1358

Risen 2 - A Risen folytatása
  • Gót
    Olyat, hogy Treasure Island, nem jelez ki a nagytérkép nálam...
    Hogy van ez?
  • najó
    Storm Islandet és a Treasure Islandet már nyugodtan megcsinálhatod különben kifogod őket hagyni,mert nem részei a fősztorinak.
  • Gót
    Helló!
    Az lenne a kérdésem, hogy a küldetéssorozat logikai felépítését nézve a mi az ésszerű sorrend a szigetek és helyek bejárását tekintve?
    Ugye így kezd: Caldera, Tacarigua, The Sword Coast, Antigua
    Ezek után megjártam a The Isle of Thieves-et, majd visszatértem és kinyírtam Slayne-t, mert csúnyán viselkedett:D
    Most hova célszerű előbb menni: Storm Island? vagy a másik hely, valamilyen Bay. (nem jut eszembe a rendes neve)
    Előre is köszi az építő jellegű segítséget.
  • Shep
    Na megvan, nem vettem észre egy házat.
  • Shep
    A tutajhoz hol találom az 5. indaköteget, meg még vagy 3 ing hiányzik pedig minden kis hülyével beszéltem de nincs csak 3 ingem. Egyébként tele a sziget kötéllel meg hajóvászonnal de neki ingekből kell vitorlát csinálni. Tiszta vicc.
  • Sir Quno Jedi
    "You can steal the pistol if you have a monkey, use the window on the left side of the house you need to stand directly infront of the windows and use the monkey to get it inside =)"

De amúgy a luxusprostival is össze lehet hozni az öreg Wilson-t, én azt is megcsináltam, kell az exp.
  • wetzldani
    értm
    Thx
  • Sir Quno Jedi
    Van egy műhelye az ipsének (vagy boltja vagy mi), annak van oldalt egy hátsó ablaka, a majmócával be kell ugrani és banzáj. Asszem neten is fent van, még tán videóban is. Nekem pikkpakk ment, csak körül kell szaglászni.
  • wetzldani
    És honnan kell ellopni??
  • wetzldani
    majom nélkülk nem lehet de akk megveszem és megpróbálom
    Köszi
  • Sir Quno Jedi
    Tökmind1, majommal el tudod lopni a pisztolyt a házából (tán majom nélkül is, de azt nem próbáltam).
  • wetzldani
    Sziasztok
    Egy küldit nem tudok megcsinálni és segítségre szorulok
    Wilson's Pistol küldiben nem tuok továbbmenni mert nem indul el henri a lőgyakorlatos részhez ...
    Ezt ijra a küldinél..:
    It won't be easy to get Wilson's pistol off henri, but really need that gun.
    Segítséget előre is köszönöm
  • Gót
    Köszönöm szépen az egyértelmű rávilágítást! Át is programoztam már magam abszolút tolvajjá:P
  • farferi
    Köszi,az megvan csak nem tudom átírni a fullscreen falset true-ra.
  • Shep
    Beszélnem kellene a holtak szigetén tudjátok kinek a szellemével. Na itt felszabadítottam mind a 4 lelket de a hülye vénember nem akar velem beszélni csak good luckozik. Mit kellene akkor még csinálnom?
  • xido
    config.xml lesz az jelen esetben
  • farferi
    Hol van, nem találom, pedig alig néhány könyvtár a játék?
  • Sir Quno Jedi
    Csakis tolvajképességek és cuccok. Midenkit kirabolni, mindent ellopni és az összes ősi romot kifosztani (ehhez kell majd egy majom is, mert van ahol csak ő jut át), minden ládát kinyitni. Lopakodás, alakoskodás, ügyeskedés, máshogy nem megy. Még woodooval is lehet néhanapján lopni, testátvétellel.
  • Gót
    Sziasztok!
    Valakinek van -e esetleg arra egy-két jó tippje, hogy hogyan lehet célirányosan egy kicsit több pénzt összehozni a Risen 2-ben.
    Nagyon sokmindent lehet tanulni,de nagyon kevés rá a pénz. Koránt sem akarok mindent megtanulni, mert alapvetően a muskétára meg a jó tolvajképességekre szeretnék ráállni. Illetve egy kis közelharc. de nagyon be kell osztani a zsét, pedig már ott tartok, hogy Antiguát is végignyomtam, és mindenhol nézelődök. Valamiből pénzt kéne csinálni. Van tippetek?
  • rotator
    Igen, a 30 óra az reális, mondjuk a 40-et már nem nagyon lehet szerintem elérni, vagy akkor valaki már konkrétan fűszálanként fésüli át a terepet többször is.
  • Shep
    Én a DA-ekkel nem is játszottam, évi 1-2 RPG az igényem és azok is inkább a lightosabbak közül. Én legtöbbet annak idején a Wizardry 7-be öltem bele 2x kezdtem el de egyik alkalommal sem értem a végére csak úgy a 2/3-ig és az is hónapokba tellett :)
  • Botond #1017
    Risen nekem 47 óra volt, de mondjuk egy dragon age minden dlc-vel+kieggel 96 óra. :) Gothic 1-2-3-et nem steamen nyomtam végig, és kis kockás füzetben nem vezettem, hogy hány óra volt, de mondjuk G3at vagy 10x újrakezdtem patchek miatt, szóval abban alsó hangon volt 300 óra is szerintem, és egy végigjátszás ott is 100 körül lehet érzésem szerint. Mondjuk hamarosan elkezdem őket steamen is, egy pár év múlva majd tudok pontos adatot mondani azokra is. :D
  • Shep
    Rövid alatt mit értettek? Nekem eddig 20 órám van benne durván és sejtésem szerint a 2/3-nál tartok. Emlékeim szerint a Risen sem volt olyan hú de hosszú (30-40 óra volt nekem). Persze más kérdés, hogy nekem ennyi elég azért 1 játékból.
  • Wreck86
    Kijátszottam ezt a játékot. A véleményem az, hogy jó kis kalandjáték, csak rövid volt számomra. A filmszerű beütés nagyon tetszett, jók a zenék, a hangulat. Grafikailag nem tudok nagyon hozzászólni,mert szinte minimumon volt minden, hogy ne akadjon, ettől eltekintve szép volt viszonylag. Voltak könnyebb, nehezebb küldetések, de tetszett. Sok dologra kellett rájönnöm benne, de a komolyabb angol tudásom segített, habár egy alap angol tudással is végig lehet vinni.
    Nem mindegyik küldetést kaptam meg és nem mindegyik embert a csapatba, mert kalóz oldalról toltam végig.
    Kardot és pisztolyt használtam főleg. A megfelelő tulajdonságokra téve jól lehet haladni.
    Középszinten játszottam végig.

