Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Kipróbáltam, de nem tetszett. Kb 1 órát toltam vele.

1171?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Már kérdeztem mi a neved, de nem mondtad. >.>

Btw, az én friendlistem amúgy is bugos, nem látom a neveket, csak egy level XX mutatót és annyi, semmi több nincs ott. Ennek nyilván van valami köze ahhoz az error üzenethez, amit minden beloggolásnál kapok (lásd --> 1123 hsz). Ha valakinek van valamilyen ötlete, hogyan lehetne ezt korrigálni, ne tartsa vissza az infót, köszi!

Ja, és valaki tudna nekem mutatni egy jól mûködõ friendlist képet? Épp érdekel, hogy néz ki. *-*

Na de ideje aludni! *-*

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ToshiBá
Nem mondtad, hogy játszol... :P

@Fpocok

Játssz egy kicsit a 9Dragonssal... 1 óra futkosás questek miatt. Oda-vissza-oda-vissza. Ott külön transport pillek vannak item mallban, hogy ne kelljen futkosnod. Na? Ugye hogy inkább ez, mint 3-4 szerveren végigrohanni 1 quest miatt?

Live: DoZeR 982

Fpocok
Valaki nem tudja, hogy tudnám bebindelni a sima attackra, tehát ami most a bal klikk... az egyik görgõ irányra? Csak mert hibáa állítom be, nem mûködik. A jobb klikket megtudtam csinálni.

Valahogy be kéne állítanom, hogy a két egér gomb a görgõ két irányán legyen...

Fpocok
Amikor már másodszorra megyek oda vissza, akkor igen, klcsit zavar. Van dupla klikk gomb az egeren, azzal gyorsan pörgeti.

Grr1234
Igen

roland4
Sziasztok,ti a Vindictus EU-n játszotok?
Koppa
Enchantolás:
1-3ig 100% a siker
4-5 ha nem sikerül visszatörik 1- et.
6-8 ha nem sikerül nullázódik
9+ ha nem sikerül eltörik a fegyver.

6+ tól a fegyverek + attack speedet kapnak mégpedig szintenként 3-mat így egy +8 as fegyver 9attack speeddel rendelkezik. Ami nagyon sok! (Leginkább a Karoknak fontos, hogy 8+ os fegyvere legyen, mert egyébként nagyon lassú)
Amikor letörik vagy nullázódik egy item veszít a max durability- jébõl és nem is keveset, így nem lehet a végtelenségig enchantolgatni. Sajnos a nagy szintû fegyverek 5+ után nagyon nagy %- kkal failolnak be. Én volt, hogy USA szerveren 12 millát csesztem el Karokom 50+ os fefyverére hogy +8 legyen. (kifingattam két fegyvert durabilityben, és a 3. sikerült)
A max enchant USA szerveren 15 ha jól tudom, de.lvl 9+os itemet már nem lehet könnyen eladni mert bindel a karinál, amit NXért vásárolt szérummal le lehet ugyan szedni róla, de a kövi kari aki megveszi annál ismét bindel, szal 9+ os itemek nem nagyon vannak USA Marketben. Arról nem is beszélve, hogy a 9+ nagyon törik...

www.hunterssite.info

nagyobb gond, hogy kattintgatni kell végig npcknél...

Wizard

Grr1234
Ha ez zavar, akkor Cabal-lal ne játssz... :D

Fpocok
Há mert van olyan, amikor 6 házba is el kell futni egymás után beszélgetni az NPC-kkel. :D

wardogzombie
<#wow1>hogy mi van?

Fpocok
Szerintem az összes játékos egyetértene azzal, hogy ezeknek az npcknek kellene építeni EGY HATALMAS HÁZAT, AHOL AZ ÖSSZES NPC ELFÉR. SZÁLLODÁT AKÁR...

Engem nem kell felvenni friendbe! :-D

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

meg kell ölnöd 1x a boos-t

Wizard

Sziasztok!

Olyan kérdésem volna hogy 31 vagyok eddig minden pancélt megcsináltam amit akarok most értem el hogy fionaval plate armort hordjak de hiába vettem meg neki a tekercset a blood prince settel 1üt nem jelenik meg a kovácsnál. Mit kéne tennemhogy krafolható legyen?
Grr1234
Lvl 26 körül valaki?

ToshiBá
Ezt is köszi!

Channelek csak azért vannak, hogy ne legyen tömeg, egyébként lehet köztük váltani, jobb felül ha rákattintasz a channel kijelzõjére.
ToshiBá
Channelek/realmook közötti váltás létezik, vagy maradsz, amelyiken kezdtél?

Kicsit sok már tudom... :)

ToshiBá
Köszönteeem!

Grr1234
Jobb alul friends -> add friend.

ToshiBá
De a fegyver nem semmisül meg. Ez nekem bõven elég.
Kérdés. Barátot hogyan lehet felvenni in game?
Six kollégával már sokat táncoltunk egymás idegein, és folytatnánk. :DDD

Kérem a Fekete Sereg és Fehér Sereg tagjait, hogy jöjjenek TS3-ra, de várjuk a többi Vindictus-os játékost is szeretettel!
Address: 84.21.11.243:19987
pw: 123

Wizard

Pontosítok: +3-ig 100% hogy sikerül, +4 és +5-nél ha nem sikerül akkor 1 szinttel visszaugrik.
Jah, most olvastam amott, hogy várod a PM-em, lulz, no mindjárt írom. :P

Ez az Dózi, PM a neved, aztán nyomhatjuk együtt. :D

ToshiBá
Ismételten leköteleztél.

