Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teljesítés az amikor az összes pont megvan ugye?
A receptek egy adott dungeonhoz kapcsolódnak, ha teljesíted egyszer azt a dungeont, feloldódik a recept.
1 kérdés, hogyan lehet tanulni crafthoz recepteket?
Fpocok
Tehát akkor nem lehet tudni, mi jön. Viszont nem maintanence van kiírva, hanem patch. Ezek szerint kapunk valamit. Zsír.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Koppa
Ez az agysejtek hiányát jelenti.

www.hunterssite.info

Koppa
70 a max lvl USA szerveren per pill igen.. De ez nõni fog ott is még lol! A koreai szerón már 90+ a max és mivel ez egy folyamatosan készlõ játék, biztos vagyok benne, hogy jóval 100 felett lex a max.

@esszusz

Szal
EU szerveren 44lvl USA szerón 70 a max lvl momentán.
És, hogy milyen változások lesznek még... Órákig írhatnám, de mivel pontos dolgokat senki se tud, vagy olvasgass vissza itt a fórumon, vagy egyszerûen kezdj el játszani az EU szerveren és majd meglátod.

www.hunterssite.info

Remek, hivatalos fórumon sem tudnak semmit a messenger error-ról. -.-

Btw, miért árulnak egyes gémerek a marketplacen egyes dolgokat ugyanolyan áron, amennyiért már el is NPC-zhették volna? Sõt, valaki még olcsóbban is ad pár dolgot. Ez az agysejtek hiányát jelenti, vagy van valami, amirõl nem tudok? 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

44 a max lvl.
70 lessz, folyamatosan frissitik.
itt ott elter kicsit az eu-na-korea -i kliens.

Grr1234
vindictus.nexoneu.com-ról logout, újra bejelentkeztem és jó lett. Próbáld meg te is.

Sziasztrok, szeretném tudni hogy jelenleg az eu szerveren mennyi a max level, és mennyi változás jöhet még a játékkal ?
Mind lvl44 és lusták leölni Blood Lordot. Szánalmas.
Habár volt ott pár ártatlan gémer is, be is szóltak. 😄

No megyek megjavítani ezt a messenger dolgot, tán a hivatalos fórumon tudnak valamit róla.

fejnelkuli
Be se tölti,csak a logokig jut el.Hogy állítsam akkor a grafikát?

Nyomja csak a hacket 😊
A marketplace -en kívül mást nem befolyásol vele.
Az meg nemigazan zavar hogy neki minden skillje fullos, mert 1 run csak par sec.
A játék sikeres szoval eljon majd az ido mikor jobban odafigyelnek majd a dolgokra, és akkor nekem lessz 1 közepes Fionam meg neki 1 account amivel nemtud belepni.
Nemnehez kiszurni se, eleg ha a kliens elkuld par adatot a szervernek: att. speed, att,dmg, vagy hogy 5 sec alatt teljesitett 1 dungeont.
És ha erre jobban odafigyelnek, tan meg visszamenoleg is bannolnak erte.
Ha meg nemfigyelnek rá akkor is csak kis %-ban csökkentik a jatekelmenyt.
PVP nincs a jatekban itt jelenleg. És ahogy néztem nemis baj.
Pve re meg otlessznek a haverok, guild tarsak.

LeonSilver
Kurvajó mondhatom...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Mondjuk én, amikor kipróbáltam NA szerveren a karok-ot hát halálra röhögtem magam. Tipikus izomagy kari 😊 És meg lehet olyan randára csinálni, hogy csak na 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Koppa
XD

www.hunterssite.info

LeonSilver
Simán! Elõl megy a lepényhal, aztán a tintahal és a reményhal meg utoljára 😉

Koppa
Jóvan! Reménykedni szabad, nem? 😊

www.hunterssite.info

Nuclearity
azt tuti nem 😊 írták, hogy hamar felakarnak zárkozni, de az amcsik egy évet vártak rá, és valahol episode 8 körül jött, itt egy pár honapra spekulálnak a playerek, nexon pedig nem árult el semmi konkrétabbat. mi olyan episode 4 körül vagyunk most ahogy a forumon láttam.

