1924
-
#1244 Igazad van. Csak valahol olvastam, hogy lehet, hogy jön. Ezért írtam. -
#1243 Te választasz! Megy a blablabla, és ha azt választod, hogy levered Gallagher-t mint a szart, akkor dark knight leszel, ja nem akkor paladin. Én nem bántottam NA szerveren, szóval pala lettem. -
perseus99 #1242 és mi dönti el hogy melyikké változhatsz át? -
#1241 Figyu. A karok "nemrég" lett az US szerveren. Nekünk is várni kell rá még egy darabig, de ez minden mmo-nál így van. Lassan csepegtetik a cuccot, hogy ne und meg. Én sokkal jobban várom a többi helyet, azt, hogy ne 44 legyen a limit, azt, hogy betegyék transformot mert például azt is fejleszteni kell, a szkilljeit is és óránként csak egyszer változhatsz át paladinná vagy dk-vá. Szóval én ezeket jobban várom, mint a karokot ;) -
perseus99 #1240 azt néztem éppen én is, meg be raknak valami új dungikat -
#1239 Sajnos nem jött új karakter csak a halloweenes baromságok. -
#1238 99-en vagyunk, de majd talán ma csinálnak valamit a guildokkal is pl. duplázhatnák a max létszámot, úgy egész kellemes lenne, mert mindenki behozhatna még 1 karit akár... főleg, ha jön majd Karok, a 100 férőhely nagyon kevés lesz! Nem értem itt minek kell ez a korlátozás, USA szerveren tökéletesen működnek a 400-500fős guildek...
Persze nem vagyunk karakter parkolók, szóval az inaktív játékosoktól előbb-utóbb búcsút kell vennünk. -
#1237 beszállnék a klánba egy másik karimmal is már ha van hely -
#1236 Jaj már ne menj USA szeróra... Teljesen felesleges... Ott a játék Premier változata fut nálunk meg az XE...
No meg elég macerás a csatlakozás, mert EU Ip blokkolva van, szóval csak proxycappel lehet felmenni! -
#1235 itt van hogy kell de laggos lesz meg néha kivág
-
#1234 Laggolni fogsz + macerás. -
esszusz #1233 1. miért nem ajánlod? :S
2. Honnan tudom megszerezni?
3. csak kiváncsi vagyok a külömbségre -
Fallingstar #1232 eu-ból csak proxy-s programmal tudsz oda menni, de nem ajánlom -
esszusz #1231 ki szeretném próbálni US szerveren de nem engedbe sehogy, mi lehet a baj? -
#1230 Autorun szarul van megcsinálva. Kár, hogy nem olyan, mint a wowban.
"Autorun, Im disappoint." -
esszusz #1229 ezer köszi a segítségeket, szerencse hogy van 1 ilyen fórum, nehezen jönnék rá dolgokra xD :D -
Sixtail #1228 Ha a quest logban mégsem írná (szerintem nem írja :P), nyisd meg a character lapod ("C" gomb) és ott látni fogsz egy kis "Title" gombot. Katt oda és ott lesz valahol szürkével írva. -
Vagrant #1227 quest log ba katt a title re es kiirja mi kell hozza.
Ha ugyse tiszta vindictus wiki-n keress ra a title nevere
-
esszusz #1226 Van 1-2 olyan quest ahol azt írja hogy obtain .... title és csak utána beszélhetek vele, ezeket a titlekat honnan tudom megszerezni? -
Vagrant #1225 nem, akkor teljesited ha a vegen legyozitek a "boss"-t -
esszusz #1224 teljesítés az amikor az összes pont megvan ugye? -
Richardix #1223 A receptek egy adott dungeonhoz kapcsolódnak, ha teljesíted egyszer azt a dungeont, feloldódik a recept. -
esszusz #1222 1 kérdés, hogyan lehet tanulni crafthoz recepteket? -
#1221 Tehát akkor nem lehet tudni, mi jön. Viszont nem maintanence van kiírva, hanem patch. Ezek szerint kapunk valamit. Zsír. -
#1220 Ez az agysejtek hiányát jelenti. -
#1219 70 a max lvl USA szerveren per pill igen.. De ez nőni fog ott is még lol! A koreai szerón már 90+ a max és mivel ez egy folyamatosan készlő játék, biztos vagyok benne, hogy jóval 100 felett lex a max.
