Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lábát kell eltalálni, akkor esik csak el.
Az normális, hogy ez mindig megjelenik amikor login-elek?

http://imageshack.us/photo/my-images/718/201110140001.jpg/

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Na bele néztem,hát ez nagyon tetszik! 😊
Magyar klánba hogy lehet csatlakozni?
Mert haverommal most kezdtük.
Akkor este 8körül szívesen belépnénk,akkor jövök újra géphez. 😊
LeonSilver
Igen, ez (sok játékkal ellentétben) nagyon jól el van találva! Ami kicsit szar (most még), hogy pár dolog nincs a bótban ami az amcsiban van. De gondolom/remélem késõbb beteszik.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

nem nagyon, többnyire csak +ruhákat, hajakat, ilyesmiket lehet venni. Ami némi elõnyhöz juttatja a fizetõ játékost az a blessing, amiket az insták elött benyomva megnövelik az xp-t, lootot, vagy AP-t (vagy mindhármat). Magyarul, sok elõnyt nem ad.
Sziasztok
Most szedem le a játékot,és az lenne a kérdésem hogy, mennyire befolyásolja a játékot az itemshop?
Miben juttatja elõnyhöz a másik játékost?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Grr1234
Van.

Fpocok
EU-n van magyar guild?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Bullah

0Fritz0
Egyrészt véletlenszerû, másrészt attól függ, hogy van-e hozzá küldetésed (ekkor sem esik ki mindig elsõre).
Az egyéb plusz dolgokért pedig az instában a jobb oldalt lévõ leírás alapján lehet ügyeskedni.
Pl.: Az egyik Boss-nak lándzsával törd szét a bal kezén lévõ páncélt, az óriás jegesmedvének lándzsával ötször el kell találni a vöröslõ szemét, stb...

Boss loots

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jah, kár hogy késõ, már megtanultam. >.>

Buhh, remélem majd a jövõben azért lesz valami "disable skill" opció, mert ez így elég gagyi. Megy a combo, megy a combo, huppsz, -20% HP. -.-

Btw, az hogy mit dob a boss a pálya végén, az mitõl függ? Azt tudom, hogyha leverem a sapkáját, akkor azt megkapom némelyik bossnál. Van valahol egy lista, ahol ezt meg bírom nézni?

Grr1234
Mi a neved?

0Fritz0
Én direkt meg sem tanítottam a karakteremnek, ez az egyetlen mûködõ védekezés ellene.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Looooser
felváltva kell nyomkodni gyorsan sokat, legalábbis ezt írja a a skill leírás ^^
----
Amúgy Faja a játék csak egy kicsit átláthatatlan még a számomra (elszoktam az mmo-któl), meg ez a sok egy gomb sokat irányít inkább kontrollerre lenne jó, de ahogy láttam arra nem lehet konfigurálni (?) :S

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Próbáld nem egyszerre megnyomni a 2 gombot! :-D

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Koppa
Nincs visszaút, és nincs max AP korlát... Ki tudsz maxolni minden skillt majd, de a jelenlegi max. lvl illetve battle szám miatt elég macerás. Jelenleg USA szerveren 70max lvl mellett nem vészes, van olyan aki 60-70K össz AP-val rohangál.

www.hunterssite.info

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy van e arra lehetõség, hogy kikapcsoljam/letiltsam az XE skillt vagy átrakni másik gombra?

Kicsit idegesítõ, hogy benyomja, még akkor is ha nem akarom (nem mintha eddig bármikor is akartam volna 😄). Ez a bal+jobb klikk nagyon nem jó erre. >.>

Fpocok
Kérdés.
Van retalent? Vagy ha APt berakod, akkor nincs visszaút? Van határa annak, mennyi APd lehet összesen? Gondolom nem lehet kirakni mindegyik skillt.

