Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1171?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Btw, az én friendlistem amúgy is bugos, nem látom a neveket, csak egy level XX mutatót és annyi, semmi több nincs ott. Ennek nyilván van valami köze ahhoz az error üzenethez, amit minden beloggolásnál kapok (lásd --> 1123 hsz). Ha valakinek van valamilyen ötlete, hogyan lehetne ezt korrigálni, ne tartsa vissza az infót, köszi!
Ja, és valaki tudna nekem mutatni egy jól mûködõ friendlist képet? Épp érdekel, hogy néz ki. *-*
Na de ideje aludni! *-*
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
@Fpocok
Játssz egy kicsit a 9Dragonssal... 1 óra futkosás questek miatt. Oda-vissza-oda-vissza. Ott külön transport pillek vannak item mallban, hogy ne kelljen futkosnod. Na? Ugye hogy inkább ez, mint 3-4 szerveren végigrohanni 1 quest miatt?
Live: DoZeR 982
Valahogy be kéne állítanom, hogy a két egér gomb a görgõ két irányán legyen...
1-3ig 100% a siker
4-5 ha nem sikerül visszatörik 1- et.
6-8 ha nem sikerül nullázódik
9+ ha nem sikerül eltörik a fegyver.
6+ tól a fegyverek + attack speedet kapnak mégpedig szintenként 3-mat így egy +8 as fegyver 9attack speeddel rendelkezik. Ami nagyon sok! (Leginkább a Karoknak fontos, hogy 8+ os fegyvere legyen, mert egyébként nagyon lassú)
Amikor letörik vagy nullázódik egy item veszít a max durability- jébõl és nem is keveset, így nem lehet a végtelenségig enchantolgatni. Sajnos a nagy szintû fegyverek 5+ után nagyon nagy %- kkal failolnak be. Én volt, hogy USA szerveren 12 millát csesztem el Karokom 50+ os fefyverére hogy +8 legyen. (kifingattam két fegyvert durabilityben, és a 3. sikerült)
A max enchant USA szerveren 15 ha jól tudom, de.lvl 9+os itemet már nem lehet könnyen eladni mert bindel a karinál, amit NXért vásárolt szérummal le lehet ugyan szedni róla, de a kövi kari aki megveszi annál ismét bindel, szal 9+ os itemek nem nagyon vannak USA Marketben. Arról nem is beszélve, hogy a 9+ nagyon törik...
www.hunterssite.info
Wizard
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Wizard
Olyan kérdésem volna hogy 31 vagyok eddig minden pancélt megcsináltam amit akarok most értem el hogy fionaval plate armort hordjak de hiába vettem meg neki a tekercset a blood prince settel 1üt nem jelenik meg a kovácsnál. Mit kéne tennemhogy krafolható legyen?
Kicsit sok már tudom... :)
Kérdés. Barátot hogyan lehet felvenni in game?
Six kollégával már sokat táncoltunk egymás idegein, és folytatnánk. :DDD
Address: 84.21.11.243:19987
pw: 123
Wizard
Enchanthoz kell a cucc ha nagyon kiakarod huzni de megis veheted mastol.
Jelenleg +5 a max eu-n azt barmi itemshop cucc nelkul is jatszva kihuzhatod.
Ha nemsikerul az enchant 1-5 kozott visszaesik a szintje. Nagyobb enchantnal nemtudom.
Köszönjük szépen a választ. Sokat segítettél.
Másik kérdés.
Mennyire item mall függõ a játék? Nézegettem a dolgokat. A boldoguláshoz elengedhetetlen, vagy E-Penis növelésre szolgál csak a dolog?
Például a +olsánál védõ cucc, ami +4 +10 között véd. Elengedhetetlen, vagy mák és kész?
A +olásnál a cuccok fail esetén megsemmisülnek, vagy redukálódik a szintjük?
Evie staffal-mage,support Kaszaval kozelharcos
Fiona kozelharcos mace-+sebzes, de lassabb kard kissebb sebzes gyorsabb tamadas (ez lenne a tank, de itt igazabol nincs se tank se healer)
viszont pajzsot hasznal amivel haritja a tamadasokat, a tobbi class foleg elugrik eloluk.
az utolso class jelenleg a Lan o egy gyors dualwieldet hasznalo karakter, landzsa vagy kard a hasznalhato fegyvere.
Szoval amelyik tetszik azt inditsd.
Itt jelenleg nincs olyan helyzet amihez xy class elengedhetetlen lenne.
Most ha minden igaz probal az EU felzarkozni a NA szerverekhez.
Utana egyutt haladhatunk veluk.(44lvl EU cap, meg NA 70lvl van)
Kesobb meg bekerul az ugynevezett Karok class is ezis tankosabb karakter lessz nagy 2 kezes totemmel harcol es nem a gyorsasagrol lessz hirem, inkabb a hatalmas utesek es pankratorokat megszenyenito mozdulatokrol.
Mindegyik class mas jatekelmenyt ad. Ezert ajanlom nez videot a classrol. Probald ki nyugodtan oket. (elnezest az igenytelenul osszetakolt posztert)
Most töltöm.
Van már rutinom MMO-ban.
Tankot megéri elsõre? Ha igen, akkor melyik a tank? (warrior)
ott a partyból legalább egy embernek mindig bebuggol a nézet a cutscene után, ami elég necces, fõleg, hogy most 2-en mentünk és a társam kb. semmit nem tudott csinálni, szóval kénytelen voltam lesolozni. :p
Wizard
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Wizard
Wizard
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"