1358

Risen 2 - A Risen folytatása
  • Kopiati
    Ami végig kíséri a sorozatot, az a szánalmas ugrás:) és a mászás, nem értem, a lengést miért nem vették vissza, egyfolytában beleleng a sziklába:)
  • torma1
    Hááát az animáció nagyon viccesre sikerült. Főleg a futás. Az nagyon LOL. Mintha beszart volna az emberünk.
  • Molnibalage
    Nem játszottam vele, honnan tudjam. A karakterek animációja szintén elég zsenge.
  • Sunrider924
    Mutasd meg nekem a Crysisban az allatok animaciojat... Jahogy a dzsungelrol mint fak es novenyek gyujtemenyerol beszeltem, ja...
  • Molnibalage
    Mi tartozik bele? Mert az állatok animációja olyan, hogy 8 éve is sírva röhögtem volna rajta...
  • Sunrider924
    A hiba a te keszulekedben van, vegigjatszottam es semmi hasonlot nem tapasztaltam. Phenom2 X4, Radeon HD 6550, 8Gb DDR3, minden maxra huzva, high vagy ahol lehetett ultra. A draw distance maxra kitolasa megoldja a noveny/targy pop-up jelenseget, antialiasing-al nekem jobban/simabban ment mint nelkule, ugyanugy vsync on, aniso 16x, egyedul a shadow vettem mediumra, attol megzsibbadt az en gepem is ha ultrara tettem, de minoseg beli kulonbsget az en szemem mar nem latott. Ezekkel a bealitasokkal a grafika pazar, olyan dzsungelbeli napkelte vagy tengerparti napkelte kepet mutattam felesegemnek/anyosomnak hogy azt hittek valami igazi tajkept neznek. A R2 dzsungel animaciojarol meg tobbek kozott azt is irtak jatekmagazinok hogy a Crytek mehet tanulni toluk(!)
  • Richardix
    Sikerült, visszaszívom.
  • Richardix
    Én pont hogy saját benyomás alapján értékelem a játékokat, és szerintem a Risen 2 egyetlen egy említésre méltó hibával rendelkezik: Bug a főküldetésben! Ez az egy, ami szerintem elfogadhatatlan. A Grafika tény, nem sokat változott az első rész óta, de sztem 2007 óta már szőrszálhasogatás a grafikát nézni, a harcrendszert meg nem bénának tartom, sokkal inkább nehéznek. És szeretem ha egy játék nehézségeket állít elém :)
  • najó
    Mivel végigjátszottam a G4et, nem érzem csalódásnak.Évente kb. 1-2t játék van ilyen. G4be pl kimagasló volt a grafika,itt meg sokan pont emiatt huzzák le a R2t,mindenkinek más a minőség.Amúgyis a legtöbben nem a saját játékélményük alapján döntenek/formálnak véleményt,hanem a mainstreamet követik.A rossz kritika és a túlzott elvárások ugyanúgy eztis tönkretehetik.
    Piacot,haddjuk nem akarok belemenni,csak a szinte már kárörvendés nekem már sok,ennyi.
  • Richardix
    Hali megint! Képzeljétek ÚJRA elakadtam :P
    A helyzet az, hogy fogalmam sincs, hogy én vagyok hülye, vagy megint valami bug tart vissza a küldetésben, amikor is Mauregatoból kéne valahogy kiszedni Garcia hollétét. Mauregato nem akar hozzám szólni, és a küldetésleírás említi a Voodoo oltárt a hotelben, de ott se jutok semmire. Segítséég? :(
  • Kopiati
    Nyilván nem öröm a csőd, de valljuk be a Jowood már rég nem a minőségről volt ismert, Malévet meg minek sajnálni, 22 évük, hogy rendbe szedjék, és lám kemény dolog a piaci verseny.

