Risen 2: Dark Waters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Az meg kiakasztó,hogy ha lesz késõbb lesz hajónk és akárhova tudunk menni akkor mi a retkes f...ért cancelezik küldiket ha továbbállok a szigetrõl!
Next PC upgrade: 2022
Mind1 köszi a segítséget.
Lenne egy kérdésem, még pedig, hogy elkezdtem gyûjteni a legendás itemeket, 19-et meg is találtam,1 igen csak kifogott rajtam.
Broken rattle (valami törött csörgõ) kéne megtalálnom elvileg egy õsi templomban a Malacai térképen. Keresem kutatom nem találom, hiába néztem meg mindet. Próbáltam zoomolni is a titán fegyverrel de az se fogta be.
Ha valaki tudna segíteni, annak meg köszönném.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Van olyan legendás tárgy, amit csak a majom szedhet össze.
Aki megteheti annak jó! Én 1x óránál vagyok és a game elejétõl szinte alsógatyában vagyok mert nincs pénzem semmire!Nemhogy fejleszteni magam de ruhára meg pláne!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Végigvittem 2 teljes szigetet annak tudatában, hogy a rum, bloody mary és grog a voodoo "manáját" tölti majd fel. Az fel se tûnt, hogy nincs mana mutató a Hud-on...<#nevetes1>#nevetes1> Ráadásul végig csak provision-nel gyógyítottam magam baromi lassan... LOLMán....XD
Más: Aki Firearmsra gyúr véletlenül se fejlessze a dirty trick-et (csak azért mert a 2 egymás helyettesítésére szolgál csak szólok).
Monkey trainer szerintem totál haszontalan dolog, legalábbis én még nem találtam olyan helyet, ahova csak a majom tudott bemenni. Ennek függvényében 1000 arany érte igencsak sok.
Ellenben Pickpocket szerzett már pár potya aranyat, ahogy a lockpick is nagy királyság már (jelenleg 8-on van és 85-ös a zárnyitási képességem... de csak 7-ig raktam rá pontot, a többi tárgyakból jön össze. HA még megiszunk 1-1 nehéz zár elõtt 1 thief potion-t akkor bármi nyitható és igen nagy aranymennyiséget szerezhetünk.
Kis protipp a kezdõknek: Játék elején voodoo-ra felesleges a pont (mivel sokáig nem tudunk voodoo-zni), ellenben Blade attribra rakjatok bõven, mivel igen hatásos tud lenni és kell a fejlettebb mozgások elsajítátásához. Mindig legyen az elején társ mellettetek, mikor kalandozni mentek... Elején kiemelten fontos.
Firearms: Pisztoly igen hasznos tud lenni, ellenben a shotgun több ellenfélnél inkább idegesítõ (értsd mire becélzod õket már a nyakadon vannak). Puskáról nem tudok nyilatkozni.
Cunning: Fentebb leírtam nagyon ajánlott fejleszteni(habár a játék elején szerintem fontosabb inkább a Blade skill... Sajnos tapasztalatból mondom, hogy ha inkább cunningra raktok igen nehézkes lesz a haladás. Ráadásul alacsony cunning egyenlõ azzal, mintha nem is raknátok pontot. Kis ládákat már igen: nem kifizetõdõ, nagyokat meg még pont nem tudjátok nyitni... Rendkívül idegesítõ).
Nagyon ajánlott a legendás tárgyakat azonnal megszerezni (infó róluk nyitott könyvekbõl szerezhetõ, melyek a világban szétszórva találhatóak), mert baromi sok bónuszt adnak. Némelyik hasznosabb, mások kevésbé (persze játékstílus függõ), de a lényeg, hogy sokat csak megtalálni kell (ingyen pont), másokat venni (baromi drágák, de megérik!).
Mindig vegyük meg a legjobb páncélzatokat ez fontos! Ha van rajta silver tounge vagy intimidate bónusz annál jobb (elõbbire többször lesz szükség).
Toughness: Intimadate, Bladeproof, Bulletproof miatt kell(het). Én a Silver tounge-ot használom (amúgy is cunningra gyúrtam). Proofok miatt külön nem nagyon kell pontot rakni szerintem (tárgyak helyettesítik bõven), amúgy meg 3 ponttal + tárgyak mindkettõ 50 körül van. Hanyagolható attrib. Karddal ha eltalálnak baj, puskától meg úgyis elhalsz ha egyedül vagy, szóval dettó felesleges.
Toughness skill Kick musthave! Ez is fontos!
