1924
  • Koppa
    Beköltözött egy nyomorék goldseller az amúgy is zsúfolt Guild Channelünkre, szóval a HUNterS guild ma átköltözik a 173. channelre!
  • esszusz
    Aullah amúgy nem lehetséges hogy apró lagg volt?
  • Fpocok
    WWWWWWWWWWWWWTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF?

Reggel kovácsoltam magamnak egy Capricorn-t. Imádom. Most visszamentem megnézni van e valami új. Találtam egy új kraftolható hammert, ami szarabb mint a Capricorn... és a Capricorn-t... nem tudom már kraftolni. Nincs benne a listában WTF?
  • LeonSilver
    Régen én is agyfaszt kaptam tőle, aztán a ctrl-ról áttettem a /-re és kész ;)
  • Fpocok
    Nem.
    Nem ez volt a gond. Mindig volt staminám. Futok ellenfelé, próbálok ütni, de vagy kétszer vagy háromszor is meg kell nyomnom az egeret, hogy üssön. Megjegyzem RITKÁN csinálja, de zavaró.
    Egerem új és minden máshol tökéletes. Pl a játékon belül a menünél, vagy amikor shopban vagyok. Egyedül harc közben néha nem akarja.
  • Probatbicol
    Lehet, hogy elfogyott a staminád, azért nem üt.
  • esszusz
    Nekem csak akkor megy el a hang, te teljesen ha benyomom a crtl-t hogy beszéljek, de vissza se jön amíg nem indítóm újra a clienst :D Igen szokott olyan lenni néha, de van olyan is hogy futok és mintha fal lenne nem lehet jobbra kanyarodni, pedig semmi nincs ott :)
  • Fpocok
    Az hagyjál. Nálam a hangot lehetetlen belőni... nem tudom mi van vele...
    És nektek is van olyan anomália, hogy néha, amikor elkezdenétek egy kombót, nyomjátok a bal klikket és nem csinál semmit. Nem üt... WTF? Nagyon bosszantó tud lenni.
  • esszusz
    Most meg olyan aranyos bugom van, hogy hiába tekerem le a title menüt automatikusan vissza tekeri fentre xD
  • esszusz
    Köszi szépen :d sikerült már ez is megvan :)
  • LeonSilver
    Le lett már írva korábban ;) Ez egy olyan köcsög bug, ami még a NA szerveren is van, pedig az ugye nem most indult. Egyébként pedig a title megszerzésének tényét nem befolyásolja, hogy 0 van kiírva és közben megcsinálod a hetet. Ha meg van a hét akkor meg fogod kapni a titlét. CSak abban "zavarja" az embert ez a koszos kis, bug, hogy nem tudni éppen hol tart az ember.
  • Fpocok
    Bug.
    Lépj ki a játékból és lépj vissza és akkor elvileg jót fog kiírni ott számnak.
  • esszusz
    Revival Fairy ennek a titlenak a megszerzésében azt írja, hogy élesszek fel 7 party tagot, már vag 5 megvolt, de még mindig 0/7 mit kell csinálni?
  • Fpocok
    Mikor rakhatok be egy második secondary weapont? Látom ott van a slot de lockolva van.
  • Fpocok
    Mivel csak esélyt csökkent. Nem mindig.
    De amúgy működik.
  • esszusz
    A standing endurance skill mi a fenére jó? egyszer nem csinálta azt amit kellett volna :S
  • LeonSilver
    Nekem a NA szeveren egy nagyon fasza, kaszás evie-m van. Itt is van egy staffos, de a fiona lett a fav. Kurva jó kis kari!!! Olyan ütéseket bír, mint az állat!
  • LeonSilver
    1) Ad egy plusz dungit
    2) Ige, van aminek A a max szintje, van aminek egyelőre A a max szintje és van, aminek nem de egy bizonyos lvl elérése kell, hogy tovább tudd fejleszteni.

ITT lehet kutakodni.

