1710
-
#1350 Írja, hogy csak eladható -
Jena #1349 Köszi.
Azt hittem lehet őket valahol javíttatni. -
#1348 Eladni :) -
Jena #1347 Sziasztok!
Mit kell csinálni a törött tárgyakkal?
-
#1346 Röhejes a Microsoft Rendszere így 2012-ben, de bízok benne, hogy hamarosan nevet és kinézetett vált (Microsoft account) és javulni fog a fizetési lehetőség. -
#1345 Én nekem az tetszik, hogy rögtön meg tudtam venni a keltákat. Windows Live-al meg akármit csinálok, nem bírtam. Most nem megyek be a boltba Live pontokat venni 2012-ben, mert itthonról bankkártyával nem lehet?! :) Vicc! -
#1344 Én is a steam-es változatott használom, mert ott nem C:-re települ a játék, mag a Microsoft piacteréről származó a legútóbbi firssítés után mindig oda akart települni és én azt nem engedem. -
#1343 Elvileg megvan... :) -
#1342 Igen, a másikat törölni kell -
#1341 Nah most Steam is felpakolja a játékot?! :) Kétszer lesz a gépemen az Age of? Érdekes lesz.... Nah mindjárt kiderül. -
#1340 Steam? Az hol, merre? Micsoda?
Edit: Megtaláltam, akkor próbálkozom így. :) -
#1339 Steam-et javaslom, a Microsoft Piactere továbbra is kényes a kártyákra. -
donatus13 #1338 Steamet javallom még mindig :) az azonnal elfogadja és működik is egyből. -
#1337 Most hogy a legegyszerűbb megvenni a csomagokat? Elfogadja már a bankkártyát? Mert múltkor tudom, hogy nekem nem sikerült azzal vásárolnom. Meg akarom venni a keltákat. :) -
#1336 Tárgyak többségét lehet küldözgetni levél csatolásában, amit nem lehet azt írni fogja. -
Borg #1335 A nem premium egyiptomiból is tudok átküldeni ilyesmit? -
#1334 pl. ládakból jó szerencsével, én másik néppel szoktam átküldözgetni magamnak. -
Borg #1333 4-es szintű advisorokat, meg delphi limestonet honnan tudok a keltákkal szerezni? -
#1332 Kipróbáltam a perzsákat... Hááát... Nem tudom! :) Nekem kicsit furcsa volt, vagy pedig azért mondom ezt, mert már nagyon hozzászoktam a görögökhöz. :) -
#1331 Reméljük, hogy hamarosan már lehet nyomatni! :) -
#1330 20:00-ig volt kiírva. -
#1329 Meddig? -
#1328 bejelentett karbantartás és patchelés van, indító ablakban jelezték még tegnap.
-
#1327 Nálatok sem megy most? :) -
#1326 Pedig kíváncsi lennék a perzsákra! :) Majd akkor megnézem ezt a demo pályát! :) -
#1325 Perzsák nem ingyenesek, amúgy 1 pálya erejéig kilehet próbálni mindegyik népnél, van egy település lalán Tarsos a neve, ott van egy demo küldetés. -
#1324 Perzsákat nem lehet kipróbálni, csak ha az ember megveszi már a pro csomagot? :) Mert nekem nem enged csinálni törzset. :( -
#1323 losatom vagyok egyébként... Közben megcsináltam a küldetést, találtam valakit, aki segített! :) -
donatus13 #1322 Téged milyen néven találni ? -
donatus13 #1321 Dodzylla néven megtalálsz:)
-
#1320 OKs.
Mondasz egy nicket? És akkor küldöm a meghívót! :) -
donatus13 #1319 Ha gondolod most co opozhatunk nekem best freind forever most jönne :D elég rég toltam sajnos:D -
#1318 Most akkor költözzek a Marathon szerverre? :) Szupi.... -
Borg #1317 marathon/hun -
#1316 Valaki most nem jön coopozni? :) -
#1315 Melyik szerveren vannak egyébként Magyarok?! Mert sehol senkit nem találok, pedig megcsináltam ezt a Generals - jobb gomb, HUN, Magyarok hozzáadását. :) -
#1314 Valaki nem jön nekem segíteni? -
Borg #1313 Baszki a ciprusiaknál tényleg lehet bányákat venni coinért :)
2 stone minet vettem, ezeket jól időzítve, plusz faromolás, plusz favágás, meg egy karaván, és 27 másodperccel a vége előtt meglett az 1500 stone tribute :) -
#1312 Ez egy multiplayer játék, próbáld coopban. Nekem is úgy lettek meg ezek. Ha marathonon vagy és nem megy egyedül sehogy keddig, akkor valamelyik este szívesen segítek. -
#1311 Próbáld ki az itt leírtakat, hátha segít: link
Amúgy nem csak a játék miatt lenne már célszerű váltani xp-ről, Windows 7-re 8-ra.