1710

• bon
    A hosszú patchelés idejére elfoglaltság: link
  • bon
    Amicsban nem igazán nézik az európai focit így nem lenne logikus.
  • LoSA
    Pontosan!! ;)
  • kozi001
    ja :(
    Miért nem rakják eb döntő napjára? :)
  • LoSA
    Nah, akkor 36 óráig + csúszás nem fogunk tudni játszani. :( :(
  • bon
    Némi info a játék következő javításának idejéről:

Unfortunately the Summer Patch will be delayed to thursday June 14th:

Quoted from AOEO Trajan:
    I currently believe that we will be launching the Summer Update starting at 5 am PDT (GMT 1200) on Thursday, June 14. At that time, all servers will be taken offline. We expect that the servers will remain offline for 36 HOURS, or until 5 pm PDT (GMT 0000 on June 16), while we commit the update and thoroughly test the implementation.
  • LoSA
    36 óra?! NEEE! :)
  • bon
    Kicsit kérni fog a nyári frissítés! Pontosabb infot hétfőn fognak közölni. Ami már biztosnak tűnik, hogy maratoni leállás lesz a frissítés idején. 36 órányi szünet várható.
  • LoSA
    Végre megcsináltuk a haverral a pályát! :)

Próbálkoztam a papokkal, de sajnos legyilkolták gyorsan őket, mert nem nagyon tudtam védeni őket. :(
  • bon
    Pedig nagyon hasznosak én hatosával szoktam használi őket.
  • LoSA
    Pedig tuti, hogy nem ELITE! :) Tényleg a papok... Nem is nagyon szoktam papokat csinálni. :)
  • bon
    Elite volt biztos, a felatörő annyira nem veszélyes, a papokat kell rázavarni.
  • LoSA
    Ne is mondjátok... :) Múltkor már majdnem sikerült a pálya, de valami olyan faltörővel jöttek, hogy kb akkora volt, mint egy fortless. :) Kis túlzással... Nah mindegy, majd este a haverral megcsináljuk, de már kezd idegesíteni, hogy egy pályát nem tudok megcsinálni már lassan segítség nélkül.
  • donatus13
    Ennek az empire pontos rendszernek nagyon örülök:)
  • bon
    Nekem múltkor 4 órámba telt a conquest, 4 stronger ellenfél ellen. első órám a védekezséssel telt el. Utánna a módszeres ledarálsukkal.
  • kozi001
    Pont ez a lényeg: Egy wonder victory megvan 13-15 perc alatt csak kell egy gép ally.
    A conquest victory meg egy 40-50 perc nekem...
  • bon
    Én a conquest módban tolom, de Stronger ellenfél ellen pláne 4 esetében már nagyon durvák a pályák.
    Amúgy a linkelt cikk alapján komyol változások leszenk az egész játékban, fejlődési fa, fizetőeszköz, Alliance Wars stb. De jövő héten kdierül.
  • kozi001
    Remélem nem nehezítik a skirmish-t. Mostanában nagyon sok wonder victory-t csinálok.
  • kozi001
    Ezzel szenvedtem én is. Fel kell húzni 40-re, jobb gear és utána menni fog
  • bon
    MEgnyugtatás képpen eze gy nagyon szemét pálya, ha jól emlékszem rá akkor a következőt tudom javasolni vagy egy trükk, addig kell új pályát kezdeni amíg nem ad be egy olyan változatott, ahol fallal vagy körülvéve és egy oldal felöl tud támadni az ellenség. Így könnyebb védekezni, meg jó ideig 30-40 percig csak gyalogos esetleg lovas egységekkel támad, őket könnyű vissaztartani. Lehető leghamarabb kikell fejelszteni valami távolsági fegyvert ami nagy távolságra képes dobálni. 2-3 darabot leteszel a településen belül arra a részre ahonnét az ellenség támad így nagy valószínűséggel hamarabb elintézi az ellenséges ballistákat faltöröket mint ahogy elérnének téged.
    A többit meg elintézik a tornyok és erődök meg a papok. Biztonság kedvéért célszerű készenlétben tartani lovasokat néhányat pl. 12-et, hogy segítsék a védekezést.
  • LoSA
    Hihetetlen, hogy én 35s szintnél, már egy pályát nem tudok megcsinálni segítség nélkül. :) Ismételten 3-4 órás próbálkozás után feladok egy pályát. Nem megy... Ez van! :)

