1358

Risen 2 - A Risen folytatása
  • tutituti
    na akinek a soul caller kardhoz nincs meg a hilts vagy mi azt a termesz barlangban találja meg(nem tudom melyik szigeten) a gnome villagetől északkeletre!
  • tutituti
    valami rémlik.(ott volt egy őr és a kulcs a földön volt,ugye?)
    De aki elakad annak:
    Risen 2 GUIDE (még nem teljes)
  • mate911
    ja értem mer elakadtam az egyik benszülötett követtem a falujukba vissza de a bejáratnál meg áll és nem egy tovább a küldetés. az a benszülöttről beszélek aki ki kellet szabadítani a toronyból
  • tutituti
    Lesz majd a hajód és a patty elvezeti és akár az első szigetre is visszamehetsz!
  • mate911
    sziasztok vissza lehet valahogy menni az előző szigetekre?
  • tutituti
    valaki tudja hol van a soul caller nyele(sword hilt)
    Mert a kovácstól kiloptam a pengét de a nyelet nem találom(valaki mintha írta volna)

Illetve még kellene egy olyan help hátha tudja valaki,hol lelem a legendary cuccokat.már jó párat megtaláltam de pl a "cannonball" meg a "one comb with one teeth" sincs meg

amúgy néha eléggé elkerülhetetlen a menekülés főleg ha több katona rohan az emberre.
    nálam egy küldi beragadt.Amikor a jeleket kell követni,bár enélkül is megcsináltam a küldit,titánt legyőztem.
    Ja és eladtam véletlenül Largo bandanáját valamelyik szigeten,bakancsot most loptam ki,fekete gyöngy meg a póló meg megmaradt:)

nagyon behúz a játék amúgy.zene tetszik a legjobban
  • Nos
    nekem jó, de állítsd át a gammát
  • McHaals
    nekem üres karakter jelenik meg az új billentyűparancs helyett a beállításoknál, és nem is működik...
  • Kopiati
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy megvoodoozod a csávót, és fogalmam sincs mi lesz. Vagy teljesen kirámolod a lakását (papír+pecsétgyűrű) aztán be kell menni a tanács épületébe, és az archívumban kutakodni, meg úgy mindenhol.
  • ricsisz
    sziasztok ... a Sword Coast szigeten tartok ... és azt lenne a bajom hogy van egy quest ami nem megy az lenne a lényege hogy egy TAHANA nevü benszülöttet ki kell szabadítani egy toronyból amit őriz egy Torres nevő katona , akinek kell egy kaja csomag (package of meat) a közeli városból , egy Tito nevű embertől.. és ha ezt elviszem neki adja a kulcsot álítólag ami TAHANA toronybörtönének ajtaját nyitja ... de az a baj hogy ez a tito ember odaadtam neki a 100 aranyat a csomagért de nem adott semmit ... :S valaki légyszives segítsen mert nemtudom mittudnék csinálni ... mert csak ezzel a küldetéssel fognak beengedni a beengedni a templomba a benszülöttek ( bízni bennem) valaki nemtudna segíteni?
  • Palinko
    én az inventoryt sikeresen átraktam Q ra
  • McHaals
    valaki próbálta már módosítani a billentyűzet-kiosztást?
    nekem a mouse3-ról kellene elállítani valahogy a fegyver elővételt, és nagyon nem akar menni.
    már próbáltam átírni a konfig fájlt is...
  • Sunrider924
    Tessek ezt csak neked:
    Even if you're weary of the handholding common in many of today's roleplaying games, Risen 2's stubborn refusal to give you much help will prove frankly startling. The first shock comes when you have to spend almost all of your gold in order to learn how to sneak; the next major one is when you find yourself on the game's first island with only the slightest idea of how to proceed aside from the guidance of a simple compass.
    forras
  • Sunrider924
    Te most viccelsz? odavagy 30k aranytol? tudtad hogy az achievementek kozott van egy, ami 100.000 aranyrol szol? Mi lenne ha maradnal az eredeti kontextus melett, arrol volt szo hogy a jatek elso harmadaban, na gondolom te ott kaptad a 30k aranyat a kaloz lotton...
  • Palinko
    nah én is kivégeztem, hát nem egész 3 év alatt ilyen játékot összerittyenteni nem kis teljesítmény volt! remélem ezzel még nincs vége.
    2 dolog zavart csak, egyik ugye a sokat szidott grafikai motor, de ez még megszokható, viszont hogy nem volt egy jó ágyúzásos csatajelenet azt nem tudom hogy megbocsájtani.
  • ricsa008
    de jó lenne ez magyarul...
    amúgy csak nekem tűnik világosnak a játék?
  • AnarchoiD
    kopiati , inkabb nekem segits ;) elakadtam ... ;(

egyetlen otletem hogy a paroka(WIG) el kellene csinalnom dolt amivel ... nah nemtom mi ;)
  • Kopiati
    Left Boot:
    A kalóz szigeten van (itt vannak a halászok, Mac, a druida stb) a sziget nyugati végén a folyó torkolatánál van egy kisebb sziget, kincskereső küldi is megy oda, és a kis sziget egyik sziklája mellett van a left boot. Ha a kincs kiásása után jössz le róla akkor balkéz felé.

