Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wardogzombie
nálam is az van a gépben most és való igaz hogy ha sok a mob akkor bereszket dehát azért vagyok ott hogy kiirtsam öket vagy mi a franc<#nevetes1>

LeonSilver
Igen. A 4870 1GB egy qrva jól sikerült VGA kártya! Azt használtam én is és nagyon-nagyon elégedett voltam vele. Ma is az lenne a gépben ha a CloD -ot normálisan megírták volna.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

deestroy
Jah... máshol probáltam kisebb gépen, ott is ultra grafon suhant.... de akkor szaggat mikor megyek a sok karakter fele... :S nem értem
simán le kéne hoznia...

LeonSilver
Ott valami gubanc van, mert nekem ugyan most más a konfigom, de elõtte hasonló volt és ment mint a barom.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

deestroy
Hali!!!

Mi lehet az oka, hogy az alárírásomban lévõ configgal úgy akad a játék mint atom... 11.9-es catalysttal... valami keretprogi nincs fenn ami kellene??? :S. nem tudja valaki?

LeonSilver
326 db van nálam 😄

Váltasz belõle sapkát,és annyi. 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Faki
Ebben van valami end content?

LeonSilver
Igen, tudom. De már van vagy 300 db...

Grr1234
20db-ért kapsz egy szar sapkát.

LeonSilver
Ja. Meg ezzel az Old Leather-el lehet valamit kezdeni? Nem tudja valaki? Már annyi van, hogy nem férek el tõle.

LeonSilver
Ja. Én is nézem, hogy mit hagytam ki, hogy a nyomi Brynn nem tudja lekraftolni. Aztán a fórumon írta valaki, hogy bug. Erre jött a válasz, hogy nem bug, nincs betéve. nc

Azért komolyan mondom a pofám leszakad. Az egy dolog, hogy betették ez ta szaros avatar shopot és a fele sincs annak, ami az amcsi szerveren, de az, hogy egy kurva lv42-es staffot nem tettek be (Watchtower: The Witch) az már mindennek a teteje. Menjenek ezek a picsába. (elnézést)

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

És a guard amit érdemes kimaxolni,és akkor 2-3 ütést is kibír kb.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Hali, Fiona magas szinten heavy stande l ki birja a bossok ütéseit? lehet vele tankolni?
Az egyik emberke akivel szoktam menni szenved a legutóbbi patch óta. A patch elõtt semmi probléma nem volt, de azóta egyszerûen nem lehet vele játszani, mert vagy õ laggol másnál, vagy nála laggol mindenki, ez a választék. Még egyszer mondom, a patch elõtt semmi probléma nem volt.
Én egy lagos partiban egyszer poénból beírtam a leadernek, hogy esetleg állítsd le a torrent klienst, érdekes módon kis idõ múlva megjavult a kapcsolat 😊.
0Fritz0
A pálya indítója lesz mindig a host és ha nála gyenge a jel, akkor bukó az ügy.
Amennyiben ez a faluban történik, akkor szarakodhat a szerver, vagy a te kapcsolatod.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

semo1
Server response delayed. Kezdem unni ezt a szart.Miért nem lehet 1 normális
szervert a játék alá rakni? Vagy csak bennem van a hiba?

Ha szarul van fejlesztve, akkor gyenge és fos. De ilyen esetben az összes többi karakter is az. Én a NA szerveren nem vettem észre, hogy gyenge vagy szar lenne a kaszás és nem tûnik lassúnak sem :p

rájöttem. csak scythe, de ezt persze nem írják oda...

Wizard

hiába nyomom az X-et, nem váltja át SP skillt Evienek, pedig be van tanulva. ötlet?

