meg 1-2-õt schythe-re... Aztán mindenki eldöntheti melyik fegyverre skillezi az Evikéjét.

Megjegyzés:
Staffal az Evie a legdurvább dps a játékban, és heal skilljei miatt nagyon szeretik partikban. Intre- M.attacra és Agira kell rágyúrni nála. Clothban késõbb lightban tolja.
Kaszával is jó, de dps-ben kb. a Lann mögé szorul. Party heal skillje kaszával nem mûködik. Intre- M.attackra, Agira, Str-re- Attackra kell nagyon pakolni nála. Jóval több AP kell hozzá. Cloth késõbb light, majd heavy aztán plate cucc megy rá, hiszen közelharcot tol.

Jótanács: Aki már most tudja, hogy kaszával fogja tolni az a staffos skillekre ne nyomjon 1 db AP- t se, várjon és majd a schythe-s illetve közelharci skillekre (str, smash, combat stb.) tolja rá az AP- t. Aki megpróbálja esetleg mindkettõ fegyvernem skilljeit egyszerre húzni, az valószínû kap egy mindkét fegyóval gyenge Eviet. Kb. ha már az egyik fegyó összes skilljét kimaxoltuk akkor lehet majd gondolkozni a másik fegyver skilljeinek felhúzásán, ha eredményesek akarunk a kezdetektõl lenni.

www.hunterssite.info

Már annak is örülhetünk hogy kapunk nemhogy még azon gondolkodni melyiket 😄