A Gothic jogok, a kiadás legalábbis, a Nordic Games-hez került.
  • LSC
    üdv, én majdnem a végén vagyok a játéknak és egy nyamvadt shotgunt tudtam szerezni a pisztolyon kívül.
  • Tomipapa86
    Nem kellett megvenni a jogokat, mivel sosem volt eladva. A PB csak "bérbe adta" 1 részre, szóval csődtől függetlenül is mindenképpen visszakerültek volna a 4. rész után a jogok.
  • dave10000
    Üdv.
    Lenne egy kérdésem...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nos, jelenleg a Sword Coast -on vagyok és már ideje lenne szerezni 1 jó fegyvert. Mind Webster-nél mind Sebastiano -nál probálkoztam már de eddig semmi lehetőség nem nyílt, hogy esetleg beszerezhetnék 1 Muskétát. A kérdésem az lenne, hogy "csatlakoznom" kell az Inkvizícióhoz vagy kell csinálni valami küldit, hogy lehetőség nyúljon a beszerzésére?
  • najó
    Azért én egy csödöt nem neveznék pozitivumnak,még ha sokaknak nem is tetszett a G4. Ezt nem elöszor látom leirva,ezt már olyan szánalmas... bizta jóvolt,hogy tönkrement a Malév is ugyse ottvoltak a legolcsóbb jegyek...
  • grebber
    Gothic 4-el az egyetlen bajom , hogy nasa gépparkja kell hogy esetleg játsszani is lehessen.Sajnos én hiába butitottam csutkára játszhatatlanul akad még úgy is.
    Ezzel a csőddel nem foglalkoztam a gothic jogokat megvette valaki?
  • Kopiati
    Arcania pozitívum: végre tönkre ment a Jowood, és nem lesz több selejt Gothic:D

Eddig, ami nagyon nem tetszik, az a craft rendszer totális lebutitása...
  • Botond #741
    Ilyeneket meg IOSra meg andriodra kellene fejleszteni. 7th guest is most jött ki rá, pcn úgysem volt anno türelmem végigtolni, de majd most. :)
  • najó
    Legend of Grimrock pont most jött ki.
    Nálam eddig semmi ilyen grafikai bug nem volt,nagyon élveztes a játék.Eddig 2 nagy szigetet nyomtam végig,de alig tudom letenni annyira magával ragadó az egész játék.
  • Botond #739
    Hát akinek az arcaniáról bármilyen pozitív jelző jut eszébe annak tényleg nem való a gothic/risen széria. :)
  • meteoreső
    Hát én teljesen elkenődtem amikor megláttam ezt a játékot...
    Hemzseg a hibától, épp egy 3 fejű őrrel beszélgettem előbb :)
    Kb 6 évvel ezelőtti grafikai szint, hirtelen megjelenő tepetárgyak.
    Csúszkáló főhős...
    Ettől a Gothic 3 jobban nézett ki az Arkánia meg sokkal jobban.
    A szinkron hangok meg olyan pocsékok és nem odaillőek hogy félelmetes,a karakterek túl mozogják a szerepet mint valami pantomin bohócok.. rettenetes
    A csajnak full "Dzsek szperó" mozgása van.
    Nekem ez nagy csalódás..,Végre egy jó old school RPGt dobjanak már ki.
  • LSC
    üdv? valaki emlékszik hogy jutok el Cordobar-hoz Maracay bay-ben?

http://imageshack.us/f/692/risen22012050214150084v.jpg/
  • grebber
    Már összeesküvés elméleteke gyártok hogy vagy azért mert alt+tabolok game alatt vagy pedig mert fut a fraps azért nem érzékeli az acsikat :(
    Így nem fogom kimaxolni soha :(
  • torma1
    Jaja azok mindenképpen kellenek. Nélkülözhetetlenek.
  • dartonita
    Arra gyursz amire szeretnel.Azert azt hiszem a lopakodas/zarnyitas/zsebmetszes fejlesztese mindenkepp javasolt.
  • torma1
    Azt én is kipróbálnám. :-) Már az elején lehetek voodus? Mert akkor nem a lőfegyverekre gyúrok.
  • dartonita
    Udv!
    Nalam 6-os koruli szinten van a firearms,de nagyon hasznos.
    A kardozas oszinten szolva egy kalap szar ebben a jatekban,mindenkinek javaslom a musketa hasznalatat.Pedig probaltam a dirty trickeket,dobalozast,kick-elest is,de...
    Nagyon megkonnyiti az ember eletet a puska,plusz az inkvizitoros mesterlovesz tars is.Ketten eleg gyorsan es hatekonyan lehet haladni.
    Csunya bugokkal is talalkoztam sajnos.Az animaciokhoz,bena ugralashoz,beakado companionokhoz,idegesito minijatekokhoz es lumbagos mozgashoz hozzaadodott a jatekmenetet is befolyasolo hiba.Ha 1-1 kuldetest az ember nem 'megfelelo' sorrendben vegez el,siman befagy vagy teljesithetetlenne valik,lehet betolteni egy feloraval azelotti mentest.Szoval nem artott volna meg par het teszteles azt hiszem.