Valaki betetettethetné (vááá micsoda egy szó) ezt a linket a banner alá. szvsz
  • perseus99
    én ott ütöttem ahol van 2 híd keresztbe a első hídnál abba a verem szerűbe leugrottam,oda spawnolt pár mob és az egyikből esett...
  • Fpocok
    1. Kabbe. Nekem eddig egyszer sem esett ki :D Random dobják a pókok?
    2. Tudtommal A után van 9től 1ig. Tehát plusz kilenc rank. Csak ahhoz bizonyos szint kell. De majd az okosabbak kijavítanak.
  • Sixtail
    Jah és nekem is van egy kérdésem, vagyis kettő:

1. A Spider Cave scroll mit csinál, ha elolvasom?
    2. Minden skillnek "A" a max szintje, vagy csak némelyiknek? Kettőt felvittem "A"-ra, és azt írja, hogy maxed. Lehet majd még tuningolni őket valahogy?
  • Sixtail
    Enhancement leviszi a cuccaid súlyát (+3ing), a megfelelő armor/weapon skill úgyszintén, plusz lvl34en van egy olyan skill, ami megnöveli a teherbírásodat.
    És egyes szintek után nő a teherbírásod, habár fogalmam sincs mikor, mennyivel és hogyan, csak észrevettem, hogy nő a szintemmel együtt, de nem minden szint után. o.O
  • esszusz
    ez a stone cuccot valahogy nem lehet lejebb szedni?
  • esszusz
    Ebben a játékban van olyan hogy egyik ruhának a kinézetét rámásolod a másikéra?
  • esszusz
    Köszi, már dolgozik rajta, remélem mükszik :)
  • Fpocok
    Régi routerrel én is sokat szoptam. Lényeg az, hogy lehetséges, hogy nem enged át bizonyos szálakat, ezért nem tud haver rád joinolni pl borderlandsben.
    Megoldás: Manuálisan beállítani az adott játék portját, hogy engedélyezze.
    IDE fel kell menni, meg kell keresni, milyen routered van. Ott le van írva, hogy milyen paranccsal tudsz bemenni a routerbe. Ugyanitt meg van, hogy melyik játék milyen portot használ. Azt kell ott benn engedélyezni.
  • semo1
    router port forward
    ezt lehetne 1 kicsit bővebben?
  • esszusz
    Aullah a router a baja, megtudod mondani hogy hogyan lehet ezt a próblémát orvosolni ? Sajnos ehez nem értek. De ha valaki más is tudja szívesen várom a tippeket
  • esszusz
    Attól függ. ha végig varázsolni akarsz vele, akkor ice, fire, meg a passiv skillek, olyan 25ig. Ha közel harcolni szeretnél vele, akkor 24ig ne nyomj semmire ap-t.
  • Tatyla
    elementalista varázslóval vagyok vagy mi ez a leányzó,kérdés mit érdemes fejleszteni és mire abszolúte ne fecséreljek ap-t?
  • Fpocok
    Tűzfal vagy router port forward gond.
  • esszusz
    Ha egyik ismerősömnek ezt írja ki: Unable to connect to host: Connection timed out

Akkor mit tud vele csinálni hogy elinduljon ? Előre is köszönöm a segítséget! :)
  • Tatyla
    aham értem,köszi
  • Probatbicol
    Hát szerintem pont a halloween event instába mentél be, ne azzal kezdd szerintem :).
    Egyébként az insták egyszerűek mint a bot, végigmész és kinyírod a bossot a végén.
    Ha laggolt az azért volt mert olyan indította a partyt akinek rossz a netkapcsolata/gyenge a gépe/töltöget le közben.
  • Fpocok
    Faszom a randomitásba :D Obtain xy item. Ha nem esik, gyere újra :D
  • unusual
    Szerintem én vagyok a 44-es. ;-)
  • unusual
    Az random,hogy mikor spawnol. Nekem volt olyan,hogy 3körön keresztül nem jött.....
  • Tatyla
    ööö,ma felraktam én is ezt a játékot bementem valami instába ölni kellett az ellent,de meddig és miért,laggol mint az állat kábé 15 perc ütlegelés után kiléptem mi itt a lényeg?
  • Fpocok
  • LeonSilver
    NA szerveren valahol 58-60 körül kaptam meg, már nem emlékszem pontosan. Szóval még várhatsz rá egy kicsinyt :)