Koppa
Huh, én nem szóltam bele eddig az Evie revive skill vitába, mert kb. endgame elõttig nem éri meg arra AP- t pocsékolni, ugyanis Evie skilljei (fõleg staffal) nagyon szeretik az AP- t és inkább a hasznosabb skillekre kell pakolni. Amúgy a phoenix 50%- HPval éleszt és gyorsabban el lehet sütni, mint az Evie skilljét. Majd labyrintusban késõbb lesz haszna, de lvl 44-es max lvl- nél teljesen felesleges...

www.hunterssite.info

Fpocok
Bazmeg.
Haverral EGÉSZ NAP EZT TOLTUK. 0-ról felhúztuk 20-21 -ig. Én tank, Õ Eve... mindent hardon toltunk, a nagy fehérmacit lenyomtuk ketten elsõre, hardon. Tök szar cuccunk van, legalább is nekem 😄 Jó kis játék 😄

Chain hook akkor hatásos, ha többen csináljátok.
Eve eddig nem tud E gombbal megfogni senkit. Legalább is eddig haver nem tudott.

Grr1234
Chain Hookot hogy kell használni? Eltalálom vele a bosst, de nem esik el.

Looooser
Hali!
Tegnap este kezdtem a gammát.
Bejövõs, bár még az irányítást nem érzem, Egy kérdés Evie-vel is lehet Grabbelni az ellent? mert ahogy a Faq mutatta, úgy nekem nem sikerült, van valamii technikája?????
Válaszokat elõre is köszi😊

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Grr1234
Pontosabban kaszás evie. :-)

semo1
A melee-vel sokkal könnyebb +dögleni mint a ranged-el

Grr1234
Eddig eviem volt, most kezdtem egy fionát, és szinte hamarabb kinyírjak, mint az eviet...

Azóta megnéztem én is. Igen, 50%-al éleszt és igen volt amikor alig lett HP úgy élesztett. Lehet, hogy akkor nincs sok HP ha az elején kapott trainee-t használja az ember? Az, hogy szerinted nem hasznos a rev. egyéni vélemény. Te nem fajleszted. Szerintem hasznos, én fejlesztem. Ennyi 😉

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Én személy szerint maradok a staffnál, nem csak mert könnyebb, de csapat-orientáltabb is.

Egyébként a pár napja kialakult vitára, ami arról szólt, hogy a revive mennyire hasznos: A phoenix feather igenis 50% hp-val éleszti újra az emberkéket, megnéztem hajszálpontosan 50%! Így a revive továbbra se mondható túl hasznosnak.
Koppa
A Staffos Evie-vel nagyon könnyû játszani, low gearban is kiemelkedõ dps, és a heal skilljei miatt is (amik közül 1 hiányzik még EU szerveren) nagyon szeretik minden partiban.
A kaszás Evie-vel tudni kell játszani... Cloth vagy Light ruhában közelrõl dps-elni a bossokat, úgy, hogy ne kapjon be sebzést... Elég nehéz vele SSS battlékat összehozni, mert amint bekap egy ütést, máris elõrõl kell kezdenie a Combot!
Aki viszont rájön arra, hogy tudja a legtöbbet kihozni belõle, az egy nagyon pörgõs kis karaktert kap, ami sokkal akciódúsabb, mint a staffos párja!

www.hunterssite.info

LeonSilver
Mert a legtöbben rosszul használják és fejlesztik a kaszást (például a blinket a sok marha arra használja, hogy "gyorsabban" menjen elõre, holott még véletlenül sem közlekedésre van kitalálva). Nekem lassan 61-es a kaszásom NA szerveren és még sohasem rúgtak ki partyból, mert kaszás vagyok. Én inkább azt mondanám, hogy a staffos evie-vel könnyeb játszani. A kaszáshoz már kell egy kis fifika is.szvsz

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Staff-os Eve nagyon jó DPS!!!!! Kaszás szerintem nem olyan jó.....Nagyobb RAID-nél instant kick. 😉 Késõbb lesz bent valami normálisabb duel,vagy pvp igen.

