Vindictus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
sokat nem tettem rá csak 2 szintet húztam a lighton meg a heavyn
Live: DoZeR 982
Nekem is eltartott pár percig az update, addig elmosogattam, tedd te is azt Dóz. 😄
De ez az update kicseszett velem. Most nem bírok már összeszedni 10 kenyeret az extra storage-re. -.-
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Amúgy tök jó az éjszakai map, lehetne többször is.
1: miért tart ennyi ideig az update? totál olyan, mintha teljesen elölrõl updatelné. :S
2: én Evievel raktam heavy, és light armorra is a crimson rage set miatt. Hiba volt? kötelezõ cloth-ot hordanom?
Live: DoZeR 982
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Igen USA jóval késõbb kapta meg ez tény, de most a Nexon EU fel akar zárkózni USA szerverhez, szóval nyugodtan berakhatnák, hogy tudjak vele egyszerre fejlõdni a többiekkel... Tudom, az USA playerek is jóval késõbb kapták meg, mint az elõzõ 3-mat, de kicsit rosszul fog érinteni, hogy mások majd az 50-60+max levelen tolják a transform skilljüket maxolgatva, én meg akkor fogom igazán elkezdeni a játékot. Amúgy meg a Karok sokkal kevesebb embert érdekel mint pl az Evie.
USA szerón nem szeretik a bõrszíne miatt... (még ha fehérré varázsolják akkor is megmaradnak a jellegzetes jegyei)
Koreai szerón nem szeretik a nagysága miatt. (Koreában azt mondják rá, hogy Karok kövér)
Valószínû nálunk is csak egy szûkebb réteget (köztük engemet is) fog érdekelni ezért sem foglalkoznak vele annyira.
www.hunterssite.info
www.hunterssite.info
www.hunterssite.info
Repatarurgyán
Persze nem vagyunk karakter parkolók, szóval az inaktív játékosoktól elõbb-utóbb búcsút kell vennünk.
www.hunterssite.info
No meg elég macerás a csatlakozás, mert EU Ip blokkolva van, szóval csak proxycappel lehet felmenni!
www.hunterssite.info
2. Honnan tudom megszerezni?
3. csak kiváncsi vagyok a külömbségre
Wizard
"Autorun, Im disappoint."
Ha ugyse tiszta vindictus wiki-n keress ra a title nevere