Wizard

wardogzombie
nálam minden<#eljen>most jottem le

deestroy
nekem most éppen atom lagg van.... másnál is????

hy. nem enged be mert folyamatosan disconnected. csak nallam vagy nallatok is?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

wardogzombie
nekem nem irja

Nekem azt irja disconected nektek is?
Engem nem zavar hogy nincs.. talán mert azt se tudom mi az 😄
😄
Én kifejlesztem. Jelenleg A de idõvel meg lesz a többi is. Az a szar, hogy nincs healing corona... Nem tudom milyen megfontolásból nincs, de szarjanak sünt.

hm... akkor tévedtem, ez esetben kifejezetten hasznos a revive 😄
Az ki van zárva. Nézd meg, ha featherrel élesztenek akkor pirosan "dobog" a kép, hogy kevés a hp. Talán alacsony szinten úgy tûnik, mintha..

Nekem úgy rémlett...
Ne haragudj, de mikor álmodtad, hogy a feather 50% hp-val éleszt?
Javaslom néz majd meg mondjuk lv40-en, hogy mennyi HP-val éleszt a feather..
Valamint ahogy említve lett, a revive ott is használható ahol a feather nem.

Hm... fene se érti, mégis mi olyan jó a kaszás Eviekben? Gyenge, lassú, és védtelen.
ATI Radeon HD 4550, 1GB!
A feather 50% hp-val éleszti fel az embereket, erre a revive csak igen magas szinten képes...
nem tudom...milyen videókártyád van?
lehet hogy túl magas értékeket adtál meg azért csinál furcsaságokat.
nézd meg ha minimumra állítasz mindent csinál-e ilyet.
esetleg telepítsd újra a Directx-et, szoftver frissítés stb.
De én inkább az elsõ ötletemre tippelek.
Sziasztok! Én most kezdtem el a játékot és valamiért nem tudom normálisan beállítani a grafikát! Ebben kérném a segítségeteket: Amikor skilleket használok nem jönnek elõ normálisan az effektek csak ilyen fekete csíkok meg ilyen fekete bevillanások! Légyszíves segítsetek ebben miért van ez! Bár igy is tetszik a játék mert tudok vele játszani de azért ha minden jó lenne sokkal élvezhetõbb lenne! Elõre is köszönöm annak aki tudna ebben segíteni 😊
LeonSilver
Nem mondanám, hogy semmi. Nézzük csak.
- a revive skillt lehet ott is használni ahol az Oath miatt nem használhatsz feathert
- a revive skill (ha fejleszted) HP-val éleszti fel a kuncsaftot

Azért nem rossz skill ez. szvsz

Magyarán semmi.

@deestroy Csak el kéne olvasnod a skill leírását, de ne fáradj. Nem, az fixen 20%
deestroy
Ha az XE skillt húzom nem csökken a hp veszteség???

feléleszti a kiütött társad. ez akkor jó ha kifogysz a phoenix feather-bõl, mert abból csak 3 lehet mindenkinél

Wizard

Valaki el tudná magyarázni, hogy mégis mi értelme van az Evie Revive skilljének?
deestroy
ne haragudj a configos aláírásomért... látom te az mmo-k királya vagy.... azért kérdeztem mert anno proxyval próbáltam ugyanilyen karakterrel usa szervereken, és akkor még ilyen nem volt... mester

deestroy
köszi!

Jockey
most nem tudom ez viccnek ment vagy szimplan ennyire lame vagy...
bar a configos alairasbol van gyanum merre orientalodjak..
valasz: sztem a mobok-tl, de nem biztos...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szerintem az XE skillt használod. Azt a bal egér és jobb egér gomb együttes lenyomásával nyomod be és körülötted lévõket üti le, viszont az életed 20%-át elveszi.

Wizard

deestroy
Hali!!! Miért van az, hogy a karimmal mikor dungeonba harcolok, csak úgy megy lefele az életerõm... dupla kardos csávóval vagyok. lvl 11 crimson rage cuccokba... :S valaki nem tudja mi okozza ezt??

LeonSilver

Grr1234
Chieftain Leg Armor-t hol tudok szerezni?