Fpocok
Duel-ezni tudsz még csak.

Tehát akkor késõbb belerakják a rendes pvp-t is? Legalább is úgy értelmeztem 😄

Fpocok
Köszi a választ.
Szóval akkor mehetek vele staffal és akkor csak varázsolok, vagy lehet kasza és akkor varázsolás és hack and slash?

Eve ha staff-os akkor sok int kell neki,amit inkább cloth armor add. Ha kaszával akarsz menni akkor light,vagy heavy armor. A friendship cucok mindig küldihez vannak kötve. Ezt vidd ide-oda,és kész. 😊 Duel-ezni tudsz még csak. Vagy bent instában,vagy horgászás közben.

vagy ha fiona vagy akkor a long sword/long hammer skillt is fejleszd

A fegyver master skilled is fejlesztve van (twin sword/spear)? Az is csökkenti a súlyt. Meg úgy láttam a spear-ek egy kicsit nehezebbek alapból mint a swordok.
Hát ez így elég gyászos! Megfelelõ a szintem, meg a skillem is maxon, de a cucc akkor is nehéz! Láttam már egy csomó 30-ast Blood Prince szettben, akkor ezek szerint azok mind be voltak kövezve +4 esre?
Fpocok
?

1. enchantolod a felszerelést azzal is könnyebb lesz
2. lvl34en lesz 1 skill amit ha húzol sokkal nagyobb lesz teherbírásod Weight Endurance asszem

Fpocok
Sziasztok.
Két napja ért a sokk, hogy
1. Már nem béta.
2. Már három kari van benne.

Lenne kérdésem.
Van benne PvP? Gondlom nincs.
Evenek csak cloth cuccai lehetnek? Hanyas szinttõl tudok fegyverrel csápolni?
A friendship sword-öt hol kell megszerezni? Kerestük mindenhol az instában, de nem találtuk.

Így most ennyi.

Sziasztok! Most értem el a lvl 30-at, és Blood Prince szettben szeretném tolni, de mikor ráadom azt írja ki hogy túl nehéz és kapok egy csomó minuszt! De a heavy armor skillem A-ra van húzva! Akkor most WTF ??? Valaki járt már így, vagy valami ötlet?
deestroy
köszi!

Cloth -> General store
Light armor (leather) ->Traveller's shop
Heavy Armor, Fegyverek ->Forge
Staff ->Magic shop
Koppa
Ja, mi már az USA szerveren is a 200-as channelen garázdálkodtunk:-)

www.hunterssite.info

deestroy
arra valaki tud válaszolni, hogy cloth cuccokat magénak hol lehet craftolni? haver nem találja... most kezdte... lvl11es... már kéne neki valami craftost találni nem?

deestroy
én is driverre gondolok... mert régebben simán ment ezen a gépen is...

wardogzombie
a hunters a 200ason garázdálkodik jó kis ch érdemes átváltani kevesen vannak viszont sok köztük a magyar

crackyS
nekem is csak a faluban akad, ha sokan vannak. keress üres ch-t

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

wardogzombie
jah hozzáteszem nekem még a 10.10es driver van rajta nem csodálkoznék ha az uj driver miatt bolondult volna meg.volt már rá precedens

wardogzombie
jah hogy dungiban nem? akkor nem vágom mi lehet mert nálam a faluban minden fasza és csak dungiban akad kicsit ha egyszerre sok mob jön de akkor se tudnak megállítani.elfogynak szépen.

deestroy
😄 így igaz!!! moboknál semmi szaggatás.. csak a faluban.. de nagyon. de mondom gyengébbik gépen próbáltam, ultrán megy szépen... itthon meg nem értem... más minden game fullon megy... aminek 3 szor ekkora a gépigénye az is... ez meg berángat nekem... dungeonba nem... :S