1924
  • ToshiBá
    A kérdés helyesen. :

Hogy a rákba' töröltél egy karit véletlenül??? O.o
  • Grr1234
    Mi a karaktered neve?
  • ToshiBá
    :D
    Én elbénázok szívesen. :D
    Tegnap ugye nem elfelejtendő pillanat, mikor rászaggattam a hidat surira (neki azt mondtam, hogy véletlen volt. :D )
  • wardogzombie
    azt hogy csináltad?mármint a törlést.
  • Sixtail
    Épp ott voltunk Dózzal, én mondtam neki, hogy rohadt nehéz, plusz nagy a lag is ma Dóz trutyi netje miatt (:P), de bementünk. Nem számoltam hányszor halt Dóz, de sokszor. :D
    Én csak 1x, az is lag miatt volt, és btw, engem nem nyirt ki egy ütésből, csak 3 armor darabot széttört egyből, de még álltam. :P

Looooser, én kb 5 napja kezdtem, már 30as vagyok. Lehetnék már akár 44es is, de Dózzal ökörködni jobb móka, kivéve ha sok a lag. :D
  • Looooser
    mennyi idő alatt lehet kihúzni egy karit 44-re? véletlen töröltem az accom azt tegnap újra kezdtem (11:30-tól 2:30-ig gyűrtem és 11-lettem)
  • Ryleh
    hali...milyen a jatek pvp rendszere?
    el tudja tartani magat a kari questekbol,vagy grindbol..avagy 1 ido utan kuporgathat shopos cuccokra ,hogy szintenmaradjon?
    Sok gamet elkurnak igy...
    ha a fenti ketto ok,akkor kiprobalnam..
    koszi a helpet:)
  • Grr1234
    Ha valakit érdekelne.
  • Grr1234
    Red Ruins nagyon durva. Macha + Hardon a boss egy csapással bárkit kinyír Fionán kívül.
  • [HUN]Crassus
    nem kapcsolódik:P exe-vel meg browserből is indítottam...mindegy
  • roland4
    nah már sikerült megoldanom!:)
  • roland4
    ezt irja nekem amikor katolnák a playre,fölötte hogy Game is under maintenance.!
  • unusual
    Staff-os hoz cloth armor kell,mert az sok INT-et add ami kell ugye. ;)
  • ToshiBá
    staffos evie-m van. én a def miatt gondoltam, hogy nem árt az armor

sokat nem tettem rá csak 2 szintet húztam a lighton meg a heavyn
  • Sixtail
    Jó kérdés, engem is érdekel. Optionsban csak azt írja, hogy "DirectX 9+".

Nekem is eltartott pár percig az update, addig elmosogattam, tedd te is azt Dóz. :D

De ez az update kicseszett velem. Most nem bírok már összeszedni 10 kenyeret az extra storage-re. -.-
  • Grr1234
    Nem kötelező, de staffos Evire erősen ajánlott. Sok INT-et ad.

Amúgy tök jó az éjszakai map, lehetne többször is.
  • ToshiBá
    2 kérdés

1: miért tart ennyi ideig az update? totál olyan, mintha teljesen elölről updatelné. :S

2: én Evievel raktam heavy, és light armorra is a crimson rage set miatt. Hiba volt? kötelező cloth-ot hordanom?
  • Fpocok
    EXEvel kell indítani, mint ahogy azt már említették előttem.
  • CalebJoe
    ha csak nincs karbantartás (szerdán szokott) akkor nem tudom mi lehet a baj
  • [HUN]Crassus
    Eu ból EU szerverre miért nem enged be? mi a trükk?
  • Fpocok
    STEAMre, mint non steam game nem lehet addolni úgy, hogy legyen steam overlay? Gondolom nem.
  • Fpocok
    Bazz, én meg várom a honlapon, hogy a playre nyomjak.
  • [HUN]Crassus
    srácok van ebben a gammában dx11?
  • esszusz
    Köszi, próbáltam de nem ment. Most felraktam valamit, ami eddig nem volt, aztán exéből megy :DTHX m,ég1szer
  • Probatbicol
    Pedig már megy több mint egy órája. Próbáld ne a browserből indítani, hanem közvetlenül az exe-t.
  • esszusz
    updatelni kell a játékot vagy hogyan kell indítani ? S:
  • esszusz
    én meg próbáltam elindítani de ezt írja : Game is under maintenance.
  • Sixtail
    A kommentokból ítélve már lehet játszani.
  • Probatbicol
    Ez a tökdobálós battle nagyon poén, ezt meg lehetne pvp verzióban csinálni, két csapattal.
  • esszusz
    Még mindig tart az update?
  • LeonSilver
    Qrva fasza a tanyaközpont, még a töklámpásokkal is, de az, hogy iccaka van nagyon pöpec.
  • LeonSilver
    Persze, megértelek és ha rajtam múlna illetve rajtam múlott volna, akkor az EU szerver a mostani NA szerver szintjén indult volna, akár annak az árán is, hogy mondjuk az XP-t lejjebb vettem volna olyan 10-15%-al. Valahogy itt túl gyorsnak tűnik a fejlődés.
  • Koppa
    Leon!
    Igen USA jóval később kapta meg ez tény, de most a Nexon EU fel akar zárkózni USA szerverhez, szóval nyugodtan berakhatnák, hogy tudjak vele egyszerre fejlődni a többiekkel... Tudom, az USA playerek is jóval később kapták meg, mint az előző 3-mat, de kicsit rosszul fog érinteni, hogy mások majd az 50-60+max levelen tolják a transform skilljüket maxolgatva, én meg akkor fogom igazán elkezdeni a játékot. Amúgy meg a Karok sokkal kevesebb embert érdekel mint pl az Evie.
    USA szerón nem szeretik a bőrszíne miatt... (még ha fehérré varázsolják akkor is megmaradnak a jellegzetes jegyei)
    Koreai szerón nem szeretik a nagysága miatt. (Koreában azt mondják rá, hogy Karok kövér)
    Valószínű nálunk is csak egy szűkebb réteget (köztük engemet is) fog érdekelni ezért sem foglalkoznak vele annyira.
  • Koppa
    Hát nem kicsit, hanem nagyon, hiszen Cloth-ban kell közelről dps-elned a bossokat. Szóval aki kihívást keres annak kaszás Evie!
  • Koppa
    Nem kapunk semmi újat, csak a Halloween eventeket meg az avatar shopba a cuccokat... muhaha
  • Fpocok
    Miko lesz má játék? Tisztában vagyok, hogy néha eltart tovább, de akkor is.
  • LeonSilver
    "Régen" a staffal is lehetett faszán csépelni az ellent (NA szerveren) de ma már ott sem.
  • Crokin
    25-től tud kaszával nyomulni, de akkor érdemes úgy fejleszteni, hogy addig nem teszel semmilyen staff-os skill-re. Ja és kicsit talán nehezebb vele a játék, kisebb dps, viszont pörgősebb az élmény.
  • esszusz
    össze vagyok zavarodva. Az evie karakter tud közel harcolni is? nem csak távolról ,,varázsolni,,, ? Azért választottam fionát mert az tud, ez meg csak lövöldözött. de ha így áll a helyzet karaktert váltok
  • esszusz
    Mennyi ideig szokott tartani 1-1 update?