Voodoo-ról: Ilyen irányba mozdultam spoilerben max leírhatom , hogy milyen okok miatt, de azóta se használtam. Igazság szerint túl sok macarának érzem a használatot (mindenhez alapanyag kell, nem csak úgy elpuffogtatjuk a varázslatot). Pl.: Egy átkozott babát csak 1 ellenfélen lehet használni, ami jó, ha 1 ellen harcolsz, de több ellen nudli.
Egyedül a gyógyitalgyártás hasznos lehet, viszont ez meg alacsony voodoo-val is elérhetõ... Gyógyital alatt inkább buffitalt értsünk, gyógyítani csak a kaja és a szesz tud a játékban (továbbá egyik csapattársunk, valamint persze jó PB szokás szerint az alvás!)
Amúgy a játék maga az elsõ szigeten nagyon tetszett, a második szigeten kicsit eluntam (sokat kalandoztam, farmoltam, meg úgy összességében sokat játszottam vele), de a 3. szigeten ismét nagyon jó!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel van nevük gondolom beszélgetni is lehetne velük valami küldetés által.
Vezet ide valami küldetés?
szerintem az egész játékkal vannak gondok. PB túl magasra tette a mércét az elõdeivel. Ha ezt ismertük volna meg elõször, akkor nagyon kellemes lett volna, de így egy visszalépés az egész. Kicsit olyan érzésem van, mintha nem lenne befejezve a játék. Kevés küldetés, kevés rejtekhely. Pl elég kevés fegyver van, mármint így kategóriánként. van kb 10 kard, 10 puska. És ezekbõl a fele használhatatlan.
ami pozitív az a kalózos környezet, a kellemes grafika, a nagyszerû hangulat, de kontra minden más amit alább leírtam. Még a szörny is kevés.
egyébként nem csodálkoznék ha a PB lassan kiadna egy kiegészítõt, amivel teljes lenne a játék, a gothic 2-vel is ezt csinálták, egyszerûen látványosan hiányoztak benne az emberek! Meg volt a kirakott kemping, de nem volt ott semmi és senki, aztán a kiegészítõvel odakerültek az emberek, és a story is teljesebbé vált. Van egy olyan érzésem, hogy itt is ez lesz
Nekem elég sok dolog kimaradt, vannak bugok is. Én is várok a következõ menettel.
Hát szerintem ki lehet jelenteni, hogy a játéktörténelem legnevetségesebb fõboss fight-ja volt ez. Szánalmas.
Valami jobbat, valami újat, valami látványosat akartak csinálni. Ebbõl igazából csak a látványra mentek rá. Nálam még mindig ebben a kategóriában a gothic 2 és kiegészítõje a legjobb. De egyébként nekem a risen 1 az sokkal jobban tetszett.
Sajnos (vagy nem, döntse el aki akarja) nem fogom végigjátszani még1X, úgyhogy aki rájött, hogy hogy kell megszerezni SteelBeard kincsét, az legyen kedves leírni
Végére értem, Treasure Islanden nem voltam, a végén ez is leült azért, talán nem annyira, mint az elõd, de azért ezt valahogy a PB nem tudja levetkõzni...
Összességében frankó volt. 😊
gyerek kiszabadítva.
ellenben ott baxtam el, hogy mikor megállt, az útkeresztezõdésnél, azt hittem fel kell menni a graveyardhoz és lejakni mindnekit(megtörtént) most látom csak h az útkeresztezõdésnél a lucernásba, ott figyel a saganumbi idol😊
sikerült továbbjutnom, köszi a segítséget!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
2 dolog, beszélj azal a guggolós csajjal, aki elvisz téged egy barlangba, ahonnan össze kell gyûjtened asszem 6 jade követ. Aztán amikor ez megvan a bennszülöttek örülnek, de még nem bíznak benned. Akkor fognak bízni benned, ha kiszabadítod a barátjukat a fogságból a toronyból (ahová el is vezet az egyik bennszülött, aki az áldozat testvére) az õr egy töketlen barom, beszélj a bezárt bennszülöttel, õ elmondja, hogy az õr elejtette a kulcsot, keresd meg, ott lesz a fûben a fatákolmány elõtt. Szabadítsd ki, küzdj meg az õrrel (vagy nem, olyan mind1, ebben a játékban semminek nincs hatása semmire sem) és akkor már bízni fognak benned, és tudsz majd voodoozni.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Információt köszönöm!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
@sanyiiii- mindent lehet, de a pelda arrol szolt hogy miert jobb ha potit csinal a permanens bonust ado fuvekbol es nem ragcsalja el.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.