1924
-
#1404 elpicsázott? -
#1403 Na baszki. Én és a nagy szám. Há nem akkor jön, amikor difficulty upot nyomok egyedül... -
#1402 Everwhite ot hogy tudom előcsalni? Már vagy 10szer voltam és nem jött. Kéne a cucca, AHban kurvadrága :D -
#1401 Tárgyakkal is ki lehet dobni a szemét. -
unusual #1400 Írj rám Six mikor fent vagyok,és segítek. -
#1399 Lándzsával el kell találnod ötször a jobb szemét. -
#1398 http://www.vindictuswiki.com/wiki/Savage_Eye -
esszusz #1397 De ott hol? -
#1396 Dethrone the White Tyrant -
esszusz #1395 Savage eye-det hol lehet kiütni? -
Sixtail #1394 Ahh, lvl36-tól már minden battle ilyen rohadt nehéz? >.>
Szólóban legalábbis nagyon nehéz, de partyt találni rá, amiben nem laggolok, mint az állat, meg még nehezebb. -.-
Van valaki itt, aki Fleeing Gnoll King küldetésnél tart, vagy közel ahhoz, és jó netje is van, aki szivesen partyzna/questezne velem együtt? Jó net alatt download és upload sebességet értem, download nekem is van több mint elég, upload viszont nagyon kevés, ezért nem bírok partyt csinálni.
Szóval, ha valaki partyzna, PM nekem, TheSixth névre. Jelenleg lvl40es vagyok, Lann.
Dankje előre is! :D -
#1393 :D -
#1392 Akkor csak meg kell venni a piacról és várni, hogy mikor bannolnak tárgy hekkelésért.
Öröm, bódógtág. :)
Egyébként Evie Sweetie Bear Gloves-ét már egy hete nem tudom eladni, mert a market-ben nem hoz ki rá találatot.
Amennyiben valakinek kell, akkor szóljon és hozzávágom 15K-ért. -
#1391 Ennyire nehéz megérteni? Adjak egy 44-es evie-t és megnézed, hogy NEM LEHET KRAFTOLNI?? Nézz már körül az off fórumon, mások is írják, hogy nem lehet kraftolni mégis van a marketben.
"Crafted by Brynn after completing Where the legend sleeps."
nem tudom az egész szart egyben shotolni, de elhiszed, hogy nincs a kraftolható cuccok között?
-
#1390 A Watchtower: The Witch bent van Marketplace-ben, most úgy 3 guriga körül vásárolható meg. -
#1389 Ja. Olvasom a fórumot, hát tényleg érdekes. Mindenhol azt írják, hogy ezek még nincsenek az EU-ban benne és mégis van róla shot. Persze kérdéses, hogy-mikor készült a shot... -
#1388 Csinálj már nekem shotot légyszíves egy Watchtower: The Witch-ről vagy egy Ainle Longsword: The Blood Prince Slayer-ről plix. -
unusual #1387 lvl42-es ilyen cucok amik a Where The Legends Sleeps után craftolhatóak csak nekünk nincsenek bent,de a hacker-ek azért berakják Marketplace-be? Érdekes..... -
#1386 Hasonló nevű van, somán Ainle Longsword, használtam is. -
#1385 Igen, megcsináltam és EU-n nem kraftolható. Illetve az utolsó peccs óta nem néztem mert nem kell már, de előtte (amikor írtam) nem volt az. A fórumon is írta valaki, hogy talált egy bugot, de mondták neki, hogy nem bug, nincs portolva az EU-ban az adott cucc. ;) -
#1384 A "Where the legend sleeps" küldetést megcsináltad?
Elméletileg utána kéne megkapnod a receptet (NA szerveren).
Evie watchtower-je pl. EU-n kraftolható ebből a listából. -
perseus99 #1383 biztos? én mintha találkoztam volna valami hasonló nevű kardal -
#1382 :S -
#1381 Beszarok ezen a qrva játékon, a fejlesztő urak meg bekaphatják.
Mindjárt 42 a kis édesem, gondoltam lekraftolom neki a Ainle Longsword: The Blood Prince Slayer kardot. Hát ez sincs benne a EU gémbe. Rohagggyyyyanak meg.. -
Gery Sniper #1380 Végre meglett az arany bicska! :-) -
Sixtail #1379 Ahh, köszi! :)
Én is jelentkeznék guildbe, de mivel guild chatem úgyse lenne, valahogy fölöslegesnek érzem. >.> -
Fallingstar #1378 a Fehér Sereg-be jelentkezzetek akkor:) -
#1377 Én vettelek fel! Ilyen egy működő friendlist. -
esszusz #1376 Napi szinten vagyunk fent. 22-25 közöttiek vagyunk, 2 evie egyik kaszás. 1 fiona. -
Fallingstar #1375 Milyen szintűek vagytok? Milyen gyakran vagytok online?:) A Fekete Seregbe nagyobb, aktívabbak vannak, a Fehér Seregben a kicsit casualabbak, de mindkettő majdnem száz főn van, az inaktívakat dobáljuk ki néha.
Fórum -
#1374 Ja. Meg egy +3-as Blooming staff is eladó -
esszusz #1373 3barátommal magyar klánt keresünk, amibe van is hely. Valaki tud ajánlani? -
Sixtail #1372 Gyertek 99re, ott alig vannak. :D -
#1371 Van egy +3-as Rose Drop setem eladó, nem érdekel valakit? -
#1370 vedd fel a spider silk scrollt az egyik merchantból (és kraftolj rucit ;)) -
#1369 Egyébként is túl zsúfolt volt a channel már... többen panaszkodtak a guildből, hogy laggolnak a 200-ason... szal ideje volt váltanunk a 173. ch-ra -
Sixtail #1368 Köszi a válaszokat!
Akkor megyek és elolvasom a scrollt, remélem sok pók lesz bent, ha már Cave Spider a neve, és lehet bombázni őket. :D -
#1367 Valami állat már lefoglalta a Kocahorpaszt, ezért Archangelica néven futtatom a luvnyát.
-
#1366 te milyen néven játszol Fritz? :d
-
#1365 Nem egyszerűbb a cset ablakot átváltani guild nézetre?