Vindictus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roland4
nah már sikerült megoldanom!😊
roland4
ezt irja nekem amikor katolnák a playre,fölötte hogy Game is under maintenance.!
Staff-os hoz cloth armor kell,mert az sok INT-et add ami kell ugye. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ToshiBá
staffos evie-m van. én a def miatt gondoltam, hogy nem árt az armor

sokat nem tettem rá csak 2 szintet húztam a lighton meg a heavyn

Live: DoZeR 982

Jó kérdés, engem is érdekel. Optionsban csak azt írja, hogy "DirectX 9+".

Nekem is eltartott pár percig az update, addig elmosogattam, tedd te is azt Dóz. 😄

De ez az update kicseszett velem. Most nem bírok már összeszedni 10 kenyeret az extra storage-re. -.-

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Grr1234
Nem kötelezõ, de staffos Evire erõsen ajánlott. Sok INT-et ad.

Amúgy tök jó az éjszakai map, lehetne többször is.

ToshiBá
2 kérdés

1: miért tart ennyi ideig az update? totál olyan, mintha teljesen elölrõl updatelné. :S

2: én Evievel raktam heavy, és light armorra is a crimson rage set miatt. Hiba volt? kötelezõ cloth-ot hordanom?

Live: DoZeR 982

Fpocok
EXEvel kell indítani, mint ahogy azt már említették elõttem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

CalebJoe
ha csak nincs karbantartás (szerdán szokott) akkor nem tudom mi lehet a baj
[HUN]Crassus
Eu ból EU szerverre miért nem enged be? mi a trükk?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fpocok
STEAMre, mint non steam game nem lehet addolni úgy, hogy legyen steam overlay? Gondolom nem.

Fpocok
Bazz, én meg várom a honlapon, hogy a playre nyomjak. <#falbav>

[HUN]Crassus
srácok van ebben a gammában dx11?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Köszi, próbáltam de nem ment. Most felraktam valamit, ami eddig nem volt, aztán exébõl megy 😄THX m,ég1szer
Pedig már megy több mint egy órája. Próbáld ne a browserbõl indítani, hanem közvetlenül az exe-t.
updatelni kell a játékot vagy hogyan kell indítani ? S:
én meg próbáltam elindítani de ezt írja : Game is under maintenance.
A kommentokból ítélve már lehet játszani.

Ez a tökdobálós battle nagyon poén, ezt meg lehetne pvp verzióban csinálni, két csapattal.
Még mindig tart az update?
LeonSilver
Qrva fasza a tanyaközpont, még a töklámpásokkal is, de az, hogy iccaka van nagyon pöpec.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Persze, megértelek és ha rajtam múlna illetve rajtam múlott volna, akkor az EU szerver a mostani NA szerver szintjén indult volna, akár annak az árán is, hogy mondjuk az XP-t lejjebb vettem volna olyan 10-15%-al. Valahogy itt túl gyorsnak tûnik a fejlõdés.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Koppa
Leon!
Igen USA jóval késõbb kapta meg ez tény, de most a Nexon EU fel akar zárkózni USA szerverhez, szóval nyugodtan berakhatnák, hogy tudjak vele egyszerre fejlõdni a többiekkel... Tudom, az USA playerek is jóval késõbb kapták meg, mint az elõzõ 3-mat, de kicsit rosszul fog érinteni, hogy mások majd az 50-60+max levelen tolják a transform skilljüket maxolgatva, én meg akkor fogom igazán elkezdeni a játékot. Amúgy meg a Karok sokkal kevesebb embert érdekel mint pl az Evie.
USA szerón nem szeretik a bõrszíne miatt... (még ha fehérré varázsolják akkor is megmaradnak a jellegzetes jegyei)
Koreai szerón nem szeretik a nagysága miatt. (Koreában azt mondják rá, hogy Karok kövér)
Valószínû nálunk is csak egy szûkebb réteget (köztük engemet is) fog érdekelni ezért sem foglalkoznak vele annyira.

www.hunterssite.info

Koppa
Hát nem kicsit, hanem nagyon, hiszen Cloth-ban kell közelrõl dps-elned a bossokat. Szóval aki kihívást keres annak kaszás Evie!

www.hunterssite.info

Koppa
Nem kapunk semmi újat, csak a Halloween eventeket meg az avatar shopba a cuccokat... muhaha

www.hunterssite.info

Fpocok
Miko lesz má játék? Tisztában vagyok, hogy néha eltart tovább, de akkor is.

