Risen 2: Dark Waters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Jól látom, hogy a megjelenés az május 4 lett ehéz péntek helyett?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A hivatalos 1,5 GB, az enhanced edition ezt tartalmazza. link

Molnibalage
Tehát akkor az a 2GB cucc az nem is hivatalos patch?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rotator
Van belõle egy enhanced verzió, azok csinálták, akik a CP-t, gyakorlatilag nagy részét újraírták az indiai bénázásnak.

Molnibalage
Akkor egyszer majd sort kerítek rá. Normális állapotban lehet kapni és még utána patch is kell? Mert anno mérgemben kivágtam a kukába a cuccot...

Akkor sajnálhatod. Késõbb kijavították. Most már egész komoly patch van hozzá. Én nem olyan rég játszottam végig. Nagyon hangulatos játék lett (persze nem ahogy kijött, az nagyon gáz volt). Tök jó pár évre a G3 story után ugyanazokon a tájakon mászkálni. Megnõttek a falvak, más lett a társadalom, nem rossz.
rotator
A nagy leértékeléseknek nehéz ellenállni. 😊 30k az a gyûjtõi Diablo III, de gondolom te legalább 10 játékot vettél ennyiért, az meg már mindjárt jobban hangzik.

grebber
Én az idén eddig kb 30k-t kötlöttem játékokra.
+ lesz ez és az AC3-at is megszeretném venni a fllós gyûjtõibe.
És mondanám hogy idén többet semmit.De nyomorék steam és amazon ugyis lenyûgöz majd valami fullos akciókkal és fillérekért ismét muszáj lesz gameket vennem!Szar dolog a függõség<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

rotator
Pedig már felment 30%-ra a kedvezmény is. 😛 Hát nekem mindegy, csak a hordóból jusson. Idén több dobozos játékot (pláne induló áron) nem veszek ezen kívül...

grebber
Magyaroknak drága!<#idiota>

rotator
Vicces amúgy, hogy a Mass Effect 3 CE, ami a kiadó szerint mindenhol a világon elfogyott elõjegyzésben, a CDG-nél még mindig ott figyel, és meg is vásárolható. <#nyes>

Molnibalage
Ha már alfát emlegetsz. Na a Forsaken Gods, az az volt. Nálam konkrétan a grafikai motor sem mûködött. Úgy nézett ki kb. mint a Gothic 2...

Mai napig nem toltam végig is és soha nem is fogom. Lerombolta mindazt, amit az elsõ 3 rész felépített...

Molnibalage
Én is akkor vettem. Az 1.06-08 patch táján tudtam vele játszani. Ez 1 hónapon belül volt a kiadás után, mert november végén már végigtoltam.

grebber
Nem tudom ,de írhatnának végre mailt!Lemaradok róla kettérúgom arcukat!

rotator
Helyes, több dobozos/hordós marad nekünk. 😄 Kíváncsi lennék, itthon hány CE kerül piacra. Vajon eléri a 100-at?

Botond
Steamen még mindig ápr 27, én onnan szerzem be.
Palinko
májusban jön nem?
Botond
Mondjuk nekem ati kártyám volt többnyire, egyszer volt egy 9800gx2m, mert akkor az volt a giga mega, és akartam egy top gépet, de amikor rájöttem, hogy 3 fokkal emeli a szoba hõmérsékletét annyira melegszik (igaz nem is akadt rajta semmi max felbontáson), akkor lecseréltem egy 4770esre, azóta is az van. Szóval ez az nvidia vergõdés kimaradt, a többi javítás meg csak szépségtapasznak tûnik szemben pl egy G3 patch listával. 😊
Botond
G3ból elsõ napon vettem collectort, és hidd az bughalom volt. 1.0-tól 1.6ig vagy mi volt az official vége kismillió dolgot javítottak ami játszhatatlanná tette a dolgot (mármint gyakni lehetett a szörnyeket, csak küldetéseket százszámra nem tudtad befejezni, történettel haladni, stb), és minden patch után újra kellett kezdeni, mert addigra már túlhaladtam bugos dolgokat, majd CP-knél ugyanez. Végül sose fejeztem be, mert 50. újrakezdéshez már nem volt erõ. Szóval G3 bár végül az egyik legjobb rpg lett, amivel valaha játszottam, de kiadás napján az még nem hogy béta nem volt, de alphának is a gyengebbik fajta.
Mondjuk ez itt off, de gondolom ilyesmivel fogjuk elütni a maradék 6 napot Risen2 kiadásáig. 😄
rotator
Az alapverzióval nem értem a végére, már valamelyik CP kint volt, amivel sikerült.

Holnaptól lehet sasolni a levelezést. 😊 Fontolgatom a péntek kivételét. 😄

Molnibalage
Az új harcrendszert és MI-t leszámítva az újrajátszások alatt én nem éreztem abbõl semmit. Azért, mert elsõre is jó volt.