ToshiBá
*business*

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Nem töltögettem vaze. XD
A büdösnagy Londonban 9 emberrel osztozok egy elvileg 12 megás, de gyakorlatban 2 megás neten... ( a lendlord büszkén veri a mellét, hogy busines csomag... épp csak az optikai kábel nincs még kiépítve hozzá)Majd ha költözök lesz jobb. Addig evvan. 😊

Live: DoZeR 982

Fpocok
Ez komoly, hogy Fionának ilyen kevés hpt ad a health mastery skill? 20?

Koppa
Jaj remélem meglepnek minket EU szerveren szerdán a karbantartás után valamivel Pl:KAROK... Annyira boldog lennék!

www.hunterssite.info

Grr1234

fejnelkuli
Nekem se indul.Betölt-kilép.Valami ötlet?

oks köszi 😊
LeonSilver
Itt closed béta. NA szerveren a ráktuggya..

roland4
ti mióta játszotok?
LeonSilver
200

Hali
Melyik ch.-n van a legtöbb magyar?
roland4
uuu az szép szint !am mióta játszotok??Én 2 napja és van egy 13as szintü karakterem😊.
Grr1234
32

LeonSilver
44 & 32 & 38

roland4
Neketek eu-n hanyas karakteretek van??
CalebJoe
akkor majd visszamegyünk az USA-ra😊
roland4
köszi a választ!
Még nem. Talán 19-én lesz patch,és utána majd kiderül talán mikor.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

roland4
sziasztok a eu szerverén átlehet transformálni magad paladiná vagy dark knightá?
Grr1234
Highest-rõl tettem High-ra... 😄 vindictus.nexoneu.com-ról logout, újra bejelentkeztem és jó lett. Próbáld meg te is.

Csak egy tipp, de lehet, hogy nem bírja a géped az akkora grafikát? 😄
Ha így van, akkor nyilván kell egy reinstall neki, mert ha nem indul, nem is veheted le a grafikát megint, ugye? o.o

Amúgy nekem megy a játék gond nélkül, a hiba üzenet megjelenik mindig, de nem zavar, egy OK neki és eltûnik, csak ez a friend meg guild messenger nem jó.

No de most majd letesztelem, be e vált amit tettem vele. 😊

Grr1234
Nem tudom mi baja, el se indul... Grafikát átállítottam Highra, megkérdezte, hogy újraindítom-e, és azóta nem jó. :<

Grr1234
Most nekem is beszart, csak nekem rögtön kijön a hibaüzenet.

Van olyan file, igen. Most azt betettem a kivételekhez tûzfalnál meg vírusirtónál, hátha az blokkolta eddig, meglássuk mi lesz, remélem megjavul. *-*

Unu, most milyen néven futsz, Diamond vagy Unusual? Mert ezt a két nevet láttam tõled. 😛

Én TheSixth néven futok itt, ch99-en gémelünk Dóziékkal.

Btw, ez a local szerver dolog dungiban nagyon idegesítõ. Még Dóziékkal is laggoltam, ha õ a leader, képzelem mi lesz, ha egy távolabbi emberke a leader. o.O
Habár mikor ketten voltunk csak, egész tûrhetõ volt.
Ha jól értem, az is befolyásolja a dolgot, hogy töltögetünk e közben, mert az ugye lassítja a netet, szóval Dóz, ne töltögess közben! 😄

Fpocok
Anyám... borogass!
<#eljen>

Grr1234
C:\Program Files\Vindictus EU\en-EU <- itt van olyanod, hogy NMService.exe? Ha nincs, akkor töröld ki a CurrentInfo.txt-t, és úgy próbáld.

3karim van 😉 Felveszlek téged is FL-re. 😉

Le is írtam neked. 😉 Mintha olyan nehéz lenne kitalálni.... 😉