1924
  • Fpocok
    Igazad van. Csak valahol olvastam, hogy lehet, hogy jön. Ezért írtam.
  • LeonSilver
    Te választasz! Megy a blablabla, és ha azt választod, hogy levered Gallagher-t mint a szart, akkor dark knight leszel, ja nem akkor paladin. Én nem bántottam NA szerveren, szóval pala lettem.
  • perseus99
    és mi dönti el hogy melyikké változhatsz át?
  • LeonSilver
    Figyu. A karok "nemrég" lett az US szerveren. Nekünk is várni kell rá még egy darabig, de ez minden mmo-nál így van. Lassan csepegtetik a cuccot, hogy ne und meg. Én sokkal jobban várom a többi helyet, azt, hogy ne 44 legyen a limit, azt, hogy betegyék transformot mert például azt is fejleszteni kell, a szkilljeit is és óránként csak egyszer változhatsz át paladinná vagy dk-vá. Szóval én ezeket jobban várom, mint a karokot ;)
  • perseus99
    azt néztem éppen én is, meg be raknak valami új dungikat
  • Fpocok
    Sajnos nem jött új karakter csak a halloweenes baromságok.
  • Koppa
    99-en vagyunk, de majd talán ma csinálnak valamit a guildokkal is pl. duplázhatnák a max létszámot, úgy egész kellemes lenne, mert mindenki behozhatna még 1 karit akár... főleg, ha jön majd Karok, a 100 férőhely nagyon kevés lesz! Nem értem itt minek kell ez a korlátozás, USA szerveren tökéletesen működnek a 400-500fős guildek...

Persze nem vagyunk karakter parkolók, szóval az inaktív játékosoktól előbb-utóbb búcsút kell vennünk.
  • CalebJoe
    beszállnék a klánba egy másik karimmal is már ha van hely
  • Koppa
    Jaj már ne menj USA szeróra... Teljesen felesleges... Ott a játék Premier változata fut nálunk meg az XE...
    No meg elég macerás a csatlakozás, mert EU Ip blokkolva van, szóval csak proxycappel lehet felmenni!
  • CalebJoe
    itt van hogy kell de laggos lesz meg néha kivág

• Grr1234
    Laggolni fogsz + macerás.
  • esszusz
    1. miért nem ajánlod? :S
    2. Honnan tudom megszerezni?
    3. csak kiváncsi vagyok a külömbségre
  • Fallingstar
    eu-ból csak proxy-s programmal tudsz oda menni, de nem ajánlom
  • esszusz
    ki szeretném próbálni US szerveren de nem engedbe sehogy, mi lehet a baj?
  • Fpocok
    Autorun szarul van megcsinálva. Kár, hogy nem olyan, mint a wowban.
    "Autorun, Im disappoint."
  • esszusz
    ezer köszi a segítségeket, szerencse hogy van 1 ilyen fórum, nehezen jönnék rá dolgokra xD :D
  • Sixtail
    Ha a quest logban mégsem írná (szerintem nem írja :P), nyisd meg a character lapod ("C" gomb) és ott látni fogsz egy kis "Title" gombot. Katt oda és ott lesz valahol szürkével írva.
  • Vagrant
    quest log ba katt a title re es kiirja mi kell hozza.
    Ha ugyse tiszta vindictus wiki-n keress ra a title nevere
  • esszusz
    Van 1-2 olyan quest ahol azt írja hogy obtain .... title és csak utána beszélhetek vele, ezeket a titlekat honnan tudom megszerezni?
  • Vagrant
    nem, akkor teljesited ha a vegen legyozitek a "boss"-t
  • esszusz
    teljesítés az amikor az összes pont megvan ugye?
  • Richardix
    A receptek egy adott dungeonhoz kapcsolódnak, ha teljesíted egyszer azt a dungeont, feloldódik a recept.
  • esszusz
    1 kérdés, hogyan lehet tanulni crafthoz recepteket?
  • Fpocok
    Tehát akkor nem lehet tudni, mi jön. Viszont nem maintanence van kiírva, hanem patch. Ezek szerint kapunk valamit. Zsír.
  • Koppa
    Ez az agysejtek hiányát jelenti.
  • Koppa
    70 a max lvl USA szerveren per pill igen.. De ez nőni fog ott is még lol! A koreai szerón már 90+ a max és mivel ez egy folyamatosan készlő játék, biztos vagyok benne, hogy jóval 100 felett lex a max.

