1924
-
#1284 A kérdés helyesen. :
Hogy a rákba' töröltél egy karit véletlenül??? O.o -
#1283 Mi a karaktered neve? -
#1282 :D
Én elbénázok szívesen. :D
Tegnap ugye nem elfelejtendő pillanat, mikor rászaggattam a hidat surira (neki azt mondtam, hogy véletlen volt. :D ) -
#1281 azt hogy csináltad?mármint a törlést. -
Sixtail #1280 Épp ott voltunk Dózzal, én mondtam neki, hogy rohadt nehéz, plusz nagy a lag is ma Dóz trutyi netje miatt (:P), de bementünk. Nem számoltam hányszor halt Dóz, de sokszor. :D
Én csak 1x, az is lag miatt volt, és btw, engem nem nyirt ki egy ütésből, csak 3 armor darabot széttört egyből, de még álltam. :P
Looooser, én kb 5 napja kezdtem, már 30as vagyok. Lehetnék már akár 44es is, de Dózzal ökörködni jobb móka, kivéve ha sok a lag. :D -
#1279 mennyi idő alatt lehet kihúzni egy karit 44-re? véletlen töröltem az accom azt tegnap újra kezdtem (11:30-tól 2:30-ig gyűrtem és 11-lettem) -
#1278 hali...milyen a jatek pvp rendszere?
el tudja tartani magat a kari questekbol,vagy grindbol..avagy 1 ido utan kuporgathat shopos cuccokra ,hogy szintenmaradjon?
Sok gamet elkurnak igy...
ha a fenti ketto ok,akkor kiprobalnam..
koszi a helpet:) -
#1277 Ha valakit érdekelne. -
#1276 Red Ruins nagyon durva. Macha + Hardon a boss egy csapással bárkit kinyír Fionán kívül. -
#1275 nem kapcsolódik:P exe-vel meg browserből is indítottam...mindegy -
#1274 nah már sikerült megoldanom!:) -
#1273 ezt irja nekem amikor katolnák a playre,fölötte hogy Game is under maintenance.! -
unusual #1272 Staff-os hoz cloth armor kell,mert az sok INT-et add ami kell ugye. ;) -
#1271 staffos evie-m van. én a def miatt gondoltam, hogy nem árt az armor
sokat nem tettem rá csak 2 szintet húztam a lighton meg a heavyn
-
Sixtail #1270 Jó kérdés, engem is érdekel. Optionsban csak azt írja, hogy "DirectX 9+".
Nekem is eltartott pár percig az update, addig elmosogattam, tedd te is azt Dóz. :D
De ez az update kicseszett velem. Most nem bírok már összeszedni 10 kenyeret az extra storage-re. -.- -
#1269 Nem kötelező, de staffos Evire erősen ajánlott. Sok INT-et ad.
Amúgy tök jó az éjszakai map, lehetne többször is. -
#1268 2 kérdés
1: miért tart ennyi ideig az update? totál olyan, mintha teljesen elölről updatelné. :S
2: én Evievel raktam heavy, és light armorra is a crimson rage set miatt. Hiba volt? kötelező cloth-ot hordanom? -
#1267 EXEvel kell indítani, mint ahogy azt már említették előttem. -
#1266 ha csak nincs karbantartás (szerdán szokott) akkor nem tudom mi lehet a baj -
#1265 Eu ból EU szerverre miért nem enged be? mi a trükk? -
#1264 STEAMre, mint non steam game nem lehet addolni úgy, hogy legyen steam overlay? Gondolom nem. -
#1263 Bazz, én meg várom a honlapon, hogy a playre nyomjak. -
#1262 srácok van ebben a gammában dx11? -
esszusz #1261 Köszi, próbáltam de nem ment. Most felraktam valamit, ami eddig nem volt, aztán exéből megy :DTHX m,ég1szer -
Probatbicol #1260 Pedig már megy több mint egy órája. Próbáld ne a browserből indítani, hanem közvetlenül az exe-t. -
esszusz #1259 updatelni kell a játékot vagy hogyan kell indítani ? S: -
esszusz #1258 én meg próbáltam elindítani de ezt írja : Game is under maintenance. -
Sixtail #1257 A kommentokból ítélve már lehet játszani. -
Probatbicol #1256 Ez a tökdobálós battle nagyon poén, ezt meg lehetne pvp verzióban csinálni, két csapattal. -
esszusz #1255 Még mindig tart az update? -
#1254 Qrva fasza a tanyaközpont, még a töklámpásokkal is, de az, hogy iccaka van nagyon pöpec. -
#1253 Persze, megértelek és ha rajtam múlna illetve rajtam múlott volna, akkor az EU szerver a mostani NA szerver szintjén indult volna, akár annak az árán is, hogy mondjuk az XP-t lejjebb vettem volna olyan 10-15%-al. Valahogy itt túl gyorsnak tűnik a fejlődés. -
#1252 Leon!
Igen USA jóval később kapta meg ez tény, de most a Nexon EU fel akar zárkózni USA szerverhez, szóval nyugodtan berakhatnák, hogy tudjak vele egyszerre fejlődni a többiekkel... Tudom, az USA playerek is jóval később kapták meg, mint az előző 3-mat, de kicsit rosszul fog érinteni, hogy mások majd az 50-60+max levelen tolják a transform skilljüket maxolgatva, én meg akkor fogom igazán elkezdeni a játékot. Amúgy meg a Karok sokkal kevesebb embert érdekel mint pl az Evie.
USA szerón nem szeretik a bőrszíne miatt... (még ha fehérré varázsolják akkor is megmaradnak a jellegzetes jegyei)
Koreai szerón nem szeretik a nagysága miatt. (Koreában azt mondják rá, hogy Karok kövér)
Valószínű nálunk is csak egy szűkebb réteget (köztük engemet is) fog érdekelni ezért sem foglalkoznak vele annyira. -
#1251 Hát nem kicsit, hanem nagyon, hiszen Cloth-ban kell közelről dps-elned a bossokat. Szóval aki kihívást keres annak kaszás Evie! -
#1250 Nem kapunk semmi újat, csak a Halloween eventeket meg az avatar shopba a cuccokat... muhaha
-
#1249 Miko lesz má játék? Tisztában vagyok, hogy néha eltart tovább, de akkor is. -
#1248 "Régen" a staffal is lehetett faszán csépelni az ellent (NA szerveren) de ma már ott sem. -
#1247 25-től tud kaszával nyomulni, de akkor érdemes úgy fejleszteni, hogy addig nem teszel semmilyen staff-os skill-re. Ja és kicsit talán nehezebb vele a játék, kisebb dps, viszont pörgősebb az élmény. -
esszusz #1246 össze vagyok zavarodva. Az evie karakter tud közel harcolni is? nem csak távolról ,,varázsolni,,, ? Azért választottam fionát mert az tud, ez meg csak lövöldözött. de ha így áll a helyzet karaktert váltok -
esszusz #1245 Mennyi ideig szokott tartani 1-1 update?