Age of Empires Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Vásárolj vagy termelj köbányát és használd azt a pályán.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Qerty
Azért javaslom ne add fel! Amit mondtam csak tipp volt, lehet, hogy van rá megoldás.

cataflam02
Minden a up to date :S Win7-re meg egy játékért nem fogok váltani... Eddig minden új játék ment ami érdekelt. Sajnálom hogy ezt nem tudom kipróbálni.. pedig szeretem az Age of Empires sorozatot.
Azért köszi a helpet.

One more story

Qerty
xp-seknél hallottam ezt a problémát. Ha tudsz állj át windows 7-re vagy próbáld esetleg az sp3-at.

cataflam02
Igen

One more story

Qerty
xp-d van?

cataflam02
Helló!

Feltettem a játékot steamen keresztül, és mikor indítanám akkor ezt dobja ki code:8007013d
valaki nem tudja hogy mi lehet a baj ? mert sehogy sem tudom elindítani :S

One more story

Vannak ezek a pályák, ahol tribute-olni kell idõre nyersanyagot a szövetségeseknek...
Az elsõ, ahol aranyat kell adni még úgy ahogy megvolt, mert fából meg kõbõl idõ alatt át lehet váltani és tributeolni a megfelelõ mennyiséget. (aranybánya nincs a térképen)
De utána olyan jön, hogy 2500 követ kéne úgy, hogy nincs kõ a térképen. A kaja kell a parasztgyártáshoz, de ha csak fát vágok, az életbe nem lesz meg idõre, plusz az át kell váltani aranyra, majd kõre is, majd tributeolni, szal bazinagy a veszteség rajta.
Persze, lehetne fejleszteni a tribute-ot, meg az exchanget, hogy ne legyen akkora veszteség, de ahhoz 3-as szintre kéne emelni (500 food 500 fa), meg a fejlesztések ára is is bazisok, azzal eleve bukta.
Advisorok se segítenek annyit, mert 6%-kal több food termelés, meg ilyenek szinte semmit nem érnek érdemben. Van star tech-em is, amivel +50 fával indulok, meg több fát is ad ki egy fa mielõtt kidõl.... de ez se igazán segít.
Youtube-on meg ráadásul errõl a mapról konkrétan nem találtam videót, csak hasonlókról, ahol pl a gatheringet nem is fejleszti a srác, végig alappal nyom minden küldit... most erre tényleg nem éri meg gyúrni?
Szal most itt meg vagyok lõve, hogy mit kéne csinálni 😞
Qerty
Szerintem az egyiptomi nép a legerõsebb, fõleg 4. korszakban az íjjász elefántokkal.
War elefántok a tankok, íjjász elefántok a dps-ek, és kell még néhány heal, és úgy nagyon brutál 😊

bon
Nincs valakinek felesleges Precision tools-a (16db), Minoan Tools-a (120db), Knossos Marble-je (150db)? Vagy gyártásukhoz szükséges receptje? Gondolom megtudnánk egyezni az árban.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Szerintem szimplán az újdonság varázsa. Amúgy én úgy érzem a görögök a legerõsebbek, utánna a kelták.

LoSA
Kelték ennyire jók, hogy mindenki most velük van? 😊

bon
Trükkös egy pálya, itt van néhány kép a pályáról ahogy én szoktam megcsinálni: link

Nah, ez a 3 fortresses pálya kelta lvl13-on érdekes volt 😊 2 óra... de lenyomtam. Meg is lett a 14. szint.
Kellett néhány hadsereg, mire mind a három fortresst legyaktam 😊 Fõleg az elsõnél egész meglepõdtem, hogy beaprítottak... még is ilyen óriás egységekkel is jöttek.
LoSA
Megint van egy pálya, amit nem tudok az istenért sem megcsinálni. Komolyan, már kezd elegem lenni, hogy nem tudom megcsinálni a pályákat!

