1710
-
#1550 Elérhető a szülinapi patch és vele együtt minden újdonság! -
#1549 Na "szép" a 30 napos empires pontok eltűntek, nem kaptam meg őket (pedig nagyon számítottam rá), de úgy látom a hivatalos forumon sokan így jártak. -
Source8 #1548 Köszi a helpet.
Hamarosan úgyis megyek át Win 7-re.
Majd akkor újra csinálom az egészet. -
#1547 Na akkor jól sejtettem. :) -
#1546 Game for windows-t pedig fel kell rakni, az az azonosító része. Talán nézz utána a neten, hátha van olyan verziója, ami támogatja az xp-t. Esetleg tedd fel SP3at, asszem az is van XP-hez, nem? -
#1545 Jujj, sp2-es XP? Alapkövetelmény az min sp3-as XP a játékhoz, frissítsd! -
Source8 #1544 Ha az alábbiakra gondolsz, akkor igen:
Run the following installers:
...\Steamapps\common\age of empires online\Prerequisites\dotnetfx35setup.exe
...\Steamapps\common\age of empires online\Prerequisites\DXSETUP.exe
...\Steamapps\common\age of empires online\Prerequisites\gfwlivesetup.exe
...\Steamapps\common\age of empires online\Prerequisites\vcredist_x64.exe
...\Steamapps\common\age of empires online\Prerequisites\vcredist_x86.exe
Reboot your computer and test any issues again.
A ...\Steamapps\common\age of empires online\Prerequisites\gfwlivesetup.exe nem tudtam, mert egy régi SP2-es XP-m van.
Reboot után a helyzet változatlan. -
#1543 Linken ajánlott progikat felraktd? A patchelés meg minden alkalommal le fog futtni. -
Source8 #1542 A file-ok épségének ellenőrzését lefuttattam. Az ellenőrzés sikeres.
Ablakot bezártam, majd megint próbáltam elindítani, de a helyzet ugyanaz.
A launcher fel jön. Pár másodpercig mintha valami patchet keresne vagy töltene.
Utána alul még kiírja hogy patching is complete! (Ez minden esetben így történik)
A Play gomb aktív, rá is tudok kattintani, majd utána a launcher ablak eltűnik és nem történik továbbra sem semmi. -
#1541 Ez talán segít: link -
#1540 XP-n erre nincs lehetőség, akkor más gond lesz. Fájlok épségének ellenőrzését futtasd le a steam-ben. -
Source8 #1539 Köszi. És XP-n ezt hogyan kell? A jobb klikken nincs. -
#1538 A steam-et vagy akár a játékot futtasd Rendszergazda módban. (Jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként. -
Source8 #1537 Sziasztok!
Az Age of Empires Online nem indul el! Mi kell még hozzá?
Hiba nélkül lement a telepítés (első körben a Steam).
A Steam-ről indítva először szépen bejön az Age of Empires Online Launcher ablak. Ott alul rá is lehet kattintani a Play gombra.
Ezek után a launcher ablak eltűnik és nem történik semmi.
Sem egy hiba ablak sem egyéb üzenet sem pedig a játék.
Mi lehet a baj? -
#1536 Amennyit értettem a szövegből, több féle játékmód a booster packban, egyéni és többájtékos pályákkal. pl. arany gyűjtőgetés, csoda megvédése adott ideig, ellenség legyőzése. 30 új elérhető küldetést írnak. Pontosan majd jövő héten kiderül. -
donatus13 #1535 En nagyon zergelős vagyok és imádom az economy map rulet, ezért várom, bízom benne ,hogy jó lesz bár az egységeik erejében nagyon kételkedem, pvp ben tipikusan ilyen wonder rushra számítok. -
#1534 Nekem a leírás alapján tetszik, pláne, hogy defensiv játékos vagyok és kíváncsi lesz az Ox Cart-ra. -
Borg #1533 Nemtom, engem nem hozott lázba az új nép. Bár még bőven van mit csinálnom a keltákkal is, csak 25-ös szint körül vagyok. -
donatus13 #1532 Ne haragudj kicsit kevés az időm most , majd pár sorban tudnál dobni egy összefoglalót ,hogy mi is a lényege? -
#1531 Az új booster apck-ról info: link -
#1530 Amivel tudom, papok, Palinton, ballista -
donatus13 #1529 Egyébként olvasgattam fórumot azért Babylon csalóka lehet :D nagyon gyors az economy építésük de valószínűleg az egységek nagyon sérülékenyek lesznek, igazi Zerg nép :D én várom őket nagyon sc be is zerg voltam meglátjuk mi sül ki belőlük.
Gardeneket megnéztem azok 3 as szinttől fejlesztéssel adnak +1 foodot és 12 garden lehet plafonba 4 es szinten, + csökkenti az egység gyártási időt is.
Erős falat kapnak tehát főként defensive játékra lettek tervezve.
Kíváncsian várom a végeredményt, pont azért mert az épületeik és a fast economy expand között nagy a különbség ebben az új népben pont két taktika szöges ellentettje. -
donatus13 #1528 Ti mit használtok Elite Battering ramok ellen ? Lovasokat? , lándzsásokat ? folyamatosan hozza őket és elég nehezen bírom őket leverni gyakorlatilag miattuk bukok mindig. Görögökkel vagyok. -
#1527 Booster-t még nem közölték, szerintem holnap már az is kiderül. -
donatus13 #1526 Boosterbe mivan azt nem néztem? én is veszem szerintem. -
#1525 Várom a keddet nagyon. -
#1524 Én tuti megveszem, meg az új booster pack-ot is. -
donatus13 #1523 Siege Tower meg az Ox cart elég vadnak tűnik, nagyon economy player vagyok szóval lehet ez a nép jó is lenne nekem majd meglátom mi sül ki belőlük. -
#1522 Lehullott a lepel az új népről: link -
donatus13 #1521 Egyébként én most vagy Keletiekre vagy Amerikaikra számítól talán Mayák vagy Aztékok :D -
#1520 A héten kiderül állítólag. -
Borg #1519 Mi lesz az új civ? -
#1518 Részletesebb információ az évfordulos frissítésről: link -
#1517 További újdonság várható a játékban: link -
#1516 Új funkció lesz elérhető a játákban: link -
#1515 Én úgy látom nem elérhető még, lehet, hogy megvárják vele az augusztusi 1 éves szülinapi frissítést? -
Borg #1514 Na, ez már valami. Talán újra be is nézek :) -
#1513 Új frissítés a játákban, újra vannak (vagy lesz még nem próbáltam, hogy elérhető e már) passzív bonuszok: link -
donatus13 #1512 Nagy eséllyel szerintem valami keleti nép lesz:P:) -
#1511 Az új nép 900 empire pontba, a booster pack 450empire pontba fog kerülni
Tehát van még mint gyűjtenem ha nem akarok pénzért vásárolni, jelenleg 591 pontom van.