Risen 2: Dark Waters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nazgul1980
Igen, észrevettem ezt az immunitás dolgot<#vigyor2> Viszont nem nagyon értem a használatát. Például az ördöghalat befogom, erre kiírja hogy rángassam az egeret vagy mi.<#fejvakaras> És utána ugyanúgy rámtámad, szóval minek is kéne itt történni?<#vigyor2>

Sir Quno Jedi
De vannak amúgy trainerek akik tanítják, asszem pont a holtak szigetén az õrzõ is. Rengeteg helyen lehet tanulni voodoo-t, még a sima szigeteken is soxor.

Black magic jobban kell, ha akarod, hogy mindenkire hasson, nem árt 90-100 köré fetornázni. De így is sokan immunisak rá, általában pont a keményebb ellenfelek. Nagyobb csatákat meg lehet azért fordítani vele, ha egymásnak ugrasztod a kicsiket.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nazgul1980
Ezzel semmi gond, a benszülötteket választottam direkt a woodoo miatt<#vigyor2> értem akkor mirõl lessz szó, ezzel nincs gond, van pár tárgyam amik rendesen megnyomják a Death cult ot<#vigyor2><#eljen>

Shep
9900 ha jól emlékszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jaja, de nem tudsz idézni szellemet, míg a halálsziget meg nem lett csinálva. Nyilvánvaló. ÉS csak egy szellemet lehet idézni, az is maga SteelBeard. Igen hasznos, mert mikor nem lehet társad éppen, akkor is meg tudod idézni és máris van! 😄 De így a legtöbb esetben hárman vagytok már és az igen kellemes eset.

Death Cult szinted csak az idézett szellem erejét határozza meg. Szal. ne muszáj feltolni nagyon, tárgyakból is szépen összejön egy korrekt érték.

Asszem, ha muskétás vagy, akkor nem is voodozhatsz, mert vagy a helyiek voodoo-s útját választod, vagy a muskétás, modern, "technokrata" útját. Én pl. voodoos lettem, így nem is használhatok/tanulhatok muskétázni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nazgul1980
Egy igazán sunyi trükk az erõsebb ellenfelek, halottak szigete guardian stb ellen. Magad után csalod egy olyan részhez, ahol te fel tudsz ugrani, de õ nem. Egy olyan félemelet szerûségre gondolok mint amikor a cukor erek/termeszek küldetést csinnálta az ember a játék elején. Így már õ nem ér el, de te dobálhatod a titán szigonnyal, muskétázhatod, pisztolyozhatod<#vigyor3> Viszont. Idegesít, hogy sehol nem találok olyan woodoo mestert, aki a Death cult ot tanítaná. Idéznék szellemet. Valakinek sikerült ezt megtanulni? Egy spoilerbe leírhatná hol és kitõl<#vigyor2>

Sir Quno Jedi
Huhh, belefutottam egy elég bugos részbe Garcia ügyben... hmmm... mind1, átvergõdöm valahogy rajta.

rotator

Elkelt.

A Risen 2 gyûjtõi változat a jelenleg rendelkezésre álló rendelési adatok alapján elkelt.

Mennyi volt? Nem nyúlok magamhoz, bekalkulált kiadás volt, és simán megérte. 😛

Botond
Hétfõ reggel ott kezdek akkor. 😊 Kösz az infót!
Ez a méreg, nem a ciánkáli! Sajnos ez benne van a pakliban, hogy aki 0 day vesz valamit az késõbb verheti a fejét a falba. Ezen csak enyhít, ha tényleg nagyon elégedett a játékkal (de még akkor is ott van a háttérbe, hogy bizony meg lett szívatva!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

COD Black Ops
Szerintem senki...
ezekre kinek van szüksége?
* egyedi, különleges és számozott Risen 2: Dark Waters fahordó
* zenei CD
* "hogyan készült?" DVD
* mûvészeti album
* Jaffar (gnóm) szobor
* poszter/térkép
* matricák (3 darab)
* kalóz zászló
* kalóz medál

nekem tuti nem😄
Szánnék rá 2ezer forintot ha magyar nyelvû lenne...

Azt a kurva..gyerekek..ki fog most magához nyúlni ezen akciózás láttán??

http://cdgalaxis.hu/PC/19728/risen-2-dark-waters-gyujtoi-valtozat.html
Pont most kerestem, hogy halad a magyaríííítás XD
Köff!

COD Black Ops
thx

COD Black Ops
magyarítás mikor lesz nem tudjátok?