Ennek ellenere a jatek hangulata magaval ragado,a fejlodesi rendszer pedig nagyon eltalalt.Ugyhogy egy vegigjatszast mindenkeppen meger.Ami nagy szo a mostanaban megjelent jatekokhoz kepest.
    Ha valaki vudus sracot inditott megoszthatna velem mennyire eletkepes es szorakoztato,koszi.
  • torma1
    Sziasztok.

Muskétát hol lehet venni? Még csak az első szigeten vagyok. Nagyon élvezetes eddig. :-) Viszont a futási animáció nagyon gagyi. Meg az elötted megjelenő növényzet is eléggé lehangoló. :-( Van valahol egy interaktiv térkép?
  • grebber
    Én még sehol nem tartok de a firearm már 3-as szinten van.De ahogy néztem elég sokat mellélő a paraszt még 0,1 cm-ről is!
  • Palinko
    úgy toltam végig hogy 1 pontot nem raktam firearmra, és nem voltak nagy nehézségeim
  • AnarchoiD
    kard szvsz felejtos ;)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2csovu musketa ver mindent ;) kicsit elszaladsz es amig utanader beledurrogtatsz , garantalt 100% os siker ;) 0 sebzest kapsz nemfogy a kajat vagy potid .. izi ;) csak legyen loszered eleg nalam 2 csovu pisztoj + 2 csovu musketa zabalja a loszert es ha meg viszel magaddal tarsat (pl petty) akkor amig lefoglalja az ellent kardal te nyugodtan lovoldozol meg futnod sem kell, ha sokan vannak akkor neha oldalra lepsz nehogy lelojjenk , ladzsazzanak, de amugy agyaggalamb loveszet[/spolier] nah meglett garcia is[spoiler] de szvsz bugged a jatek legalabbis nalam, a "red wall" -on nem jutok at garcia leraz a "haggyal beken-nel" ha meg megolom failed lesz a q ;(
  • tutituti
    rá kell mennem az erősebb kardra mert így ami most van elég nyögvenyelős.
  • Palinko
    nekem megvolt a brutál kardom és könnyen végig mentem, néha kellett innom egy olyat ami félig feltölti az életet instant, meg dobáltam a kést rájuk akkor loptam az életet tőlük.
  • tutituti
    Alvilág mindenkinek rohadt nehéz?
    a nagy őrzőkhöz kell a gyógyital meg általában minden potion.
  • tutituti
    én nagy nehezen csináltam meg.,begyújtottam egyet, elfutottam,megvártam míg lecsendesedik a dolog visszamentem megint ez.A végén meg csak a raktárost és az őrt levertem és úgy csináltam meg az utolsó kettőt
  • Palinko
    szabotálod és elszaladsz a partra, majd vissza. vagy lecsapod az őröket majd jönnek segítenek. de nagyon rosszul oldották meg ezt a részt.
  • Richardix
    Hali, elakadtam egy küldetésnél:
    Amikor a hajót kell ellopni, minden szépen megy, de az ágyúkat nem tudom szabotálni. Legalábbis anélkül, hogy az őrök rögtön tüzet nyissanak rám. Ezt hogy kéne megoldani?
  • tutituti
    hoppáhoppá!

erre gondoltam!
    http://guides.gamepressure.com/risen2/
  • Molnibalage
    ????

Ez a Risen első része.
  • mate911
    köszi