1710

• bon
    Róma nem lesz, a cikkben ezt az egy dolgot elárulták a népről, Viking jó lenne.
  • donatus13
    Rómát vagy vikingeket akarok:D
  • bon
    Augusztus 16.-án lesz 1 éves a játék, ennek örömére várható egy nagyszabású frissítés: link

Új civilizáció, új booster pack stb.
  • bon
    Ok, marathon szerveren vagyok és csbon néven.
  • donatus13
    Általában éjjel 2 ig vagyok szóval nekem is inkább este a jó :D
  • bon
    Lehet róla szó, nem árt megismerkednem vele, mert még nekem sincs megcsinálva egyik népemnél sem. Jelenleg ráérek a forma-1-ig, utánna viszont csak este hét után.
  • donatus13
    Valamikor nem érnél rá egy best freinds foreverre ? nincs társam:((
  • bon
    Egy fokkal ismét könnyebb lett a játék a hétfői patch után. De még mindig keményen küzdeni kell.
  • donatus13
    Valaki majd egy Best freind foreverre ráér?:D
  • kozi001
    Az Alliance Wars-t még nem sikerült megfejtenem nekem se. Ha vki rájön elmesélhetné. :)

Elvileg három fut: daily/weekly/monthly?. Itt lehet sabotage-ket beállítani és ha jól sikerül a "war", akkor az alapján csurog némi EP, de hogy pontosan milyen arányban és mikor lépek szintet azt nem tudom.

AP-t nyersanyaggyüjtéses küldikért is lehet szerezni.
  • dave10000
    Üdv.

Lenne egy kérdésem az EP-re vonatkozva. Na szóval, már jó ideje nézegetem, hogy mi lenne a legjobb módszer a gyűjtésére de nem igazán jutok dűlőre. Néztem ezt az Alliance Wars -t de a legendary küldik amikkel lehetne AP-t szedni elég brutálisak. Most gondolkozok, hogy beszerezném a Defense of Crete csomagot ám itt meg felmerül még 1 kérdés. Ez a jobb vagy a Skirmish vagy van esetleg még jobb megoldás. A másik kérdés pedig, hogy hogyan működik ez az átváltósdi AP-ból EP-be? (Pl. ha szedek napi 90 AP-t abból lesz 9 EP?) Utolsó kérdés (:P), hogy ha a megszerzett AP felhasználom az Alliance War -ra akkor mi alapján kapok EP-t és mennyi AP-t kell egyáltalán beleölni, hogy kapjak is EP-t?

A válaszokat előre is köszönöm.
  • Borg
    Pár hét után előszedtem újra ezt a játékot, lvl23 kelta...
    Valami egyszerű fakitermelős map (7500wood), aztán még az age3-at se érem el, de már jön 5 ballistával, 2 elite faltörővel, meg kb 100 lovas katonával...
    Pedig együtt kezd velem az AI építkezni, viszont úgy tűnik nem kicsit cheatetlve tápolja fel magát... vagy csak sokkal magasabb lvl-en van...
  • bon
    Még korábban írták, hogy ez egy hosszú folyamat lesz, nem egy patch formájában fog történni.
  • kozi001
    Újabb patch és persze server shutdown.
    AI gyengítésről van szó benne, de én azt hittem h ezt már megcsinálták.

http://www.ageofempiresonline.com/en/articles/blog-20120629-1
  • antgecc
    Ha én kis csíra lvl 4-es vagyok, akkor játszhatok 1v1-et magasabb szintű haverommal, egyenlő esélyekkel?
  • antgecc
    Megoldódott, xbox live-ot is verify-znem kellett, win live nem volt elég. Azért köszönöm!
  • bon
    Lényeget nem írtad le, mi a hibaüzenet? Amúgy a tűzfalon engedélyezve van a live szolgáltatás?
  • antgecc
    Üdv!

Most szedtem le a játékot, de volna egy olyan problémám, hogy mikor ingame be akarok jelentkezni win live-ra, akkor egy hibaüzenettel nem enged be. Ellenben böngészőből be tudok lépni win live-ra, tehát az accountom él/működik.

Volna ötlet a megoldásra? Találkozott már valaki ilyennel?
  • bon
    Egyedül én is esélytelennek látom.
  • kozi001
    Az új Alliance-os quest-eket(Carthage) próbálgattam (Palace Race stb),de eléggé esélytelenek szólóban.

Egyedül a "Relentless Canyon"-nál látok esélyt megcsinálni, mert az olyasmi, mint egy defense of crete.

• kozi001
    Én a leg Renegade-t szolóba nem tudom megcsinálni. Még a Generalt lecsapom, de után az AI Palintonon-jai szétszednek.