Kardot tudom, a Wave Dancer-t használom. Puskában látam egy shotgunt eladónál, ami 100-at csap, csak nagyon drága. De akkor sztem az a csúcsfegyver...
Sir Quno Jedi
Nos nem láttam még, hogy lenne értelme fegyósémáknak, de vannak legendás fegyók, amiknek ha midnen része megvan, össze udod kovácsolni (pölö kardok). NA azok nem is rosszak (de annyira nem is jók sajnos).

Jaja, idõ közben sikerült. Kösz!
Szerintetek érdemes schematic-okat vásárolni? mennyire jó lehetõség abból pénzt csinálni, ha elkezdek gyártani és azután eladni cuccokat?
Lehet kovácsolással jobb fegyvert beszerezni (akár kard, akár puska), mint vétellel?
Wreck86
Meg kell találni hozzá valami infot és elérhetõvé válik.
Beszélgess az emberekkel.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Olyat, hogy Treasure Island, nem jelez ki a nagytérkép nálam...
Hogy van ez?
Storm Islandet és a Treasure Islandet már nyugodtan megcsinálhatod különben kifogod õket hagyni,mert nem részei a fõsztorinak.
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy a küldetéssorozat logikai felépítését nézve a mi az ésszerû sorrend a szigetek és helyek bejárását tekintve?
Ugye így kezd: Caldera, Tacarigua, The Sword Coast, Antigua
Ezek után megjártam a The Isle of Thieves-et, majd visszatértem és kinyírtam Slayne-t, mert csúnyán viselkedett😄
Most hova célszerû elõbb menni: Storm Island? vagy a másik hely, valamilyen Bay. (nem jut eszembe a rendes neve)
Elõre is köszi az építõ jellegû segítséget.
Shep
Na megvan, nem vettem észre egy házat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A tutajhoz hol találom az 5. indaköteget, meg még vagy 3 ing hiányzik pedig minden kis hülyével beszéltem de nincs csak 3 ingem. Egyébként tele a sziget kötéllel meg hajóvászonnal de neki ingekbõl kell vitorlát csinálni. Tiszta vicc.

Sir Quno Jedi
"You can steal the pistol if you have a monkey, use the window on the left side of the house you need to stand directly infront of the windows and use the monkey to get it inside =)"

De amúgy a luxusprostival is össze lehet hozni az öreg Wilson-t, én azt is megcsináltam, kell az exp.

értm
Thx
Sir Quno Jedi
Van egy mûhelye az ipsének (vagy boltja vagy mi), annak van oldalt egy hátsó ablaka, a majmócával be kell ugrani és banzáj. Asszem neten is fent van, még tán videóban is. Nekem pikkpakk ment, csak körül kell szaglászni.

És honnan kell ellopni??
majom nélkülk nem lehet de akk megveszem és megpróbálom
Köszi
Sir Quno Jedi
Tökmind1, majommal el tudod lopni a pisztolyt a házából (tán majom nélkül is, de azt nem próbáltam).

Sziasztok
Egy küldit nem tudok megcsinálni és segítségre szorulok
Wilson's Pistol küldiben nem tuok továbbmenni mert nem indul el henri a lõgyakorlatos részhez ...
Ezt ijra a küldinél..:
It won't be easy to get Wilson's pistol off henri, but really need that gun.
Segítséget elõre is köszönöm
Köszönöm szépen az egyértelmû rávilágítást! Át is programoztam már magam abszolút tolvajjá😛
Köszi,az megvan csak nem tudom átírni a fullscreen falset true-ra.
Shep
Beszélnem kellene a holtak szigetén tudjátok kinek a szellemével. Na itt felszabadítottam mind a 4 lelket de a hülye vénember nem akar velem beszélni csak good luckozik. Mit kellene akkor még csinálnom?

config.xml lesz az jelen esetben
Hol van, nem találom, pedig alig néhány könyvtár a játék?
Sir Quno Jedi
Csakis tolvajképességek és cuccok. Midenkit kirabolni, mindent ellopni és az összes õsi romot kifosztani (ehhez kell majd egy majom is, mert van ahol csak õ jut át), minden ládát kinyitni. Lopakodás, alakoskodás, ügyeskedés, máshogy nem megy. Még woodooval is lehet néhanapján lopni, testátvétellel.

