1710

• bon
    Gond nélül megy steam-ről, most is bevagyok lépve a játékba.
  • navahok
    Steamről már egy jó ideje nem tudok belépni másnál is van ilyen probléma?
  • bon
    Spearman-eket kell gyártani, olcsó és felfejlesztve erős egység, lovasok ellen nagyon hatásosak.
  • bon
    Én a cyprus-i küldetéseket kifejezeten szerettem 1-2 kivételtől eltelkintve, mindet megcsináltam többszőr, némelyiket legendary módban is (az időre menükkel még nem próbálkoztam).
    A négy irányból támadós külteséket szintén nem nehezek, elején gyorsan körbe kere keríteni, carkokra, erődőtt hátra tornyokat kell rakni és folamatosan javítani, papokat is termelni kell néhányat.
  • LoSA
    Ezt nem is tudtam, hogy beszürkülnek, nem figyeltem - vettem észre! Van egy küldetés, ami a haverral NEM tudunk megcsinálni, pedig Ő 35-ös szinten van. Best friends forever, vagy valami ilyesmi. Hihetetlen, de már a legelején lovas katonák jönnek, stb.

Ti egyébként milyen katonát csináltok? Lovas? Íjjász? Vagy melyiket szeretitek?
  • Qerty
    Hát a Cyprus küldik nehezek maradnak az tuti. Meg amikor 4 irányból jön a támadás és meg kell védeni a városházát. Ez utóbbit meg se tudtam csiálni :) (Bár egyszer majdnem sikerült, fél percen múlt) A Cyprusossal meg nagyon sokáig elszenvedtem.
    Amúgy nem csak az ismétlődő küldikre gondoltam (bár szerintem azokat is érdemes megcsinálni, amelyik jó xp-t ad), hanem ha valamelyik küldi nehezen megy, akkor ha megvárod hogy beszürküljön (ami néhány szint múlva bekövetkezik), utána sokkal könnyebb lesz. Nem támad pl. olyan hamar az ellenség. Van idő felkészülni. Sajnos ez a Cyprusos küldikre nem igaz.
  • LoSA
    Az ismétlődő küldikre gondolsz? Mert azokat nem szoktam megcsinálni... De OKs, hogy könnyebb, de ezeket a nehezeket meg sose fogom tudni megcsinálni? :)
  • Qerty
    Csináld a szürke küldiket, azok könnyebbek, és nem sokkal adnak kevesebb xp-t.
  • LoSA
    33-as szinten vagyok, hihetetlen, hogy nem tudok már megcsinálni egy pályát sem, segítség nélkül. Most is valami Defeat *** pályák vannak, kb 3 órája próbálkozom, de mindig kinyírnak. Esélytelen! :(
  • kozi001
    Engem fel lehet venni: BilinearHarp1.

De nem igérek semmit. Vizsgaidőszak jövő héttől...! :)
  • LoSA
    Én majd felveszlek!
  • Belton
    Ha van még aktiv játékos akkor vegyen fel friend listára : oOHaLOo néve nvagyok . Jó lenne pár aktivabb ember :D
  • Botond #1378
    Steamen keresztül rakd újra, és akkor nem kell pontokkal szórakozni.
  • bon
    Ez esetben részemről tárgytalan a beszerzése.
  • r4pt0r
    Kelták prémium + Defense of crete booster pack.
  • bon
    A Celtic defense-t megvásárolta már valaki? Olyan mint a Crete Defense?
  • bon
    pl. valakinek már megvan a de a crete defense akkor már felesleges megvennie.
  • kozi001
    Értem! :)

Akarok magamnak majd venni dlc-t.

Ha a celtic defense-ben megkapjuk a premium celt + crete defense-t 800 pontért, akkor mi értelme külön venni a Premium celt pack-ot szintén 800 pontért?
  • bon
    Amúgy túl hasznos dolgaim nincsenek bennük, én inkább a Moe’s Mystorium-ban költöm el a pénzem, ott szoktam hasznos dolgokat kapni a ládákban.
  • bon
    4-el játszok :)
  • kozi001
    Mondjuk ha 3 néppel is játszhatsz, akkor lehet 3*2? :) AZzal már bővülnek a lehetőségek.
  • bon
    Ez egy jó kérdés, még nem próbáltam, nekem népenként el van osztva az negedélyezett 2 crafting school, így nem szoktam váltogatni.
  • kozi001
    Thx!

Amennyiben váltogatok a crafting school-ok között akkor elvesznek a megtanult recipe-k?
    Ugye ezt arany ellenében lehet megtenni, ami nem túl jó, de abból elvileg korlátlan van ha az ember farmolja a küldiket!

De ha eltünik egy nehezen megtalált epic recipe az gond..
  • bon
    Egyiptomnál beszerezhető ha jól emlékszem, vagy görögöknél.
  • Borg
    Én pl ezzel a delphi limestone-val vagyok meglőve... keltákkal egyszerűen sehol se találok. Infantrys fejlesztésekhez pedig jó lenne.
  • bon
    Az is fog maradni, értékesebbet csak más településen (pl. Cyprus) lehet találni.
  • kozi001
    A "shop"-k készlete nem fog frissülni vagy nem lehet őket lecserélni?

22 szinten vagyok, de az alapvárosom boltjába még mindig 5. szintű item-ek vannak.
  • bon
    Más egyéb változás is várható még a játékban.
  • bon
    Júniusban várható. Biztos újraoszhtató, de 40 szintnél már minden elérhető lesz.
  • Borg
    Ez mikor jön ez az update? Gondolom újra lehet majd osztani a techpontokat is.
  • bon
    Technológia fa változások: link
  • LoSA
    Rómaiak tényleg nem lennének rosszak! :)
  • bon
    Nincs bejelentve további nép, jelenleg a nyári nagy patche-et tesztelik ami ha jól értem a szöveget komoly változásokat fog hozni.
  • donatus13
    Egyenlőre a kelták voltak csak bejelentbe , részemről én nagyon örülnék vikingeknek vagy rómaiaknak azok tuti instant buy kategória lennének:D
  • kozi001
    Ti milyen iskolákat tanultok?

Én elég defenzív vagyok: construction a bandit guard tower-jeivel és cavalry.
  • LoSA
    Nem tudjátok, hogy milyen népek lesznek még?
  • kozi001
    Köszönöm! :)
  • Qerty
    Én ettől a sráctól szoktam pontokat venni: Katt ide, ha érdekel!
    Megbízható, korrekt. WOW GC-t is mindig tőle vettem. A fizetés nála utalással megy, és miután megérkezett hozzá a pénz 10 percen belül küldi a kódokat emailben. OTP-sek előnyben :)
  • bon
    Állítólag hamarosan megszűnik a pontvásárlási lehetőség.
  • kozi001
    Lehet boltokban Live pontokat venni? Cool!
    Nekem nincs dombornyomott bankkártyám ugyanis, meg nem is értek hozzá! :(

A játékot múlt héten vettem meg azóta felnyomtam 20. szintre!

Tényleg eléggé más mint az előzőek. Egyszerűsített játék, képregényszerű, flash játékokra emlékeztető fizetés/küldetésrendszer.

Remélem majd ha elkezdek pvp-zni az jó lesz, bár gondolom h mindenki full tápos cuccokkal fog nyomulni... :)