Risen 2: Dark Waters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon élettel volt a világ. A fõvárotól délre esõ rész, fent a hegyen Aread felett is töküres volt. A G3 nagy volt, de üres...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
3 DLC is van, még nagyobb fail. Mondjuk a Treasure Island legalább ingyenes a legtöbb helyen.
Azért itt is kezdõdik a lehúzás. Ez egy Gothic 3 méretû világ esetében nem zavarna, de ez legfeljebb vízzel együtt akkora.
Next PC upgrade: 2022
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Itt zártam be az ablakot.
Risen 2: Dark Waters - Treasure Isle DLC $9.99
Risen 2: Dark Waters - A Pirate's Clothes DLC $2.99
Aztán jövök fikázni ezt a foshalmazt<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Címet még lehet módosítani vajon? Nem akarom itthonra jöjjön muterék megölnének!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084214197&no=18911
Kb. ennyi kellene egy jó és kiegyensúlyozott harcrendszerhez, ami élvezhetõ is. Nem lenne olyan, hogy mondjuk egy pusztakezes 60 szintû hacos lever egy 1 szintû full armorban rohangáló akárkit, stb. Valóban számítana a fegyver hossza, típusa és az, hogy mi ellen használod.
Random értékekkel is meg lehet dobni a modellezést, hogy ne legyen teljesen fix. Mágairendszer dettó ugyanez.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084214197&no=18906
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084214197&no=18908
A lehetõségekrõl csak felsorolásképpen pár dolog:
- egykezes fegyver egy kézben
- egykezes fegyver két kézben
- kétkezes fegyver egy kézben (persze kisebb hatékonyság)
- kétkezes fegyver két kézben (nagyobb hatékonyság)
- védekezés pajzzsal (staminát csökkenti találatnál, 50-100% találat felfogás)
- védekezés fegyverrel is (kb. 50% alatti találat felfogással)
- pajzs két kézben (!)
- 2 pajzs két kézben (!)
- pajzzsal visszatámadás
- backstab
- parry/riposte
- íjjak
- nyílpuskák
- meg természetesen mindenféle varázslatok
- online pvp (pl. valaki megjelenik a világodban és betámad, vagy te idézel segítséget magadnak)
- mérgezés ( ha sikerül valakit megmérgezned folyamatosan csökken a HP, amíg meg nem gyógyítja)
- vérzés ( ha sikerül valakit éles fegyverrel -szóval nem kalapács- megvágni, akkor folyamatosan csökken a HP, amíg meg nem gyógyítja)
Szerintem egyszer próbáld ki, ha közelébe kerülsz!
De én remélem, hogy ezt csak a beta alapján mondják és a story szuper lesz.
86%-tól egészen 58%-ig süllyednek a pontok.
Mellékküldetéseket csinálva azt írták akár 50 órás is lehet de ha csak a fõküldetésre gyúrunk akkor átlag 25 órás!
Elég sok helyen húzzák le a harcot ,meg hogy sok az ismétlõdõ küldetés (melyik kalandgameben nem? )
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Soha nem játszom mágussal, mert vicc az egész.
de szomorúan olvasom Jethrol bejegyzését :(
A legnagyobb sziget akkora, mint a Risen teljes területe.
Én bétáztam, és összességében tetszett, de pl. a QTE-k az agyamra mentek, és kezdetben, az elsõ kardozós skillig tényleg csak veszett klikk-klikk-klikk a harc. Utána már lehetett trükközni, csak kifutottam a tartalomból. :D
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mire várnak.Gondolom ezeket fix db-ra gyártják akkor meg mire várnak? Vagy hozzáfaragnak még pár hordót vagy mi a rák?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A kiadó döntésének értelmében kedvenc szerepjátékunk folytatása április 27. helyett május ötödikén látja meg a napvilágot a PS3 és X360 konzolos változatok esetében, míg a PC-s kiadás a magyar kiadó szerint idõben érkezik.
Nem friss. Azóta megint változott volna? Mert angolul mindenhol most péntek van. Én sem kaptam értesítésts, pedig elõrendelet a CE-t.