Age of Empires Online - Defense of Arsinoe

Most ez az, ami nem megy... Majd ezt is csak valakinek a segítségével! <#confused>

bon
Nagyon brutális egységeik vannak, az enyémek még gyengék az övékéhez képest, pedig van jó néhány lila 40-es cuccom, sõt keltáknál már sikerült kapnom egy legendary-t is, de van még hova fejlõdni. De kevés az aranyam 😞

hát az a sebesség beteg amit youtubon kennek, ráadásul 1-2 perc van hátra úgy csinálják meg, próbálok én is egy nem idõre menõt, hátha sikerül

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

bon
Én csak a nem idõre menökkel boldogulok, a többihez lassú vagyok.

nekem tetszenek nagyon felnyomtam level 40-re, csak a legendary küldikkel nem boldogulok

LoSA
Kelták milyenek amúgy? 😊

Hát igazából én nem tudok ilyenrõl, saját tapasztalatom tudom elmondani, minden civnél ugye megvan minden a gyalogság, az íjászok a lovasság, illetve ostromgépek hajók, szerintem mindenki a saját szájíze szerint arra gyúr, hogy védekezõ vagy támadó módban játszik e alapvetõen, ugye ha védekezõ akkor a fortress, torony stb, ha támadó maradnak az egységek, ki melyik korban akar erõs lenni, ugye általában minden népnél a negyedikben jönnek az erõs egységek, ugye értelemszerûen ha gyalogságot fejleszted akkor az armoryban a gyalogságot, lovasságot, íjászatot ki mire gyúr, alapok ugye minden népnél a golden hippikon, görögöknél a hippikon, egyiptom elefánt, perzsáknál nem tudok ilyet ott golden hippikon, illetve keltáknál úgy szintén, láttam youtube videót, hogy valaki a 4 alapanyag szerzést egyáltalán nem fejleszti ugye ez rengeteg pont, elég az alap, és rágyúr egybõl az egységekre több fõépület és több paraszt, szóval nincs olyan hogy melyik civ miben jó, attól függ mit mennyire fejlesztesz, persze tudok mondani olyat amiben rosszabb, pl. a keltáknál nincs katapult illetve balliszta hajó, valamelyik népnél meg fire ship nincs, de ezel csak ugye bizonyos térképeken speciálisak, akkor minden nép papjai valamiben gyengébbek vagy erõsebbek, mint a másiké, persze valamiben mind jó stb, de ha konkrét kérdésed van szívesen segítek.

LoSA
Srácok, nincsen valami leírás, mely megmutatja, hogy melyik civilizáció miben jó, miben gyengébb? 😊 Ha magyar lenne, az lenne a legjobb! Köszi!

LoSA
Hát a Youtube-n, ott valami állatok vannak, komolyan mondom. 😊

Én meg kûzdök a legendary küldikkel egyenlõre egyet sem bírtam megcsinálni 😄
Nézegettem a youtube videókat is, de még gyakorolnom kell

LoSA
El sem hiszem, hogy végre kész van az a pálya. Természetesen csak úgy tudtam megcsinálni, hogy az egyik haver besegített, de végre meg van! 😊 Uhh... El is fáradtam! 😊

LoSA
Hát igen.... Szenvedek vele már egy jó ideje! <#eplus2>

bon
A We killed these guys already valóban elég nehéz szerintem is, görögökkel 1x sikerült megcsinálnom, Keltákkal még nem próbálkoztam, egyenlõre kerülöm azt a pályát.

LoSA
Hát én komolyan feladom ezt a pályát. 😊 Nem megy... Majd Coopba megcsinálom, mert ez nekem már nagyon nehéz. 😞

bon
Elérhetõ tárgyak listálya itt található: link

bon
Minden egységnek felszerelési tárgynak az ikonképe valamilyen színû, zöld, kék, lila, arany stb. A lila már elég magas színtû egységet jelent, crafting épületben lehet õket gyárttani, ha van recepted. Recepteket nyerni és vásárolni lehet, bár ha jól emlékszem lila vásárolható recepttel még nem találkoztam sehol. De tuti nagyon drága lehet.

LoSA
Lila egységek?!?! Az micsoda, hogy kell csinálni? 😊

Egyébként a pálya, amivel szenvedek: "We killed these guys already"! 😊

Djuree
idézz lila egységeket ha nem boldogulsz, sokat segítenek, bár ehhez is el kell érni egy bizonyos kort. legjobb az elején tornyokra gyúrni, a pályák 99%-ánál ez elég védelemnek az elején. felhúzol 6 tornyot, ennyit fel tudsz amíg nem támadnak. ha meg sokan jönnek, a felderítõddel tudod õket csalogatni a tornyok elõtt, amíg a lovasod után mennek a tornyok szépen lenyilazzák õket😊 genyó taktik, de beválik nagy seregnél is.

Waaaaaagh!

bon
Mi a pálya neve?