Sziasztok!
Valakinek van -e esetleg arra egy-két jó tippje, hogy hogyan lehet célirányosan egy kicsit több pénzt összehozni a Risen 2-ben.
Nagyon sokmindent lehet tanulni,de nagyon kevés rá a pénz. Koránt sem akarok mindent megtanulni, mert alapvetõen a muskétára meg a jó tolvajképességekre szeretnék ráállni. Illetve egy kis közelharc. de nagyon be kell osztani a zsét, pedig már ott tartok, hogy Antiguát is végignyomtam, és mindenhol nézelõdök. Valamibõl pénzt kéne csinálni. Van tippetek?
rotator
Igen, a 30 óra az reális, mondjuk a 40-et már nem nagyon lehet szerintem elérni, vagy akkor valaki már konkrétan fûszálanként fésüli át a terepet többször is.

Shep
Én a DA-ekkel nem is játszottam, évi 1-2 RPG az igényem és azok is inkább a lightosabbak közül. Én legtöbbet annak idején a Wizardry 7-be öltem bele 2x kezdtem el de egyik alkalommal sem értem a végére csak úgy a 2/3-ig és az is hónapokba tellett 😊

Botond
Risen nekem 47 óra volt, de mondjuk egy dragon age minden dlc-vel+kieggel 96 óra. 😊 Gothic 1-2-3-et nem steamen nyomtam végig, és kis kockás füzetben nem vezettem, hogy hány óra volt, de mondjuk G3at vagy 10x újrakezdtem patchek miatt, szóval abban alsó hangon volt 300 óra is szerintem, és egy végigjátszás ott is 100 körül lehet érzésem szerint. Mondjuk hamarosan elkezdem õket steamen is, egy pár év múlva majd tudok pontos adatot mondani azokra is. 😄
Shep
Rövid alatt mit értettek? Nekem eddig 20 órám van benne durván és sejtésem szerint a 2/3-nál tartok. Emlékeim szerint a Risen sem volt olyan hú de hosszú (30-40 óra volt nekem). Persze más kérdés, hogy nekem ennyi elég azért 1 játékból.

Wreck86
Kijátszottam ezt a játékot. A véleményem az, hogy jó kis kalandjáték, csak rövid volt számomra. A filmszerû beütés nagyon tetszett, jók a zenék, a hangulat. Grafikailag nem tudok nagyon hozzászólni,mert szinte minimumon volt minden, hogy ne akadjon, ettõl eltekintve szép volt viszonylag. Voltak könnyebb, nehezebb küldetések, de tetszett. Sok dologra kellett rájönnöm benne, de a komolyabb angol tudásom segített, habár egy alap angol tudással is végig lehet vinni.
Nem mindegyik küldetést kaptam meg és nem mindegyik embert a csapatba, mert kalóz oldalról toltam végig.
Kardot és pisztolyt használtam fõleg. A megfelelõ tulajdonságokra téve jól lehet haladni.
Középszinten játszottam végig.

Lehet újra kezdem, csak más fajta emberkét csinálok, mondjuk "indián" jellegût.

Pozitív dolgok: történet, kalózok, kincsek, korhû ruhák, fegyverek, ötletes kis játékok, könnyen megtanulható és átlátható rendszer.
Negatív dolgok: rövid, árak szerintem kicsit magasak, a társ sokszor lemarad, gépigény.

Hirtelen ezek jutottak eszembe, persze ez mind csak saját vélemény, de ajánlom a játékot!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

rotator
Nekem valahol a Gothic 2 környékén van, csak sokkal rövidebb.

Molnibalage
Összegségében - akik már sokat toltak vele - milyen az összkép és hangulat a Gothc szériához képest?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Wreck86
Köszi!
Ez a taktika sokkal eredményesebbé tette a ládák nyitást!

Shep
Nekem nincs G2 rutinom de ettõl egyszerûbb és átláthatóbb zárnyitással én még nem nagyon találkoztam játékban. Nem kell szerencsétlenkedni pillanatok alatt nyílnak a zárak.

Fõleg Gothic 2 lockpick rutinnal nagyon egyszerû, mivel majdnem ugyan az, annyi a különbség hogy itt nincs fixen megadva a kezdõpont és van vizuális reprezentáció 😊

Broafka
inkább azt, hogy melyik után melyik akad fent, sokkal egyszerûbb. felnyomsz egyet, úgy marad, felnyomod a mellette lévõt, mindkettõ leesik akkor rossz irányba indultál el, ha az is fenn marad, akkor mehetsz a következõre, és így tovább...

ha sok fenn marad, de mind2 irányba leesik, akkor ez a "sorozat" valszeg a végén van, kezdd egy másik irányból ahol fenn maradnak, és akkor vissza tudsz térni ehhez a sorozathoz is, és kinyílik a zár.

így bonyolultul hangzik ,de sokkal egyszerûbb, mint órákat szöszmötölni, hogy melyik kapocs a nagyobb...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...