1358
Risen 2 - A Risen folytatása
-
#998 Apropó. rúgni hogyan kell? Van kardom,pisztolyom,rúgást is kifejlesztettem,de alapból melyik gomb? Vagy a pisztolyt ki kell vennem? -
xido #997 ő volt az,köszi :) -
#996 Sztem Venturót is akár a képek alapján. -
#995 Igen, közben már sikerült tovahajóznom és szerencsére nem csak bottal ütöm Garcia nyomát :) -
xido #994 azt keresem én is,de csak xml-t találok..de akkor felhajtom valahol,köszi :) -
ratgab #993 Config Ini-ben át kell írni a fullscreen opciónál a false-ot true-ra. Más megoldás sajna nincs, de ezután jó lesz. -
xido #992 nem tudom függ-e,kinek a pártját fogod csapatilag,de Chani a 4.nálam,a törzsfőnök lánya..
én meg patchel kapcsolatban kérdezek,feltettem..gurulok,védek,erősek a dögök..de átrakta ablakba a felbontást és sehol nem találok teljes képernyős módot rá..megoldás?:) -
#991 De a kérdés továbbra is nyitott kit lehet még beszervezni? -
#990 Hát én csak dumáltam vele aztán beadta a derekát. Semmi extrát nem csináltam. Tegnap ott hagytam abba, hogy már jött velem. -
#989 ha átveszed az irányítást a nagyfőnök felet, akkor vele ki lehet engedni, de előtte meg lehet mondani neki, hogy csatlakozzon hozzánk -
#988 Hawkinst hogy bírtad rá?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert miután kiszabadítottam a barlang előtt "rágja a körmeit". -
#987 Kit lehet még beszervezni a hajóra? Hawkins meg Chani már megvan. -
-
#985 Hali!
Szeretném megváltoztatni az irányításnál pár gombot,de csak azt írja be, hogy "unknown", pedig azt csinálom amit kér, rákatt és megnyomom a betűt.
Mi lehet a hiba?
Köszi! -
ToMM23 #984 Beszéltem mindenkivel, ugyanugy semmmi. Végül a "pommes" el behozhato konzol oldotta meg a gondot. Beaddoltam a hiányzo inget és voálá succes :) Az másnak is feltünt amugy,hogy kevesebb fps-el fut és lassabb a patch ota a game ? -
#983 mindig kint fog állni, beszélj vele is, aztán Ulvival. Igazából ilyenkor csak azt tudom mondani, hogy beszélj inkább mindenkivel, és ha semmitől sem működik akkor passz -
ToMM23 #982 Sziasztok! Amikor a tolvajszigeten a tutaj épitéshez kellenek az ingek, akkor ugye kell segiteni a gnómoknak. Az Ulvi nevünek a Kalil haverja eltünt, arráb zaklatta aszem 5 nagy rák, azokat levertem, szépen vissza is megy,ámde megáll kinnt és nem megy be.A haverja meg bennt szövegel nekem hogy szomoru hogy nincs meg a társa.. A fönöknek is megcsinált missziókkal együtt is 1 ing hibádzik, amit nemtudok megszerezni az emlitett ok miatt.. Más is járt már igy ?? 3x is visszatöltöttem de ugyanez van.. -
Zol77 #981 Na közben megcsináltam. Szétvertem Garcia haverjait,meg az összes benszülöttet :) Csak nem értettem,hogy a bantuk miért támadtak rám. Mindegy,kaptak ők is az arcba. -
#980 Nekem az triggerelte, hogy megmentettem egy csókát, és így idő előtt lebukott Garcia... -
#979 érdekes, én is visszaraktam a maszkokat, beszéltem a sámánnal, és nálam nem történt ilyen. Egyébként én előtte barangoltam, és megtaláltam a titkos bejáratot, és mondtam Garciának, hogy hogy kell bejutni, és csak utána beszéltem a sámánnal -
#978 Ez a rész kicsit hülyén lett megoldva, ez van sajna, de amúgy meg lehet csinálni, és is belefutottam, és kiverekedtem magam. :D -
Zol77 #977 Üdv!
Garcia szivat.
Azt a küldetést választottam,hogy visszarakom a 4 arany maszkot,a jutalomért jelentkeztem a sámánnál,majd így törlődött a Garcia-s küldetés,hogy találjam meg a titkos átjárót,majd mondta a sámán,hogy öljem meg Garcia-t. Ez idáig rendben is van,visszamegyek a faluba,beszélek vele két mondatot,majd kardot ránt,és az egész falu rámtámad, nem csak Garcia,és a katonái,hanem még bennszülött csókák is. Ez most bug? Mert 3-4 embert még leverek,de marad még vagy 10,ami kicsinál. Lehet visszatöltök egyel korábbit,és a Garciás küldetést csinálom,mert ezt így nem tudom megcsinálni. ha viszek magammal valakit a hajóról,hogy ne egyedül kardozzak,az meg kifekszik 2 lövés után. -
#976 Tárgytalan, rájöttem :) Viszont hogy tudom leitatni Rileyt mikor szóba sem áll velem? -
#975 hogyan lehet zsebet metszeni, mert hiába tanultam meg a képességet nem tudom sehogy alkalmazni? -
#974 passz, beszélj mindenkivel akivel csak lehetséges, és mindenről amiről csak lehetséges a szigeten, biztos történik valami. Egyébként meg nem Corriantes lesz belőle, hanem ennek a Corriantesnek voltegy expedíciója, és Garcia megölte őt meg az embereit, és saját magát adta ki Corriantesnek -
nico000 #973 már azon is túl vagyok és már nem törődik velem -
#972 keresd meg a sámánt -
nico000 #971 Sziasztok!
Nem tudom leleplezni Garcia-t. Mi a francot kell vele hogy Correntes legyen és eltakarodjon a titkos bejárathoz???? -
ToMM23 #970 Sziasztok! A nem steam-es verziohoz van ötlet honnan lehet beszerezni a patchet,illetve ha van akkor megéri-e? Ugyértem nem lesz roszabb töle ez a jo kis game ? -
#969 az ilyen emberek miért léteznek mint te? -
#968 mikorjonek maa darthvaderek maety csomo iteje jaccom de etyetse ladtam -
#967 a végén kívül szinte mindennel egyetértek a csávóval... -
CamelX #966 "That motherfucker KILLED MY MONKEY" :DDDDD -
#965 azért ez is baromság. Egyrész eddig se haltak meg a szörnyektől, másrészt most akkor halhatatlanok lesznek, egyáltalán nem is fekszenek ki? szóval most patch jön ki vagy egy trainer? -
torma1 #964 Na akkor valamelyik oldalon szarul fordították. :) -
#963 Ja hát ez már teljesen más. -
#962 - Crew members can't be killed by monsters anymore
nem ugyanaz. :) -
torma1 #961 Én sem értem. Akkor támadják az ellent de nem ölik meg? Vagy mi? -
#960 Hát ha az amit a mondat jelent akkor az elég gáz. -
morzsi555 #959