LeonSilver
"Régen" a staffal is lehetett faszán csépelni az ellent (NA szerveren) de ma már ott sem.

Crokin
25-tõl tud kaszával nyomulni, de akkor érdemes úgy fejleszteni, hogy addig nem teszel semmilyen staff-os skill-re. Ja és kicsit talán nehezebb vele a játék, kisebb dps, viszont pörgõsebb az élmény.

Repatarurgyán

össze vagyok zavarodva. Az evie karakter tud közel harcolni is? nem csak távolról ,,varázsolni,,, ? Azért választottam fionát mert az tud, ez meg csak lövöldözött. de ha így áll a helyzet karaktert váltok
Mennyi ideig szokott tartani 1-1 update?
Fpocok
Igazad van. Csak valahol olvastam, hogy lehet, hogy jön. Ezért írtam.

LeonSilver
Te választasz! Megy a blablabla, és ha azt választod, hogy levered Gallagher-t mint a szart, akkor dark knight leszel, ja nem akkor paladin. Én nem bántottam NA szerveren, szóval pala lettem.

és mi dönti el hogy melyikké változhatsz át?

LeonSilver
Figyu. A karok "nemrég" lett az US szerveren. Nekünk is várni kell rá még egy darabig, de ez minden mmo-nál így van. Lassan csepegtetik a cuccot, hogy ne und meg. Én sokkal jobban várom a többi helyet, azt, hogy ne 44 legyen a limit, azt, hogy betegyék transformot mert például azt is fejleszteni kell, a szkilljeit is és óránként csak egyszer változhatsz át paladinná vagy dk-vá. Szóval én ezeket jobban várom, mint a karokot 😉

azt néztem éppen én is, meg be raknak valami új dungikat

Fpocok
Sajnos nem jött új karakter csak a halloweenes baromságok.

Koppa
99-en vagyunk, de majd talán ma csinálnak valamit a guildokkal is pl. duplázhatnák a max létszámot, úgy egész kellemes lenne, mert mindenki behozhatna még 1 karit akár... fõleg, ha jön majd Karok, a 100 férõhely nagyon kevés lesz! Nem értem itt minek kell ez a korlátozás, USA szerveren tökéletesen mûködnek a 400-500fõs guildek...

Persze nem vagyunk karakter parkolók, szóval az inaktív játékosoktól elõbb-utóbb búcsút kell vennünk.

www.hunterssite.info

CalebJoe
beszállnék a klánba egy másik karimmal is már ha van hely
Koppa
Jaj már ne menj USA szeróra... Teljesen felesleges... Ott a játék Premier változata fut nálunk meg az XE...
No meg elég macerás a csatlakozás, mert EU Ip blokkolva van, szóval csak proxycappel lehet felmenni!

www.hunterssite.info

CalebJoe
itt van hogy kell de laggos lesz meg néha kivág

Grr1234
Laggolni fogsz + macerás.

1. miért nem ajánlod? :S
2. Honnan tudom megszerezni?
3. csak kiváncsi vagyok a külömbségre
eu-ból csak proxy-s programmal tudsz oda menni, de nem ajánlom

Wizard

ki szeretném próbálni US szerveren de nem engedbe sehogy, mi lehet a baj?
Fpocok
Autorun szarul van megcsinálva. Kár, hogy nem olyan, mint a wowban.
"Autorun, Im disappoint."

ezer köszi a segítségeket, szerencse hogy van 1 ilyen fórum, nehezen jönnék rá dolgokra xD 😄
Ha a quest logban mégsem írná (szerintem nem írja 😛), nyisd meg a character lapod ("C" gomb) és ott látni fogsz egy kis "Title" gombot. Katt oda és ott lesz valahol szürkével írva.

quest log ba katt a title re es kiirja mi kell hozza.
Ha ugyse tiszta vindictus wiki-n keress ra a title nevere

Van 1-2 olyan quest ahol azt írja hogy obtain .... title és csak utána beszélhetek vele, ezeket a titlekat honnan tudom megszerezni?
nem, akkor teljesited ha a vegen legyozitek a "boss"-t