@esszusz

Szal
    EU szerveren 44lvl USA szerón 70 a max lvl momentán.
    És, hogy milyen változások lesznek még... Órákig írhatnám, de mivel pontos dolgokat senki se tud, vagy olvasgass vissza itt a fórumon, vagy egyszerűen kezdj el játszani az EU szerveren és majd meglátod.
  • Sixtail
    Remek, hivatalos fórumon sem tudnak semmit a messenger error-ról. -.-

Btw, miért árulnak egyes gémerek a marketplacen egyes dolgokat ugyanolyan áron, amennyiért már el is NPC-zhették volna? Sőt, valaki még olcsóbban is ad pár dolgot. Ez az agysejtek hiányát jelenti, vagy van valami, amiről nem tudok? :D
  • Vagrant
    44 a max lvl.
    70 lessz, folyamatosan frissitik.
    itt ott elter kicsit az eu-na-korea -i kliens.
  • Grr1234
    vindictus.nexoneu.com-ról logout, újra bejelentkeztem és jó lett. Próbáld meg te is.
  • esszusz
    Sziasztrok, szeretném tudni hogy jelenleg az eu szerveren mennyi a max level, és mennyi változás jöhet még a játékkal ?
  • Sixtail
    Mind lvl44 és lusták leölni Blood Lordot. Szánalmas.
    Habár volt ott pár ártatlan gémer is, be is szóltak. :D

No megyek megjavítani ezt a messenger dolgot, tán a hivatalos fórumon tudnak valamit róla.
  • fejnelkuli
    Be se tölti,csak a logokig jut el.Hogy állítsam akkor a grafikát?
  • Vagrant
    Nyomja csak a hacket :)
    A marketplace -en kívül mást nem befolyásol vele.
    Az meg nemigazan zavar hogy neki minden skillje fullos, mert 1 run csak par sec.
    A játék sikeres szoval eljon majd az ido mikor jobban odafigyelnek majd a dolgokra, és akkor nekem lessz 1 közepes Fionam meg neki 1 account amivel nemtud belepni.
    Nemnehez kiszurni se, eleg ha a kliens elkuld par adatot a szervernek: att. speed, att,dmg, vagy hogy 5 sec alatt teljesitett 1 dungeont.
    És ha erre jobban odafigyelnek, tan meg visszamenoleg is bannolnak erte.
    Ha meg nemfigyelnek rá akkor is csak kis %-ban csökkentik a jatekelmenyt.
    PVP nincs a jatekban itt jelenleg. És ahogy néztem nemis baj.
    Pve re meg otlessznek a haverok, guild tarsak.
  • LeonSilver
    Kurvajó mondhatom...
  • Fallingstar
    Blood Lord hackelés :(
  • LeonSilver
    Mondjuk én, amikor kipróbáltam NA szerveren a karok-ot hát halálra röhögtem magam. Tipikus izomagy kari :) És meg lehet olyan randára csinálni, hogy csak na :D
  • Koppa
    XD
  • LeonSilver
    Simán! Elől megy a lepényhal, aztán a tintahal és a reményhal meg utoljára ;)
  • Koppa
    Jóvan! Reménykedni szabad, nem? :)
  • Nuclearity
    azt tuti nem :) írták, hogy hamar felakarnak zárkozni, de az amcsik egy évet vártak rá, és valahol episode 8 körül jött, itt egy pár honapra spekulálnak a playerek, nexon pedig nem árult el semmi konkrétabbat. mi olyan episode 4 körül vagyunk most ahogy a forumon láttam.