1710

• kozi001
    Belépsz kapsz mondjuk 2% bónuszt damage-re/food gatheringre.
    Csinálod a quest-eket egyedül vagy coop-ban, gyűjtöd az alliance pontokat és utána feljebb lépsz és már ~8% bónuszt kapsz.

Vannak benne alliance "csaták", ahol lehet tevékenykedni/szabotálni az ellenséget, és ha nyer a szövetség, akkor meg Empire pont-ot kapsz.

Ahol kevesen vannak, azok több EP-t kapnak kompenzálásként. Pl Imhotep. :)
  • bon
    Változtak a csomagok és szünetek is meg.
  • tototto
    eltűnt steamről az all in wonder pakk, pedig terveztem a megvételét :S
  • bon
    Igen küldetések, ha jól értelmezem szövetségek ellen lehet harcolni.
  • LoSA
    De akkor ezek is küldetések? Egyedül kell az embernek megcsinálni? Vagy mi ez az egész?
  • bon
    Részletes info engem is érdekelme, hogy mit és hogyan érdemes csinálni, mert én csak kapargatom a felszinét. Pályát megcsinálni még nem tudtam egyet sem. Az biztos, hogy az Empire pontjaim szaporodnak.
  • LoSA
    Valaki el tudná nekem mondani, hogy ennek az Allience-knek mi a lényege? Most lettem 40.-es végre! De ezt nem vágom, hogy mire jó?! Ki ellen kell harcolni? Vagy mi ez az egész? :)
  • bon
    Marathon-t ajánlom.
  • Bandeeka
    Sziasztok!

Aki most kezdi a játékot melyik szerverre érdemes mennie ahol van magyar közösség? Ha korábban volt róla szó elnézést hogy nem olvastam vissza

Üdv
  • LoSA
    Köszi!
  • bon
    Úgy látom jó sok bug van a játékban, lesz mit javítani. Jómagam is többel találkoztam már.
  • kozi001
    Bug. Majd javítják:
    http://forums.ageofempiresonline.com/forums/219725/ShowThread.aspx
  • LoSA

Meg tudnátok mondani, hogy miért nincsenek halászhajóim? 39-es vagyok, frissítés óta nincsenek halászhajóim. :(
  • LoSA
    Valaki jön nekem segíteni? ;) Van egy pálya, amit csak co-opban lehet játszani! ;)
  • Qerty
    Nekem már eddig is sokszor elegem volt a játékból, mert nehéznek találtam sok pályát. Már nem is játszok vele egy ideje. Gondoltam majd az új patch után játszok megint. De akkor felejtős. Sajnos én nem az a típus vagyok, hogy a lehetetlen küldiket kihívásnak találom, hanem felhúzom magam és elmegy a kedvem. :(
  • LoSA
    Jó neked... hm....
  • bon
    Nekem műkődik
  • LoSA
    Most valami gáz lehet a játékkal, mert nem tudok más városba utazni... :(
  • bon
    Na meg az árak is változtak, némelyik fejlesztés nagyon brutál összegbe kerül pl. 1200 arany
  • kozi001
    Így van az én egységem sokkal gyengébek lettek. Ő meg ugyanúgy elite-ekkel jön.

@Borg: új alliance-ok. 40. szinten
  • Borg
    Ez miez?
  • donatus13
    Nem csak az Ai okosságáról van szó , hanem arról ,hogy csomó mindent kivettek a mi komoly érvágás így nehéz teljesíteni a küldiket főleg ilyen szinteken.
  • kozi001
    Igen azt írták is vhol az upate leírásban h az AI most már okosabb, siege-t is hoz meg nem mindig ugyanabból az egységből küld el ~15-öt.
  • bon
    Nagyon remélem, hogy az egyensúly hamarosan változni fog, mert így esélytelen vagyok a másik Legendary pályán is. A falak nagyon gyengék, az ellenségek meg nagyon brutálisak alapból. A lila 40-es max-ra fejlesztett erődőmet másodpercek alatt szétszedik. Legendary-ra meg nincs pénzem.
  • bon
    Tamiat Triple Time, The Rendegade Escapade Grand Finale mindkettő már rutinosan csináltam. Tegnap a Tamiat Triple Time végül feladtam. Ma a Renegadot-t próbálom megcsinálni.
  • bon
    Én a Pharao-nál vagyok, de részben kényszerűség, mert a másik kettőnél néhány 40-es fejlesztésem nem aktív.
  • kozi001
    Nagyon durva lett az update!
    Legendary pálya? Elite Lot's of Rogue-n levert az AI! Ami eddig 6 perc volt. :)

Teljesen átbalance-oltak mindent. Kicsit el is ment a kedvem.
  • kozi001
    Milyen alliance-t választotok?
    Delian és Carthage között agyalok.

Delian-nál hamarabb feláll a város és a termelés, Carthago meg jobb az offenzívabb helyzetekben.
  • bon
    Na meg burtális nehezek lettek a Legendary pályák, volt kettő amit rutin szerűen csináltam meg különösebb nehézség nélkül, most meg már közle két órája próbálom az első Town Center-t elpusztítani, de még közelébe se jutottam.
  • Qerty
    Még nem próbáltam, de eddig nem hangzik túl rózsásan :(
  • Borg
    Jaja, star techek nincsenek már, amik alapból jobbá tettek dolgokat, fejlesztés nélkül is...
    Meg egy csomó mindent leegyszerűsítettek, pl nincs már 3-4 wall fejlesztés, csak 1...
    Nem mondom hogy rossz így, de nem előrelépés...
  • bon
    A Tech tree újra tervezésével sok midne eltünt. Legnagyobb szívfájdalmam a market autómatikus termelődése is megszünt. De néhány épület és egyésg is alacsonyabb szintre fejleszthető. Az eddigi 23at termelő embereim most már 18-at réik csak el.
  • bon
    Az új játékmód kissé bugos.
  • LoSA
    Este remélem, hogy tudok majd játszani! :)
  • bon
    Na már nincs sok hátra, a játék már frissíthető.
  • bon
    új videó érhető el a játék újdonságairól a játék hívatalos oldalán: link
  • LoSA
    Köszi! ;)
  • kozi001
    Alliance-okról írás:

http://ageofempiresonline.com/en/articles/blog-20120514

Ez meg "what's new" szerűség:

http://ageofempiresonline.com/en/articles/blog-20120531
  • bon
    Ha jól tudom júni 14-én 13:00-tól kezdődik a patch-elés Magyar idő szerint.
  • LoSA
    Most magyar idő szerint (elvileg) mettől meddig tart a frissítés?