Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
@esszusz
Szal
EU szerveren 44lvl USA szerón 70 a max lvl momentán.
És, hogy milyen változások lesznek még... Órákig írhatnám, de mivel pontos dolgokat senki se tud, vagy olvasgass vissza itt a fórumon, vagy egyszerûen kezdj el játszani az EU szerveren és majd meglátod.
www.hunterssite.info
Btw, miért árulnak egyes gémerek a marketplacen egyes dolgokat ugyanolyan áron, amennyiért már el is NPC-zhették volna? Sõt, valaki még olcsóbban is ad pár dolgot. Ez az agysejtek hiányát jelenti, vagy van valami, amirõl nem tudok? 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
70 lessz, folyamatosan frissitik.
itt ott elter kicsit az eu-na-korea -i kliens.
Habár volt ott pár ártatlan gémer is, be is szóltak. 😄
No megyek megjavítani ezt a messenger dolgot, tán a hivatalos fórumon tudnak valamit róla.
A marketplace -en kívül mást nem befolyásol vele.
Az meg nemigazan zavar hogy neki minden skillje fullos, mert 1 run csak par sec.
A játék sikeres szoval eljon majd az ido mikor jobban odafigyelnek majd a dolgokra, és akkor nekem lessz 1 közepes Fionam meg neki 1 account amivel nemtud belepni.
Nemnehez kiszurni se, eleg ha a kliens elkuld par adatot a szervernek: att. speed, att,dmg, vagy hogy 5 sec alatt teljesitett 1 dungeont.
És ha erre jobban odafigyelnek, tan meg visszamenoleg is bannolnak erte.
Ha meg nemfigyelnek rá akkor is csak kis %-ban csökkentik a jatekelmenyt.
PVP nincs a jatekban itt jelenleg. És ahogy néztem nemis baj.
Pve re meg otlessznek a haverok, guild tarsak.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Wizard
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A büdösnagy Londonban 9 emberrel osztozok egy elvileg 12 megás, de gyakorlatban 2 megás neten... ( a lendlord büszkén veri a mellét, hogy busines csomag... épp csak az optikai kábel nincs még kiépítve hozzá)Majd ha költözök lesz jobb. Addig evvan. 😊
Live: DoZeR 982
Parasite Eve 2, best game EVER!
www.hunterssite.info
Melyik ch.-n van a legtöbb magyar?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Ha így van, akkor nyilván kell egy reinstall neki, mert ha nem indul, nem is veheted le a grafikát megint, ugye? o.o
Amúgy nekem megy a játék gond nélkül, a hiba üzenet megjelenik mindig, de nem zavar, egy OK neki és eltûnik, csak ez a friend meg guild messenger nem jó.
No de most majd letesztelem, be e vált amit tettem vele. 😊
Unu, most milyen néven futsz, Diamond vagy Unusual? Mert ezt a két nevet láttam tõled. 😛
Én TheSixth néven futok itt, ch99-en gémelünk Dóziékkal.
Btw, ez a local szerver dolog dungiban nagyon idegesítõ. Még Dóziékkal is laggoltam, ha õ a leader, képzelem mi lesz, ha egy távolabbi emberke a leader. o.O
Habár mikor ketten voltunk csak, egész tûrhetõ volt.
Ha jól értem, az is befolyásolja a dolgot, hogy töltögetünk e közben, mert az ugye lassítja a netet, szóval Dóz, ne töltögess közben! 😄