The Hand Mirror:
    Tacarigua szigetén (cukor sziget) a kalóz kikötőben a kocsmárostól lehet 2k-ért megvenni, bevásárlólista alján van.
  • grebber
    Azt vettem de semmi.A másuk ami érdekws az a steam acsi hogy nem adja meg amit kéne.
    Nyírjak ki 10 nagy rákot. A kb 20 után már illene acsit adni.
  • AnarchoiD
    - kepzeld el mentem mentem ;) "kite" -ingal elegjol lehet olni a mobokat ;)

@grebber

obrian terkepet enis talaltam swordcoastos szigeten a fogado elso emeleten

en egy dologgal szopodok most, megvan az a paroka amibol lehetne woodoo babat csinalni (es iranyitani a tanacsnokot)de hiaba vannak meg az ossszetevok nem craftolja le , lehet hogy nem eleg 1es woodoo hozza ? es fejlesztenem kellene aztis ?)

igen visszaterhetsz a szigetekre akarhanyszor csak akarsz ;) ez (is) a lenyeg
  • Jakuza001
    Annyira nincs penz a jatekban, hogy van vagy 30000 aranyam.
    Szoval ovatosabban az ilyen megjegyzesekkel.
  • rotator
    Fájdalomcsillapítót kell venni. De ha nem csinálod meg, akkor sincs semmi. Pár órával később megtalálod a térképét valahol. ;)
  • grebber
    O’Brian’s Treasure Map-nál hogy kéne megszerezni a térképet.
    Az addig oké hogy a föld alá kell inni de nem kapom meg a térképet.

Mondja hogy vegyek neki erős piát vettem is drága pénzért ha arra viszem utána hogy I am ready 50 aranyért akkor csak az aranyat kapom meg.
    Just drinknél meg semmit nem kapok.

Ez valami bug lehet vagy mi?
  • grebber
    A későbbiekben a szigetekre ahol voltunk ugye simán visszalehet majd menni?

(Mert ezt a két küldit Tacarigua szigetén nem találom Left Boot és The Hand Mirror.Ezért később visszatérnék rá!)
  • Molnibalage
    Nekem továbbra is a Gothic 3 - Vista Point és a Trelis liberate az alap.
  • Sunrider924
    Ha jol emlekszem akkor egy barlangba kell bejutni es nem egyenesen jutsz el az Xhez hanem nagy kerulovel, valami vizeses alatt is at kell menni meg ilyenek
  • Sunrider924
    Elorebocsatom, hogy medium szinten vagtam bele a jatekba, viszont penz nagyon nem volt szinte semmire, alig tudtam 1 k goldot oszekapirgalni es akkor az max 1 dolognak a megtanulasa volt, amig nem volt meg a lockpick es a pickpocket addig nem kis kihivas volt penzt gyujteni. Azt mondod nincs kihivas? menjel mindenfele kepzes es penz nelkul pl a dzsungelve maracay baay vagy sword coaston kivancsi lennek mit szolsz amikor a jaguar/ghoulok feltorlik veled a padlot. Amugy igen a jatek vege fele megint beut a godmode karakter de attol meg odaig el is kell jutni
  • AnarchoiD
    jah poenul beszelnek , megy a fuckolas ... elejen olvastam a jatekrol olyat hogy homofob es csunyan beszel nemtudtam elhinni, aszittem hogy csak marketing fogas, mostmar tudom hogy nem az ;) kokemeny dumak mennek benne ;)
  • AnarchoiD
    dogivel van penz a jatekban, egyetlen kihivas a aminijatekok , abbol is a loveszet ;) le kelett vennem easy-re mert mediumon sem ment 1 talalat sem ;(
    jakuza : neha 15 kagyloban sem talalsz egy gyongyot sem maskor 3 feketegyongyot 4 kagylobol ;)
  • Palinko
    hmm a Garcia's Treasure és Open Sesame küldinél elakadtam, nem tudom hogy lehet eljutni az X ekhez. pedig ez főküldi más fő nincs is most megcsinálnivaló.
  • Kopiati
    Ez a gnóm sziget állat egy hely:D
  • rotator
    Ez volt régebben, míg meg nem szűnt a tárhely
  • Palinko
    az ágyúkat kell valamikor használni? jó volna egy vízi csata.
  • Jakuza001
    Milyen 20. kagyloban ? 3.-4. kagyloban altalaban szokott lenni gyongy.
  • Palinko
    lol másodszorra sikerült, elősször lehet ráöltem egy rákot és az takart.

a zene nem rossz de a mass effectet idén sztem nem lehet űberelni. An End Once and For All és a leaving Earth
  • Sunrider924
    Risen 2 zeneNem birok betelni vele, ezert mindent megbocsatok nekik. Aki a credites alatt halgattja meg ott, negyszer fut le es egyre komplexebb/jobban felepitettebb.
  • marcuc
    @jakuza
    a dialógusban az volt hogy "dropped in the yard" és azhittem hogy csak laza és lerövidíti a "graveyardot" :D de az idol megvan, meg már a kulcs is.
    kösz mégegyszer
  • Sunrider924
    Ott van az, en gyakorlatilag egyenes vonalban haladva szedtem ossze mind a 10et.
  • Palinko
    ez hihetetlen, tolvajok szigetén járok, már minden megvan kivéve 1 fadarabot, már 2 szer megkerültem a szigetet, de nem találom. ugye nem valahol máshol vehető fel mint a többi 9?
  • grebber
    Gamekapocs teszt 72%