LoSA
Hát komolyan... Feladom! 😊 Van egy pálya, amit kb 3 órája próbálok megcsinálni. Az ellenfélnek már alapból kettõ bázisa van, nekem meg kb 5 parasztom. Nem tudom megcsinálni, rögtön lerohannak szinte, nem tudok ilyen gyorsan katonákat gyártani. Próbáltam, hogy falakat húzok fel, de jönnek kb a faltörõkkel. 😊 Hihetetlen! 😊 28-as szintû vagyok. 😊

bon
Elég jó videókat lehet találni a legendary küldetéséekhez a www.ageofempiresonline.com oldal forumán, na meg a youtube-on is. Némelyik viszonylag könnyen megcsinálható, de néhánynal még nem sikerült boldogulnom, az biztos, hogy min lilla felszerelés na meg egy társ se árt.

bon
Na megvan a keltáknál is a 40-es szint.

Na végig értem a keltákkal én is, de a legendary küldikkel nem boldogulok, valami taktika esetleg? Csak elit egységek vannak

Szerintem a woad raider a legjobb. Legalábbis nekem, így 12-es szinten.
A lovasra próbáltam gyúrni én is, már mindenfélével felextráztam, de a nyomába se ér a woad raidernek 😊
Gyorsabb, nagyobbat sebez, és 2x annyit gyárthatsz belõle, mert a lóval ellentétben csak 1 pop slot.
bon
Egyáltalán nem gyengék, egy ideig valóban nem túl erõsek, de miután rámentem a lovasokra és a harci szekérre azóta brutálisak. Harci szekér különösen, de az illyászok is nagyon jók , persze mind fejlesztve.

Djuree
ezek a kelták milyen gyenge szarok. alig tudok megcsinálni velük komolyabb küldiket, görögökkel nem volt ilyen gond. nincs egy értelmes egységük.

Waaaaaagh!

bon
Na igen a cyprusi küldetésnél ciki.

Qerty
Én is jártam nem egyszer így. Olyankor fel tudnék robbanni. Erre valamit kitalálhatnának. Ha már online akkor menthetne folyamatosan mindent, hogy ilyen esetben lehessen folytatni. Sokaknak az a gondjuk, hogy nem teljesen megbizható a netjük, nekem t-home netem van, de idönként ez is gondol egyet és kihagy, és igazán bosszantó tud lenni amikor 30. próbálkozás után pl. a ciprusos küldi a 3. városház rombolása közben dob ki.

ChaosTeam
Nem, ez most volt mielõtt írtam a hozzászólást közvetlen elõtte. Vagyis szerda 12:50 körül...
bon
Ha kedden volt ez az eset? Keddenként szinte minden héten karbantartás van délutánonként nem árt figyelni rá.

ChaosTeam
Imádom ezt a játékot... 2 órája csinálok egy küldit, végre a végére érnék, már rohanom le az ellenfelet, erre egyszercsak kivág, közölve, hogy "sajnos az Age of Empires Online szerver nem érhetõ el jelenleg" és kidob a játékból... ilyenkor úgy szívesen lerombolnám a készítõk fõhadiszállását is...
A stonehengeknek van valami szerepük a kelta térképeken? Vagy csak én érzem úgy, hogy pl a pap felturbósodik, ha ott ügyködik? Az ellenfelet láttam még építkezni is ilyen helyre...
Folyatatom mert megszakadt a net,szóval nem tom kijelölni a hardcoret, miért nem?
Helló mindenkinek!
haverommal akarok coopba játszani de nem valami nehéz visszont hardcore rész a szürke és nem tom kki
Aki szeretne farmolni questeket Impossible defens of the crete meg egyéb questeket az vegyen fel : Ates93 ! Olyan emberek jelentkezését várom aki lvl 40 és szintén tudná csinálni ezeket a questeket csak partnerre van szüksége ! Team speak 3 kötelezõ egyébként szoba se állok vele ! Bocsi de nem akarok dedót , hogy irkálgatunk egymásnak amikor lehetne beszélni is !
bon
Mint írják is, ez egy csomag, ami tartalmazza az önálló DLC-ket. Nálam a Games for Windows Marketplace nevû alkalmazásnál látszódnak egyenként. Külön telepíteni nem kellett, simán a live id-hez kötõdik. De a megléte a játékban is ellenõrizhetõ a településeden a piactéren.