Próbálkoztam ballistát, palintonon-t építeni a spreamen-ek mellé, de aztán elment a kedvem. Lehet h jobb gear kellene.
  • bon
    Amúgy én a legendary tamiat triple time-t szeretem jobban, mert ott több hasznos ládát tudok összeszedni.
  • bon
    Én is ezzel a pályával szívtam, főként a termelése sebessége okozta a problémát. Ma pedig a The Renegade Escape Grand Finale pályán alázott le a gép. Van még hova fejlödnöm, de remélem a nehézségen javítanak már a jövő héten. Vagy a taktikám nem elég jó, bár eddig jó volt ezekra a pályákra.
    A Renegade pályán a brutál faltörök és katapultok ellen mi a taktikád? Papok? (görögökkel játszom)
  • kozi001
    Azt megkérdezhetem, hogy ez melyik legendary volt?

Én most csináltam meg a "legendary tamiat triple time"-t, de majd 2 órámba került... (régen ez solo-ba ~40 perc volt...)
    A patthelyzet az gyorsan megvolt, de nagy mennyiségű Elite Tireme/Tieme catapult-okat küld. És a városa is erősebb, többször neki kellett futni.

A Fireship-jeimre kell jobb gear. :)

A másik könnyebb legendary-t, a "Legendary: Renegade Escapade Grand Finale"-nál a menetrendsezrűen ~24. percben érkező General legyalult. Ott meg a spearmen-jeimre kellene jobb gear vagy coop-ba játszani az egészet.
  • bon
    Próbálkoztam két másik olyan pályával ami eddig ment, de mióta a nyári frissítés megjött legyalulnak. Olyan mennyiségű faltörővel (és fejletségűvel) jönnek, hogy nincs esélyem, na meg katapult-ot is nagyon hamar el kezdi használni a gép. Amúgy eddig nem használta az érintett pályákon.
  • bon
    Nagy nehezen sikerült egy Legendary pályát megcsinálni, több mint 4 óra hosszába telt.
  • bon
    Empie pont termelődik az Alliance Wars-t játszva.
  • Botond #1483
    Csak venni lehet? Már semmilyen küldi nem ad?
  • LoSA
  • bon
    Na ez jó ír.
  • kozi001
    Gyengítették az elite egységeket és az AI-t, erősítették a fortress-t.

Kicsit jobban lehet már játszani.
  • blackcaptain
    Sziasztok!

Játékostársat keresek co-op küldetésekhez. A nevem: DirectCrowd8
  • bat777
    hali mindenkinek.
    leszedtem a játékot, feltelepítettem, felfrissült és működőképes.
    Elindítás után a windows live magától bejelentkezik. de mikor a playre megyek, akkor újra bejön a bejelentkezés, ha arra megyek, h az aktuálisat használom vagy mi, akkor átmegy a windows live xox oldalára, már mentem minden felé, meg is vettem az ingyenes játékot..lehet, h felelslegesen, jött valami visszaigazoló mail be ís írtam...ha a playnél újra bejelentkezem, akkor utánna kér i a kódot, de én ilyet nem kaptam, vagy nem tudom, h hol kéne megnézni...segítsetek légyszi, h mit kell tennem, vagy mit csinálok rosszul.
  • bon
    Csomagot nem lehet vásárolni. Az Empire pontokért lehet vásárolni premium tartalmat. 900pont/darab. Empire pontot, meg a játákon belül lehet váásolni a megfelelő menüpontot választva. A Ft-os árat nem tudom megmondani.
  • tototto
    Na most bocsi az értetlenségemért, de amikor kijött steamre akkor játszottam csak vele egy kicsit és tetszett de nem vagyok képben pontosan mit hogy mennyi, csak szemeztem azzal a teljes csomaggal, ha azt szeretném hogy steamen keresztül játsszak, akkor mennyibe kerül hogy megkapjam a teljes pakkot, gondolom akkor azon a GFWL rendszeren keresztül még azért kapható a teljes pakk?
    Ez az empire pont ez mit takar pontosan és hogy lehet szerezni?
  • bon
    Én is.
  • kozi001
    http://www.ageofempiresonline.com/en/articles/blog-20120620

Kiváncsi vagyok h tudok-e majd legendary-t játszani. :)
  • bon
    Ma gyorsjavítás lesz a játékohz, így egy időre offline lesz valamenyi szerver. A játék nehézségén is javítanak.
  • LoSA
    Hát én próbáltam megcsinálni pár allience pályát, de esélytelen! :)
  • kozi001
    Sztem már venni sem érdemes, mert Empire pont-ból is lehet vásárolni.