Risen 2: Dark Waters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
35-50 óra körül van átlagosan egy végigjátszás elvileg. Én 5 óra játékkal az elsõ szigetnek talán a felével végeztem.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Next PC upgrade: 2022
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ati 4850 fullra húzva szépen fut
Egyébként ott van benne a Gothic hangulat. Nekem nagyon tetszik.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Graf nagyon durva ha minden high es ultran van, mondjuk x4es cpu es radeon hd 6550, 8giga ddr3 nem eleg neki, ellenben ahol vigan elfut ott is brutalisan jol nez ki.
Nekem eddig maximalisan bejon.
A fõhõs az elõzõ részbõl jött. Piranha Bytes játékban soha nem lehetett karaktert generálni, ez a védjegyük. Mint ahogy szerelmi szál se volt soha konkrétan, és nem is lesz (Patty is az elõzõ részbõl van). :)
Nálam minden maxon, és még az iniben is feljebb vettem értékeket, röccenésmentesen fut, másfél éves konfigon.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sikerült végre 1 órácskát játszanom vele. Sokat nem változott a béta óta, kicsit talán polírozottabb lett itt-ott, pl. a fõhõs mozgása mintha javult volna. Akit idegesít, hogy a (terep)tárgyak az orra elõtt jelennek meg, annak némi ini hack (gyakorlatilag teljesítményromlás nélkül):
<High
Item_Small="6000.0"
Item_Medium="6000.0"
Item_Large="6000.0"
NPC_Small="6000.0"
NPC_Medium="6000.0"
NPC_Large="6000.0"
Level_Small="18000.0"
Level_Medium="18000.0"
Level_Large="18000.0"
Object_Small="7000.0"
Object_Medium="7000.0"
Object_Large="7000.0"
SpeedTree_Small="12500.0"
SpeedTree_Medium="12500.0"
SpeedTree_Large="12500.0"
Events_Small="7500.0"
Events_Medium="7500.0"
Events_Large="7500.0"
Effects_Small="12500.0"
Effects_Medium="12500.0"
Effects_Large="12500.0"
Lights="7000.0"
Terrain="100000.0"
>
</High>
Sajnos a ramaty speedtree implementáción ez sem segít, a fák és bokrok továbbra is ugrálni fognak bizonyos távolságot átlépve. :S
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A bal alsó sarokban van egy kis + jel és ott lehetett leszedni. Egy fórumon találtam meg. Mi a péklatáért nem egy nagy és feltûnõ ikon van...? Nem tudom, hogy ki tervezte a Steam felületét, de ritka béna lehetett szegény...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Steam trade topikokban érdemes felvetni lehet van aki simán cseréli a dlc-ket!
Ha minden CE-ben így van hogy 2 van akkor én is ezt fogom tenni! Mindjárt megyek melóba majd ott kiderül!
A másik kód is megvan. Elég hülyén intézték. Majdnem kidobtam azt a valamit, mert azt hittem, hogy reklám...
Mind a két papíron egyezik a kód? Mert az írásod szerint igen ,mert írtad már megvan nem engedi felrakni.
Akkor az írásod másik részét nem értem:
"valahogy el kéne cserélni a 3. DLC-re. :) (A 2. csak valami ruha.)" Amit beregeltél steam-re azt már te el nem cseréled soha!
A kódok közül egy a játék, a másik kettõ a Treasure Island. Egy volt a hordóban (egy lengyel nyelvû díszes kártyán), a másikat a CDG adta a számlához. Nem is engedte felrakni, mert kiírta, hogy már megvan. Szóval van egy plusz Treasure Islandem, valahogy el kéne cserélni a 3. DLC-re. :) (A 2. csak valami ruha.)
2. kód Treasure Island kieg.
3. kódról rotator tudna nyilatkozni de elrabolták a kalózok a CE kincsei miatt<#idiota>#idiota>
A régióváltás sem segít.
Hát ez eddig nagyon nem bíztató kezdet...
Kiderült már mi az a 3. kód?
De most tényleg. Hogy a rákba telepítsem fel letöltés nélkül? Nem találok semmit...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én 29 vagyok. Idén tervezek dobbantani. Azért megvan az elõnye. Olcsó. Mióta dolgozok, elég komoly pénzmagot tudtam félretenni. Egyedül kb. a felét, harmadát tudtam volna megsórolni. Namármost én magyar szemmel jól keresek.
Van akinek az elköltözés = semmi sem marad a hó végére...
ON