A Where is the Guru volt egy összeomlásos hiba, de az a játékmenetbe nem szólt bele, csak bosszantó volt. Nem tûntek el emberek, nem sétáltam át objektumokon, stb.

rotator
Azért ne túlozzunk, több ezer hibát javítottak a CP-k, és komplett kódátírások árán sikerült mindenki számára élvezhetõvé varázsolni, de tény, hogy az alapok jók voltak (a harcrendszert leszámítva talán 😄).

Molnibalage
A Gothic 3 sem volt az a bughalom, nekem legalábbis nem. Kb. egy súlyos bug volt benne, ami még a CEP 1.74-ben is volt. Mora Sul felszabadításakora nomádok átgyalogoltak a falon meg a vízmágus a barlang falán. Ennyi.

Shep
1,01-1,1-1,2 ez utóbbi a nem hivatalos. 1.01 volt az nvidia hotfix de szódát mem ért ezért nem is játszottam vele az 1.2-ig mert után volt jó. Vissza lehet olvasni a Risen topicot ha valakinek a memóriája már nem az igazi 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nem mellesleg semmi bajom nem volt nekem nvidia kártyával!

Botond
Az elsõ részhez két patch volt, egy hivatalos és egy fan made. Szóval bennem felmerült a kérdés, hogy ti melyik játékról beszéltek, amihez 1000 patch volt, és ami ilyen bughalom volt? Mert a leírtak alapján nekem a gothic3 rémlik talán, de az nem a risen.
Molnibalage
Más játékokkal játszunk. Ennyi.

Shep
Ezt ne mondtad volna. Ez volt az egyetlen játék hosszú ideje, ATI-s sírásokkal meg szinte minden topicban találkozni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Molnibalage
Most erre mit mondjak? Évek óta szinte minden gammánál, amivel játszottam csak az Nvidiások sírtak. Én ezért nem használok egy jó ideje olyan VGA-t...

Shep
Nvidia kártyával az elsõ pár patchig játszhatatlan volt a játék szóval ...

rotator
Lesz, mivel nem implementáltak a srácok hajószimulátort. 😄

Molnibalage
A finoman szólva nem új gépemmel maxra húzva lazán elment az elsõ rész...
2.4 GHz, 4 DB RAM és Radeon 4850 1GB.

Shep
Hát az elsõ optimalizálása egy rossz vicc volt az elsõ pár patchig. Remélem itt nem lesz ilyen.

Shep
Ja, azt nem tudtam ,hogy lesz töltögetés a szigetek között.

Az szép, nekem az 1be se volt kicsi a játéktér,nem is értettem a sok fanyalgót,de most már nekik se lehet egy szavuk se 😄 El leszünk vele egy darabig azt hiszem, én legalább is elég lassú rpg-s vagyok, nem a gyorsaságra hajtok,hanem az élvezetre 😄

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

Az jó! 😊 Remélem olyan jól optimalizálták mint az elsõt 😄

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

Aha az se néz ki rosszul, sõt, lehet még jobb mint a fadoboz 😄

rotator
Igen, de nem egyben tölti be, hanem szigetenként. A legnagyobb (fél)sziget pedig akkora, mint Faranga (vagyis a Risen teljes játéktere).

Shep
Az jó hír fõleg hogy a térkép jóval nagyobbnak tûnt, mint az 1-ben volt.

rotator
A gépigénye szinte semmit nem nõtt...

grebber
Itthon kis rumoshordó jár hozzá #306 ott a kép, de a tartalom minden ugyanaz lesz mint a fadobozosban!

Amúgy jöhetne már ,remélem futni fog,ha az elsõ futott 😄

Uh nagyon durva a fadobozos 😄 Olyan gondolom itthon nem is lesz 😄

grebber
CE Unboxing Video (Nagy fadobozos)

CE Unboxing (Sima papírdobozos)

Prince23
Konzolokra csak augusztus 3-án jön 😄

rotator
Elhiheteted, hogy nem jókedvükben csúsztatták, valószínûleg még mindig nem sikerült eléggé lebutítani a játékdizájnt annyira, hogy 1:1 portot lehessen csinálni belõle.

enlightened
Azért ez jó hír, hogy végre van egy játék ami elõbb jön ki PC-re mint konzolra. Sajnos manapság az a trend, hogy a PC-sek várnak fél éveket a konzol után.

rotator
A harmadik DLC ("The Temple of the Air") a német szuper-hiper-giga-über-brutál gyûjtõi pakkban benne lesz, szóval az mindjárt 3 DLC-vel több (100 euroért 😛), mint a sima változat. Szerintem a mi hordós kiadásunkba ez a 2 másik DLC már nem fog beleférni.

Egyébként - bár senkit nem érdekel itt, de - a konzolos verziókon ismét csúsztattak egy kicsit, most már augusztus a kitûzött megjelenési idõpont.

rotator
Jövõ hét eleje szerintem...