1924
-
#1324 Western Ice Passage: Hogy kell eflamet előcsalogatni? Rájöttem, ha megkeresem a whispeket előtte, akkor szokott spawnolni. Eddig így láttam, viszont itt sehogy sem akar. -
#1323 harmadik tatyót mikor kapok? -
#1322 Köszönöm. -
#1321 Az majd a Karoknak lesz és nem is igen van Plate Armor majd egy két heavy sisakhoz kell plate profecy -
#1320 A Spider Lord szettből lehet kraftolni Laghodessát a Magic Laboratorynál lvl 43 és a Nightmare at the Ruins insta befejezése után -
#1319 Oké, akkor a plate prof ra ne is rakjak mi? -
#1318 Fionának Heavy Armor kell tehát pl Blood Prince,Spider Lord, Laghodessa -
#1317 Pls úgy is, hogy egy noob megértse. Mit alakítsak át? -
Sixtail #1316 Én értékelem, hogy egyesek felvesznek friendlistre innen, de jó lenne, ha ide is kiírnátok, hogy kik vagytok, mert én a friendlistemen csak ennyit látok:
http://imageshack.us/photo/my-images/208/201110200000l.jpg/
1:1 chatem sem működik, úgyhogy azzal sem tudok kommunikálni. Az egyetlen dolog, ami működik, az a whisper, szóval ott vagyok csak elérhető.
És valaki mutatna nekem egy rendes friendlistet, please? -
unusual #1315 Spider Lord set,és azt alakítsd át. -
#1314 Light Armor set a legjobb a mostani játékban? Csak mert plateből csak ilyet láttam. Fionának kell. -
#1313 kaptam egy mailt hosszú kóddal asszit'tem activáló kód (basztam elóvasni mailt) szóval másoltam a kódot megnyitottam a linket és mire eszméltem, törölte is (le van tojva jó az Evie, de Lann abálósabb és ritka hogy nem nukerrel megyek, de ez tetszik) -
#1312 Megy a szerver. -
#1311 Fene, megint nincs szerver :S -
#1310 Fasza! Mondjuk nekem az is qrvára tetszik ahogyan kikapja a gilisztát a földből, meg ahogy szétkapja azokat a röpködő szarokat. Szóval nem rossz kari, főleg azoknak akik csípik a bunyós manusokat. Mert ezzel aztán lehet osztani a pofonokat. -
#1309 Karok és az XE!
Eddig még nem láttam XE verziós Karokról videót, mert nem volt.
Most azonban ráakadtam egyre:
Ilyen lesz az EU-s Karok! Kicsit pörgősebb mint USA szerveren! Amikor felugrik és ledobja a pillart!!!! WoW
XE KAROK -
unusual #1308 Kicsi munka?!? .-) -
unusual #1307 Hmmm.....Hm.....Fincsi ;-) -
Fallingstar #1306 én lolozok 1et, amúgy se nagyon játszok most:( -
#1305 Na azért én nem esek kétségbe, megyek megnézem Karokom USA szerón, most, hogy nem megy semmi EU-n! XD -
#1304 Nekem tegnap olyan volt, hogy megcsináltam a napi instát és a 40ap helyett kaptam 4-et :D -
#1303 Jah igen... Koreában kb. 1 hónap múlva, USA szerveren fél év múlva, EU szerverrre meg mire odaér már meg is unom a játékot. De azért köszi az infót, csak fájdítod a szívem :P -
Fallingstar #1302 Karok hírek Koreából addig nézegesd ezt :D -
#1301 vettem eszre, ujralogoltam es lvl 0 voltam :D -
#1300 Momentán nem működik semmi :) -
Fallingstar #1299 bugos a játék. várni kell nexon reagálására, de a klánok se mennek -
#1298 Hali!
Volt mar valakinek olyan tapasztalata, hogy eltuntek a feladatok es az npc-k is a helyukrol? -
#1297 Nincs valami BF32 vagy MW29 mostanában, amivel tudnál játszani?
Mert ez az írás dolog neked valahogy nem fekszik.
(Magyar Nyelvtan 1es alá.) -
#1296 Hogy a töröltél azt rákos karaktert? Na javícsad -
unusual #1295 3-4nap,és sok kockulás. ;))) -
unusual #1294 Egyedül toltam,és 2 GG használtam el ;-DDDD -
esszusz #1293 Akk ezt tudtam csak hülyén van megfogalmazva :) -
#1292 Tárgyakkal hadonászol. Bal klikk, jobb klikk, miközben kezedben egy tárgy. -
#1291 ez a tökös event annyira izgalmas hogy ki kellett alt+tab-olnom :D -
esszusz #1290 a questeknél a swinging object mit jelent? -
Sixtail #1289 TheSixth. 99es channelon vagyunk Dóziékkal általában. -
Fallingstar #1288 nekem eddig jó,5 perce vagyok bent -
#1287 engem is kidobál... -
#1286 Úgy döntöttem kipróbálom én is. Remélem valamennyire le fog kötni. -
#1285 Valami kaka van a szerverrel.