1710

• Djuree
    az új nép első szintről kezd, vagy úgy mint az elbaszott perzsák egyből 20-ról?
  • falloutfan
    hát ez sem segített rajta sajnos
  • falloutfan
    pont most találtam rá :D
  • bon
    Javasolják még ennek a futtatását is: link
  • falloutfan
    a Microsoft fix it lenne az amugy ?
  • falloutfan
    mindent próbáltam már. még a steam et is akartam ugy indítani de semmi
  • bon
    Jobb gomb futtatást Rendszergazdaként próbáltad indítani?
  • falloutfan
    oksam
  • Botond #1582
    Múltkor egy srác win xp sp2vel akarta tolni, és sp3 az required. Ilyen apróság pl nem derült ki a lent általad írtakból, hogy xp, vista, vagy win7/8. A hiba kódból mi is csak ennyit tudunk megállapítani, hogy vmi win patcht mégsem szedtél le, talán próbáld meg kézzel, vagy gugli első találat a microsoft honlapra visz, ahol automatán fixeli a windowsod a hibát.
  • falloutfan
    win 7
  • bon
    Milyen oprendszert használsz?
  • falloutfan
    jaj képzeld már a steam supportnak is írtam -.- gondolod hogy ha nem próbáltam volna megcsinálni azt akkor ide írnék ?
  • Botond #1578
    Gugli első találat.
  • falloutfan
    automatikusan frissíti magát elméletileg
  • bon
    Windwos frissítések felvannak telepítve?
  • falloutfan
    helo mindenkinek. letöltöttem a játékot steam ről, felteszem és amikor rákattolok a play re kiirja, hogy Code:80070002. ez mi és hogyan tudnám megoldani ? :S
    köszi a segítséget előre is
  • Borg
    Mindig is volt coop meg skirmish (pvp).
  • Optimus Prime
    Üdv! Rég jártam itt és játszottam a játékkal. Mi változott mióta átalakítás volt benne? Érdemes vele játszani? Van co-op küldetés vagy skirmish mód?
  • jumpika
    Lehet használni a többi néped milestone bónuszát is, de mindegyiktől csak 1-1 darabot. A milestone-os felületen kell kiválasztani, hogy melyikeket szeretnéd használni.

Ez az Alliance Wars nem egészen világos, de ma belépve örömmel konstatáltam, hogy kaptam érte pár Empire pontot :) Nyilvánvalóan olyan küldetéseket érdemes tolni, amik adnak alliance pontot. A szabotázs meg gondolom nem hozzáad az alliance pontjaidhoz, hanem elvesz az ellenfelektől. Ha nem így lenne, javítsatok...
  • bon
    Passz, én mindig azonosnak adom a százalékokat.
  • bon
    40+ -os küldik nem titkolva, tehát nem csoda, hogy nehezek, de megcsinálhatók (pláne társal) és gyorsan lehet fejődni a ládáknak köszönhetően.
  • Qerty
    Amúgy köszi a segítséget. Megpróbáltam küldizni. Valahogy már nincs hozzá türelmem. Kicsit irreálisnak tűnnek a küldik. A bénákra nem gondolnak? :P
  • Qerty
    A sabotage-nál ellehet osztani 2 helyre a százalékokat. Az mi?
  • bon
    Szerintem csak az adott népre vonatkozik, túl nagy előny lenne, ha mindem népre vonatkozna. Erre jó példa nálam az új Babiloni nép. 20-as szinten kezdek, de va mellete másik 4db 40+ -os népem, csúnya előny lenne ha azok bonuszát is megkapnám, márpedig nem úgy érzem, hogy elönyöm lenne termelésben.
  • Botond #1566
    Milestone bónuszok összeadódnak? Mármint mintha úgy lehetne érteni a patch lerást, hogy ha minden civilizációt 40re húzol és kiválasztasz különböző milestoneokat, akkor amikor játszol az egyik civilizációval akkor mind aktv. Vagy félreértettem?
  • bon
    A megjlenő térképeken lehet sabotázsokat beállítani 24 óra, 7nap és 30 nap hosszúságban, írja, hogy mennyi pontot lehet szerezni max velük. Beállítod a neked tetszőa arány. Beállítás után ellátógatsz a választott népepdhez és csinálsz nékhány küldetést. Majd a kapok pontokból kapszegy adott százalékot miután leteleik a fenntebb sorolt időpont.
  • Qerty
    Köszi megtaláltam.
    Rámentem, hogy alul, hogy join, feldobott egy ablakot ahol lehet választani 3 közül, ott is az egyikre rányomtam, hogy join, de nem történt semmi, csak leave-elni lehet onnan.
  • bon
    Városodban a felső menüben van egy kék piros zöld színű gomb, azt emgnyomod, választasz egy népet meglátogatod a városukat és ott leszenk küldetések én a Persian Coercion-t ajánlom, cél elfoglalni a 10 települést minnél gyorsabban.
  • Qerty
    Vagy olyat hogy lehet indítani?
  • Qerty
    Mi az a Alliance wars játékmód?
  • bon
    De beszerezhető méghozzá elég nagy mennyiségben, leginkább az Alliance wars játékmódban 40-es szittől. De van néhány egyéb küldetés is pl. csak a coop küldik ahol adnak néhányat.
  • Qerty
    Empire pontot már csak pénzért lehet venni? Mármint küldivel nem szerezhető be?
  • donatus13
    Megint van egy órás karbantartás kb , 7 ig ? ha jól tudom... esetleg ha valaki nem tudja, azért beírom.
  • Borg
    Keltákat nyomom végig inkább, csak ne lennének ilyen lehetetlen küldetések közte...
  • bon
    De végül is ingyen van, ha van elegendő Empire pontod.
  • Borg
    Azoknak biztos nem veszek több küldetést... csak n+1 rókabőr, semmi különösebb újdonságot nem láttam náluk, ami miatt más lenne játszani velük. (az ox cart se egy egetrengető valami)
  • bon
    Vedd meg az új népet akkor lesz több küldetésed.
  • Borg
    Hát, ez a milestone tech elég gyér lett... szinte lószar amit ad...
    Megcsináltam a babiloniak egyetlen demo küldetését, de attól se estem hanyatt.
    A kelták argosi 7500 fás küldetése továbbra is lehetetlen kategória, mert kurva korán platinoonokkal támadnak, amik olyan messsziről belőnek, hogy esélytelen hatékonyan védekezni...
  • bon
    Pedig ma többszőr is játszottam, de négy körül nekem se ment.
  • donatus13
    Tud valaki játszani mert tegnap óta megvan a patch de azóta se lehetett egy percet se játszani...