Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://imageshack.us/photo/my-images/718/201110140001.jpg/
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Magyar klánba hogy lehet csatlakozni?
Mert haverommal most kezdtük.
Akkor este 8körül szívesen belépnénk,akkor jövök újra géphez. 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most szedem le a játékot,és az lenne a kérdésem hogy, mennyire befolyásolja a játékot az itemshop?
Miben juttatja elõnyhöz a másik játékost?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Az egyéb plusz dolgokért pedig az instában a jobb oldalt lévõ leírás alapján lehet ügyeskedni.
Pl.: Az egyik Boss-nak lándzsával törd szét a bal kezén lévõ páncélt, az óriás jegesmedvének lándzsával ötször el kell találni a vöröslõ szemét, stb...
Boss loots
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Buhh, remélem majd a jövõben azért lesz valami "disable skill" opció, mert ez így elég gagyi. Megy a combo, megy a combo, huppsz, -20% HP. -.-
Btw, az hogy mit dob a boss a pálya végén, az mitõl függ? Azt tudom, hogyha leverem a sapkáját, akkor azt megkapom némelyik bossnál. Van valahol egy lista, ahol ezt meg bírom nézni?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
----
Amúgy Faja a játék csak egy kicsit átláthatatlan még a számomra (elszoktam az mmo-któl), meg ez a sok egy gomb sokat irányít inkább kontrollerre lenne jó, de ahogy láttam arra nem lehet konfigurálni (?) :S
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
www.hunterssite.info
Kicsit idegesítõ, hogy benyomja, még akkor is ha nem akarom (nem mintha eddig bármikor is akartam volna 😄). Ez a bal+jobb klikk nagyon nem jó erre. >.>
Van retalent? Vagy ha APt berakod, akkor nincs visszaút? Van határa annak, mennyi APd lehet összesen? Gondolom nem lehet kirakni mindegyik skillt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
www.hunterssite.info
Haverral EGÉSZ NAP EZT TOLTUK. 0-ról felhúztuk 20-21 -ig. Én tank, Õ Eve... mindent hardon toltunk, a nagy fehérmacit lenyomtuk ketten elsõre, hardon. Tök szar cuccunk van, legalább is nekem 😄 Jó kis játék 😄
Chain hook akkor hatásos, ha többen csináljátok.
Eve eddig nem tud E gombbal megfogni senkit. Legalább is eddig haver nem tudott.
Tegnap este kezdtem a gammát.
Bejövõs, bár még az irányítást nem érzem, Egy kérdés Evie-vel is lehet Grabbelni az ellent? mert ahogy a Faq mutatta, úgy nekem nem sikerült, van valamii technikája?????
Válaszokat elõre is köszi😊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Egyébként a pár napja kialakult vitára, ami arról szólt, hogy a revive mennyire hasznos: A phoenix feather igenis 50% hp-val éleszti újra az emberkéket, megnéztem hajszálpontosan 50%! Így a revive továbbra se mondható túl hasznosnak.
A kaszás Evie-vel tudni kell játszani... Cloth vagy Light ruhában közelrõl dps-elni a bossokat, úgy, hogy ne kapjon be sebzést... Elég nehéz vele SSS battlékat összehozni, mert amint bekap egy ütést, máris elõrõl kell kezdenie a Combot!
Aki viszont rájön arra, hogy tudja a legtöbbet kihozni belõle, az egy nagyon pörgõs kis karaktert kap, ami sokkal akciódúsabb, mint a staffos párja!
www.hunterssite.info
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tehát akkor késõbb belerakják a rendes pvp-t is? Legalább is úgy értelmeztem 😄
Szóval akkor mehetek vele staffal és akkor csak varázsolok, vagy lehet kasza és akkor varázsolás és hack and slash?
2. lvl34en lesz 1 skill amit ha húzol sokkal nagyobb lesz teherbírásod Weight Endurance asszem
Két napja ért a sokk, hogy
1. Már nem béta.
2. Már három kari van benne.
Lenne kérdésem.
Van benne PvP? Gondlom nincs.
Evenek csak cloth cuccai lehetnek? Hanyas szinttõl tudok fegyverrel csápolni?
A friendship sword-öt hol kell megszerezni? Kerestük mindenhol az instában, de nem találtuk.
Így most ennyi.
Light armor (leather) ->Traveller's shop
Heavy Armor, Fegyverek ->Forge
Staff ->Magic shop
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.