http://ageofempiresonline.wikia.com/wiki/Why_Does_It_Have_to_Be_Bandits%3F
    Róla van szó. :)
  • bon
    90%, hogy Június 12-en jön a jelentős változásokat hozó nyári frissítés a játékhoz, bövebben info: link
  • bon
    Nincs szerencsém mostanában a Moe Store-al, semmi hasznosat nem ad, Epic cuccot meg pláne nem, ma több hasznom volt a legendary pályákon begyűjtött ládákból, de még így is elég kevés a különleges cucc, recept meg pláne, pedig jó lenne néhány különleges recept.
  • kozi001
    Lehet h eredetileg megcsinálható volt csak amikor nehezítettek rajta, akkor túl erősek lettek.

Eleve nagyon erősek a guardian-ok egy idő után. Nem tudom h szinttől függ vagy ilyesmi.
  • bon
    Bugos a pálya az már biztos, a hivatalos oldalon sokan panaszkodnak rá. De a Youtube-on láttam videót ahol simán megcsinálja a játékos a pályát, de neki nem vörös nyakörvesek a guardin-ok, hanem simák.
  • kozi001
    Azt án se tudom megcsinálni. :) Azok az egységek nagyon gyengék h leverjem a guardion-okat velük.
  • bon
    Belefutottam egy bugos bonus küldetésbe, egy epic épület felépítése után kaptam emg, de lehetetlen megcsinálni, a pálya neve: Good Ol' PeePaw
  • bon
    Marathon-on állítólag jó néhány magyart lehet találn.
  • Orion8
    Sziasztok!
    Athen szerveren játszogatok Egyiptommal és sajnos nem nagyon van társam az időre menő Legendary küldetésekhez és a csere-beréhez. Akinek van kedve felvehet Orion néven játszom.
  • kozi001
    Nekem annyi pénzem még messze nincs a cyprus-os legendary item-ekre! :)

Egyelőre csak az Elegant Epic shop-os dolgokra farmolgatok.
  • bon
    Cyprus-on érdemes vásárolgatni szerintem, brutrál cuccok vannak durva áron. (Vagy csak nekem kevés a pénzem mindig?)
  • kozi001
    Epic-et tényleg ritkán húzok. Csak annál azért jobb, mint hogyha máshol elpazarolnám a pénzt. :)
  • bon
    Én is mostanában már a Moe Store-ban költöm a pnzem, de elhagyot a szerencse, rendszeresen 750 aranyért kapok pár aranyat érő alapanyagot, pl sima követ. Ritkán kapok értékes pláne epic cuccot.
  • kozi001
    Szerver maintenance! Juj. :)

Tipp: aki eljut 40. szintig ne pazarolja a pénzt és az empire pontokat, mert Moe/Epic store-okba megéri elkölteni. Amit könnyen lehet találni másoknál. A chat-en még hirdetik is.
  • Djuree
    az csak a quest chain első pályája, a legkönnyebb:D
    a többi még nehezebb lesz. mi haverral lvl40-en nem tudjuk megcsinálni az uccsó pályáját. már ez elején elit faltörővel jön, nem is eggyelXD
  • bon
    csbon
  • LoSA
    Mi is a nick-ed?
  • bon
    ok
  • Belton
    Ha tudok en is segitek 28 as vagyok.
  • LoSA
    Tegnap is ott nyomtam, semmi gond nincsen vele.

bon: Akkor majd lehet, hogy téged kérlek meg, hogy 1-2 küldetésnél a segítségemre legyél! :)