1710
-
kozi001 #1470 Belépsz kapsz mondjuk 2% bónuszt damage-re/food gatheringre.
Csinálod a quest-eket egyedül vagy coop-ban, gyűjtöd az alliance pontokat és utána feljebb lépsz és már ~8% bónuszt kapsz.
Vannak benne alliance "csaták", ahol lehet tevékenykedni/szabotálni az ellenséget, és ha nyer a szövetség, akkor meg Empire pont-ot kapsz.
Ahol kevesen vannak, azok több EP-t kapnak kompenzálásként. Pl Imhotep. :) -
#1469 Változtak a csomagok és szünetek is meg. -
#1468 eltűnt steamről az all in wonder pakk, pedig terveztem a megvételét :S -
#1467 Igen küldetések, ha jól értelmezem szövetségek ellen lehet harcolni. -
#1466 De akkor ezek is küldetések? Egyedül kell az embernek megcsinálni? Vagy mi ez az egész? -
#1465 Részletes info engem is érdekelme, hogy mit és hogyan érdemes csinálni, mert én csak kapargatom a felszinét. Pályát megcsinálni még nem tudtam egyet sem. Az biztos, hogy az Empire pontjaim szaporodnak. -
#1464 Valaki el tudná nekem mondani, hogy ennek az Allience-knek mi a lényege? Most lettem 40.-es végre! De ezt nem vágom, hogy mire jó?! Ki ellen kell harcolni? Vagy mi ez az egész? :) -
#1463 Marathon-t ajánlom. -
Bandeeka #1462 Sziasztok!
Aki most kezdi a játékot melyik szerverre érdemes mennie ahol van magyar közösség? Ha korábban volt róla szó elnézést hogy nem olvastam vissza
Üdv -
#1461 Köszi! -
#1460 Úgy látom jó sok bug van a játékban, lesz mit javítani. Jómagam is többel találkoztam már. -
kozi001 #1459 Bug. Majd javítják:
http://forums.ageofempiresonline.com/forums/219725/ShowThread.aspx -
Meg tudnátok mondani, hogy miért nincsenek halászhajóim? 39-es vagyok, frissítés óta nincsenek halászhajóim. :( -
#1457 Valaki jön nekem segíteni? ;) Van egy pálya, amit csak co-opban lehet játszani! ;) -
#1456 Nekem már eddig is sokszor elegem volt a játékból, mert nehéznek találtam sok pályát. Már nem is játszok vele egy ideje. Gondoltam majd az új patch után játszok megint. De akkor felejtős. Sajnos én nem az a típus vagyok, hogy a lehetetlen küldiket kihívásnak találom, hanem felhúzom magam és elmegy a kedvem. :( -
#1455 Jó neked... hm.... -
#1454 Nekem műkődik -
#1453 Most valami gáz lehet a játékkal, mert nem tudok más városba utazni... :( -
#1452 Na meg az árak is változtak, némelyik fejlesztés nagyon brutál összegbe kerül pl. 1200 arany -
kozi001 #1451 Így van az én egységem sokkal gyengébek lettek. Ő meg ugyanúgy elite-ekkel jön.
@Borg: új alliance-ok. 40. szinten -
Borg #1450 Ez miez? -
donatus13 #1449 Nem csak az Ai okosságáról van szó , hanem arról ,hogy csomó mindent kivettek a mi komoly érvágás így nehéz teljesíteni a küldiket főleg ilyen szinteken. -
kozi001 #1448 Igen azt írták is vhol az upate leírásban h az AI most már okosabb, siege-t is hoz meg nem mindig ugyanabból az egységből küld el ~15-öt.
-
#1447 Nagyon remélem, hogy az egyensúly hamarosan változni fog, mert így esélytelen vagyok a másik Legendary pályán is. A falak nagyon gyengék, az ellenségek meg nagyon brutálisak alapból. A lila 40-es max-ra fejlesztett erődőmet másodpercek alatt szétszedik. Legendary-ra meg nincs pénzem. -
#1446 Tamiat Triple Time, The Rendegade Escapade Grand Finale mindkettő már rutinosan csináltam. Tegnap a Tamiat Triple Time végül feladtam. Ma a Renegadot-t próbálom megcsinálni. -
#1445 Én a Pharao-nál vagyok, de részben kényszerűség, mert a másik kettőnél néhány 40-es fejlesztésem nem aktív. -
kozi001 #1444 Nagyon durva lett az update!
Legendary pálya? Elite Lot's of Rogue-n levert az AI! Ami eddig 6 perc volt. :)
Teljesen átbalance-oltak mindent. Kicsit el is ment a kedvem.
-
kozi001 #1443 Milyen alliance-t választotok?
Delian és Carthage között agyalok.
Delian-nál hamarabb feláll a város és a termelés, Carthago meg jobb az offenzívabb helyzetekben. -
#1442 Na meg burtális nehezek lettek a Legendary pályák, volt kettő amit rutin szerűen csináltam meg különösebb nehézség nélkül, most meg már közle két órája próbálom az első Town Center-t elpusztítani, de még közelébe se jutottam. -
#1441 Még nem próbáltam, de eddig nem hangzik túl rózsásan :( -
Borg #1440 Jaja, star techek nincsenek már, amik alapból jobbá tettek dolgokat, fejlesztés nélkül is...
Meg egy csomó mindent leegyszerűsítettek, pl nincs már 3-4 wall fejlesztés, csak 1...
Nem mondom hogy rossz így, de nem előrelépés... -
#1439 A Tech tree újra tervezésével sok midne eltünt. Legnagyobb szívfájdalmam a market autómatikus termelődése is megszünt. De néhány épület és egyésg is alacsonyabb szintre fejleszthető. Az eddigi 23at termelő embereim most már 18-at réik csak el. -
#1438 Az új játékmód kissé bugos. -
#1437 Este remélem, hogy tudok majd játszani! :) -
#1436 Na már nincs sok hátra, a játék már frissíthető. -
#1435 új videó érhető el a játék újdonságairól a játék hívatalos oldalán: link -
#1434 Köszi! ;) -
kozi001 #1433 Alliance-okról írás:
http://ageofempiresonline.com/en/articles/blog-20120514
Ez meg "what's new" szerűség:
http://ageofempiresonline.com/en/articles/blog-20120531 -
#1432 Ha jól tudom júni 14-én 13:00-tól kezdődik a patch-elés Magyar idő szerint. -
#1431 Most magyar idő szerint (elvileg) mettől meddig tart a frissítés?