Lehet újra kezdem, csak más fajta emberkét csinálok, mondjuk "indián" jellegűt.

Pozitív dolgok: történet, kalózok, kincsek, korhű ruhák, fegyverek, ötletes kis játékok, könnyen megtanulható és átlátható rendszer.
    Negatív dolgok: rövid, árak szerintem kicsit magasak, a társ sokszor lemarad, gépigény.

Hirtelen ezek jutottak eszembe, persze ez mind csak saját vélemény, de ajánlom a játékot!
  • rotator
    Nekem valahol a Gothic 2 környékén van, csak sokkal rövidebb.
  • Molnibalage
    Összegségében - akik már sokat toltak vele - milyen az összkép és hangulat a Gothc szériához képest?
  • Wreck86
    Köszi!
    Ez a taktika sokkal eredményesebbé tette a ládák nyitást!
  • Shep
    Nekem nincs G2 rutinom de ettől egyszerűbb és átláthatóbb zárnyitással én még nem nagyon találkoztam játékban. Nem kell szerencsétlenkedni pillanatok alatt nyílnak a zárak.
  • sanyiiiii
    Főleg Gothic 2 lockpick rutinnal nagyon egyszerű, mivel majdnem ugyan az, annyi a különbség hogy itt nincs fixen megadva a kezdőpont és van vizuális reprezentáció :)
  • Broafka
    inkább azt, hogy melyik után melyik akad fent, sokkal egyszerűbb. felnyomsz egyet, úgy marad, felnyomod a mellette lévőt, mindkettő leesik akkor rossz irányba indultál el, ha az is fenn marad, akkor mehetsz a következőre, és így tovább...

ha sok fenn marad, de mind2 irányba leesik, akkor ez a "sorozat" valszeg a végén van, kezdd egy másik irányból ahol fenn maradnak, és akkor vissza tudsz térni ehhez a sorozathoz is, és kinyílik a zár.

így bonyolultul hangzik ,de sokkal egyszerűbb, mint órákat szöszmötölni, hogy melyik kapocs a nagyobb...
  • Wreck86
    Ja,azt tudom, 50-essel már jó párat tudok. Van ami még kifog rajtam,de akkor figyelem a méretet.
  • xido
    illetve tolvaj skill ereje,hogy adott ládát/ajtót már nyithatod-e
  • xido
    sorrendtől..figyeld a "dugók" méretét:)
  • xido
    Az elsőtől megijedtem..aztán rájöttem,nem volt hülyeség a patch-el érkező bukfenc...kerülgetés-ütés kombóval egész könnyű őket,csak minddel van egy idegesítő ghoul is :)
  • Wreck86
    Kicsit még sztem fejlődj előtte. Jobb cucc,kard,pisztoly,puska stb ...
  • Wreck86
    Tényleg!:D

Apropó, amikor ládákat nyitogatok tolvaj kulccsal, mitől függ, mikor tudom kinyitni? Lassabban kell mozgatnom a kulcsot?
  • xido
    tééék:)))
  • Shep
    Vannak a holtak szigetén ezek a nagy bunkós dromedár állatok, ezek ellen mi a jó módszer, mert 2-3x megsuhint és vége, egy csomó itókát el kellet használnom mire egyet legyőztem de hát ugyen em csak 1 van belőlük.
  • Wreck86
    0.0 kombináció rulez, köszi!
  • sanyiiiii
    Jobb gombot nyomva tartod és space.