@esszusz
Szal
EU szerveren 44lvl USA szerón 70 a max lvl momentán.
És, hogy milyen változások lesznek még... Órákig írhatnám, de mivel pontos dolgokat senki se tud, vagy olvasgass vissza itt a fórumon, vagy egyszerűen kezdj el játszani az EU szerveren és majd meglátod. -
Sixtail #1218 Remek, hivatalos fórumon sem tudnak semmit a messenger error-ról. -.-
Btw, miért árulnak egyes gémerek a marketplacen egyes dolgokat ugyanolyan áron, amennyiért már el is NPC-zhették volna? Sőt, valaki még olcsóbban is ad pár dolgot. Ez az agysejtek hiányát jelenti, vagy van valami, amiről nem tudok? :D -
Vagrant #1217 44 a max lvl.
70 lessz, folyamatosan frissitik.
itt ott elter kicsit az eu-na-korea -i kliens. -
#1216 vindictus.nexoneu.com-ról logout, újra bejelentkeztem és jó lett. Próbáld meg te is. -
esszusz #1215 Sziasztrok, szeretném tudni hogy jelenleg az eu szerveren mennyi a max level, és mennyi változás jöhet még a játékkal ? -
Sixtail #1214 Mind lvl44 és lusták leölni Blood Lordot. Szánalmas.
Habár volt ott pár ártatlan gémer is, be is szóltak. :D
No megyek megjavítani ezt a messenger dolgot, tán a hivatalos fórumon tudnak valamit róla. -
#1213 Be se tölti,csak a logokig jut el.Hogy állítsam akkor a grafikát? -
Vagrant #1212 Nyomja csak a hacket :)
A marketplace -en kívül mást nem befolyásol vele.
Az meg nemigazan zavar hogy neki minden skillje fullos, mert 1 run csak par sec.
A játék sikeres szoval eljon majd az ido mikor jobban odafigyelnek majd a dolgokra, és akkor nekem lessz 1 közepes Fionam meg neki 1 account amivel nemtud belepni.
Nemnehez kiszurni se, eleg ha a kliens elkuld par adatot a szervernek: att. speed, att,dmg, vagy hogy 5 sec alatt teljesitett 1 dungeont.
És ha erre jobban odafigyelnek, tan meg visszamenoleg is bannolnak erte.
Ha meg nemfigyelnek rá akkor is csak kis %-ban csökkentik a jatekelmenyt.
PVP nincs a jatekban itt jelenleg. És ahogy néztem nemis baj.
Pve re meg otlessznek a haverok, guild tarsak. -
#1211 Kurvajó mondhatom... -
Fallingstar #1210 Blood Lord hackelés :( -
#1209 Mondjuk én, amikor kipróbáltam NA szerveren a karok-ot hát halálra röhögtem magam. Tipikus izomagy kari :) És meg lehet olyan randára csinálni, hogy csak na :D -
#1208 XD -
#1207 Simán! Elől megy a lepényhal, aztán a tintahal és a reményhal meg utoljára ;) -
#1206 Jóvan! Reménykedni szabad, nem? :) -
#1205 azt tuti nem :) írták, hogy hamar felakarnak zárkozni, de az amcsik egy évet vártak rá, és valahol episode 8 körül jött, itt egy pár honapra spekulálnak a playerek, nexon pedig nem árult el semmi konkrétabbat. mi olyan episode 4 körül vagyunk most ahogy a forumon láttam.