Item mail nemtul durva, foleg skinek.
Enchanthoz kell a cucc ha nagyon kiakarod huzni de megis veheted mastol.
Jelenleg +5 a max eu-n azt barmi itemshop cucc nelkul is jatszva kihuzhatod.
Ha nemsikerul az enchant 1-5 kozott visszaesik a szintje. Nagyobb enchantnal nemtudom.

Fpocok
Majdnem :D

ToshiBá
Ha mindenhol csak fele ilyen igénytelen választ kapnának az emberek, akkor senkinek nem lenne sosem semmi problémája. ;)
Köszönjük szépen a választ. Sokat segítettél.

Másik kérdés.
Mennyire item mall függõ a játék? Nézegettem a dolgokat. A boldoguláshoz elengedhetetlen, vagy E-Penis növelésre szolgál csak a dolog?
Például a +olsánál védõ cucc, ami +4 +10 között véd. Elengedhetetlen, vagy mák és kész?
A +olásnál a cuccok fail esetén megsemmisülnek, vagy redukálódik a szintjük?

az EU verzioba jelenleg 3 class talalhato.
Evie staffal-mage,support Kaszaval kozelharcos
Fiona kozelharcos mace-+sebzes, de lassabb kard kissebb sebzes gyorsabb tamadas (ez lenne a tank, de itt igazabol nincs se tank se healer)
viszont pajzsot hasznal amivel haritja a tamadasokat, a tobbi class foleg elugrik eloluk.
az utolso class jelenleg a Lan o egy gyors dualwieldet hasznalo karakter, landzsa vagy kard a hasznalhato fegyvere.
Szoval amelyik tetszik azt inditsd.
Itt jelenleg nincs olyan helyzet amihez xy class elengedhetetlen lenne.
Most ha minden igaz probal az EU felzarkozni a NA szerverekhez.
Utana egyutt haladhatunk veluk.(44lvl EU cap, meg NA 70lvl van)
Kesobb meg bekerul az ugynevezett Karok class is ezis tankosabb karakter lessz nagy 2 kezes totemmel harcol es nem a gyorsasagrol lessz hirem, inkabb a hatalmas utesek es pankratorokat megszenyenito mozdulatokrol.
Mindegyik class mas jatekelmenyt ad. Ezert ajanlom nez videot a classrol. Probald ki nyugodtan oket. (elnezest az igenytelenul osszetakolt posztert)

ToshiBá
Sziasztok.
Most töltöm.
Van már rutinom MMO-ban.
Tankot megéri elsõre? Ha igen, akkor melyik a tank? (warrior)

Fpocok
Válaszoltam, de addigra kiírta, hogy offline vagy.

Grr1234
Van az a battle, ahol

kinyírják Ellis-t,

ott a partyból legalább egy embernek mindig bebuggol a nézet a cutscene után, ami elég necces, fõleg, hogy most 2-en mentünk és a társam kb. semmit nem tudott csinálni, szóval kénytelen voltam lesolozni. :p

Grr1234
Örülünk neki, de azért válaszolhatnál, hogy mennyi DEF-ed van... :D

LeonSilver
Én most jártam így (eddig még soha). Ebben az a szopás (NA szerveren is jártam már így nem egyszer, ott a proxy lehalása miatt), hogy éppen vége lett az instának, még nem adta meg az AP-t de a daily közül levette. Bye-bye daily AP....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fpocok
Ja. Tetszik a játék, azt épp a sok információt próbálom begyûjteni :D

el vagy látom :D

Wizard

Fpocok
Oké. Úgy látom minden shield blockol 360fokban. Nice.

Fpocok
Baszki. Insta végén járok, erre eddig elõször kapok egy DC-t.

Fpocok
Van két shieldem. Az egyik kör alakú, és az van ráírva, hogy minden irányból blockol. Akkor a másik nem? Ahhoz nincs odaírva.

Fpocok
Két nap után belenéztem az options részbe is. Na igen... ilyen egy IGAZI PCs (source engine-es) JÁTÉK!

A Fekete és a Fehér Sereg egy klán, csak a helyszûke miatt kellett még egyet alapítani

Wizard

Nem normális! Nem tudom mitõl lehet.....

Fekete Sereg,Fehér Sereg,Hunters,és még van pár.....

Fpocok
Valóban. Köszi.

LeonSilver
HA meg lesz a hét arról tudni fogsz. Egyébként ez egy bug, ami még a NA szerveren is van. Ha kilépsz a játékból, majd vissza akkor a jó értéket fogja mutatni. De csak mutatni mutatja rosszul! Tehát ha meg lesz a 7 akkor hiába van ott nulla, kész lesz a feladat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fpocok
A caster csajjal próbálnánk megcsinálni a revive skillt, és azt írja, hogy 7szer élessze a party társat. Engem felélesztett 46464 szor, de még mindig 0/7 WTF?