1710

• bon
    Írja, hogy csak eladható
  • Jena
    Köszi.

Azt hittem lehet őket valahol javíttatni.
  • Qerty
    Eladni :)
  • Jena
    Sziasztok!
    Mit kell csinálni a törött tárgyakkal?

• bon
    Röhejes a Microsoft Rendszere így 2012-ben, de bízok benne, hogy hamarosan nevet és kinézetett vált (Microsoft account) és javulni fog a fizetési lehetőség.
  • LoSA
    Én nekem az tetszik, hogy rögtön meg tudtam venni a keltákat. Windows Live-al meg akármit csinálok, nem bírtam. Most nem megyek be a boltba Live pontokat venni 2012-ben, mert itthonról bankkártyával nem lehet?! :) Vicc!
  • bon
    Én is a steam-es változatott használom, mert ott nem C:-re települ a játék, mag a Microsoft piacteréről származó a legútóbbi firssítés után mindig oda akart települni és én azt nem engedem.
  • LoSA
    Elvileg megvan... :)
  • bon
    Igen, a másikat törölni kell
  • LoSA
    Nah most Steam is felpakolja a játékot?! :) Kétszer lesz a gépemen az Age of? Érdekes lesz.... Nah mindjárt kiderül.
  • LoSA
    Steam? Az hol, merre? Micsoda?

Edit: Megtaláltam, akkor próbálkozom így. :)
  • bon
    Steam-et javaslom, a Microsoft Piactere továbbra is kényes a kártyákra.
  • donatus13
    Steamet javallom még mindig :) az azonnal elfogadja és működik is egyből.
  • LoSA
    Most hogy a legegyszerűbb megvenni a csomagokat? Elfogadja már a bankkártyát? Mert múltkor tudom, hogy nekem nem sikerült azzal vásárolnom. Meg akarom venni a keltákat. :)
  • bon
    Tárgyak többségét lehet küldözgetni levél csatolásában, amit nem lehet azt írni fogja.
  • Borg
    A nem premium egyiptomiból is tudok átküldeni ilyesmit?
  • bon
    pl. ládakból jó szerencsével, én másik néppel szoktam átküldözgetni magamnak.
  • Borg
    4-es szintű advisorokat, meg delphi limestonet honnan tudok a keltákkal szerezni?
  • LoSA
    Kipróbáltam a perzsákat... Hááát... Nem tudom! :) Nekem kicsit furcsa volt, vagy pedig azért mondom ezt, mert már nagyon hozzászoktam a görögökhöz. :)
  • LoSA
    Reméljük, hogy hamarosan már lehet nyomatni! :)
  • bon
    20:00-ig volt kiírva.
  • LoSA
    Meddig?
  • bon
    bejelentett karbantartás és patchelés van, indító ablakban jelezték még tegnap.
  • LoSA
    Nálatok sem megy most? :)
  • LoSA
    Pedig kíváncsi lennék a perzsákra! :) Majd akkor megnézem ezt a demo pályát! :)
  • bon
    Perzsák nem ingyenesek, amúgy 1 pálya erejéig kilehet próbálni mindegyik népnél, van egy település lalán Tarsos a neve, ott van egy demo küldetés.
  • LoSA
    Perzsákat nem lehet kipróbálni, csak ha az ember megveszi már a pro csomagot? :) Mert nekem nem enged csinálni törzset. :(
  • LoSA
    losatom vagyok egyébként... Közben megcsináltam a küldetést, találtam valakit, aki segített! :)
  • donatus13
    Téged milyen néven találni ?
  • donatus13
    Dodzylla néven megtalálsz:)
  • LoSA
    OKs.

Mondasz egy nicket? És akkor küldöm a meghívót! :)
  • donatus13
    Ha gondolod most co opozhatunk nekem best freind forever most jönne :D elég rég toltam sajnos:D
  • LoSA
    Most akkor költözzek a Marathon szerverre? :) Szupi....
  • Borg
    marathon/hun
  • LoSA
    Valaki most nem jön coopozni? :)
  • LoSA
    Melyik szerveren vannak egyébként Magyarok?! Mert sehol senkit nem találok, pedig megcsináltam ezt a Generals - jobb gomb, HUN, Magyarok hozzáadását. :)
  • LoSA
    Valaki nem jön nekem segíteni?
  • Borg
    Baszki a ciprusiaknál tényleg lehet bányákat venni coinért :)
    2 stone minet vettem, ezeket jól időzítve, plusz faromolás, plusz favágás, meg egy karaván, és 27 másodperccel a vége előtt meglett az 1500 stone tribute :)
  • Botond #1312
    Ez egy multiplayer játék, próbáld coopban. Nekem is úgy lettek meg ezek. Ha marathonon vagy és nem megy egyedül sehogy keddig, akkor valamelyik este szívesen segítek.
  • bon
    Próbáld ki az itt leírtakat, hátha segít: link

Amúgy nem csak a játék miatt lenne már célszerű váltani xp-ről, Windows 7-re 8-ra.